WPEngine vs Pressidium – mikä on parhaiten hallittu WordPress-isäntä?

wpengine-vs-pressidium


Web-isäntien etsiminen voi usein olla ylivoimaista. Kaikkialla verkossa on tarjolla liian monia kapeita ja erikoispalveluita. Tämä voi olla erityisen vaikea verkkosivustojen suunnittelijoille, jotka ovat vasta aloittamassa, tai suurentamaan verkkosivustosi ensimmäistä kertaa.

Yksi parhaimmista ensimmäisistä askeleista on varmistaa, että valitsemasi Web-isäntä pystyy täyttämään verkkosivustosi vaatimukset. Oikein hinnoiteltu ylläpito tarpeitasi vastaavalla tuella ja toiminnoilla voi tehdä prosessin kaikista vaiheista helpompaa. Kyse on vain kyvystä kertoa hyvä pahasta.

Jotta voimme selvittää, mitä tarvitsemme, tarkastellaan kahta eri isäntää ja katsomme, kuinka he pinottuvat vierekkäin. Tämä antaa meille mahdollisuuden katsoa pureman kokoista asiaa, johon meidän on keskityttävä, ja antaa meille mahdollisuuden tutustua siihen, mitä jokaisella yrityksellä on tarjota. Se on myös hyvä tapa päättää, mikä on parempi.

Tänään katsomme WPEngine ja Pressidium. Nämä ovat kaksi tunnettua majoittajaa, joilla on hyvät arvostelut ja kilpailukykyiset hinnat. He molemmat keskittävät energiansa WordPress-pohjaiseen isännöintiin, ja niiden ominaisuudet ja tilastot heijastavat tätä. Kaikki heidän suunnitelmansa on rakennettu WordPressiä ajatellen, ja he lupaavat salamanopeuden ja hyvin optimoidun WordPress-toiminnallisuuden.

Tästä huolimatta on todennäköisesti enemmän kuin muutamia tapoja, joilla molemmilla näillä yrityksillä on taipumus jäädä kilpailun ulkopuolelle. Joten aloitetaan katsomalla WPEngine, keitä he ovat ja mistä he ovat tekemisissä.

Mikä on WPEngine?

Nykyään WordPress tarjoaa paljon verkkosivustoja. Monet isännät keskittyvät itse asiassa optimoitujen suunnitelmien tarjoamiseen WordPress-pohjaisiin verkkosivustoihin. WPEngine on yksi johtavista WordPress-pohjaisista isäntäkoneista tänään.

Oman verkkosivustonsa mukaan 30% kaikista verkkosivustoista on rakennettu WordPressillä, ja 27% liikenteen 10 000 parhaasta sivustosta käyttää myös WordPressiä. Nämä numerot puhuvat puolestaan. WordPress on tehokas työkalu, joka voi antaa virtaa erittäin kykenevälle verkkosivustolle, kun sitä käytetään oikein.

WPEngine yrittää tehdä tästä prosessista mahdollisimman yksinkertaisen ja kykenevän tarjoamalla laajan valikoiman WordPress-suuntautuneita suunnitelmia ja palveluita. Heillä on myös hyvä asiakaspalvelun maine ja helppokäyttöisyys, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan sekä aloittelijoille että kokeneille web-suunnittelijoille..

Seuraavaksi tarkastellaan erilaisia ​​etuja, joita WPEngine tarjoaa.

Hyödyt WPEngine

 • WordPress-optimointi. WordPress on tehokas työkalu, joka voi rakentaa erittäin tehokkaita verkkosivustoja, joissa on paljon ominaisuuksia ja sisällön isännöintimahdollisuuksia. Jotta WordPress-sivustosi toimisi parhaalla mahdollisella tehokkuudella, WPEnginen palvelinlaitteistot ja ominaisuusjoukot on suunniteltu toimimaan myös useimmissa plugin-painavissa WordPress-asennuksissa. Niiden vaihtoehdot sekä jaetuista että VPS-pohjaisista suunnitelmista ovat myös hyvä muistaa, koska tämä lisää paljon monipuolisuutta WPEnginen hinnoittelurakenteeseen ja skaalauskykyyn.
 • StudioPress-teemat. StudioPressin kautta on saatavana joukko premium-teemoja, mukaan lukien mobiililaitteisiin reagoivat teemat. Näiden teemojen käyttäminen sivustossasi antaa sinulle helposti sovellettavan toiminnallisen ja esteettisen edun muihin suunnittelijoihin nähden, joiden on luotava omat teemansa tai maksettava ylimääräisistä teemoista toisen palvelun kautta. Monissa näistä StudioPress-teemoista on sisäänrakennettu SEO ja turvaominaisuudet.
 • Valmiusarvioinnit. WPEngine: llä on käytettävissään crack-asiantuntijatiimi, joka on valmis suorittamaan arviointeja sivustossasi varmistaaksesi, että se on laivan muodossa ennen asettamista. Tämä voi olla valtava vetovoima ihmisille, jotka ovat vasta aloittamassa tai jotka yleensä tekevät paljon kokeiluja verkkosivustonsa suunnittelussa ja ominaisuuksissa. Itse testit suoritetaan koodien yhteensopivuustestauksella ja sivuston porrastuksella.
 • WPEngine -palvelussa on paljon sisältöominaisuuksia, jotka on kohdistettu tiettyihin maantieteellisiin alueisiin. Tämän avulla voit mukauttaa tapaa, jolla ihmiset eri puolilla maailmaa harjoittavat sisältöäsi, ja pääset helposti hämmästyttävän määrään lukijoita verkkosivustosi toiminnoilla..
 • Asiakaspalvelu. WPEngine-tuella on hyvät asiakasarvostelut, ja se on saatavana ympäri vuorokauden puhelin- ja live-chat-tuen kautta. Ne tarjoavat myös suuren kirjasto oppimateriaalia, joka on suunniteltu saamaan uusia web-suunnittelijoita ja kokeneita veteraaneja tutustumaan palvelun haittoihin..
 • Maailmanlaajuinen läsnäolo. Yhdysvalloissa, Euroopassa, Lähi-idässä, Aasiassa ja Afrikassa sijaitsevien palvelimien kanssa WPEngine pystyy tarjoamaan mahtavia nopeuksia ja palvelinten käytettävyyttä riippumatta siitä, missä päin maailmaa olet. Tällainen globaali läsnäolo tarkoittaa, että WPEngine pystyy aina tarjoamaan parhaan suorituskyvyn markkinoille, joilla olet läsnä ja aktiivinen.
 • Laaja valikoima kumppanuuksia. WPEngine on kumppanina monen muun palvelun kanssa, ja tarjoaa sen seurauksena lukemattomia innovaatioita. Niiden eri kumppaneita ovat Amazon Web Services, Google Cloud ja muut. Kaikki heidän kumppanuuksien kautta tarjottu sisältö on optimoitu käytettäväksi WordPressin kanssa ja tarjoaa paljon lisäominaisuuksia, joita monet kilpailijat eivät pysty vastaamaan.

WPEnginen palveluista on tietysti paljon pidävää. Heillä on erinomainen asiakastuki, mukana olevat resurssit ja globaali läsnäolo, joka takaa periaatteessa hyvän suorituskyvyn ja järkevän maantieteellisille markkinoillesi.

Heidän hintarakenne on myös melko monipuolinen, mutta pääsemme siihen hetkessä. On selvästi joitain muita tapoja, joilla WPEngine ei vertaudu niin suotuisasti kilpailuun, eikä olisi hyvä idea tehdä päätöksiä pyöristämättä tutkimuksemme..

Tätä varten katsotaanpa tapoja, joilla WPEngine yleensä puuttuu.

Miinukset WPEngine

 • Vähemmän monipuolinen kuin jotkut kilpailijat. WPEngine tarjoaa laajan valikoiman erikoistuneita suunnitelmia käytettäväksi WordPressin kanssa. Vaikka tämä tekee niistä erittäin monipuolisia ja skaalautuvia WordPress-pohjaisiin verkkosivustoihin, niiden toiminnallisuus ei ole niin houkutteleva verkkosivustoille, jotka eivät käytä WordPress-alustaa. Koska molemmat tänään tarkastelemasi sivustot ovat keskittyneet WordPress-optimointiin, tämä ei ole niin pieni kauppa, mutta voi silti olla hyvä pitää mielessä eteneminen eteenpäin.
 • Koska WPEngine tarjoaa niin laajan valikoiman ominaisuuksia, toisinaan kumppanuuksien kautta muiden palveluiden kanssa, osaan niiden käyttöliittymästä ja ominaisuuksista voi olla hiukan vaikea tottua. Vaikka järjestelmä on suunniteltu helppokäyttöiseksi, siinä on edelleen joitain piirteitä, jotka vievät vähän aikaa oppia käyttämään tehokkaasti.
 • Jotkut rajoitukset. Parhaan nopeuden ja käytettävyyden tarjoamiseksi markkinoilla WPEngine asettaa pieniä rajoituksia WordPress-sivustollesi käyttämille eri asennuksille ja laajennuksille. Vaikka tämä on melko standardi ja antaa WPEngine: lle tarjota sellaisen huippuluokan WordPress-optimoinnin, josta he ovat tunnettuja, se on silti omiaan pettymään työskennellessäsi tällaisen mahdollisesti monipuolisen alustan kanssa..

Näistä virheistä huolimatta WPEngine on edelleen erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto. Ne tarjoavat tehokkaan WordPress-isäntäpalvelun, maailmanlaajuisen läsnäolon ja kohtuuhintaiset hinnat. Uudemmat käyttäjät saavat paljon ajomatkaa erilaisista jaetuista suunnitelmista, kun taas kokeneemmilla tai laajemmilla web-isännillä on edelleen paljon tilaa ja vaihtoehtoja lisätä online-läsnäoloaan.

Miinukset, jotka menevät WPEnginen mukana, eivät myöskään ole liian kirottavia. Suurin osa näistä asioista ei ole liian suuri juttu, ja se on melko paljon kurssille, kun kyse on tehokkaasta WordPress-isännöinnistä. On kuitenkin vaikeaa saada hyvä käsitys näiden ominaisuuksien vertailusta katsomatta kilpailua.

Seuraavaksi katsomme Pressidiumia.

Mikä on Pressidium?

Pressidium on hallittu WordPress-hosting-ratkaisu, jonka visiona on ”suunnitella ja täydellinen ja alan johtava hallittu hosting-palvelu suosikkialustallemme – WordPressille”. Ne tarjoavat WordPress-yritysalustan, johon tech-startupit ja Fortune 500 -yritykset luottavat. Heidät pidetään parempina kuin kilpailevat hallitut WordPress-isännät ja he lupaavat palvelun laadun, nopeuden, turvallisuuden ja suorituskyvyn.

Veteraanisuunnittelijoiden ryhmän vuonna 2014 käynnistämät heistä on kasvanut tunnettu ja tarkistettu isännöintiratkaisu. Review Signal.com sai heille parhaan mahdollisen WordPress-hosting-suorituskyvyn vuosina 2015 ja 2016. Pressidiumia ympäröi paljon hypeä, ja ne näyttävät tuottavan suurimman osan siitä.

Yksi huomioitava asia on kuitenkin se, että Pressidium laskuttaa käyttäjiään sen perusteella, kuinka paljon heidän sivustonsa käyvät. Tämä eroaa tietenkin hiukan siitä, kuinka muut yritykset käsittelevät sitä, missä ne yleensä tarjoavat suurempia vierailumääriä suurten suunnitelmiensa ohella.

Tämä on tietysti jotain, joka haluat pitää mielessä keskustellessamme tämän yrityksen muista yksityiskohdista. Tätä sanoen emme oikeasti tiedä, ennen kuin katsomme, joten katsotaan joitain niistä eduista, joita Pressidium tarjoaa meille.

Plussaa Pressidiumista

 • Helppo maksu. Pressidium hyväksyy kaikki tärkeimmät maksutavat, mikä helpottaa laskutuksen käsittelyä hieman. Vaikka suurin osa yrityksistä on melko hyviä seuraamaan tärkeimpiä maksutapoja, osa niistä voi jäädä vajaaksi.
 • 60 päivän rahat takaisin -takuu. Kuten millä tahansa hyvällä web-isäntällä, Pressidiumilla on rahat takaisin -takuu heidän palveluistaan, jos peruutat 60 päivän kuluessa. Tämä on noin kaksi kertaa niin pitkä kuin 30 päivän takuu, jonka useimmat yritykset tarjoavat. On hienoa saada kunnollinen takuu paikoilleen riskin minimoimiseksi. Kuten aina, lue heidän palautuskäytäntönsä itse varmistaaksesi, että tiedät mitä saat.
 • Pressidiumilla on tietokeskuksia Japanissa, Pohjois-Amerikassa, Kaakkois-Aasiassa, Euroopassa ja Oseaniassa. Tämä antaa heille mahdollisuuden tarjota erittäin suuria nopeuksia riippumatta siitä missä päin maailmaa asut. Niiden arvostelut vaihtelevat jonkin verran nopeuden suhteen, mutta suurin osa käyttäjistä näyttää olevan enemmän kuin tyytyväisiä siihen, mitä Pressidium pystyy tarjoamaan.
 • Pressidiumilla on erittäin kilpailukykyiset hintapisteet, joihin saatamme lisätietoja myöhemmin, kun kosketamme vertailuja. Niiden todelliset hinnat ovat verrattavissa suotuisasti WPEngineen melkein jokaisessa hintakohdassa, ja heidän erilaiset suunnitelmansa ovat mittakaavassa hieman monipuolisempia kuin WPEngine tarjoaa..
 • Helppokäyttöisyys. Sekä Pressidiumin ilmainen siirtopalvelu että niiden todellinen käyttöliittymä ovat käyttäjän hyvin tarkastelemia Internetissä. Vaikka he eivät käytä alan standardin mukaista cPanel-käyttöliittymää, niiden käyttöliittymä on kattava ja sen tiedetään olevan helppo oppia ja hallita.
 • Bot-suodatusjärjestelmä. Kaikissa Pressidiumin suunnitelmissa on Bad-bots-suodatusjärjestelmä, joka suojaa verkkosivustosi robottiaktiviteetteilta ja vastaavilta. Tämä on hienoa, jos verkkosivustosi sisältö houkuttelee todennäköisesti bot-toimintaa tai jos käyttäjän tietokanta on todella herkkä bot-toiminnan esiintymiselle..
 • Pressidium lupaa käytettäväksi 99,95%, ja muiden käyttäjien online-testit näyttävät vahvistavan tämän tilastoinnin. 99,95% on erittäin hyvä pisteet, vaikkakaan ei paras. On tärkeätä huomata, että suurin osa verkossa olevista arvosteluista väittää todella saaneensa 100% käyttöaikaa testausjakson aikana.
 • Pressidium lupaa vaivatonta uhkien ehkäisyä. Heillä on asioita, kuten hallittuja automaattisia päivityksiä, bot-suodatusta ja palomuureja, jotta verkkosivustosi olisi varma. Heillä on myös tietoturvablogi, joka sisältää kaikki yksityiskohdat siitä, kuinka he pitävät sivustosi suojattuna. Kaiken kaikkiaan Pressidium vaikuttaa ehdottomasti luotettavalta väitteidensä suhteen tältä osin.
 • Vapaa muutto. Pressidium tarjoaa ilmaisen siirtymisen palveluihinsa, kuten mikä tahansa muu hyvä isäntä. Pressidiumilla on myös paljon hyvää lehdistöä todellisesta siirtoprosessista sanomalla, että se on erittäin helppoa ja että tuki prosessin aikana oli ilmiömäistä. Tämä on mukava kosketus, jos etsit hyvää isäntää, jonka päälle hypätä.
 • Ilmainen CDN, SSL ja varmuuskopiot. Pressidiumin suunnitelmat tarjoavat muiden turvallisuus- ja tukitoimintojen ohella ilmaisia ​​CDN-, SSL- ja sivustovarmuuskopioita. Niiden tarkoituksena on varmistaa, että verkkosivustosi toimii oikein kaikkien tarvittavien suojausominaisuuksien kanssa. On hienoa, että voimme saada nämä ominaisuudet ilmaiseksi itse web-isäntältä sen sijaan, että joudut maksamaan kolmannelle osapuolelle.

Pressidium on eräänlainen hyvin hoidettu salaisuus isännöintiteollisuudessa. Heidän käyttöaikatilastot ja laaja ominaisuusjoukko ovat erittäin hienoja, etenkin niiden hieno tekninen blogi sisältää tyydyttääksesi ketään edistyneemmillä kysymyksillä.

Ilmaiset tarjoukset ja sellaiset, joita ne tarjoavat, ovat myös mukava kosketus. Meidän on kuitenkin muistettava, mitä he sanoivat vierailuhintaan. Tämä on selvästi yleinen haitta, mutta se riippuu todella siitä, minkä tyyppisiä verkkosivustoja haluat rakentaa.

Hintojen ja toimivuuden takia vaikuttaa siltä, ​​että Pressidium olisi melko tehokas vaihtoehto oikealle käyttäjälle. Tästä huolimatta on vaikeaa saada hyvää käsitystä tekemästämme tilanteesta, kunnes tarkastellaan Pressidiumin mukana olevia haittoja..

Tosin täällä ei ole paljon. He ovat melko vankka isäntä sisään-ja ulos. On kuitenkin joitain asioita, jotka pystyimme tunnistamaan.

Miinukset Pressidium

 • Käyntimaksu-järjestelmä. Tämä on Pressidiumin suurin haitta, vaikka se ei ehkä olekaan niin paha kuin miltä näyttää. Se todella riippuu sivustostasi. Vaikka suurin osa WordPress-verkkosivustoista on suunniteltu toimimaan mainostulojen kautta, joidenkin liiketoimintamallien avulla voit saada voittoa muilla tavoilla. Koska sivun katselut ovat tärkein ratkaiseva tekijä lopputuloksessasi melkein missä tahansa skenaariossa, on järkevää poistaa hieman ylimääräistä näyttökertaa varten. Tämä tekijä tulee näkyviin hiukan näkyvämmin, kun tarkastelemme hintaa, koska se antaa meille mahdollisuuden osoittaa, kuinka nämä näyttökertamaksut vaikuttavat todellisiin hintoihin.
 • Liikemarkkinoille suunnatut hintapisteet. Vaikka Pressidium tarjoaa muutamia vaihtoehtoja pienimuotoisille verkkosivustoille, suurin osa sen suunnitelmista on suunniteltu yritystoimintaan, ja voit kertoa, mihin heidän huomionsa menee yrityksenä. Kuka voi syyttää heitä? Suuret projektit ovat loppujen lopuksi vaativampia ja kannattavampia. Jos tarvitset suurempaa mittakaavaa, tämä on todennäköisesti plus sinulle. Muutoin se voi olla huomioitava, jos etsit pienempiä isäntiä.
 • Ei sähköpostin ylläpitoa. Toisin kuin monet muut hosting-yritykset, Pressidium ei tarjoa sähköpostin ylläpitoa niiden alustalla. Tämä on vähän räjähtävää, koska sivusto on niin huippuluokkaa melkein kaikissa muissa suhteissa. Toisin sanoen, ei ole niin iso juttu saada sähköpostiosoitteesi muualle, on vain sääli mennä kahteen eri paikkaan jotain, jota yksi voisi tarjota.

Kuten WPEngine, myöskään täällä ei ole paljon nostaakseen liikaa punaisia ​​lippuja. Pressidiumin suurin haittapuoli näyttää olevan heidän pay-per-käynn-järjestelmä. Se on mielenkiintoinen huijaus, joka saattaa jopa toimia tiettyjen verkkosivustojen eduksi, mutta kaiken kaikkiaan se on vain yksi asia, joka sinun on pidettävä kirjaa.

Useimmat muut isännät jo veloittavat sinulta ylimääräisen kuvan suunnitelmien tietyn rajan ylittävistä näyttökerroista, joten tämä ei ole liian iso juttu, kun tarkastellaan sitä asiayhteydessä, mutta emme todellakaan saa konkreettista käsitystä siitä, mitä olemme tekemisissä, kunnes olemme päässeet nitty-rakeiseen vertailuomme.

Jotta voimme selvittää, mikä näistä sivustoista voittaa toisensa, tarkastelemme niitä vierekkäin ja vertaame niitä muutamalla eri kriteerillä. Hajotamme sen mukaan Toimivuus, turvallisuus, ja Hinta.

Toimintojen vertailu

Molemmat verkkosivustot tarjoavat huippuluokan WordPress-hosting-palvelua, mukana kaikki tehokkaat ominaisuudet ja tukiverkot, joita voit odottaa tältä kapealta. Molemmilla yrityksillä on laaja valikoima kilpailusuunnitelmia, jotka kattavat tarvittavat toiminnot monenlaisille yritysasteikoille.

Heillä molemmilla on myös toimintoja, jotka on suunniteltu vastaamaan jälleenmyyjiä ja muita verkkosivustojen suunnittelijoita, joilla voi olla joitain erilaisia ​​tarpeita verrattuna muihin WordPress-käyttäjiin. Heillä ei ole vaihtoehtoja muulle kuin WordPress-isännöinnille. Tämän ei pitäisi olla liian iso juttu, koska etsit todennäköisesti WordPress-hosting-palvelua, mutta on hyvä muistaa, jos haluat muuttaa online-läsnäoloasi tulevaisuudessa.

Aiomme kutsua Pressidiumia voittajaksi täällä heidän erinomaisen käytettävyytensä ja kilpailuominaisuuksiensa vuoksi.

Tukivertailu

Jälleen, molemmilla verkkosivustoilla on erittäin hyvät asiakasarvostelut tukitiimilleen. He molemmat tarjoavat laajan tietämyksen ja tukipohjan todellisilla verkkosivustoillaan auttaakseen sinua käsittelemään pienempiä tukiasioita. Kun tarvitset todellisen ihmisen huomion, Pressidiumilla on vain lippujen tuki jäsenille.

WPEngine puolestaan ​​tarjoaa ympäri vuorokauden tapahtuvaa tukea puhelimitse ja live-chatissa. Vaikka molemmat yritykset ovat tunnettuja hyvästä asiakaspalvelusta, me kutsumme WPEngine-yhtiön selväksi voittajaksi pelkästään tämän tosiasian ansioiden perusteella.

Hintavertailu

Tämä on todellinen tekemisvaihe monille potentiaalisille asiakkaille. Ei ole mitään syytä pyrkiä parhaisiin käytettävissä oleviin vaihtoehtoihin, jos rikot pankin tekemällä niin. Jotta voimme todella sitoa menossa olevien hyvien ja huonojen puolien arvon, aiomme laittaa WPEnginen ja Kinsnan hintarakenteet vierekkäin ja tuoda esiin muutama tärkein hinta-alan kiinnostava alue..

 • WPEngine osuosittelee käynnistyssuunnitelmia alkaen 35 dollaria kuukaudessa, ”kasvusuunnitelmia” alkaen 115 dollaria kuukaudessa, ”mittakaava” suunnitelmia alkaen 290 dollaria kuukaudessa ja räätälöityjä suunnitelmia ihmisille, jotka tarvitsevat vielä enemmän mittakaavaa ja luotettavuutta.
  • Hinnat saattavat tuntua hiukan jyrkiltä verrattuna Bluehostin hintaan, mutta toiminnallisuus on paljon monipuolisempi. Käynnistyssuunnitelma tarjoaa sinulle 25 000 käyntiä, 10 Gt tallennustilaa, 50 Gt kuukausittain kaistanleveydellä ja yhden verkkosivuston. Se heittää myös Genesis Framework-, StudioPress-teemat ja aiemmin mainitsemani tukivaihtoehdot.
  • Kasvusuunnitelma estää tämän jopa 100 000 käyntiä, 20 Gt tallennustilaa, 200 Gt kuukausittain kaistanleveyden ja 5 sivustoa.
  • Suunnitelma on mahtava 290 dollaria kuukaudessa, ja se sisältää 400 000 käyntiä, 30 Gt tallennustilaa, 400 Gt kaistanleveyttä ja 15 verkkosivustoa.
  • Heillä on myös ”mukautettu” suunnitelma ihmisille, jotka vaativat paljon tehokkaampia verkkosivustoja. Tämä yhdistää vierailut miljooniin, tallennustilat 1 kt alueelle, kaistanleveys yli 400 Gt kuukaudessa ja jopa 25 verkkosivustoa.
 • Pressidium Tarjoaa suunnitelmia, jotka alkavat 21 dollarista kuukaudessa ja skaalautuvat korkeintaan 500 dollariin kuukaudessa, ja suuremmat ”yrityssuunnitelmat” ovat saatavana hintaan 750 dollaria + kuukaudessa.
  • Heidän “mikrosuunnitelmansa” avulla saat yhden WordPress-asennuksen, 5 Gt tallennustilaa, latausympäristön, varmuuskopiot, SSL: n ja muut yllä mainitut ominaisuudet.
  • Heidän ”Henkilökohtainen” suunnitelmansa ansaitsee tämän jopa 42 dollariin kuukaudessa, mikä antaa sinulle 3 asennusta, 10 Gt tallennustilaa ja kaikki muut herkut.
  • Professional-paketti on 125 dollaria kuukaudessa, jolloin saat 10 asennusta ja 20 Gt tallennustilaa.
  • ”Liiketoimintasuunnitelma” on 250 dollaria kuukaudessa, 25 asennusta ja 30 Gt tallennustilaa.
  • Heidän suurin vakiosuunnitelma on ”Business Plus” -suunnitelma, 500 dollaria kuukaudessa, 50 asennuksella ja 40 Gt tallennustilaa.

On selvää, että molemmat yritykset tarjoavat kilpailukykyisiä ominaisuuksia halvempaan hintaan. Pressidium tarjoaa halvemman suunnitelman, mutta siitä puuttuu joitain WPEnginen halvemman suunnitelman ominaisuuksista.

Loppujen lopuksi se riippuu haluamasi verkkosivustotyypistä. Minkä tahansa mittakaavan verkkosivustoilla on hyvät kokemukset jommankumman näistä koneista, vaikka pienimuotoiset verkkosuunnittelijat voivat todennäköisesti löytää pienemmän isännän, joka on heille parempi.

Kuten aina, jos meillä on jotain, jonka unohdimme, tai jos sinulla on ollut erilainen kokemus näiden isäntien kanssa, ota rohkeasti yhteyttä meihin!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map