InMotion hosting vs. SiteGround – mikä Web-isäntä on paras?

Logitech-vs-Siteground


Tässä artikkelissa verrataan kahta täysin erilaista, mutta todella vahvaa nimeä web-hosting-teollisuudessa: InMotion Hosting ja SiteGround. Ensinnäkin aiomme jakaa joitain tärkeitä yksityiskohtia InMotionista, mukaan lukien heidän palvelujensa tärkeimmät edut ja haitat. Tutkimme sitä asiakastuen, luotettavuuden, ilmaisten työkalujen ja ominaisuuksien, hintojen ja käyttäjän palautteen suhteen.

Ihmiset kiittävät jatkuvasti InMotionia sen vahvasta asiakastukitiimistä. Tämä on ehdottomasti yksi heidän vahvoista puvuistaan, joilla on valtava tieto ja nopeat vastausajat. Toisaalta meillä on SiteGround, joka on melko pieni yritys, jos vertaa sitä tällä hetkellä alan isoihin nimiin. Syy siihen, miksi se saa niin paljon myönteisiä palautteita, johtuu kuitenkin asiakaslähtöisistä ratkaisuista.

SiteGround-palvelussa sinulla on paremmat mahdollisuudet löytää hosting-suunnitelma, joka sopii täydellisesti verkkosivustosi tarpeisiin ja tarjoaa hyvää vastinetta rahallesi. Tämän artikkelin loppuun mennessä on kristallinkirkas, mitä voit odottaa näiltä tarjoajilta. Tämän avulla on helpompaa päättää, mikä sopii sinulle parhaiten. Aloitetaan ilman enempää!

Plussat & Miinukset InMotion Hosting-palvelussa

InMotion on yritys, joka on löytänyt täydellisen tasapainon. Yleensä yritystä kiitosta on kahta erityyppistä asiakaspohjaa. Se kiittää joko pari kuukautta sitten liittyneitä tai kokeneempia, uskollisia käyttäjiä, joilla on siellä pitkä historia. InMotion on erittäin suosittu yritys, jota molemmat osapuolet kiittävät jatkuvasti.

Heidän monen vuoden kokemus liiketoiminnasta auttoi suuresti heidän menestykseen. Kaikki alkoi vuonna 2001 kahdella kaverilla, yhdellä palvelimella ja reitittimellä. Nämä kaksi ihmistä hoitivat asiakaspalvelun, laskutuksen, ylläpidon ja kaikki liiketoimintaan liittyvät tehtävät. Ei sijoittajia, ei budjettia. He alkoivat kasvaa vähitellen ja siitä kehittyi lopulta valtava yritys.

Jos aloitat jotain tyhjästä, sinulla on todella aikaa ymmärtää sen kaikki osat. Tästä syystä he tietävät toistaiseksi tarkalleen kuinka tyydyttää monien eri kohdeyleisöjen, kuten kokeneiden verkkosivustojen omistajien, yritysomistajien, bloggaajien, kehittäjien ja muiden tarpeet. Nykyään InMotion tarjoaa myös erilaisia ​​omistettuja hosting-suunnitelmia. Jos pidät niitä liian kalliina, on olemassa useita jaettuja ja VPS-suunnitelmia.

Tällä hetkellä yritys on alan suurimpia nimiä. Ihmiset tietävät sen olevan vakaa, luotettava ja edullinen ratkaisu. Tarkastellaan tämän palveluntarjoajan tarjoamia parhaita ominaisuuksia ilman enempää!

Hyödyt InMotion-hosting-palvelusta

 • 90 päivän rahat takaisin -takuu – InMotion Hosting luottaa palveluihinsa. Ne tarjoavat 90 päivän takuun käyttäjille, jotka eivät ole tyytyväisiä suunnitelmaansa. Niin pitkän ajanjakson aikana et kohdista mitään painostusta sinuun. Voit käynnistää palvelimen ja kokeilla melko paljon kaikkea, mikä heidän hosting-palvelunsa mukana tulee. Jos et pidä siitä, voit vain jättää rahasi kanssa.
 • Antelias hosting-suunnitelmat – Mitä yleensä odotat web-palveluntarjoajalta, on tarjota muutama rajaton ominaisuus ja yllättää sitten odottamattomalla maksulla. Ihmiset valitsevat palveluntarjoajan yleensä sen perusteella, sopivatko pakettiin sisältyvät rajattomat ominaisuudet heidän verkkosivustonsa tarpeisiin. InMotionilla on melko paljon kauppaa käyttäjille. Heidän suunnitelmiinsa sisältyy rajoittamaton varastointi ja rajoittamaton tiedonsiirto. Voit hankkia nämä lisäominaisuudet jopa allekirjoittamalla heidän halvimman suunnitelman. Kuinka hyvä se on? On erityisen hienoa, jos tallennus ja tiedonsiirto ovat kaksi ominaisuutta, joita tarvitset erityisesti verkkosivustoosi. Jos et, niin se ei tee sinulle paljon muutosta.
 • Paljon ekstroja mukana – InMotion antaa verkkotunnuksen suoraan heti, joten sinun ei tarvitse huolehtia verkkotunnuksen rekisteröijän löytämisestä ja verkkotunnuksen ostamisesta sinne. Voit saada sen ilmaiseksi vain rekisteröitymällä johonkin heidän suunnitelmistaan. Lisäksi voit aloittaa verkkosivustosi mainostamisen suosituimmissa hakukoneissa, kuten Bing, Google ja Yahoo, ilmaisilla hyvityksillä, jotka InMotion antaa sinulle. Automaattiset varmuuskopiot sisältyvät myös ilmaisten pakettien pakettiin, mikä takaa, että verkkosivustosi tiedot eivät koskaan vaurioidu tai katoa. Nykyään et voi oikeasti kasvattaa online-yritystä ilman varmuuskopioiden turvallisuutta.
 • Teknisesti taitava asiakastuki – Verkkosivustot ja palvelimet ovat niin monimutkaisia ​​kokonaisuuksia, että voit odottamatta joutua ongelmiin milloin tahansa. Näissä tapauksissa on hyvä, että sinulla on asiakastukihenkilöstö, johon voit luottaa. InMotionin avulla voit saada ammatillista apua ympäri vuorokauden; sinun täytyy vain kysyä käytettävissä olevista kanavista. Heidän henkilöstöönsä voidaan ottaa yhteyttä sähköpostien, yhteyslomakkeen, live-chatin ja puhelimen avulla nopeiden vastausaikojen avulla. InMotionia pidetään kooltaan yhtenä pienimmistä peleistä. Ne ovat kuitenkin ehdottomasti ammattimaisempia kuin monet muut, isommat. Tämä pätee erityisesti asiakastukeen. Tietysti, jos et tarvitse suoraa apua, voit ratkaista monia ongelmia vain selaamalla oppaita, UKK: ta ja video-oppaita heidän tietokantaansa. Siellä on dokumentoitu monia yleisiä ongelmia, jotka voidaan ratkaista muutamassa minuutissa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on kirjoittaa avainsanat hakupalkkiin ja napsauttaa Etsi.
 • Tehokkaat palvelimet – InMotion Hosting investoi paljon laitteistoonsa varmistaakseen salamanopeuden käyttäjilleen. Palveluntarjoajat voivat aina jonkin verran optimoida palvelimiensa nopeutta ohjelmistoilla, mutta tämä perustuu aina pääosin palvelimen eri laitteisto-osiin. Uusimmalla laitteistolla he pystyvät luomaan nopean ja vakaan yhteyden verkkosivustojen ja palvelimen välille. Kuten mainitsimme, InMotion on hiukan pienempi yritys kuin monet muut isot nimet web-isännöinnissä. He ovat perustaneet vain 2 tietokeskusta ja molemmat sijaitsevat Yhdysvalloissa. Niitä ei ole saatavana missään muualla mantereella, mutta yrityksellä on varmasti vahva läsnäolo Ashburnin ja Los Angelesin ympärillä..
 • Vakuuttava käyttöaika – Heidän palvelimet ovat verkossa yli 99% ajasta. Tätä tietoa verkkosivustojen omistajat ovat enimmäkseen kiinnostaneet ennen kuin he valitsevat web-palveluntarjoajan. Ja se on järkevää, koska kukaan ei halua pettyä vierailijoitaan (tai asiakkaitaan) offline-verkkosivustolla. Toisaalta palvelimen seisokit voivat johtaa merkittävään tulonmenetykseen. InMotion Hosting ajaa Linuxia Dell-palvelimillaan, ja infrastruktuuri perustuu Ciscon komponentteihin. Se on melko vahva yhdistelmä, ja tulos puhuu puolestaan. Voit tuskin estää näiden koneiden toiminnan ja niitä tarkkaillaan jatkuvasti. Ohjelmistojen lisäksi on olemassa myös inhimillinen komponentti. Yrityksessä työskentelee asiantuntijaryhmä, joka ei vain pysty ratkaisemaan ongelmia, vaan myös estämään niitä aiheuttamasta palvelimien kaatumista.
 • Suojattu isännöinti – Palveluntarjoaja sisällyttää paketteihinsa joitain vahvoja työkaluja turvallisuuden varmistamiseksi. Saat roskapostisuodattimen, joka varmistaa, että vain oikeat sähköpostit hyväksytään postilaatikkoosi. Riippumatta siitä, minkä tyyppisiä verkkosivustoja haluat luoda, alat lopulta vastaanottaa säännöllisiä roskapostia, joten sitä ei oikeastaan ​​ole. Lisäksi saat Sucurin ja Patchmanin. Sucuri on suosittu verkkosivustojen suojausalusta, joka suojaa sivustoasi haittaohjelmilta. Se takaa, että voit jatkaa online-brändisi rakentamista tarvitsematta huolehtia uhista. Patchman puolestaan ​​varmistaa, että kaikki verkkosivustosi on kunnolla paikoillaan, estäen haavoittuvuuksia. Se tarkistaa säännöllisesti haittaohjelmia ja poistaa ne, jos ne havaitaan. Se on pohjimmiltaan toinen palvelimen henkivartija.
 • Ympäristöystävällinen – Koska palvelimen käyttäminen vaatii paljon energiaa, datakeskukset ovat erittäin saastuttavia. Onneksi hiilijalanjälkeä voidaan vähentää huomattavasti käyttämällä vihreää energiaa. Web-palveluntarjoajat yleensä sijoittavat tuulienergiaan ja edistävät siten parempaa ympäristöä. Tästä on tulossa yhä suositumpaa isännöintiyritysten keskuudessa, ja jopa InMotion Hosting seuraa näitä jalanjälkiä. Liittymällä heidän isännöintisuunnitelmiin voit myös auttaa vähentämään pilaantumista.

Miinukset InMotion Hosting-palvelussa

 • Kallis skaalaus – Yksi InMotion Hosting -haittapuoli on, että heidän ohjelmistossaan on kalliita ja halpoja suunnitelmia, mutta niiden välillä ei ole mitään. Tämä voi olla ongelma, jos resurssit alkavat loppua ja haluat päivittää seuraavaan suunnitelmaan, koska se vaatii huomattavasti suuremman budjetin investointia. Verrattiin yritystä muihin suosituimpiin hosting-teollisuudessa ja kävi ilmi, että niiden hinnat ovat keskimääräistä korkeammat. Sinun on kuitenkin otettava huomioon, että saat laadukasta hintaa. Ainoa vaihtoehtosi on periaatteessa allekirjoittaa vähintään vuoden sopimus, joka ei ole kätevä niille verkkosivustoille, jotka tarvitsevat palvelua vain pari kuukautta. Ainakin heillä on melko pitkä rahat takaisin -takuuaika 90 päivää. 90 päivän kuluessa voit päättää, onko sinulle tarkoituksenmukaista ylläpitää verkkosivustoasi heidän palvelimellaan pitkällä aikavälillä. Tätä on paljon aikaa ajatella, mutta arvostelujen mukaan hinnat ovat jo riittävän suuret potentiaalisten asiakkaiden poistumismahdollisuudet.
 • Rajoitetut perussuunnitelmat – Heidän aloitussuunnitelma ei ehkä riitä kaikille, koska se rajoittaa käyttäjän enintään 2 verkkosivustoon ja 2 tietokantaan. Saatat joutua päivittämään seuraavaan suunnitelmaan vain voidaksesi isännöidä enemmän verkkosivustoja, vaikka et tarvitse vielä niin paljon resursseja. Tämä tarkoittaa, että InMotionin suunnitelmat eivät ole oikeasti tasapainossa päivittäisille käyttäjille, pakottaen heidät kuluttamaan tarpeettomia päivityksiä. Jos haluat luoda vankan online-läsnäolon, perussuunnitelma ei varmasti riitä kauan. Muut palveluntarjoajat tarjoavat perussuunnitelmia, joiden avulla voit kasvattaa online-tulojasi tasaisesti siihen pisteeseen, jossa sinusta tuntuu mukavalta päivittää. Tämä ei todellakaan ole tilanne InMotion Hosting -palvelussa.
 • Kestää liian kauan aloittaakseen – Sinun on käydä läpi tarpeettoman pitkä jakso sivuja ja lomakkeita, kunnes tilisi ja verkkosivustosi ovat valmiita liikkeelle. Tämä voi viedä suuren osan aikaa, kun taas joidenkin muiden palveluntarjoajien tilit voidaan perustaa muutamassa minuutissa. InMotion monimutkaisti näitä asioita ilman mitään näkyvää syytä.
 • Ilmainen varmuuskopiointi on rajoitettua – Palveluntarjoaja on aika antelias luoda säännöllisiä varmuuskopioita verkkosivustosi tiedoista, vaikka sillä on myös raja. Ja valitettavasti tämä raja on melko alhainen. Jos haluat säännöllisiä varmuuskopioita, verkkosivustosi koon on oltava alle 10 Gt. Muuten ainoa vaihtoehto on alkaa maksaa varmuuskopioista. Lisäksi yli 4 kuukauden ikäiset varmuuskopiot poistetaan automaattisesti, joten älä odota palaavat pidemmälle kuin aikaisemmin. Kaikkia muita varmuuskopiointiin liittyviä palveluita pidetään lisämaksullisina palveluina.

Plussat & Miinukset SiteGround

Se, mitä SiteGround yrittää osoittaa parhaiten, on, että he voivat tarjota tarkalleen, mitä he lupaavat verkkosivustollaan. On kymmeniä isännöintipalveluntarjoajia, jotka eivät yksinkertaisesti pysty täyttämään lupauksiaan. Kun olet kirjautunut heidän suunnitelmaansa, huomaat yleensä, että sopimuksen takana sinua odottaa erilaisia ​​lisämyyntiä ja odottamattomia maksuja.

SiteGround-sivustosta löydät kaikenlaisia ​​web-hosting-paketteja, jotka toimivat kuvatulla tavalla. Ratkaisuja on myös WordPress-, Joomla-, Magento-, Drupal-, PrestaShop- ja WooCommerce-käyttäjille. Tämän lisäksi on jaettuja jälleenmyyjiä, pilvi- ja omistettuja hosting-suunnitelmia. He voivat tarjota kaiken, mikä auttaa verkkosivustosi online-muodossa ja kasvamaan. Katsotaanpa joitain tämän yrityksen tärkeimmistä näkökohdista, joita pidämme etuina ilman enempää!

Plussit SiteGround

Nopea isännöinti – Se mitä useimmat verkkosivustojen omistajat etsivät web-palveluntarjoajalta, on nopea sivujen latausnopeus. Koska Internet on täynnä erittäin kilpailukykyisiä verkkosivustoja, nopeuden varmistamisesta tuli pakollista kaikille, jotka haluavat luoda vakaan online-läsnäolon. Ei ole muuta tapaa sen ympärille. Vierailijoiden on voitava selata sisältöä saumattomasti, kunnes he löytävät haluamansa. Jos hidastat tätä prosessia valitsemalla hidas palvelu, he päättävät vain lähteä ja löytää sen muualta. SiteGround on yksi isännöintipalveluntarjoajista, jotka pitävät nopeuttaan korkealla tasolla. Tämä johtuu pääasiassa lukuisista tietokeskuksista, jotka on perustettu strategisille paikkoille ympäri maailmaa. Kun olet kirjautunut, sinun tarvitsee vain valita lähin sijainti ja olet valmis.

Paljon ilmaisia ​​- Vahvan hosting-suunnitelman lisäksi SiteGround tarjoaa sinulle laajan valikoiman ilmaisia ​​työkaluja ja ominaisuuksia, jotka auttavat sinua kasvamaan. Niiden avulla voit esimerkiksi luoda niin monta sähköpostitiliä ja tietokantaa kuin haluat. Yhtiö pitää verkkosivustosi tiedot turvassa luomalla päivittäin varmuuskopioita. Jos verkkosivustosi kaatuu ja et tiedä miksi, on aina mahdollista palata takaisin edelliseen versioon. Se, että SiteGround tarjoaa cPanel-lisenssin, vain korostaa, että he haluavat pitää asiat yksinkertaisina ja käyttäjäystävällisinä. Ihmiset vaihtavat palveluntarjoajia aika ajoin, ja cPanel on ohjauspaneeli, johon he todennäköisesti tottuivat. Heille voi olla valtava etu jatkaa sen käyttöä. Lisäksi ne auttavat käynnistämään verkkosivustosi sisällyttämällä pakettiin ilmaisen verkkotunnuksen ja verkkosivuston rakentajan. Se on arvokasta arvoa.

Kiistaton turvallisuus – SiteGround ei anna turhia lupauksia turvallisuudesta. He vain tekevät sen, ja sinulla ei ole mitään valittaa. Verkkosivustosi tarkkaillaan haittaohjelmien ja kaikenlaisten hakkerihyökkäysten vastaan ​​ympäri vuorokauden. He sovelsivat viimeisimpiä turvatoimenpiteitä kaikkien tietokeskuksiensa laitteisto- ja ohjelmistoinfrastruktuuriin 6 eri paikassa. Suorituskyvyn ansiosta korkeatasoinen turvallisuus ei ole ihme, että heillä on niin paljon tyytyväisiä asiakkaita. Heidän palvelimet ovat fyysisesti ja käytännössä koskemattomia.

Tehokas ja hyödyllinen tuki – Verkkoyrityksen johtaminen on vastuussa verkkosivustosi ylläpidosta ympäri vuorokauden. Jos ongelma ilmenee keskellä yötä ja aiheuttaa sen kaatumisen, sinun on oltava tietoinen siitä ja toimittava mahdollisimman pian. Samaa odotetaan palveluntarjoajalta. Heidän on päästävä nopeasti ongelmaan ja aloitettava sen käsittely, joka minuutti on tärkeä. Onneksi SiteGround tarjoaa korkeatasoista tukea asiantuntijatiiminsä kanssa. He voivat korjata tekniset ongelmat nopeasti ja tehokkaasti, jotta voit rentoutua ja rentoutua sen sijaan, että päivität offline-sivustosi yhä yli keskiyön jälkeen. Kun ilmoitat ongelmasta, saat pian ystävällisen vastauksen, ja ei vie paljon aikaa, ennen kuin se saadaan ratkaistua. Jos sinulla on Joomla-, Drupal- tai WordPress-pohjainen sivusto, voit saada apua myös näille alustoille.

Saatavana monissa maissa – SiteGround on tällä hetkellä valtava yritys, joten kuka olisi ajatellut, että se kaikki alkoi pienessä Bulgariassa? Palveluiden suosion lisääntyessä he tekivät ne saataville maailmanlaajuisesti. Koska heidän pääkonttori sijaitsee Bulgariassa, se kuulostaa jo lupaavalta eurooppalaisille käyttäjille, koska se on melko lähellä kaikkia siellä sijaitsevia maita. Heidän muut tietokeskukset ja toimistot sijaitsevat Singaporessa, Lontoossa, Milanossa, Chicagossa ja Amsterdamissa. Osoittautuu, että he voivat tarjota nopeaa isännöintipalvelua riippumatta siitä, missä olet planeetalla. He jopa antavat sinun vaihtaa valuuttaan, jolla voit maksaa sinulle parhaiten. Kaiken kaikkiaan SiteGround on kätevä vaihtoehto ihmisille sekä maantieteellisesti että taloudellisesti.

Optimoitu WordPressille – Jos haluat käyttää verkkosivustojasi WordPressissä, SiteGround-isännöintisuunnitelmaan liittyminen on sinulle erittäin hyödyllistä. Voit asentaa CMS: n yhdellä napsautuksella ja aloittaa työskentelyn heti. Mitään kokemusta ei vaadita, ja voit säästää paljon enemmän aikaa myös ylimääräisillä yhden napsautuksen asennuskomentosarjoilla, jotka tarjoaa SiteGround. He ovat tehneet WordPressistä ja WooCommerceista käyttäjille huomattavasti helpomman jaetussa, pilvipalvelussa ja erillisissä palvelinpaketeissaan.

Miinukset SiteGround

 • Pieni levytila ​​hintaan – Yhtiö on varsin runsas ilmaisten verkkotunnusten ja tietokantojen kanssa, jotka ne sisältävät kuhunkin jaettuun suunnitelmaan. Niiden avulla voit myös käyttää useita verkkosivustoja jokaisessa suunnitelmassa ja asentaa paljon hyödyllisiä ohjelmistoja. Mutta kuten käy ilmi, heidän jakama levytila, jonka he antavat sinulle jaetulla isännöintisuunnitelmalla, ei riitä pitkällä aikavälillä. Muut tekniset tiedot ovat hyviä, mutta et voi odottaa verkkosivustosi selviävän pitkään perussuunnitelmalla, joka antaa sinulle vain 10 Gt tallennustilaa. Tämä on tiukka raja, joka voidaan ylittää vain, jos päivität seuraavaan suunnitelmaan. Puhumattakaan siitä, että on olemassa useita muita isännöintipalvelujen tarjoajia, jotka antavat sinulle rajoittamattoman tallennustilan ainakin yhdessä heidän perussuunnitelmistaan.
 • Hinnat nousevat liian korkealle – Voimme sanoa, että SiteGround tarjoaa ajoittain mahtavia alennuksia eikä niiden normaalit hinnat ole myöskään liian korkeat. Tämä pätee kuitenkin vain ensimmäisen tilauksen vuoden ajan. 12 kuukauden tilauksen voimassaolon päätyttyä ne nostavat hintoja huomattavasti, mikä vaatii sinua investoimaan paljon enemmän web-hosting-palveluihin. Heidän suunnitelmansa ovat upeat tuohon ajanjaksoon, ja silloin suosittelemme tilauksen uusimista vain, jos olet todella tyytyväinen heidän palveluihinsa. Hintojen nousu on usein niin tuskallinen yrityksille ja yksityishenkilöille, että se pakottaa heidät vaihtamaan toisen palveluntarjoajan. Heidän laskutusmenetelmänsä ansiosta voit kohdata odottamattomia maksuja maksamalla kuukausittaisen hosting -suunnitelmasi. Kuukausittaisen laskutuksen etuna on, että voit lopettaa milloin haluat. Koska sopimus kestää vain 30 päivää, sinun ei tarvitse huolehtia lisäkustannuksista, jos asiat eivät suju verkkosivustosi kanssa. Valitettavasti SiteGround veloittaa sinulta 14,95 dollaria, jos päätät lähteä. Tietysti saat tämän selville vasta palveluntarjoajan poistumisen jälkeen.
 • Suurin osa hyödyttää yrityksiä – Palveluntarjoajan tarjoamat palvelut sopivat paremmin yrityksille kuin yksittäisille hankkeille. Tästä tosiasiasta huolimatta SiteGround mainostaa edelleen itseään kaikille suositeltavana ratkaisuna. Sanoisimme, että heidän suunnitelmansa ovat melko kalliita bloggaajalle tai jollekin, joka haluaa verkkosivuston muihin henkilökohtaisiin tarkoituksiin. Kyllä, se on monipuolinen, ja sinulla ei todennäköisesti ole ongelmia, mutta muiden yritysten tarjoamia vaihtoehtoja on monia muita. SiteGround ei ole sellainen palveluntarjoaja, joka antaa sinulle paketin ominaisuuksia ja jättää sinut rauhaan. He ovat myös valmiita tukemaan ja auttamaan yritystäsi kasvamaan.

SiteGround vs InMotion – kumpi on parempi?

Sen jälkeen kun kaksi miestä perusti InMotionin vuonna 2001, yritys on kasvanut paljon. Nyt sitä pidetään yhtenä nopeimmin kasvavista yrityksistä isännöintipalveluntarjoajien keskuudessa. He eivät halua vain laajentua, vaan haluavat myös parantaa. Tavoitteensa saavuttamiseksi he käyttävät erilaista lähestymistapaa ja kohtaavat kaikki monimutkaiset elementit, jotka tekevät heidän palvelustaan ​​hyvän kaupan asiakkaille.

Siksi he sisällyttävät tällaisen erityisen ja monipuolisen ominaisuusjoukon jokaiseen suunnitelmaansa. Lisäksi heidän pitkä rahojen palautustakuu ja täydellinen itsenäisyys yrityksenä ovat asioita, jotka palvelevat ihmisiä eniten. SiteGround on myös vahva kilpailija ilmaisissa työkaluissa ja ominaisuuksissa.

Ne on omistettu tarjoamaan nopeita palvelimia, jotka takaavat erinomaisen käyttökokemuksen verkkosivustojen kävijöille. SiteGround on saatavana useammalla alueella kuin InMotion, koska ne keskittyvät tavoittamaan laajempi yleisö. Laajentuessaan he pystyvät myös tarjoamaan korkealaatuisia palveluita. Mahtava asiakaspalvelu on toinen asia, johon pääset, kun ylläpidät verkkosivustosi siellä.

Kuten huomaat, sekä SiteGround että InMotion ovat melko vahvoja vaihtoehtoja web-isännöinnissä. Tässä sinun täytyy ottaa kaikki pienet yksityiskohdat huomioon ja valita verkkosivustollesi parhaiten sopiva isännöintisuunnitelma.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map