InMotion Hosting vs. BlueHost – mikä palveluntarjoaja on paras?

Logitech-hosting-vs-bluehost


Web-hosting-ala muuttuu joka päivä. Uudet yritykset avautuvat ja tarjoavat mielenkiintoisia uusia isännöintimahdollisuuksia suurten ideoiden verkkosivustoille, kuten suunnittelemasi verkkosivusto. Tärkeintä varmistaa, että valitset oikean, on pysyä ajan tasalla.

Siellä on valtava määrä tietoa kaikista eri isäntästä, ja se voi olla vaikea selata, joten aiomme katsoa pari hosting-yritystä ja nähdä, kuinka ne pinottuvat vierekkäin. Tässä artikkelissa verrataan kahta parhainta palveluntarjoajaa: InMotion ja BlueHost.

Aloitetaan lyhyellä katsauksella BlueHostista.

BlueHost – hosting-alan johtaja

Matt Heaton perusti BlueHostin vuonna 2003, ja he ovat nykyään yksi suurimmista nimistä web-hosting-palveluissa. Yhdessä sisaryhtiöidensä kanssa; Hostmonster, FastDomain ja iPage ylläpitävät yhteensä yli 2 miljoonaa verkkotunnusta.

BlueHostista voi sanoa paljon, ne ovat iso nimi kalaa vilkkaassa lampissa. Joten miten selvittää, ovatko he oikeita meille? Katsotaanpa joitain asioita, jotka mielestäni ovat BlueHostin kanssa työskentelyn etuja ja haittoja.

Plussaa BlueHost

BlueHost tarjoaa kunnollisen valikoiman ominaisuuksia, joissa on iso nimiresurssit ja tukivaihtoehdot heidän asiakkaidensa kaikkiin tarpeisiin:

 • 15 vuoden ajan BlueHost on rakentanut itselleen nimen luotettavana isännöintipalveluna. Ne tarjoavat laajan valikoiman laadukkaita palveluita, joista he ovat tunnettuja. Ison nimen omistaminen tarkoittaa myös, että siellä on paljon tietoa siitä, miten tämä yritys on mennyt muille aiemmin. Katso, mitä muut sanovat BlueHostista, ja katso jos et pääse johtopäätökseen itse.
 • Hyvät oppimisresurssit. Uusien käyttäjien käyttöönotto on olennainen osa hyvää isäntäyritystä, ja BlueHostilla on erinomainen oppimateriaali, jotta uudet käyttäjät saadaan käyttämään palvelua. BlueHost käyttää myös alan standardin mukaista cPanel-sovellusta ja voi opettaa sinulle tärkeitä taitoja, jotka auttavat sinua jatkamaan verkkosivustosi etenemistä.
 • Erikoistarjouksia. Kuten kaikilla hyvillä isäntäyrityksillä, myös BlueHost tarjoaa usein erikoistarjouksia alennuksista erilaisista isännöintipalveluista. Tutustu myös heidän sisaryhtiöihinsä ja katso jos et saa hyviä tarjouksia.
 • Asiakaspalvelu. Varmistaminen, että asiakkaasi saavat tarvitsemansa tuen, on yksi tärkeimmistä tekijöistä hyvälle web-hosting-yritykselle. Varsinkin vasta aloittaessasi tukiresurssit voivat tehdä tai rikkoa isännöintikokemuksesi. BlueHost tarjoaa ympäri vuorokauden puhelintukea sekä live-chat-tukea.
 • Rahat takaisin takuu. BlueHost tarjoaa palveluilleen 30 päivän rahat takaisin -takuun. Jos peruutat hosting-palvelun 30 päivän kuluessa, saat täyden hyvityksen isännöintipalveluista. On kuitenkin hienoa tulosta, joten on hyvä idea tarkistaa se heidän verkkosivuillaan.
 • Iso nimi resursseja. Yksi isoista tyypeistä tarkoittaa, että BlueHostilla on käytettävissään tarpeeksi resursseja, jotta pystytään todella keskittymään asiakastyytyväisyyteen. Hyvä web-hosting-yritys on vain niin hyvä kuin heidän asiakkaansa ovat tyytyväisiä, joten tämä on tärkeä tekijä.
 • Kuten aiemmin totesin, BlueHost käyttää teollisuuden standardin mukaista cPanel-käyttöliittymää ja tarjoaa laajan tietokannan uusille käyttäjille. CPanel-käyttöliittymä tunnetaan laajasti helppokäyttöisyydestään, ja nämä tekijät tekevät yhdessä BlueHostin erittäin käyttäjäystävällisen. Todella houkutteleva laatu uusille yritysomistajille, jotka haluavat laajentua verkkoon.
 • Erinomainen palvelu. BlueHost on viettänyt 15 vuotta osaamisensa terävöittämiseksi tarjotakseen sinulle parhaat mahdolliset web-hosting-palvelut. Matkan varrella on ollut joitain kuoppia, mutta heidän maineensa yhtenä johtavana verkkoisäntänä on totta. BlueHostin ylläpitämät verkkosivustot ovat erittäin nopeita, ja käytettävissä olevien ominaisuuksien valikoima on erittäin kohtuullinen hintaluokalle ja rakenteelle.

Miinukset BlueHost

On selvää, että on oltava jotain, mitä BlueHost ei tee paremmin. Tässä on muutama alue, jolla kilpailulla on taipumus viedä hiukan eteenpäin BlueHostista:

 • Vaikka BlueHost tarjoaa erinomaiset nopeudet hintaluokkaansa ja ominaisuusrakenteeseensa, jotkut muut palvelut yleensä ylittävät ne tässä kategoriassa. BlueHost on kuitenkin erittäin rehellinen palveluistaan ​​ja tarjoaa läpinäkyvästi tarkkoja tietoja kaikkien palvelimiensa ja ominaisuuksiensa ominaisuuksista.
 • BlueHostilla on kohtuullinen hintarakenne, jolla on taipumus menestyä suotuisasti kilpailijoihinsa nähden, mutta se voi joskus alittaa. Jotkut suunnitelmat ja laajennetut ominaisuudet ovat kalliimpia kuin vastaavat myönnytykset kilpailustaan ​​ja näyttää melkein siltä, ​​että maksat tuesta ja tuotemerkin tunnustamisesta ominaisuuksien sijasta.
 • Rajoitetut varastointisuunnitelmat. Toisin kuin useimmat muut hosting-yritykset, BlueHost ei tarjoa rajoittamatonta tallennustilaa isännöintisuunnitelmissaan. Vaikka hinnat ovat erittäin kohtuulliset, tämä on silmiinpistävä haitta verrattuna joihinkin muihin isäntiin, joilla on rajoittamaton kyky.
 • Ison nimen ongelmat. Tunnistettavan tuotemerkin omistaminen voi olla suuri etu yritykselle; Se houkuttelee yrityksiä ja lisää luottamusta potentiaalisiin asiakkaisiisi ja sijoittajiisi. Siitä huolimatta, myös suuryritykseen liittymiseen liittyy joitain ongelmia. Suurena nimellä voi tehdä sinusta kyberhyökkäyskohteen, kuten olemme aiemmin nähneet BlueHostin kanssa. Tämä voi myös tehdä valtavia eroja laadunvalvonnan ja asiakaspalvelun laadussa.

BlueHostille jotkut haitat voivat tuntua valtavilta punaisilta lippuilta, mutta kaiken kaikkiaan ne ovat vankka hosting-yritys, jonka vankka malli ja laaja valikoima resursseja ja ominaisuuksia tekevät niistä houkuttelevan vaihtoehdon monille verkkosivustoille.

Joten seuraavaksi meidän reittisuunnitelmamme on katsoa InMotionia.

InMotion-hosting – Vakaus & skaalautuvuus

InMotion on toinen iso nimi, joka on verrattavissa BlueHostiin. He ovat kasvattaneet asiakaskuntansa yli 300 000 verkkotunnukseen vuodesta 2001, ja he esittävät laajoja vaatimuksia parhaan suorituskyvyn saavuttamisesta kaikista isäntäyrityksistä.

Totta sanoen, monet näistä isoyrityksistä voivat puhua isojen keskustelujen kanssa tuotemerkkinsä tunnustamisen kanssa ja sitten hajoa vakavaan valvontaan. Katsotaanpa mitä InMotion tuo pöytään, ennen kuin näemme kuinka nämä kaksi yritystä vertailevat toisiaan.

Hyödyt InMotion-hosting-palvelusta

 • Asiakaspalvelu. InMotion painottaa heidän asiakastukeaan markkinoinnissaan. Ne tarjoavat Yhdysvaltoihin perustuvaa tukea puhelimitse, sähköpostitse, lipulla tai live-chatissa. Suurin osa meistä on käsitellyt asiakaspalvelua, ja tiedämme kuinka se voi tuntua siltä, ​​että yritykset eivät välitä. InMotion näyttää kuitenkin olevan kiihkeästi omistautunut tämän idean poistamiseen, ja monet tyytyväiset asiakkaat kertovat mielellään erinomaisesta palvelusta tukipaikoiltaan..
 • InMotion tarjoaa keskimäärin 99,926% käyttöajan. Tämä on parhaiden keskiarvojen alaosassa, mutta se on silti erittäin hyvä keskiarvo. Heidän todellinen käyttöaika on myös joskus suoriutunut paremmin. Toinen hyvä tapa arvioida on aika ensimmäiseen tavuun (TTFB). Toisin sanoen kuinka kauan palvelimen vastaaminen kestää, kun vierailija on esittänyt pyynnön. InMotion on testattu WordPress-perussivustolla jaetulla isännöintisuunnitelmalla, joka on noin 0,528 sekuntia TTFB: lle.
 • InMotion tarjoaa 90 päivän rahat takaisin -takuun, joka on huomattavasti pidempi kuin BlueHostin 30 päivän takuu. Tämä voi olla tekemistä tai tauko-tekijä joillekin asiakkaille, etenkin niille, jotka haluavat pudottaa kerralla koko vuoden maksun säästääksesi rahaa maksimoimatta riskitekijää.
 • Erikoistarjouksia. Kuten monet alan yritykset, InMotionilla on tarjolla joukko erikoistarjouksia ja ilmaisia ​​ominaisuuksia. On aina hyvä idea tehdä tutkimusta siitä, mitä kukin yritys tarjoaa tällä hetkellä, jotta näet, etkö voi tehdä parempaa kauppaa muualta.
 • Ilmaiset tietojen varmuuskopiot. Luotettavat varmuuskopiot ovat erittäin tärkeä osa hyvää hosting-palvelua, koska suurin osa ihmisistä ei halua menettää kaikkia tietojaan. InMotionin tekemät varmuuskopiot ovat vapaasti noudettavissa, mikä on houkuttelevaa verrattuna muihin yrityksiin, jotka veloittavat varmuuskopioitujen tietojen hakemisen.
 • Ilmainen verkkosivustojen siirto. Tämä on iso plussi ihmisille, jotka joutuvat hyppäämään paljon ympäri tai jotka saattavat olla tyytymättömiä verkkosivustoilleen valitsemiin isäntäyrityksiin. InMotion tarjoaa ilmaisen verkkosivustojen siirtopalvelun, jolla ei ole mitään seisokkeja sivustolle heidän siirron aikana.
 • Hyvä tukiyhteisö. InMotionilla on jälleen yksi iso nimi teollisuudessa. Hänellä on uskollinen asiakas- ja seuraajayhteisö, jotka muodostavat vankan tietämyksen ja tukipohjan jokaiselle, joka haluaa aloittaa InMotionin kanssa. InMotion on myös yksi harvoista todella riippumattomista tuotemerkeistä teollisuudessa, jonka avulla he voivat keskittyä todella asiakasyhteisöönsä ja asiakastuen tyytyväisyyteen.
 • Kuten BlueHost, InMotion käyttää rajapinnassaan alan standardin mukaista cPanel-sovellusta. Ohjauspaneelia on helppo käyttää, ja siellä on runsaasti tietoa ja kirjallisuutta siitä, miten sitä voidaan käyttää tehokkaasti. InMotion integroi myös cPanel-käyttöliittymän suoraan kojelautaan, eli sinun ei tarvitse erillisiä sisäänkirjautumistilejä cPanelillesi ja laskutuksellesi.
 • BBB-akkreditointi. Toisin kuin BlueHost, InMotion Hosting, Inc. on hyväksynyt Better Business Bureau vuodesta 2003. Heillä on A + -luokitus, mikä tarkoittaa, että he saivat erittäin korkean palvelun suorituskyvyn ja asiakastyytyväisyyden suhteen.

Miinukset InMotion Hosting-palvelussa

 • Hinnoittelurakenne. Pelin nimi on oikean palvelun löytäminen oikeaan hintaan. Kukaan ei halua maksaa enemmän kuin tarvitsee palvelusta, joka ei ehkä edes ole sen arvoista. InMotionilla on erittäin alhaiset ilmoitetut hinnat suunnitelmilleen, mutta nämä ovat vuosisuunnitelmia, joissa tarvitset ostaa koko vuoden kerralla. Heillä on kohtuuhintaisia ​​suunnitelmia, mutta on olemassa laajoja rajoituksia, joista keskustelen jäljempänä.
 • Verkkosivun rajoitukset. Verkkosivustollesi sallittujen tietokantojen lukumäärä määrää, mitä sovelluksia voit käyttää ja kuinka verkkosivustosi yleensä toimii. Samalla verkkotunnuksella voi olla myös verkkosivustojen lukumäärä, joka on tärkeä myyntipiste monille isännöintipalveluille. InMotion asettaa valitettavasti tiukat rajoitukset näihin ominaisuuksiin rajoittamalla verkkosivustojen ja tietokantojen määrää jopa niiden kalliimpien suunnitelmien kanssa.
 • Tuotemerkki keskittyä. InMotion tarjoaa laajan valikoiman erikoistuneita palveluita monille erityyppisille verkkosivustoille. Tämä voi olla hyvä, jos löydät jotain, joka sopii verkkosivustoosi täydellisesti, mutta se voi myös olla tuskaa, jos et tiedä mitä haluat. Vaikka tiedätkin haluamasi, yrityksen keskittyminen niin moniin palvelumalleihin voi aiheuttaa ongelmia joillekin asiakkaille, jotka voivat saada erikoistuneempaa huomiota keskittyneeltä yrityksestä.
 • Hidas todentaminen. InMotion on tietoturvansa suhteen erittäin varovainen ja vaatii puhelimen varmennuksen kaikille uusille asiakkaille. Tiliisi ei ole pääsyä heti, ja henkilöllisyytesi tarkistaminen voi viedä kauan. Jotkut asiakkaat ovat jopa ilmoittaneet, että heidän on lähetettävä kuva henkilöllisyydestään. Vaikka tämä on hyvä asia turvallisuudelle, se voi olla hyöty monille potentiaalisille asiakkaille.
 • Iso nimi -ongelmat. Kuten BlueHost, InMotion on tunnettu yritys, jolla on suuri määrä vakiintuneita asiakkaita. Vaikka tämä tarjoaa useita selkeitä etuja, se voi tehdä tietyistä näkökohdista yrityksen kanssa tekemisessä perusteetonta päänsärkyä.

Joten kuten näette, kahden yrityksen välillä on paljon nähtävää. Molemmilla on selvät edut ja haitat, ja niiden suorituskyky ja maine ovat hyvin vertailukelpoisia. Joten miten valitsemme, mikä sopii meille?

Kuinka he pinotavat?

Päätös siitä, mikä hosting-yritys on parempi, voi olla haaste. Tarjolla on paljon erilaisia ​​pisteitä ja kukin yritys tarjoaa huomattavasti erilaisia ​​palveluita ja erikoistarjouksia. Se todella riippuu siitä, mitä etsit, mutta jos haluamme tarkastella sitä lähemmin, e voi jakaa sen kolmeen luokkaan: toiminnallisuus, tuki, ja hinta.

toiminnallisuus

Molemmilla verkkosivustoilla on vaikuttava nopeus ja käytettävyystilastot, rajoittamaton levytila, ilmainen verkkotunnus vuodeksi ja rahat takaisin -takuut palvelulleen. InMotionin takuu on kolme kertaa niin pitkä kuin BlueHostsilla, vaikka BlueHost tarjoaa alan johtavia laitteita ja käyttöaikaa.

Kaiken kaikkiaan BlueHost näyttää toimivan hiukan paremmin, mutta hintaero ja rakenne ovat tosiasiallisesti tekemässä tai rikkomatta tätä tekijää. BlueHost tarjoaa ilmaisen sivustonrakennustyökalun mallineineen, ilmaisen Cloudfare CDN: n ja lukemattomia alennuksia palvelusta vastaavan mukaan. InMotion tarjoaa myös valikoiman ilmaisia ​​vaihtoehtoja alennussivustoillaan, mukaan lukien ilmaiset rakennustyökalut ja mallit, ilmaiset siirrot, ilmainen SSD-tallennustila, &C.

Rajoittamaton kaistanleveys jopa InMotion-alennussuunnitelmilla tekee siitä houkuttelevan alhaisella hintaluokalla, vaikka BlueHost tarjoaa kiistatta korkeamman suorituskyvyn ja tukitoiminnot halvempien suunnitelmiensa avulla.

InMotion alkaa vetää eteenpäin, kun tarkastellaan kalliimpia suunnitelmia, kun taas suorituskyvyn ja ominaisuuksien päivityksillä on taipumus ylittää BlueHostin hinnat, kun nousee hintaan..

Tuki

Isäntäyrityksen tarjoamat asiakastuet ja oppimisresurssit ovat tärkeimpiä tekijöitä monille asiakkaille. Vaikka et aio koskaan tarvita asiakastukea, tiedon ja asiantuntemuksen saatavuus vaikeuksissa on arvokas etu.

Molemmilla yrityksillä on laajat tietokeskukset, joissa uudet käyttäjät voivat oppia käyttämään isännöintipalveluitaan tehokkaasti, ja molemmat yritykset tarjoavat live-chat-tukea asiakkailleen. Vaikka molemmat yritykset tarjoavat puhelintukea, vain BlueHost tarjoaa tämän 24/7. Toisaalta InMotion tarjoaa asiakastukea myös lippujärjestelmän tai Skype-puheluiden kautta.

InMotion on vähän pienempi kuin BlueHost, ja se osoittaa heidän omistautuneensa asiakastyytyväisyyteen. Vaikka niiden ominaisuuksista voi tuntua hiukan puutteellista verrattuna, heidän asiakastukimaineensa on ilmiömäinen. Sinun olisi vaikea löytää joku, joka on jatkuvasti pettynyt InMotionin asiakastukivaihtoehtoihin.

BlueHostin ympäri vuorokauden auki oleva puhelintuki voi kuitenkin olla hyödyllinen niille asiakkaille, jotka eivät halua käydä automatisoidun palvelun tai lippujärjestelmän kautta tukea saadakseen, ja myös BlueHostin tukiasiantuntijoiden ryhmällä on erittäin hyvä maine ongelmien ratkaisemisessa..

Loppujen lopuksi tämä riippuu siitä, kuinka paljon tukea tarvitset ja millaista tukea. Molemmat yritykset tarjoavat erittäin luotettavaa asiakastukea, jonka pitäisi riittää pitämään sinut tyytyväisenä web-hosting-palveluun.

Hinta

Kuten huomaat, molemmat palvelut tarjoavat laajan valikoiman toimintoja ja tukea. Nämä erot osoittavat joitain ilmeisiä etuja ja haittoja. Yksi tärkeimmistä tekijöistä useimmille asiakkaille on hinta. Paljonko kukin palvelu maksaa ja kuinka hintoja verrataan?

 • BlueHost tarjoaa jaetun hosting-palvelun hintaan 3,95 dollaria kuukaudessa, VPS-hosting-palvelun hintaan 19,99 dollaria kuukaudessa ja erillisen palvelimen isäntä alkaen 79,99 dollaria kuukaudessa. Heidän vaihtoehtonsa näyttää melko rajalliselta, mutta suunnitelmat ovat erittäin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää tehokkaasti monenlaisissa verkkosivusto malleissa.
  • Juuri aloittavien ihmisten yhteiset suunnitelmat ovat todennäköisesti paras veto, ja niiden hinta alkaa 3,95 dollaria kuukaudessa (yleensä 7,99 dollaria) perussuunnitelmalle, jolla on rajoitettu SSD-tallennustila, aliverkkotunnukset, sähköpostin tallennustila ja joilla ei ole erikoistarjouksia tai ominaisuuksia. Plussisuunnitelma on 5,95 dollaria kuukaudessa (tavallisesti 10,99 dollaria), ja se tarjoaa rajoittamattoman määrän verkkosivustoja, SSD-tallennustilaa, aliverkkotunnuksia ja sähköpostien tallennustilaa. Plussisuunnitelmassa on myös 200 dollaria markkinointitarjouksia. Valinta plus -paketti on myös tällä hetkellä 5,95 dollaria kuukaudessa (yleensä 14,99 dollaria), ja se tarjoaa kaikki ominaisuudet rajattomasti kaikkien lisäpakettien ja tarjousten kanssa.
 • Liikkeessä tarjoaa erittäin laajan valikoiman eri hinnoiteltuja vaihtoehtoja, jotka on suunniteltu räätälöityiksi verkkosivustosi tarpeisiin riippumatta. Heidän suunnitelmansa vaihtelevat 3,99 dollarista kuukaudessa perustiedot jaetulle liiketoiminnalle, aina heidän omistettujen palvelintasuunnitelmiensa kanssa, jotka alkavat 95 dollarista kuukaudessa
  • Heidän jaetun liiketoiminnan isännöinti, joka on tällä hetkellä 50% alempi, mukana on ilmainen SSD-tallennustila, yhden napsautuksen asennus 400+ sovelluksella ja ilmainen verkkotunnus.
  • Heillä on erikoistunut WordPress-hosting alkaen 4,99 dollaria kuukaudessa. Nämä suunnitelmat on suunniteltu optimoimaan WordPress-pohjaisiin verkkosivustoihin ja tarjoamaan erinomaisen nopeuden ja luotettavuuden. Tätä etsit, jos haluat perustaa WordPress-sivuston.
  • Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto heillä on jälleenmyyjäpaketti, joka on erikoistunut verkkotunnusten jälleenmyynnistä kiinnostuneille. Ne alkavat 13,99 dollaria kuukaudessa, ja niiden avulla voit isännöidä omia asiakkaitasi ja myydä verkkotunnuksia rajoittamattomilla verkkosivustoilla.

Joten, kuten voimme nähdä, molempien palvelujen hinta-alueet ovat hyvin erilaisia. InMotionilla on paljon monipuolisempi rakenne, jossa on erityisiä suunnitelmia WordPressin tai verkkotunnuksen jälleenmyyntiä varten. Toisaalta BlueHost tarjoaa vertaansa vailla olevan suorituskyvyn ja valtavan määrän resursseja asiakkailleen hyödyntääkseen heidän etujaan. BlueHost-suunnitelmat ovat myös vähän halvempia.

Loppujen lopuksi se riippuu verkkosivustotyypistä, jonka haluat luoda. Juuri aloittelevat ihmiset todennäköisesti pitävät BlueHostia yksinkertaisuudestaan, kun taas erikoistuneemmat asiakkaat valitsevat InMotionin sen monipuolisuuden ja vaihtoehtojen vuoksi..

Tuomio: InMotion tai BlueHost?

Molemmilla isännöintipalveluilla on vuosikymmenien ajan luotettavaa palvelua vyönsä alla, eikä kummallakaan ole ollut liiketoiminnassaan kovin suuria haasteita. BlueHost on isompi nimi, ja vaikka tämä voi joskus tarkoittaa heikkoa asiakaspalvelua ja tyytyväisyyttä, BlueHost astuu todellakin tasolle, kun on kyse heidän asiakaskunnan tukemisesta..

Myös suorituskyky on melko tasapainossa, ja InMotionista tulee todella houkuttelevampi vaihtoehto vain, jos etsit erikoistunutta suunnitelmaa. Näitä kahta yritystä tarkastelevat asiakkaat todennäköisesti lopulta ovat tyytyväisiä riippumatta siitä, mihin he menevät, mutta on aina hyvä idea tehdä tietoinen päätös kiireisen sijasta..

Tästä huolimatta on merkitystä ajatella kovasti, minkä tyyppisiä verkkosivustoja suunnittelet ja kuinka odotat kummankin palvelun eri ominaisuuksien toimivan eduksesi. Suositukseni on tutkia molempia yrityksiä itsenäisesti, ehkä jopa keskustella edustajan kanssa ja nähdä, jos et löydä sinulle sopivaa jotain.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map