WooServers anmeldelse

WooServers ejes af et større firma kaldet Aqua Networks, der tilbyder en bred vifte af webstyrings-, it- og webdesigntjenester. De er hjemmehørende i England, og hvis du vælger deres webhostingstjenester, bliver du ikke skuffet, fordi de både er overkommelige og pålidelige.


De har et team af eksperter, der altid stræber efter at forbedre kvaliteten af ​​support, hardware og funktioner, som WooServers leverer. Deres hovedmål er at hjælpe store og små virksomheder problemfrit med at opbygge og bevare deres online tilstedeværelse uden at skulle betale over budgettet.

WooServers tilbyder de sædvanlige hostingtjenester såsom cloud-hostingløsninger og fysiske servere, men det er ikke alt. De har nogle yderligere tjenester relateret til big data og værktøjer til avanceret analyse, som du måske finder nyttige. Big data er noget, der drager fordel af alle slags virksomheder i disse dage, og at have en udbyder, der er i stand til at behandle en enorm mængde data, kan være en stor investering for dem.

WooServers startede tilbage i 2009 og beviste sig selv som en af ​​de bedste webhostudbydere med høj ydeevne og pålidelighed. De har tjent mange kunders tillid, men lad os se priser, funktioner og mere detaljer, så du kan se det selv.

WooServers Oversigt

Først og fremmest tilbyder WooServers uigennemtrængelig cloud-hosting-sikkerhed for alle deres klienter. Det er så sikkert, at de normalt stopper 5.000 webstedangreb om dagen og forhindrer 10.000 af dem, også beskytter webstederne. WooServers tjente tilliden hos virksomheder som SwiftServe, Sabercloud, White Shark Media og mere.

De har et absolut sikkert, vinduesfrit datacenter i Scranton, og det sikrer, at intet og ingen kan komme tæt på serverne. WooServers investerede meget i massive sikkerhedsdøre, temperaturovervågning, oversvømmelses- og brandalarmer og indvendig indhegning. De har også masser af kameraer installeret, så alting er under kontrol også udenfor og inde.

WooServers planer tilbyder førsteklasses webhostingtjenester for virksomhedsbrugere og fremragende VPS-tjenester til virksomheder. De er dog mest stolte over deres dedikerede serverplaner, der muligvis er en god mulighed for større virksomheder. De overvåger konstant deres dedikerede servere og tilbyder support af høj kvalitet.

WooServers er også en af ​​de billigere i spillet med deres dedikerede planer. Desuden kan du konsultere dem lige før du køber. De er tilgængelige på Skype, hvis du har spørgsmål til deres hostingplaner, og sørg for at du vælger en klogt uden nogen tvivl.

WooServers planer og priser

Dedikerede hostingplaner hos WooServers

Da WooServers har så mange dedikerede serverindstillinger, kan de tilfredsstille behovene hos alle slags specifikke virksomheder. De fokuserer hovedsageligt på disse højtydende og fleksible dedikerede servere. Der er dog ingen tilgængelige delte hostingplaner, som muligvis kan være en ulempe for dem, der kun ønsker et lille websted eller en blog.

WooServers vil være enestående for dem, der har behov for en enorm mængde ressourcer, service af høj kvalitet og høj ydelse. De tilbyder tre forskellige serverkonfigurationer, og det afhænger kun af den forventede arbejdsbelastning, hvilken du får. De servere, de bruger, er Dell Power Edge, så helt klart top notch-teknologi med solid og kraftig hardware.

En beskyttelse mod DDoS-angreb er også aktiv, og den leveres af Arbor Networks, et af de øverste navne, når det kommer til DDoS-beskyttelse. Oven i det giver WooServers avanceret beskyttelse mod malwares, softwarebots og forhindrer nogen i at få fjernadgang til serverne. De bruger også nogle af de stærkeste firewalls, der findes.

Udover Dell PowerEdge har de også Amadeus XR 3000 servere, der fungerer godt for virksomheder, der foretrækker fleksible og skalerbare hostingplaner. WooServers dedikerede planer spænder fra $ 99 helt op til $ 599 en måned.

Hvad du får med den første plan er en Intel Xeon E5 CPU med 4 kerner, 16 GB RAM og uændret 100 Mbps båndbredde. Jo større plan du vælger, jo større er tallene, og sådan ser deres største dedikerede plan ud: Intel Xeon E5 med 16 dedikerede kerner og en enorm 192 GB RAM.

Med hver plan får du også valg af kontrolpanel og operativsystem. Der er også en mulighed hver måned at købe nye IP-adresser. WooServers giver dig mulighed for at flette to servere sammen med en service kaldet Privat switch, hvilket øger ydeevnen markant.

VPS Hosting-planer hos WooServers

WooServers bruger Microsoft Azure platform til at give en stor VPS Service. Uanset om du har brug for det til databaser, skylagring eller virtuelle netværk, vil en af ​​WooServers-planerne helt sikkert passe til dine behov. Disse VPS-planer er også baseret på avanceret hardware, hvilket giver en fremragende ydelse.

Uanset hvilken plan du vælger, kan du altid skifte mening. Opgradering og nedgradering af VPS-planer kan udføres problemfrit med WooServers afhængigt af den ydelse, du har brug for i øjeblikket.

De har 6 forskellige VPS-planer og den første, the Virtuel maskine 1 plan koster kun $ 10. Det er virkelig ikke meget for en 2-core CPU, 1 GB RAM, 30 GB SSD-disklagring og en 2TB båndbredde. Dette kan skaleres op til deres Virtuel maskine 10 plan med 12 CPU-kerner, 32 GB RAM, 320 GB SSD og 7 TB båndbredde til en månedlig pris på $ 320.

WordPress Hosting hos WooServers

Da WooServers ikke indeholder nogen delte hostingplaner, kan du heller ikke finde nogen WordPress-specifikke planer, der tilbydes af dem. Dette betyder dog ikke, at de ikke understøtter WordPress eller andre CMS. De har faktisk et team af fagfolk, der også kan hjælpe dig med disse platforme.

Du kan frit deltage i enhver webhosteplan hos WooServers og installere enhver CMS, såsom Joomla, WordPress og Drupal, og du vil få fuld support med sikkerhed. Deres team garanterer, at disse CMS kører problemfrit på deres maskiner.

WooServers hostingfunktioner

 • De fleste webhotelleverandører accepterer kun PayPal eller kreditkort. Hvis du tilmelder dig WooServers, har du mere Betalingsmuligheder såsom Skrill, AlertPay og Liberty Reserve.
 • Du kan Opgrader deres VPS planer problemfrit bare ved at betale denne forskel i pris mellem de to planer. Men hvis du har lyst til, at specifikationerne er lidt for meget til dine behov, kan du også vælge en billigere.
 • Dedikerede planer kan også opgraderes ved at ændre operativsystem, hardware (HDD, RAM) og mere. Du kan også vælge et kontrolpanel, du foretrækker til både dedikerede og VPS-planer. Hvis du betaler sidstnævnte, får du også et vePortal-panel til prisen.
 • Dine websteder vil være fuldt beskyttet mod DDoS angreb hvilket yderligere reducerer enhver chance for nedetid. WooServers garanterer næsten 100% af oppetid og en kraftfuld service, der holder dine websider indlæst i høje hastigheder.
 • Enkel og problemfri webstedsstyring garanteres af cPanel hvilket er den mest populære kontrolpanelsoftware i branchen. Det giver dig mulighed for at holde styr på dit websted og nemt anvende opdateringer. Du kan finde mange funktioner i cPanel, der kan installeres med et enkelt klik.
 • Nye kunder kan drage fordel af Gratis mandage hvilket er en fantastisk måde at vinde en VPS-webhosteplan i en måned. Hvis du vil prøve det gratis, er alt hvad du skal gøre at besøge deres blog på mandag og svare på deres indlæg så hurtigt som du kan. De første tre brugere får en VPS med 512 RAM, 1000 GB båndbredde og 20 GB diskplads for den næste måned.
 • WooServers har en Affiliate eller Henvisning program også. Uanset om du er en eksisterende eller ny kunde, kan du foreslå deres tjenester til dine venner, og hvis to af dem tilslutter sig, får du en pris. De giver dig enten en måned af deres nybegynder-VPS-plan eller pengeækvivalenten, hvis du vil.

Men det er ikke alt, der er nogle yderligere funktioner, der også er værd at nævne. Vi opsummerer det for dig på den kommende liste:

 • Du kan have ubegrænset e-mail-konti med hver plan
 • De leverer en yderst effektiv service til DNS-styring
 • Du vil blive beskyttet mod spam
 • Populære scripts kan bruges via Fantastico, der giver installation med 1 klik
 • Et af de bedste kundesupporthold selv uden telefonopkald

WooServers kundesupport

Du får en konstant tilgængelig og hjælpsom kundesupport med alle WooServers hostingplaner. De er et team af fagfolk, der også kan løse en lang række problemer såsom kontrolpanel, Java, e-mail-problemer og Linux-Apache-MySQL-PHP (LAMP) relaterede problemer.

Deres tekniske supportteam kan sendes via Skype, live chat, e-mail, billetter, og du kan endda ringe til dem på telefonen. Baseret på brugerfeedback svarer de normalt inden for 10 minutter. De har dog også et solidt vidensgrundlag, som du kan tjekke, om du har brug for nogen vejledning.

Alt i alt dedikerer WooServers deres bedste bestræbelser på at yde en kundesupport i høj kvalitet til enhver tid. Men det er ikke alt, de har en Ultra-Managed Service til en ekstra pris, der garanterer dig noget ekstra. Disse inkluderer avanceret sikkerhed, løsning af specifikke softwareproblemer og yderligere hjælp til Apache, MySQL, Nginx og Java. De leverer virkelig alt, hvad en virksomhed eller en individuel hjemmesideejer har brug for.

Fordele og ulemper ved WooServers

For dem, der ejer en virksomhed og ønsker en pålidelig webhostetjeneste med stærke specifikationer, er WooServers sandsynligvis et godt valg. Men husk, at enhver udbyder har nogle mangler, og at du også har brug for dem, før du vælger den rigtige, der passer til dine behov.

For at gøre det kort og hurtigt forståeligt for dig, har vi samlet alle fordele og ulemper ved WooServers på denne pæne liste:

Fordele

 • Understøttelse af big data-analyse er bestemt deres stærke dragt
 • Du kan flette to servere sammen, hvilket forbedrer ydelsen (Privat switch)
 • De har datacentre over hele verden, og du kan vælge et
 • Hjælpsom og højtuddannet kundesupport

Ulemper

 • Specifikke planer for WordPress er ikke tilgængelige
 • Du kan ikke nå supporten via telefon
 • WooServers leverer ikke webstedsbyggere eller skabeloner

Da priserne er ret lave, er det sandsynligvis værd at prøve deres tjenester i en kort periode. Selv hvis du ikke kan lide det, forbruger det ikke en enorm mængde af dit budget.

Konklusion om WooServers-gennemgang

WooServers er en god mulighed for både store og små virksomheder, der prioriterer ydelse og pålidelighed, når det kommer til udbydere af webhosting. Med dens overkommelige priser og førsteklasses tjenester kan du simpelthen ikke gå galt med det.

De er bestemt blandt de bedste med deres VPS og dedikerede planer, især de dedikerede OS X-servere, der mest nyder appudviklere. Den gode ting er, at de også tilbyder nogle billigere planer, der muligvis er nyttige for mindre virksomheder, der kun har brug for et lille e-handelswebsted.

WooServers tilbyder ikke så mange funktioner. Deres hosting-planer anbefales for det meste til dem, der har nogen erfaring med webkodning, fordi du ikke får nogen ekstra webstedsbygger eller skabeloner at arbejde med. De, der vælger WooServers som deres webhostingudbyder er hovedsagelig seriøse udviklere, der har brug for en enkel og pålidelig løsning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map