Vultr Anmeldelser

Med Vultr kan du få kraftfuld, ikke-styret VPS-hosting, der følger med konkurrencen og samtidig holder priserne lave på samme tid. Faktisk har du næppe brug for at betale mere, end du ville gjort for en normal delt hostingplan. Tilmelding til en VPS-hostingplan hos Vultr har en enorm fordel: deres skybaserede system er meget fleksibelt. Du kan tilføje en ny VPS-forekomst, mere CPU, RAM eller opbevaring når du vil ved blot at betale forskellen.


At gå efter en ikke-administreret VPS-plan som en begynder kan måske virke lidt risikabelt. Heldigvis er der masser af ressourcer på Internettet, der kan hjælpe dig med at administrere din server. Det er temmelig let at finde omfattende guider, der viser dig den trinvise proces med opsætning og vedligeholdelse af din server. Der er også nyttige tjenester, som ServerPilot.io. Denne garanterer, at du ikke behøver at bruge konsollen og giver dig en begyndervenlig grænseflade i stedet.

På den anden side kan du spare penge ved at vælge en ikke-administreret VPS. Du betaler kun for ydelsen, da der ikke er noget personale involveret i styringen af ​​din service. Vultr tjente sit ry som en fremragende udbyder når det kommer til VPS-hosting. Herefter vil vi gennemgå priserne og alle dele af de tjenester, der tilbydes af denne udbyder, inklusive planerne, kundesupport og funktioner.

Vultr-planer og funktioner

Hos Vultr er der ingen mangel på nyttige tjenester. De har deres Cloud Computing-planer, som er gode til små og mellemstore virksomheder, der ønsker at drive deres voksende websteder. De har en blokopbevaringstjeneste, hvor du kan indstille det mængde SSD-lager, du ønsker, og leje det til en månedlig eller endda timepris. Da der er stor efterspørgsel efter dedikerede servere, inkluderede Vultr 4 forskellige planer, som du kan finde under deres afsnit Dedikerede forekomster.

Disse garanterer en top-niveau hosting-ydelse for større virksomheder og projekter, der har brug for det. Vi vil gennemgå disse muligheder én for én, og give dig nogle nøgleinformationer om dem, så du kan vælge den der passer perfekt til dine behov. Men lad os først undersøge nogle af de vigtigste funktioner, som dette selskab har at tilbyde:

 • Talrige operativsystemer – Du kan enten vælge mellem Linux og Windows eller installere ethvert andet operativsystem efter eget valg. Vultr har mange tilgængelige Linux-versioner, så du kan vælge den, der er fuldt kompatibel med den software, du vil bruge på serveren.
 • Snapshots og backup – Du kan oprette et snapshot af den aktuelle tilstand på din server, når du vil. Dette kan være nyttigt, hvis du vil tilføje en anden serverforekomst, fordi alt hvad du skal gøre er at anvende snapshot på det, og det er indstillet. Desuden koster automatiske sikkerhedskopier kun $ 1 hver måned.
 • Datacentre – Vultr etablerede hidtil 15 datacentre, spredt over hele verden, så alle kan have en solid forbindelse. Disse har alle en Klasse C IP-adresse, som kan hjælpe meget med at forbedre dig SEO.
 • Kontrolpanel – Hos Vultr er kontrolpanelet en ting, som selv begyndere kan bruge problemfrit takket være den tilgængelige nyttige dokumentation. Du kan vælge cPanel, som er det mest populære admin-kontrolpanel lige nu. Det gør overførsel af websteder, sikkerhedskopieringer, gendannelse af data og alle de opgaver, der følger med en webhostingtjeneste, let som pie.
 • Mobil support – Mobilapplikationen til Vultr er endda glattere end desktopversionen. Det er fuldstændigt brugervenligt og giver dig mulighed for at tilføje nye servere og også administrere eksisterende.
 • Ubegrænset adgang – Med de delte hostingplaner har du lov til at installere al software, du ønsker på serveren. Ikke kun at din serveradgang ikke vil være begrænset, men du vil være i stand til at installere en overflod af nyttige et-klik-applikationer leveret af Vultr.

Cloud Compute Plans (VPS)

Dette er den service, som Vultr for det meste fokuserer på, og giver deres kunder 8 forskellige planer at vælge imellem. Hvis du vil have en pålidelig server, der skal være vært for dine applikationer eller websteder, er afsnittet Vultr Cloud Compute bestemt det sted, hvor du skal kigge efter en. Priserne er utroligt lave, startende med en $ 2,50 pr. Måned plan, der slår det meste af konkurrencen. Du kan finde masser af lignende planer på Internettet, men normalt for at fordoble prisen.

Og den største ting ved det er, at du får en anstændig værdi for dine penge. Folk er mere end tilfredse med deres hostingplaner i henhold til størstedelen af ​​feedback. Cloud Compute-planer anbefales især til dem, der har nogen erfaring med webdesign eller enhver form for webstedsbygning. Disse planer vokser med dine behov, hvilket betyder, at du kan opgradere din plan, når du vil uden nogen nedetid.

Som vi nævnte, koster deres første plan kun $ 2,50 pr. Måned og leveres med en 20 GB SSD, 1-core CPU og 512 MB RAM og 0,50 TB båndbredde. Du kan skalere det op gennem 7 yderligere niveauer. Den mest kraftfulde plan koster $ 320 per måned, og du får en 400 GB SSD, 16-core CPU, 64 GB RAM og 10 TB båndbredde. Alle disse servere kan også lejes til en times pris.

Blokering af opbevaring

Når du tilføjer flere og flere sider, indhold og funktionaliteter til dit websted, begynder din server muligvis at løbe tør for ressourcer. Hvis det kun er et problem med lagerplads, behøver du ikke nødvendigvis at skifte til en stærkere plan. En mere kraftfuld plan betyder også, at CPU, RAM, båndbredde også forbedres, selvom du muligvis ikke engang har brug for disse ressourcer endnu.

Vultr ønsker ikke, at du skal betale for ressourcer, som du ikke engang har brug for. Dette er grunden til, at de introducerede indstillingen Block Storage. Hvis du tjekker dette afsnit på dit websted, vil du se, at der er en SSD-lagermåler, hvor du kan indstille den krævede mængde lager og derefter leje den. Du kan betale timebasis, selv for opbevaring.

Hvis du vil betale månedligt, kan du få en 10 GB SSD for $ 1 pr. Måned eller maksimalt 10.000 GB SSD for $ 1.000 pr. Måned. Du kan altid få noget ekstra plads fra Vultr, hvis du har brug for det til sikkerhedskopier eller yderligere websted / app-data.

Dedikerede servere

Med en dedikeret server er det ikke nødvendigt at bekymre sig om, at andre brugere sidder omkring dine webstedsdata på den samme server. Du har en server, der er helt din, du skal bare vælge en, der passer til dine behov og budget. Hos Vultr Hosting er der 4 forskellige dedikerede servere tilgængelige. Den første koster $ 60, og den leveres med 120 GB SSD-opbevaring, 2 CPU-kerner, 8 GB RAM og 10 TB båndbredde.

Den stærkeste plan der koster $ 240 pr. Måned, og du får en enorm 480 GB SSD-lagerplads, 8 CPU-kerner, 32 GB RAM og 40 TB båndbredde. Selvfølgelig kan du tilføje noget ekstra lager til din dedikerede server også ved at indstille det krævede beløb i afsnittet Blokopbevaring på Vultrs websted.

At vælge en VPS kan være en anstændig mulighed på lang sigt, men det faktum, at andre brugere også kører deres websteder på serveren, kan have negativ indflydelse på din VPS-ydelse. Derfor, hvis det ikke skader dit budget for meget, er det altid bedre at opgradere til en dedikeret server. Hos Vultr er det ikke kun, at priserne er lave, men du vil bestemt også være tilfreds med deres dedikerede servere.

Server Uptime

Vultr garanterer, at hvis dit websted oplever nogen nedetid, vil du få kreditter for kompensation. Naturligvis betyder det ikke, at det er okay, hvis deres servere er nede. Webstedsejere kan miste et betydeligt beløb på indtægterne, hvis deres websteder er nede. Det er dog helt fair, at de i det mindste gør dit næste månedlige gebyr lidt lavere.

Det ville stadig være bedre, hvis de gav penge som kompensation; som det viser sig, går deres servere sjældent under alle omstændigheder. Vultr fungerer faktisk hårdt for at holde serverens oppetid på 100%. Der kan altid være en hardwarefejl, en menneskelig fejl, en ulykke eller en slags softwarefejl, så du kan ikke rigtig forvente 100%, men de bestræber sig bestemt på at holde det så højt som muligt.

På den anden side er en af ​​grundene til, at de investerede så meget i cloud hosting, at holde nedetid på et minimum. Cloud-hosting muliggør, at alle data spredes mellem adskillige servere, og sørg for, at hvis en af ​​dem går ned, kan dit websted stadig køre på resten af ​​dem uden nogen nedetid.

Vultr kundesupport

Med deres veluddannede kundesupportteam er Vultr i stand til at svare på supportbilletter og løse dine problemer så hurtigt, at du næppe har tid til at tage en pause. Du kan også bede om råd og spørge dem om ting, som hvordan du forbedrer ydelsen af ​​dit hosting i henhold til dit websteds behov. Det vil tage dem kun et par minutter at svare og forklare alt klart.

Konklusion

Du skal tage højde for, at vi taler om ikke-styrede VPS-planer, så det faktum, at de tilbyder sådan en pålidelig support, er ganske imponerende. Vultr har også en dybdegående dokumentation tilgængelig, der dækker alle aspekter af ustyret webhosting med grundige guider. Hvis du har brug for hjælp til at konfigurere din VPS, kan du altid følge deres guide, som pænt fører dig gennem processen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map