StableHost gennemgå Australien

Australien ligger under Asien i et relativt ensomt område af planeten. Det er sandsynligvis årsagen til, at dette land på kontinentstørrelse har en svag dataforbindelse med de andre dele af verden. Ubåddatakablerne er dyre; en ny installation af dem koster op til et par hundrede millioner dollars pr. kabel.


Der er dog andre tilgængelige dataoverførselsmetoder, herunder satellitter over hele kloden. Desværre fungerer satellitter markant svagere i forhold til kabel, når det kommer til dataforsendelse. En satellit bruger kun en lille del af radiofrekvensen, og dette begrænser den overførte datamængde i en given tidsramme. Kabler er fremstillet af optisk fiber og har meget mere datakapacitet. I tal: en satellit kan videresende en eller få Gigabyte data i hvert sekund, mens et kabel kan overføre tusind gange mere, Terabytes per sekund.

undersøiske-kabler-australia

Kilde: submarinecablemap.com

Latency er også et reelt problem, når vi taler om videresendelse af satellitdata. Satellitnetværket er placeret i rummet, nogle få tusind kilometer høje, og dataene rejser mellem Jorden og dem. Dette har brug for nogen tid og medfører forsinkelse i databehandling i realtid. I modsætning hertil har ubådskabler ikke nogen stor forsinkelse. For at være ærlig kan et enkelt kabel overføre næsten den samme datamængde, som alle de kommercielle satellitter generelt gør.

Så hvis du bor i Australien, skal du passe på dine internationale besøgende og finde en god løsning for at tjene dem bedre. En server placeret i Australien kan være langsommere på grund af svagere dataforbindelser, og en international server kan tjene kunderne bedre.

Vi anbefaler StableHost, da det har et datacenter i Asien, der er i stand til at betjene de internationale kunder.

Hvorfor vælger australske kunder StableHost?

 • Alsidig produktsortiment: StableHost har et alsidigt produktsortiment, der kan imødekomme alle slags kundebehov. Sammen med delt hosting kan du også finde forhandlerhosting, VPS-hosting og dedikeret hosting.
 • Ubegrænset brug af diskplads og båndbredde: Selv i den mindste indgangspakke får du et ubegrænset antal lagerplads og ubegrænset båndbredde.
 • DDoS-beskyttelse: En af de mest irriterende angribende typer er den distribuerede denial-of-service (DDoS), da dit websted dramatisk kan nedsættes på grund af det. Hvis du gemmer dit websted på StableHost, får du en gratis DDoS-beskyttelse, og dit websted bliver aldrig nede.
 • Stor server oppetid: Virksomheden garanterer en 99,9% server oppetid (det betyder maksimalt 1 minut 26 sekunder nedetid om dagen) for billigere delte hosting-pakker og 99,99% for de større pakker. Den sidstnævnte betyder maksimalt 8,6 sekunder nedetid om dagen, hvilket er over branchestandarden.
 • Webstedsbygger: Alle pakker indeholder en gratis webstedsbygger, hvor du kan opbygge dit websted med en træk og slip-builder. Ved at bruge det kan du oprette dit moderne og lydhøre websted uden at ansætte en programmør.
 • 7/24 support: StableHost supportcenter er tilgængeligt 7/24 via e-mail eller live chat. Det dedikerede kundeteam hjælper dig med at løse din hosting og andre webstedsrelaterede opgaver let. Virksomhedens gennemsnitlige responstid er under 20 minutter, hvilket igen er bedre end branchens gennemsnit.
 • Avanceret hardware: StableHost har moderne servere med dobbeltprocessorer, en stor mængde hukommelse og SSD-drev. Netværket er forbundet med 200 GB / s hastighed til resten af ​​verden.
 • Begrænsede brugerkonti på hver server: I modsætning til andre webhostingfirmaer begrænsede StableHost antallet af delte hostingkunder på hver server. I mindre pakker placeres dit websted på en server, hvor der maksimalt er 500 brugere. Hvis du vælger den største delte hosting-pakke, er det maksimale kundetal på en server 50.
 • SSD-klynge: StableHost’s opbevaringssystem er en klynge lavet af SSD-drev. SSD-teknologien gør klyngen hurtigere end ved at bruge klassiske harddiske, mens datatildelingen sikrer den fejltolerante ydelse. Drevene overvåges hvert minut, og når der er en defekt SSD, erstatter de andre medlemmer af netværket det uden at gøre dit websted utilgængeligt.
 • Domæneregistrering: Du kan registrere dit eget domæne på StableHost, både klassiske TLD’er som .com og nye stil TLD’er som .club er tilgængelige. En gratis whois-beskyttelse er inkluderet i al domæneregistrering, så din identitet vil blive skjult bag en proxy.

Vi har inkluderet StableHost på vores bedste liste over australske WordPress-hosting-udbydere.

StableHost-hostingplaner

StableHost har et alsidigt hosting-tilbud, herunder Shared Hosting, Reseller Hosting, VPS Hosting og Dedicated Server Hosting. Shared Hosting-tjenesten kaldes Webhosting og fås med 3 pakker:

 • Forret: Du kan tilføje et enkelt websted til denne pakke med op til 250.000 filer. En CPU-kerne tjener dit websted, og 25 MySQL-forbindelser er aktiveret på samme tid. Serverens oppetid på 99,9% er garanteret for startpris $ 3,50 / måned.
 • Pro: Du får de samme ressourcer i denne pakke som i Starter, men antallet af tildelte websteder er ikke begrænset. Dens startpris er $ 7,50 / måned.
 • platin: Den største pakke giver dig flere serverressourcer, og i modsætning til de foregående pakkes 500 klienter / server, får kun 50 klienter en hel server. 2 CPU-kerner tildeles dit lager, og du kan bruge op til 500.000 filer og 50 MySQL-forbindelser på samme tid. Startprisen er $ 28,50 / måned.

Forhandler-hosting leveres også med 3 pakker, designet til 10, 50 og 100 klienter. Den mindste giver dig 20 GB lagerplads, hvad du kan dele mellem op til dine 10 kunder. Det starter ved $ 9,12 / måned.

VPS Hosting blev oprettet, så tjen webstederne med mere trafik og er tilgængelige i 5 versioner. Startniveauet VPS kaldes VZ 1GB og giver dig 1 GB RAM, 1 CPU-kerne og 40 GB lagerplads. En brug af 2 TB båndbredde på et 1 Gbit netværk er også inkluderet. Det koster kun $ 9,12 / måned.

Den største VPS-pakke indeholder allerede 16 GB hukommelse, 8 CPU-kerner, 300 GB lagerplads og 16 TB overførsel. Det starter ved $ 109,95 / måned.

Det mest kraftfulde produkt i produktlinien er Dedikeret serverhosting, fås i 3 versioner. Den mindste dedikerede serverpakke starter på $ 145,00 / måned og leveres med en Intel Pentium 3,4 GHz processor, 4 GB RAM, 2 gange 300 GB lagerplads, 2 TB båndbreddebrug og RAID 0 eller RAID 1 dataspejling.

Den største pakke bruger allerede en Intel Xeon E5-processor og giver 16 GB RAM og 4 TB brug af båndbredde til dens startpris $ 245,00 / måned.

Konklusion

australien-hosting

Er StableHost ideel for australiere? Svaret er JA. Dets datacenter beliggende nær Australien, det alsidige produktsortiment og det pålidelige firma er de vigtigste grunde til, at det er en god ide at vælge StableHost. Ved at købe en god hostingpakke kan du effektivt betjene både dine indenlandske og internationale kunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map