StableHost anmeldelser

Hostingfirmaet StableHost er privatejet og blev oprettet i 2009. Det er relativt et nyt og lille firma, der kun beskæftiger omkring 10 personer, men de er dedikerede til at levere delt og virtuel hosting-service af høj kvalitet til små og mellemstore virksomheder. Virksomheden bruger tophardwarekvalitet for at sikre den bedste ydelse af deres servere og for at give en stabil webhostingoplevelse.


StableHost bruger SSD-drev og LiteSpeed ​​PHP-cachemodul på deres servere, hvilket er 9 gange hurtigere end typiske hostingplaner fra deres konkurrenter. Konti understøttes med cPanel, hvilket gør webstedsstyring meget let. Virksomheden hævder, at en hosting-konto (afhænger af den plan, du vælger) er oprettet inden for ti minutter, når betalingen er udført.

Da der er en stor efterspørgsel efter delt hosting hos en overkommelig pris blandt små virksomheder og enkeltpersoner, er der et stigende antal udbydere, der prøver at drage fordel af det. Du kan finde mange lovende websteder med delte hostingplaner, der faktisk leverer temmelig dårlig service. Og folk er klar over dette, når de har købt pakken.

Hvis du er en uerfaren webmaster – og de fleste af de mennesker, der faktisk har brug for en delt hosting-service – kan du nemt falde i denne fælde. Derfor skal du læse anmeldelser som denne. Her skal vi tale om en webhostingudbyder, der tilbyder fælles kvalitet hosting-planer for begyndere. Det kaldes StableHost, et firma oprettet af et lille team af eksperter, der ønsker at levere stærke og pålidelige tjenester til alle.

Selvom StableHost ikke er blandt de største navne i branchen, forbedrer de sig bestemt dag for dag. De investerer det meste af deres indkomst tilbage i virksomheden, køber den nyeste hardware og sørger for, at deres kundesupport er tilgængelig døgnet rundt. Lad os se, hvad denne web-hosting-udbyder har at tilbyde uden yderligere fjende.

Clustered Shared Hosting med StableHost

Ved at kigge på deres hostingplaner kan du straks se, hvordan StableHost adskiller sig fra de fleste af de andre udbydere. De tilbyder grupperet hosting, der ligner cloud hosting. Dette betyder, at dit websted vil blive drevet af ikke kun en server, men ved at bruge ressourcerne fra adskillige servere. Det er almindelig praksis blandt udbydere at køre flere websteder på en enkelt server.

Hvis der sker noget uventet med denne server, går alle disse websteder offline. Du kan ikke finde, at mange udbydere, der tilbyder grupperet hosting blandt deres tjenester. Det er en fantastisk måde at holde serverrelaterede problemer til det mindste minimum. I deres delte hostingplan er der også nogle kraftige funktioner inkluderet. Som de fleste billige delte hostingmuligheder giver deres Starter-websted dig kun mulighed for at have et websted.

Resten er dog ubegrænset. Der er funktioner, som du kun kan få, hvis du vælger deres Platinum-plan, f.eks. VIP-support, spamfiltrering og en reparationsmulighed, hvis dine data bliver hacket eller kompromitteret. Med den $ 28,50 månedlige pris har denne plan en lignende omkostning som den gennemsnitlige VPS-plan på markedet. Alligevel er det helt værd, fordi du også får så mange ekstramateriale og en 2-core CPU.

Når alt kommer til alt er der et stort antal store virksomheder derude, der har brug for disse delte hosting-planer, der er stærkere end gennemsnittet i stedet for at gå efter en VPS. Når det kommer til yderligere software, får du MySQL, cPanel, Apache, Varnish og cPanel kontrolpanel med hver StableHost-plan. Hvis du også ønsker SSH-adgang, kan du tilføje den til din plan for nogle ekstra penge. Bortset fra det kan du vælge mellem hundredvis af applikationer, der er tilgængelige gratis.

Ustyret VPS Hosting med StableHost

Hvis deres stærkeste delte hostingplan ikke giver dig nok ressourcer, er det næste trin at prøve VPS-hostingplanerne. De er bestemt overkommelige, især hvis du overvejer den værdi, du får for prisen. StableHost VPS-planer er også baseret på klyngteknologi og top-notch-servere, der garanterer høj ydeevne for dit websted.

Mange virksomheder foretrækker ikke-administreret VPS-hosting, og med denne udbyder kan de have det uden noget kontrolpanel eller operativsystem installeret. Hvis du vælger en af ​​disse planer, kan du installere ethvert operativsystem, du ønsker, på serveren. En af de største ting i disse StableHost-planer er, at du kan få Tier 3-support døgnet rundt. Deres tekniske supportteam består af eksperter, der er klar til at finde løsninger, selv til de mest ualmindelige problemer.

Når du tilmelder dig, vil du være i stand til at fokusere problemfrit på dit arbejde. De beder ikke engang om installationsgebyrer, hvis du har brug for at installere noget. Da der er masser af planer at vælge imellem, vil du helt sikkert finde den perfekte, der ikke kræver, at du håndterer et overskud af ressourcer. Alt i alt giver StableHost dig mere frihed end normalt med deres VPS-planer. De skiller sig virkelig ud ved at tilbyde en usædvanlig service, der ikke kræver, at du har et bestemt operativsystem eller kontrolpanel.

Domæneregistrering, spamfiltrering og mere

Som mange andre udbydere er StableHost også inden for domæneregistreringsbranchen. De gjorde domæneskabelsen lettere ved at hjælpe dig med forslag, når du forsøger at finde ud af det perfekte til din virksomhed. I domæneregistreringen er der også WHOIS-beskyttelse inkluderet. Denne funktion skjuler dine domæneoplysninger fra andre brugere, så de ikke kan se navnet på ejeren.

Standard for de fleste webhotelleverandører er at gøre disse oplysninger tilgængelige for alle, hvilket bestemt ikke er, hvad de fleste webmastere ønsker. Hos StableHost er ID-beskyttelsesfunktionen gratis med hver pakke. Du kan også få et spamfilter lige fra flagermus med en gratis prøveperiode på 15 dage. Hvis du blev træt af at samle utallige e-mails i din indbakke, kan dette værktøj helt sikkert hjælpe.

Den omfattende StableHost-funktionsliste

Der er ganske mange populære funktioner, du kan få ved at tilmelde dig en af ​​StableHost-planerne. Hvis du vil sikre dine data med sikkerhedskopier, spare noget tid med et-klik-opsætninger og nyde endnu flere ekstramateriale med en hosting-service, skal du bestemt vælge dette firma. Her er en liste, der opsummerer fordelene, du kan få med denne vært:

 • 45-dages refusionsperiode – Hvis du tilmelder dig en af ​​deres forhandlere eller administrerede planer, og du ikke kan lide, hvad du får, kan du bede om dine penge tilbage på 45 dage. Selvom det ikke er populært blandt webhotelleverandører at tilbyde en tilbagebetaling for VPS, besluttede StableHost stadig at give dig 7 dage til at prøve det uden nogen forpligtelse.
 • Webstedsbygger – De tilbyder også en webstedsbygger til brugere, der er uerfarne i webdesign og ønsker at opbygge et websted af dem selv.
 • SSL-certifikat – Hvis du vil opbygge dine kunders tillid, er en SSL absolut nødvendig. Folk er altid lettede, når de ser den grønne bjælke over dit websted.
 • Plugins i Softaculous – Dette er et velkendt installationsprogram, der kan hjælpe dig med at finde nyttige tilføjelser og giver dig mulighed for at anvende dem på dit websted med et enkelt klik.
 • Top-notch teknisk support – En omfattende mængde guider og nyttige videoer er tilgængelige i deres vidensbase. Derudover kan du til enhver tid bede om hjælp.
 • Brugervenligt kontrolpanel – Du får en cPanel, som er det mest populære kontrolpanel på Internettet. Det er let at bruge og får hurtigt arbejdet udført, når du har brug for at administrere din hostingplan.
 • Ubegrænset e-mail-konti – Dette er en meget nyttig funktion leveret af de fleste webhostingfirmaer. Udover ubegrænsede konti får du også autosvarere. Hvis du tilføjer spamfilteret til ligningen, vil slutresultatet være upåklageligt.
 • Domænenavnsregistrering – Der er ikke behov for at finde en domæneregistrator, du kan blot tilmelde dig en af ​​StableHost-planerne og få et domæne på samme sted. Hvem vil trods alt spilde yderligere tid på det?
 • Gratis overførsel – Hvis du allerede har et websted, kan du overføre det til den nye server. Heldigvis kan StableHost gøre det gratis for dig. Husk dog, at virksomheden foretrækker at undgå at overføre data fra værter, der er dårligt optimeret.

Pålidelig kundesupport døgnet rundt

Den gode nyhed er, at StableHost yder enestående support, selvom du vælger deres billigste plan. Deres team af eksperter er ikke kun nyttige, men de er også tilgængelige døgnet rundt, hver dag. Virksomheden er så sikker på deres support, at du straks kan se telefonnummeret på deres hjemmeside.

Den vises ikke kun i store skrifttyper, men der er også en iørefaldende “Kom i kontakt” -meddelelse, der opbygger enhver besøgende tillid. Udover telefon kan du også kontakte dem via billet, e-mail og ofte stillede spørgsmål. For ikke at nævne, at deres omfattende vidensbase i sig selv kan løse dine problemer det meste af tiden. Som StableHost har beskrevet, har dets kundesupportteam stor ekspertise og lidenskab for webhosting.

At køre en sådan pålidelig service er ret imponerende fra dette lille firma. De ved, at brugere, der står over for et alvorligt problem, ikke kan vente længe. For mange virksomheder kan selv en enkelt times driftstid resultere i et betydeligt indtægtstab.

Resumé

Generelt kan du finde utallige kraftfulde planer på StableHost, der kan passe til dine behov. Det er et anstændigt valg for personer, der ønsker at starte deres egen blog, og vi vil også anbefale den til små og mellemstore virksomheder. Deres planer giver førsteklasses ydeevne parret med et stort antal funktioner, især hvis du vælger en af ​​VPS-planerne.

Og det største ved StableHost er, at de har ærlige intentioner om at investere i deres forretning og forbedre tjenesterne. Det er ikke så almindeligt blandt webhostingfirmaer at levere den nyeste hardware og førsteklasses support på samme tid. Denne udbyder får deres kunder til at føle, at de lige har vundet jackpotten.

Vores endelige dom er, at hvis du ønsker en delt hostingplan eller en VPS, der kan få din virksomhed til at rulle, skal du bestemt prøve StableHost og se, hvordan det går.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map