Netfirms.com anmeldelse

Netfirms.com er en webhostingudbyder, der også duplikerer med domænenavnsregistrering, webstedsopbygning, e-mail-marketing og e-handelstjenester, men deres primære tjenester er centreret omkring at tilbyde delt hosting og VPS-hosting. Dedikerede hostingplaner findes ikke blandt Netfirms hostingkatalog, som er et tegn på, at virksomheden hovedsageligt dedikerer sine tjenester til små og mellemstore virksomheder.


Fortsæt med at læse vores Netfirms-gennemgang for opdaterede oplysninger om hostingfunktionerne og hosting-planerne, der er tilgængelige på Netfirms.

Netfirms.com Oversigt

Du har muligvis ikke hørt om Netfirms før, men de har været til stede i webhostingbranchen siden 1998. I 2011 blev virksomheden erhvervet af Endurance International Group, hvilket således blev en del af et af de største hostingfirmaer i verden. Netfirms har mere end 1,2 millioner websteder over hele kloden, men de fleste af deres aktiviteter er baseret i USA og er målrettet mod et amerikansk kundegrundlag.

Planer & Prisfastsættelse

Netfirms tilbyder en respektabel række delte hostingplaner med ubegrænset diskplads og skalerbar båndbredde. VPS-planer tilbydes af Netfirms.com i partnerskab med SPRY, et hostingfirma, der er specialiseret i VPS-hosting. Lad os se, hvordan hver af disse hostingindstillinger er konfigureret, og hvor meget du kan forvente at betale for dem.

Delt hosting

Delte hostingplaner er opdelt i 3 – Plus ($ 4,95 / mo med årlig fakturering), Fordel ($ 9,99 / mo med årlig fakturering) og Business ($ 14,99 / mo med årlig fakturering). Mens Plus-planen udpeges som planen med den laveste pris – helt ned til $ 3,49 / mo, hvis du vælger den 3-årige faktureringsmulighed – er det også planen med det mindste antal funktioner.

Advantage-planen koster $ 7.99 / mo med 3-årig fakturering, og den er konfigureret som følger: ubegrænset diskplads, skalerbar månedlig båndbredde, 2 gratis domæner, hosting på flere websteder, klar til e-handel, 1-klik-applikationer, gratis Google AdWords-kredit og Bing kredit ($ 100 hver), ubegrænset e-mails, 200 MySQL 5+ databaser, delte SSL-certifikater, webbaseret kontrolpanel, 24/7 e-mail, chat & gratis support og 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Forretningsplanen er den dyreste delte hostingplan, der koster $ 10,99 / måned med 3-årig fakturering, og i modsætning til Plus- og Advantage-planerne leveres den med et dedikeret SSL-certifikat, ubegrænset MySQL 5+ databaser og premium support.

VPS Hosting

VPS-hostingplaner er også opdelt i 3 planer. Planen for indgangsniveau koster $ 33 / måned og har 512 MB RAM, 1000 GB båndbredde, 20 GB diskplads, 2 dedikerede IP’er, Linux OS og OpenVZ Platform. Den anden Netfirms VPS-plan koster $ 66 / mo og fordobler RAM og diskplads og leveres med 1500 GB båndbredde. VPS-planen med den største punch koster $ 100 / mo og har 2048 MB RAM, 2000 GB båndbredde, 60 GB diskplads og 2 dedikerede IP’er.

Mens VPS-planer kan betales på månedlig basis, har delt hostingmuligheder ikke en faktureringsmulighed fra måned til måned, men den korteste kontraktstid er 1 år. Kunder har en 30-dages pengene-tilbage-garanti, men dette falder bag de mere generøse pengene-tilbage-garantier i branchen, hvilket kan være en opadgående periode på 90 dage.

e-handel hosting er også blandt de tjenester, der tilbydes af Netfirms. e-handelsplaner starter på $ 12,99 / måned baseret på en 2-årig plan og inkluderer Shopsite, 5 gratis domæner, ubegrænset diskplads, skalerbar båndbredde og flere e-handelsfunktioner såsom support på flere sprog, flere betalingsmetoder, produktkategorier, forsendelse og betaling management, tilpassbare skabeloner og forskellige værktøjer til opbevaring af kunder.

Hosting Funktioner

Selvom VPS-planer er blandt de hostingtjenester, der tilbydes af Netfirms, tilbydes de gennem et partnerskab med SPRY, et VPS-hostingfirma. Det ser ud til, at dette er en måde for Netfirms at fastholde kunder, der vokser ud af deres delte hostingplaner eller en måde at ikke køre væk fra delte hostingkunder, der leder efter en webhost med opgraderingsmuligheder. Det er imidlertid klart, at Netfirms først og fremmest er en delt hosting-udbyder. Når det er sagt, her er de vigtigste funktioner i deres delte hostingplaner:

 • Ubegrænset diskplads og skalerbar båndbredde;
 • Op til 5 gratis domænenavne;
 • Personlige og forretningsklare-til-go-webstedskabeloner;
 • E-mail, chat og telefon support 24 timer i døgnet;
 • Gratis marketingkreditter (Google, Bing, gule sider);
 • Ubegrænset e-mail-hosting, spamfiltrering og virusscanning;
 • Fuld DNS-styring;
 • Python, PHP 4 / PHP 5, Perl, MySQL support;
 • WordPress, WordPress multisite, Drupal, Joomla support;
 • osCommerce og Shopsite eCommerce-funktioner;
 • Forumfunktioner (bbPress, phpBB), fotogalleriefunktioner;
 • Sikkerhedsfunktioner (adgangskodebeskyttet, .htaccess, delte og dedikerede SSL-certifikater, sikker FTP-adgang);
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti;
 • Web-baseret kontrolpanel.

Desværre tilbyder Netfirms ikke industristandarden cPanel-kontrolpanelet og tilbyder i stedet det mindre populære, vDeck-kontrolpanel, det samme som iPower-hosting tilbyder. Netfirms webstedsdesign er også ret forældet af dagens standarder.

Kunde support

Selvom der er mange måder, man kan nå kundesupport på Netfirms – e-mail, chat, gratis telefon – er der mange klager over dens kvalitet. En vidensbase med søgbare søgeord og brugervejledninger er også tilgængelige, selvom de ikke er særlig godt vedligeholdt.

Klager over Netfirms er ikke begrænset til kundesupport, men problemer med at annullere automatisk fornyelse og oppetid er også blandt listen over klager, der er forbundet med Netfirms.com. Deres websted indeholder ingen opetidsgarantier, hvilket er et stort minus, i betragtning af at mange andre hosting-udbydere i samme prisklasse giver SLA-understøttet oppetidsgarantier.

Fordele & Ulemper ved Netfirms

Hvad angår fordele og ulemper ved Netfirms.com, her er hvad vi synes:

Fordele

 • Op til 5 gratis domæner
 • Gratis online markedsføringskreditter
 • Gratis klar til at gå websteder
 • e-handel optimeret hosting
 • Dedikeret SSL-certifikat med forretningsplan

Ulemper

 • Ingen faktureringsmulighed fra måned til måned (kun 30-dages pengene-tilbage-garanti)
 • Ingen dedikerede hostingmuligheder
 • VPS-planer tilbydes via en tredjeparts hosting
 • Forældet websted
 • Intet cPanel
 • Ingen oppetidsgarantier
 • Frygtelig kundesupport

Netfirms.com anmeldelse Konklusion

Netfirms.coms leverandørproblemer, mangel på oppetidsgarantier og lav pengene-tilbage-garantiperiode placerer dem bag mange værter inden for den samme pris. Baseret på langvarige kundekonti og eksisterende kundevurderinger ser Netfirms.coms tjenester ud til at være forringet i løbet af de sidste par år. Alt i alt er der en god del af positive anmeldelser og positive rapporter om de tilbudte tjenester, især fra langvarige kunder.

Hvis du leder efter en pålidelig hosting, skal du overveje InMotion, som er en af ​​de bedste hosting-udbydere i nærheden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map