HostUpon anmeldelser

HostUpon er en canadisk webhostudbyder, der har et stigende antal tilfredse kunder og positive anmeldelser. Deres hovedkvarter ligger i Toronto, men de har yderligere datacentre i nogle få amerikanske lande. Hvis du bor i et af de nordamerikanske lande, er HostUpon det perfekte valg for dig. For dem, der bor længere væk fra Canada, er det stadig et af de bedre valg.


Dette firma garanterer en anstændig ping for mennesker fra hele verden. Dette er hovedsageligt takket være deres trebensbåndbreddeindstilling, og forbindelsen kan forbedres yderligere, hvis du bruger et CDN. Tallene viser, at mange mennesker faktisk bruger deres tjenester over hele verden. Deres kundegrundlag krydsede allerede 10.000 mærket, og de dækker over hundrede lande indtil videre.

HostUpon nøjes ikke med mindre, de bruger kun den nyeste hardware i deres datacentre. De bruger kun de mest pålidelige servere, inklusive IBM, Dell og HP. Ved at tilmelde dig en af ​​deres planer beskytter du også miljøet. Denne provider driver deres hardware med grøn energi, hvilket er en af ​​grundene til, at så mange mennesker vælger dem. Valg af en webhostetjeneste baseret på grøn energi fører til reduceret forurening fra kuldioxid.

HostUpon webhosteplaner

Hos HostUpon kan du finde de fem mest typiske planer: VPS, dedikeret, sky, delt og forhandlerhosting. Desuden tilbyder de også en service til registrering af domænenavne. Dette betyder, at du kan få en komplet webhosteplan og et domænenavn på det samme sted, så der er ikke behov for at søge efter domæneregistratorer. Hvis du vælger en af ​​deres delte hostingplaner, får du også et gratis domæne.

Delt hosting

Når det kommer til delt hosting, er hovedtanken at tiltrække så mange kunder som muligt med over gennemsnittet planer, der tilfredsstiller deres behov. Jo flere mennesker er tilfredse med tjenesten, desto flere bliver dem og vælger en mere kraftfuld plan leveret af virksomheden. HostUpon gør det samme, ikke kun ved at holde priserne lave, men også tilbyde en ret kraftig service med hver plan.

Du kan få en delt plan for Starter for kun $ 3,95 pr. Måned. Små og mellemstore virksomheder kan i høj grad drage fordel af deres forretningsplan, som også er den mest populære for kun $ 7,95 pr. Måned. Som du kan se på deres websted, er hver af deres planer ubegrænset, og der er faktisk masser af ubegrænsede funktioner, uanset hvilken du vælger. Naturligvis er ingen af ​​dem virkelig ubegrænset, men du vil helt sikkert have mere end nok ressourcer.

En typisk starter delt hostingplan på markedet giver dig kun mulighed for at være vært for et enkelt websted, men dette er bestemt ikke tilfældet med HostUpon. De giver dig mulighed for at være vært for så mange individuelle websteder, som du vil, og du kan også tilføje ubegrænsede domæner og e-mail-konti. Startplanen er allerede ret kraftig, men de to andre planer indeholder nogle værdifulde funktioner, som du muligvis har brug for til dit websted.

Deres forretningsplan tilføjer en dedikeret IP-adresse til funktionslisten, mens Premium-planen leveres med regelmæssige sikkerhedskopier og et SSL-certifikat. HostUpon tager databeskyttelse alvorligt, skaber sikkerhedskopier af dit websted et par gange om dagen og holder dem tilgængelige i op til 5 dage.

Forhandler-hosting

Du kan vælge mellem 5 forhandler-hosting-planer med priser, der spænder fra $ 19,95 pr. Måned helt op til $ 99,95 pr. Måned. Hver af planerne er hvidmærkede, så du kan føje dit forretningslogo til cPanel. Hele forhandlerplanen kan styres ved hjælp af WHM-kontrolpanelet. Derudover får du adgang til deres webstedsbygger og masser af software, der kan installeres med et enkelt klik.

Med den første plan får du en 15 GB diskplads at arbejde med, ubegrænset båndbredde, 10 cPanel-konti, 2 dedikerede IP’er og WHM også. Dette kan skaleres op til 100 GB diskplads og ubegrænsede cPanel-konti. I henhold til kundevurderinger er den første forhandlerplan mere end nok for startere. Hvis du imidlertid ønsker den bedste værdi for prisen, skal du bestemt vælge den anden plan for $ 29,95 pr. Måned, hvilket også er deres mest populære plan.

VPS-planer

Når folk er klar over, at deres websteder vokser støt, og at de er ved at løbe tør for ressourcer, tvinges de til at vælge en mere kraftfuld hostingplan. Efter skalering op til den dyreste delte hostingplan er næste trin at skifte til en VPS-plan. HostUpon tilbyder 5 forskellige VPS-hostingplaner med priser fra $ 49,95 pr. Måned op til $ 149,95.

Hvis du ønsker mere kontrol over serveren og ressourcer, der kan håndtere den voksende trafik på dit websted, skal du prøve en af ​​VPS-planerne. De er ikke kun stærkere, men du vil også kunne drage fordel af nogle ekstra funktioner. Hvis du f.eks. Ønsker et websted, der er baseret på videoindhold, kan du drage fordel af FFmpeg-understøttelsen leveret af HostUpon VPS-planerne.

De garanterer en solid 1 GB / sek-forbindelse til serveren og mere kontrol ved at give dig root-adgang. Hvis du vil installere yderligere software manuelt på serveren, kommer dette helt sikkert godt med. Derudover kan du også genstarte serveren når det er nødvendigt. Deres billigste VPS-plan giver dig 20 GB diskplads, 100 GB båndbredde, 512 MB RAM og 2 dedikerede IP’er. Dette kan skaleres op til 150 GB diskplads, ubegrænset båndbredde, 3 GB RAM og 3 dedikerede IP’er.

Cloud Hosting

Hovedårsagen til, at mange webstedsejere vælger HostUpon Cloud-hosting, er fordi det let kan opskaleres. Det er også et godt valg, hvis du vil sikre dine datas sikkerhed. Selv hvis der er et større problem med dit websted, vil det i det mindste ikke være i stand til at ødelægge alt. Med cloud-hosting spredes webstedets data mellem adskillige servere. Da dit websted henter sine data fra en gruppe servere, betyder det ikke meget, om en af ​​dem går ned.

Når dit websted vokser, kan du altid opskalere din cloud-hostingplan. Grundlæggende tilføjes flere servere til skyen, hvilket giver dit websted de nødvendige ressourcer. Da det er en mere pålidelig løsning end VPS eller sommetider endda dedikeret hosting, er cloud hosting sikkert blandt de dyrere tjenester. Med HostUpon kan du få en cloud-hostingplan for kun $ 24,95 pr. Måned.

Du kan vælge mellem tre forskellige planer alt efter dine behov. Startplanen er naturligvis den mest begrænsede, der tilbyder 25 GB lagerplads, 100 GB båndbredde, 5 MySQL-databaser og 2 tilføjelsesdomæner. Hvis du vil slippe af med disse begrænsninger, skal du vælge en af ​​de stærkere planer. Begge af dem tilbyder ubegrænset databaser, båndbredde og tilføjelsesdomæner. Den eneste forskel er lagerpladsen, hvor den anden giver dig 50 GB og den tredje 100 GB diskplads.

Dedikerede hostingplaner

Valg af en dedikeret hostingplan betyder, at du vil have fuld kontrol over en enkelt server i stedet for kun at få en del af den med en VPS-plan. En HostUpon dedikeret plan giver dig rodadgang til serveren, hvis du vil installere noget software manuelt til dit arbejde. Hvis du har brug for flere ressourcer, skal du bare spørge, og de vil straks tilføje noget mere RAM eller anden hardware, du har brug for.

Dit websted kører på de nyeste IBM Enterprise-servere med en garanteret 1 GB pr. Sekund forbindelse. Der er ingen grund til at bekymre sig om nogen konfiguration, da HostUpon opsætter MySQL, PHP, CSF, ImageMagick, Apache, CentOS og meget mere ordentligt, før du tilmelder dig deres plan. At konfigurere alle disse kan tage meget tid, hvis du har brug for det hele selv. Ved at have dem alle i gang, kan du fokusere på vigtigere opgaver lige fra starten.

Der er fem dedikerede servere at vælge imellem, hvor den første koster $ 175 pr. Måned og den sidste $ 595 pr. Måned og tilbyder løsninger til store og små virksomheder. Den dedikerede HostUpon-plan, som vi mest anbefaler her, er deres anden. Det koster $ 225 pr. Måned, og du får 2 GB RAM, 150 GB lagerplads, 10 TB båndbredde drevet af en 2,8 GHz dual core CPU.

HostUpon kundesupport

Naturligvis er det et virkelig vigtigt salgssted for et hostingfirma at levere kraftfulde og overkommelige hostingplaner. I de fleste tilfælde er det dog ikke engang værd at tilmelde dig en webhosteplan, hvis du ikke kan stole på deres kundesupport. Dette kan let være en afgørende faktor, og heldigvis har HostUpon et aktivt, vidende og pålideligt teknisk supportteam.

For ikke at nævne, at de fleste udbydere ansætter tredjeparts kundesupport, som regel fra Asien, og du skal være virkelig heldig at finde en hurtig og hjælpsom blandt disse hold. Dette er ikke tilfældet hos HostUpon, da de har deres eget team af eksperter klar 24/7 hver dag til at yde førsteklasses support. De arbejder lige fra Toronto, deres hovedkvarter. Desværre kan du ikke finde, at mange virksomheder, der følger den samme praksis.

Som mange af sine konkurrenter investerede HostUpon også meget tid på at skabe et omfattende vidensgrundlag. Hvis du har brug for hjælp, kan du altid tjekke det ud og læse et par af deres artikler, der forklarer emnet med den begyndende bruger i tankerne. Hvis du vil have en endnu hurtigere og mere enkel løsning, kan du også se deres videotutorials. Du kan enten bruge deres billet support system eller slå dem op i live chat. Ved at tilmelde dig en dedikeret server kan du også kalde dem via telefon.

Resumé

Hvis du ønsker en pålidelig hostingudbyder i Canada, skal du bestemt vælge HostUpon. Selv hvis du ikke er et sted rundt i landet, er deres hostingplaner stadig absolut solide. I øjeblikket tilbyder de en af ​​de billigste, men alligevel mest kraftfulde delte hosting-planer på markedet. Det er endnu bedre, hvis du tager højde for, at de fleste udbydere kun giver dig et enkelt websted med pakken, mens du med en delt HostUpon-delt plan kan have ubegrænsede individuelle websteder.

Når det kommer til de andre typer hostingplaner, er de stadig overkommelige. Du kan finde nogle billigere muligheder for VPS-, dedikerede eller cloud-hostingplaner, men i betragtning af de specifikationer og funktioner, de tilbyder, er det en god værdi for dine penge. At gå efter den billigste mulighed er også ofte en ret dårlig idé. Det leveres normalt med svag hardware og outsourcet support. Da HostUpon bestræber sig på at holde alt på det øverste niveau, kan vi kun anbefale dig at prøve deres tjenester.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map