Hostinger anmeldelse

Hostinger er et webhostingfirma, der blev oprettet tilbage i 2004. De tiltrækkede flere og flere kunder over tid ved at tilføje nye hostingløsninger til deres repertoire regelmæssigt. De er også firmaet bag 000webhost. Det er en udbyder, der blev lanceret i 2007 og tilbyder ægte gratis webhosting uden skjulte afgifter. Der er heller ingen annoncer, og udbyderen garanterer en oppetid på 99,9% på trods af det faktum, at du ikke engang betaler for tjenesten.


En anden del af Hostinger-netværket er Hosting24, der blev oprettet i 2008 og leverer førsteklasses VPS og delte hostingplaner. Med hele dette netværk tjente virksomheden hidtil næsten 30 millioner kunder i mere end 170 lande. Det er en enorm mængde tilfredse kunder fra hele verden. På en god dag tilmelder næsten 20.000 nye kunder sig en af ​​deres planer.

Det vigtigste mål med Hostinger er at give folk alle former for webhosteplaner og hjælpe dem med at etablere deres online tilstedeværelse med kraftfulde funktioner og hardware. For at sikre en hurtig forbindelse, der ikke afhænger af placeringen, etablerede de 8 datacentre. Disse er placeret på strategiske placeringer, der effektivt dækker så mange lande som muligt. En anden ting, der gør dem til et betroet firma, er, at de er medlemmer af ICANN-organisationen.

Forretningshosting hos Hostinger

Du kan ikke kun vælge mellem et enormt antal udbydere af webhosting, men der er masser af forskellige webhostingtjenester også tilgængelige. Hos Hostinger kan du finde de mest typiske indstillinger som VPS, cloud, WordPress og webhosting. Deres planer er effektive og overkommelige samt sammenlignet med hvad de andre virksomheder tilbyder. Men det er ikke alt, da de kom med et andet ret billigt, men alligevel stærkt alternativ til både store og små virksomheder.

Det kaldes simpelthen Business Hosting, hvilket gør det til et attraktivt valg for enhver virksomhedsejer. Disse planer drives af cloud computing med enkelheden i delt hosting. Dette betyder, at selv helt nye brugere til hosting kan opsætte deres websted på en mere kraftfuld platform.

hostinger-business-sky-hosting-planer

Der er tre forskellige planer at vælge imellem: Startplanen for $ 15.90 pr. Måned, Professional for $ 31.80 pr. Måned og Enterprise for $ 71.55. Den første anbefales til websteder, der næppe begyndte at vokse deres trafik. Det leveres med 40 GB lagerplads, 3 GB RAM og 2 CPU-kerner.

Den anden er den absolut bestseller, der anbefales til onlinebutikker med stor trafik. Med Professional-planen får du 80 GB lagerplads, 6 GB RAM og 4 CPU-kerner. Enterprise-planen anbefales kun til websteder og projekter, der kræver mest ressourcer. Det leveres med en enorm 160 GB diskplads, 12 GB RAM og 6 CPU-kerner.

Årsagen til, at de kom på idéen om hosting af virksomheder, er fordi de havde brug for en mellemløsning. Selvom virksomheder kan vælge mellem masser af delte, VPS og dedikerede planer, viser det sig ofte, at ingen af ​​dem er det perfekte valg. Hostinger besluttes at skabe en perfekt løsning ved at introducere disse forretningsplaner. I denne artikel viser vi dig de vigtigste funktioner, der følger med hver af disse planer. Hvis du søger efter noget lignende til dit voksende websted, skal du fortsætte med at læse og prøve deres tjenester, hvis du kunne lide vores anmeldelse.

De vigtigste fordele ved Business Hosting

Hvis du ser på specifikationerne, der tilbydes af hver af Business Hosting-planerne hos Hostinger, kan du måske tro, at der ikke er noget specielt ved dem. Når alt kommer til alt er der mange hostingudbydere, der tilbyder lignende specifikationer til samme pris. Men der er meget mere til en webhostingplan end blot hardware. Hostinger giver dig adskillige kraftfulde funktioner på deres skyplatform, uanset hvilken forretningsplan du vælger.

Den største ting er, at du ikke engang behøver at betale for dem, hvilket bestemt ikke er tilfældet med de fleste af de andre virksomheder. Hvis du har brug for ekstramateriale uden at betale en krone, skal du vælge Hostinger til den samme premium-oplevelse. Der er nogle funktioner, der leveres med alle planer, herunder et gratis SSL, et gratis domæne, pålidelig kundesupport og daglige sikkerhedskopier i tilfælde af, at noget går galt på dit websted.

Bliv refunderet inden for 30 dage

Dette er en enorm fordel, hvis du ikke er sikker på, om din Hostinger-hostingplan passer til dine behov eller ej. Du kan læse utallige anmeldelser om udbyderen, men den eneste måde at finde ud af, hvor godt deres tjenester fungerer, er at faktisk prøve dem. Udbyderen giver dig 30 dage til at teste deres ydeevne og prøve alle funktionerne, hvilket er masser af tid. Hvis du ikke er tilfreds, kan du øjeblikkeligt få pengene tilbage.

Nogle virksomheder begynder at stille spørgsmål, når nogen vil afmelde sig, spilder menneskers dyrebare tid og får dem til at vente på deres penge. Hos Hostinger er det ingen, der generer dig, hvis du beslutter dig for at lede efter en anden udbyder. I slutningen, hvad du har, er en ægte prøveversion af planen, som er temmelig usædvanlig i webhostingbranchen.

Hostinger kundesupport

Deres tekniske supportteam kan nås via to kanaler, inklusive live chat og billetter. Deres live chat er tilgængelig døgnet rundt, så du kan begynde at tale med dem, når du vil med hurtige responstider. Den gennemsnitlige ventetid hos Hostinger kundesupport er kun et eller to minutter, hvilket er ganske imponerende. De besvarer ikke kun dine spørgsmål og yder hjælp, men de spørger dig også, om du har nogle yderligere problemer og viser dig nogle af tutorials relateret til emnet.

hostinger-online-support-vidensbase

Der er også Hostinger-videnbasen for begyndere eller dem, der ønsker at finde en hurtig løsning på et generelt problem. Deres grundige artikler præsenteres i en trin-for-trin-stil med adskillige nyttige skærmbilleder. Dertil kommer du også i deres forum support. På disse to steder kan du finde alt, hvad en DIY-person gerne vil se for en webhostingstjeneste.

De gjorde det lettere at finde artikler med en søgefelt, hvor du skal indtaste et par søgeord, og de nøjagtige resultater vises. Hvis du tilføjer det hele op, har de en meget effektiv og aktiv kundesupport, der betjener alle deres klienter.

SSL, malware og spambeskyttelse

Da de planer, du kan tilmelde dig hos Hostinger, allerede er ganske billige, kan du stille spørgsmålstegn ved det beskyttelsesniveau, du kan få fra en sådan udbyder. Heldigvis leverer de førsteklasses sikkerhedsfunktioner, som er bemærkelsesværdige fra et sådant lavbudgetfirma. Deres mest fordelagtige planer er Business Hosting-planerne, der giver enhver bruger et gratis SSL-certifikat i en levetid.

SSL kan hjælpe dig meget ved at kryptere de data, der flyder mellem serveren og din maskine. Dette gør det ikke muligt for alle at komme til dine private oplysninger. Når du kun arbejder med dine webstedsdata, er der ingen risiko involveret, men til andre lejligheder er SSL absolut nødvendigt. Desværre kan du ikke få en gratis SSL med de andre Hostinger-planer. For dem, der stadig ønsker en, er der en mulighed for at købe den til kun $ 9.99, hvilket også tilføjer en ret billig pris generelt.

Men her kommer den rigtige aftale. Du får SpamAssassin og BitNinja gratis som en bonus for alle tilgængelige planer. Som navnet siger, er SpamAssassin et anti-spam-værktøj til de e-mail-adresser, du har på dit domæne. BitNinja er en anden type software, der forhindrer serveren i at blive angrebet af brute force og DDoS-angreb. Softwaren har også en maskinlæringsfunktion, der husker IP’en, hvor serveren blev angrebet fra, og deler informationen med de andre servere.

Du skal typisk betale et betydeligt beløb for at få sikkerhedssoftware som BitNinja i gang på din server. Denne gang kan du få det gratis. En af ulemperne med Hostingers sikkerhed er, at de ikke giver nogen WHOIS-beskyttelse med dine domænenavne. Folk kan finde domænet, hvis de vil, og se, hvem ejeren er. Hvis du ikke ønsker, at sådanne oplysninger skal udsættes, skal du finde en anden registrator.

Brugervenligt kontrolpanel

hostinger-kontrolpanel

Mens de fleste webhotelleverandører vælger standard cPanel-interface, besluttede Hostinger at prøve noget andet. De anvendte deres eget design på kontrolpanelet, hPanel at forbedre dens funktionalitet. Resultatet er en helt nybegyndervenlig, minimalistisk grænseflade med gennemtænkt navigation. Hvis du er ny til webhosting, vil du elske denne. Du vil forstå, hvor let det kan være i dag at etablere en online tilstedeværelse uden nogen erfaring.

Der er ingen teknisk jargon involveret. Kontrolpanelet byder dig velkommen med en farverig menu, hvor du kan tjekke og administrere dine konti, domæner, VPS-servere og SSL-certifikater. Det er designet på en måde, der giver dig mulighed for hurtigt at udføre dine opgaver uden nogen forvirring. Hvis du sammenligner det med det typiske cPanel-layout, viser det sig, at denne brugerdefinerede, der er lavet af Hostinger, er meget enklere og sandsynligvis hurtigere.

Derudover har du øjeblikkelig adgang til deres live chat support. Ved at klikke på ikonet nederst til højre på siden kan du åbne chatten og begynde at skrive. Det ligner en Facebook-chat, ved at logge dine tekstbeskeder, så du kan læse dem bagefter, hvis du vil.

Resumé

Hvis du opsummerer alle funktionerne og de kraftfulde hostingplaner, der tilbydes af Hostinger, bliver det klart, hvordan de blev så populære. De får et enormt antal positive kundeanmeldelser og et stigende antal tilfredse kunder hver dag. Det anbefales til alle fra bloggere til store virksomheder. De leverer en bred vifte af sikkerhedsløsninger, CMS-support og pålidelig kundesupport. Deres team er klar til at hjælpe dig med at diagnosticere det problem, dit websted står overfor, og finde ud af en løsning så hurtigt som muligt.

Når du har tilmeldt dig, kan du begynde at arbejde på dit websted inden for få minutter. Naturligvis bliver du nødt til at tilmelde dig en længere periode for at få de bedste tilbud med rabatterne, men i betragtning af deres 30-dages pengene-tilbage-garanti, har du masser af tid til at tænke. Selv uden rabatterne, vil vi sige, at Hostinger tilbyder ganske overkommelige planer sammenlignet med det meste af sin konkurrence.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map