Domain.com anmeldelse

Som navnet antyder, er Domain.com først og fremmest en domæneregistrator, men deres tjenester inkluderer også SSL-certifikater, domænefortrolighed, e-mail-marketing, e-mail-hosting, webdesign og web-hosting. Af alle disse vil webhosting være genstand for denne Domain.com-gennemgang.


Domain.com Oversigt

Baseret i Vancouver, Canada, har Domain.com tilbudt sine domænenavnsregistreringstjenester siden 2000. Virksomheden ejes af en af ​​de største aktører inden for webhosting, Endurance International Group, som også er moderselskabet til andet store navn webhotelleverandører som BlueHost eller HostGator.

Domain.com hævder at levere tjenester af høj kvalitet, overkommelige priser og pålidelighed, så lad os se i vores Domain.com-gennemgang, om disse krav kan sikkerhedskopieres.

Domain.com-planer & Prisfastsættelse

Domain.com tilbyder et valg af Windows- eller Linux-baseret hosting gennem en række delte hostingplaner. De, der leder efter måned-til-måned-planer, bliver nødt til at nøjes med den 1-årige plan, som er minimumsforpligtelsesperioden på Domain.com, hvor den længste er 3 år.

Desværre belønner Domain.com ikke kunder med rabatter, hvis de forpligter sig i en længere periode, og derfor forbliver priserne konstante over alle kontraktperioder. Et gratis domænenavn leveres gratis med alle hostingplaner.

Linux Shared Hosting

Linux-baserede hostingplaner starter ved $ 3,75 / måned eller $ 45 / år (Grundlæggende plan), der tilbyder ubegrænset diskplads, skalerbar båndbredde, hosting for 1 domæne, 5 FTP-konti, 10 MySQL-databaser, 100 e-mail-konti og $ 100 værd af Google AdWords og Bing-markedsføringskredit samt et gratis gratis nummer.

Deluxe-planen er ubegrænset med hensyn til diskplads, båndbredde og antal domæner, der er vært, men ikke med hensyn til FTP-konti (25), MySQL-databaser (25) og e-mail-adresser (250). Deluxe-planen koster $ 6,75 / måned eller $ 81 / år.

Hvis du leder efter en plan med ubegrænset alt, anbefaler vi Ultra-planen, der koster $ 13,75 / måned eller $ 165 / år.

Windows Shared Hosting

Windows-baserede hostingplaner starter ved $ 4,75 / måned eller $ 57 / år. Grundplanen og Ultra-planen (koster $ 7,75 / måned eller $ 93 / år) har den samme konfiguration som Basic- og Ultra-planerne i den Linux-baserede hosting-kategori. Deluxe-planen (koster $ 14,75 / måned eller $ 177 / år) indeholder kun 50 FTP-logins og 50 MySQL-databaser sammenlignet med den helt ubegrænsede Linux-baserede Deluxe-plan.

VPS Hosting

Domain.coms VPS-planer indeholder CentOS og cPanel / WHM med Pro- og Premium-planerne. I modsætning til delte hostingplaner indeholder VPS-hostingplaner fakturering fra måned til måned. VPS-planen på indgangsniveau koster $ 29,70 pr. Måned og inkluderer 512 MB RAM, 20 GB diskplads, 1000 GB båndbredde, hosting til ubegrænsede domæner, ubegrænset databaser og ubegrænset e-mail. cPanel / WHM er ikke tilgængelig med standardplanen.

Pro-planen fordobler RAM- og webstedsfordelingen af ​​standardplanen og leveres med 1500 GB båndbredde, ubegrænset domæne og ubegrænset databasehosting. Denne plan koster $ 41,60 / måned.

Planen, der pakker den største punch i denne kategori, er Premium-planen, der indeholder 2048 MB RAM, 60 GB diskplads, 2000 GB båndbredde, ubegrænset e-mail, domæne og databasehosting. Denne plan koster $ 67,95 / måned.

Domain.com har også en grundlæggende hostingplan for WordPress, som koster $ 3,75 / måned og giver dig mulighed for at starte en WordPress-blog i løbet af få minutter.

Bortset fra valget af operativsystem og ressourcer diskuteret her, lad os se, hvilke andre funktioner der er tilgængelige med disse hostingplaner.

Domain.com-hostingsfunktioner

Kun delt og VPS-hosting er tilgængelig på Domain.com. Planerne har følgende funktioner:

 • Gratis domænenavn i 1 år;
 • Gratis træk & drop site builder;
 • Gratis 1 GB skyopbevaring (delte planer);
 • Anti-spam filter og e-mail antivirus;
 • Marketingværktøjer ($ 100 Google AdWords, $ 100 Bing-annoncekredit, YellowPages-liste, gratis telefonnummer – USA);
 • PHP5, Perl, Python understøttet;
 • SSL support, kodeordbeskyttet telefonbog;
 • Web Analytics-værktøjer;
 • Gratis apps: WordPress, Drupal, Joomla, CubeCart osv .;
 • Miljøvenlig hosting (vindstyret);
 • cPanel / WHM;
 • Datasikkerhedskopiering, fuld netværksredundans, 24 × 7 sikkerhedsovervågning.

Domain.com tilbyder ikke dedikerede hostingplaner eller forhandlerplaner. Deres tjenester er rettet mod individuelle brugere og små virksomheder. Hvis dit websted skal vokse ud over de ressourcer, der tilbydes af Domain.coms VPS-planer, er Domain.com muligvis ikke et passende valg til dit websted.

Kundesupport på Domain.com

Domain.coms kundeservice er begrænset til live chat og billetsystem. Supportpersonale er til rådighed døgnet rundt til at håndtere anmodninger. Telefonstøtte er ikke tilgængelig; et salgsfrit nummer er imidlertid tilgængeligt for dem med salgspørgsmål. Nogle planer (f.eks. Ultra plan) har premium support.

Som med enhver respektabel webhost opretholder Domain.com en vidensbase på deres Hjælp-side. Brugervejledninger er også tilgængelige for uindviede.

Meningerne om Domain.com spænder fra store roser for deres brugervenlige tjenester til ivrige klager over kundesupport.

Fordele & Ulemper ved Domain.com

Domain.com er en domæneregistrator først og webhostudbyder for det andet. Deres hostingplaner er virkelig lette at bruge og er ikke fyldt med funktioner, som begyndere kan synes at være overvældende. Imidlertid kan avancerede brugere og fagfolk finde dem undervelende af netop disse grunde.

Her er fordele og ulemper ved Domain.com:

Fordele

 • Enkle hostingmuligheder med valg af Linux og Windows OS
 • Overkommelige priser
 • Gratis domænenavn med alle planer
 • Ubegrænset hosting muligheder
 • Brugervenligt træk og slip webstedsbygger
 • Gratis marketingkreditter

Ulemper

 • Ingen fakturering fra måned til måned med delt hosting
 • Ingen oppetidsgaranti
 • Ikke alle planer inkluderer cPanel
 • Ingen dedikerede hostingmuligheder

Domain.coms hostingfunktioner kan hjælpe dig med at etablere en online tilstedeværelse på det billige, men det kan hænge bag på nogle hostingaspekter, der kan være afgørende for nogle virksomheder og enkeltpersoner.

Domain.com anmeldelse Konklusion

Domain.com har gode delte hostingindstillinger med et valg af Windows eller Linux-baseret hosting. Selvom det giver dit websted mere plads til at vokse end en gennemsnitlig delt hosting-udbyder, mangler det hele spektret af hostingindstillinger. Alligevel kan Domain.com være en god hostingkandidat for den gennemsnitlige bruger, der ikke har brug for et hostingplan, der er fyldt med funktioner, som de muligvis ender med at ikke bruge alligevel.

Manglen på en oppetidsgaranti og avancerede funktioner, gør Domain.com ukorrekt til at blive den valgte hosting for websteder med høj trafik og fagfolk, der har brug for mere avancerede hostingmuligheder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map