WPEngine vs Pressidium – Hvilken er den bedst styrede WordPress vært?

wpengine-vs-pressidium


At lede efter webhost kan ofte være overvældende. Der tilbydes alt for mange nicher og specielle tjenester overalt på nettet. Dette kan være særlig indflydelsesrig for webdesignere, der lige er begyndt, eller opskalerer deres webtilstedeværelse for første gang.

At sikre, at dit valg af webhost er i stand til at imødekomme kravene på dit websted, er et af de bedste første skridt, du kan tage. At have et passende prissat hosting med support og funktionalitet, der matcher dine behov, kan gøre hvert trin i processen lettere. Det er bare et spørgsmål om at kunne fortælle det gode fra det dårlige.

For at finde ud af, hvad vi har brug for, skal vi se på to forskellige værter og se, hvordan de stables op side om side. Dette giver os mulighed for at kigge lidt på det, vi har brug for at fokusere på, og giver os mulighed for virkelig at se, hvad hver virksomhed har at tilbyde. Det er også en god måde for os at beslutte, hvad der er bedre.

I dag ser vi på WPEngine og Pressidium. Dette er to kendte værter med gode anmeldelser og konkurrencedygtige priser. De fokuserer begge deres energi på WordPress-baseret hosting, og deres funktioner og statistik afspejler dette. Alle deres planer er bygget med WordPress i tankerne, og de lover lynhurtige hastigheder og godt optimeret WordPress-funktionalitet.

Når det er sagt, er der sandsynligvis mere end et par måder, hvorpå begge disse virksomheder har en tendens til at komme under konkurrencen. Så lad os komme i gang ved at kigge på WPEngine, hvem de er, og hvad de handler om.

Hvad er WPEngine?

Mange websteder drives af WordPress i disse dage. Mange værter fokuserer faktisk på at levere optimerede planer designet til WordPress-baserede websteder. WPEngine er blandt de førende WordPress-baserede værter derude i dag.

Ifølge deres eget websted er 30% af alle websteder bygget med WordPress, og 27% af de top 10.000 websteder med trafik bruger også WordPress. Disse tal taler for sig selv. WordPress er et kraftfuldt værktøj, der kan drive et meget kapabelt websted, når det bruges korrekt.

WPEngine forsøger at gøre denne proces så enkel og kapabel som muligt ved at tilvejebringe en lang række WordPress-orienterede planer og tjenester. De har også et godt omdømme for kundeservice og brugervenlighed, hvilket gør dem til et fremragende valg for både newbies og erfarne webdesignere.

Herefter vil vi se på de forskellige fordele, WPEngine har at tilbyde.

Fordele ved WPEngine

 • WordPress optimering. WordPress er et kraftfuldt værktøj, der kan opbygge meget højtydende websteder med masser af funktioner og indholdshostingmuligheder. For at sikre, at dit WordPress-sted fungerer effektivt, er WPEngines serverhardware og funktionssæt designet til at drive selv de mest plugin-tunge WordPress-installationer. Deres muligheder for både delte og VPS-baserede planer er også en god ting at huske på, da dette tilføjer en stor mængde alsidighed til WPEngines prisstruktur og skaleringsevne.
 • StudioPress-temaer. Der er en række premium-temaer, inklusive mobile-responsive temaer, der er tilgængelige via StudioPress. Brug af disse temaer med dit websted giver dig en let at anvende funktionel og æstetisk fordel i forhold til andre designere, der er nødt til at oprette deres egne temaer eller betale ekstra for premium-temaer gennem en anden service. Mange af disse StudioPress-temaer har indbygget SEO og sikkerhedsfunktioner.
 • Beredskabsvurderinger. WPEngine har et crack-team af eksperter til deres rådighed klar til at udføre vurderinger på dit websted for at sikre, at det er skibsform, før de går live. Dette kan være en enorm attraktion for folk, der lige er begyndt, eller som har en tendens til at gøre en masse eksperimentering med deres webstedsdesign og funktioner. Selve testene udføres gennem kodekompatibilitetstest og iscenesættelse af websteder.
 • WPEngine har en masse indholdsfunktioner, der er geografisk rettet mod bestemte geografiske områder. Dette giver dig mulighed for at tilpasse den måde, mennesker i forskellige dele af verden engagerer sig med dit indhold, så du nemt kan nå en fantastisk mængde læsere med dit webstedets funktionalitet.
 • Kunde support. WPEngines support har gode kundeanmeldelser, og er tilgængelig via support via døgnet rundt via telefon og live chat. De tilbyder også et stort bibliotek med indlæringsressourcer designet til at få nye webdesignere og erfarne veteraner både akklimatiseret til ins og outs i tjenesten.
 • Global tilstedeværelse. Med servere baseret i USA, Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika er WPEngine i stand til at tilbyde fantastiske hastigheder og servertilgængelighed, uanset hvor i verden du er baseret. At have denne form for global tilstedeværelse betyder, at WPEngine altid kan give dig den bedste ydelse for det marked, hvor du er til stede og aktiv.
 • Bred vifte af partnerskaber. WPEngine samarbejder med en lang række andre tjenester og tilbyder et utal af innovationer som et resultat. Deres forskellige partnere inkluderer Amazon Web Services, Google Cloud og andre. Alt deres indhold leveret gennem partnerskaber er optimeret til brug med WordPress og giver en masse ekstra funktioner, som mange konkurrenter ikke kan matche.

Der er naturligvis meget at lide ved WPEngines tjenester. De har fremragende kundesupport, onboard-ressourcer og en global tilstedeværelse, der dybest set garanterer god ydelse og giver mening for dit geografiske marked.

Deres prisstruktur er også ret alsidig, men vi kommer til det i et øjeblik. Der er tydeligvis nogle andre måder, hvorpå WPEngine ikke sammenligner så gunstigt med konkurrencen, og det ville ikke være en god ide at tage nogen beslutninger uden at afslutte vores forskning.

Lad os se på de måder, hvorpå WPEngine har en tendens til at komme til kort.

Ulemper ved WPEngine

 • Mindre alsidig end nogle konkurrenter. WPEngine tilbyder en bred vifte af planer, der er specialiserede til brug med WordPress. Selvom dette gør dem meget alsidige og skalerbare til WordPress-baserede websteder, er deres funktionalitet ikke så attraktiv for websteder, der ikke bruger WordPress-platformen. Da begge de sider, vi ser på i dag, er fokuseret på WordPress-optimering, er dette ikke sådan en smule aftale, men det kan stadig være en god ting at huske på fremover.
 • Da WPEngine tilbyder en så bred vifte af funktioner, undertiden gennem partnerskaber med andre tjenester, kan nogle af deres interface og funktioner være lidt vanskelige at vænne sig til. Selvom systemet er designet til at være let at bruge, er der stadig aspekter af det, der vil tage lidt tid at lære, hvordan man bruger effektivt.
 • Nogle begrænsninger. For at tilbyde de bedste hastigheder og oppetid på markedet lægger WPEngine nogle små begrænsninger på de forskellige installationer og plugins, du kan bruge til dit WordPress-sted. Selvom dette er temmelig standard, og giver WPEngine mulighed for at tilbyde den slags førsteklasses WordPress-optimering, som de er kendt for, er det stadig slags skuffende, når man arbejder med en så potentielt alsidig platform.

På trods af disse mangler forbliver WPEngine en meget konkurrencedygtig mulighed. De leverer kraftfuld WordPress-hosting med en global tilstedeværelse og overkommelige prispoint. Nyere brugere får mange kilometer ud af de forskellige delte planer, mens mere erfarne eller større webhosts stadig har meget plads og muligheder for at opskalere deres online tilstedeværelse.

Ulemperne, der følger med WPEngine, er heller ikke for fordømmende. De fleste af disse ting er ikke for store, og det er temmelig stort set for kurset, når det kommer til magtfuldt WordPress-hosting. Når det er sagt, er det imidlertid svært at få en god idé om, hvordan disse funktioner sammenligner uden at se på konkurrencen.

Dernæst tager vi et kig på Pressidium.

Hvad er Pressidium?

Pressidium er en administreret WordPress-hostingløsning, hvis vision er at “designe og perfekt og brancheførende ledet hosting-service til vores yndlingsplatform – WordPress”. De leverer en virksomheds WordPress-platform, der er tillid til af tech-opstart og både 500 virksomheder. De anses for at være overlegen i forhold til konkurrerende administrerede WordPress-værter, og de lover service, kvalitet, sikkerhed og ydeevne.

De blev lanceret i 2014 af et team af veteran webdesignere og er vokset til en velkendt og gennemgået hostingløsning. De blev tildelt Top Tier WordPress Hosting Performance i 2015 og 2016 af Review Signal.com. Der er en masse hype omkring Pressidium, og de ser ud til at levere det meste af det.

En ting at overveje er imidlertid, at Pressidium opkræver sine brugere baseret på mængden af ​​besøg, deres websteder får. Dette er tydeligvis lidt anderledes end hvordan andre virksomheder håndterer det, hvor de normalt ville tilbyde større mængder besøg sammen med deres større planer.

Dette er naturligvis noget, du vil huske, når vi diskuterer de andre oplysninger om dette firma. Når det er sagt, ved vi ikke rigtig, før vi tager et kig, så lad os se nogle af de fordele, Pressidium har at tilbyde os.

Fordele ved Pressidium

 • Nem betaling. Pressidium accepterer alle større betalingsformer, hvilket gør det lidt lettere at håndtere fakturering. Mens de fleste virksomheder er ret gode til at følge med i store betalingsmetoder, kan nogle af dem komme til kort.
 • 60-dages pengene-tilbage-garanti. Som enhver god webhost har Pressidium en pengene-tilbage-garanti for deres tjenester, hvis du afbestiller inden for 60 dage. Dette er cirka dobbelt så længe som den 30-dages garanti, som de fleste virksomheder tilbyder. Det er dejligt at have en anstændig garanti på plads for at minimere risikoen. Læs som altid deres refusionspolitik dig selv for at sikre dig, at du ved, hvad du får.
 • Pressidium har datacentre i Japan, Nordamerika, Sydøstasien, Europa og Oceanien. Dette giver dem mulighed for at give meget høje hastigheder, uanset hvor i verden du bor. Deres anmeldelser varierer noget med hensyn til hastighed, men langt de fleste brugere ser ud til at være mere end tilfredse med, hvad Pressidium er i stand til at levere.
 • Pressidium har meget konkurrencedygtige prispoint, som vi vil komme nærmere ind på senere, når vi berører sammenligningerne. Deres faktiske priser sammenlignes positivt med WPEngine på næsten hvert prispoint, og de forskellige planer, de har, er lidt mere alsidige end planerne, som WPEngine tilbyder i form af skala.
 • Brugervenlighed. Både Pressidiums gratis migrationstjeneste og deres faktiske interface er godt gennemgået af brugere over internettet. Selvom de ikke bruger industristandarden cPanel-interface, er deres interface omfattende og kendt for at være let at lære og mestre.
 • Bot-filtreringssystem. Alle Pressidiums planer leveres med et Bad-bots-filtreringssystem, der beskytter dit websted mod botaktivitet og sådan. Dette er rart, hvis indholdet på dit websted sandsynligvis vil tiltrække botaktivitet, eller hvis din brugerbase virkelig er følsom over for tilstedeværelsen af ​​botaktivitet.
 • Pressidium lover 99,95% oppetid, og testene udført af andre brugere online ser ud til at bekræfte denne statistik. 99,95% er en meget god score, skønt ikke den bedste. Det er vigtigt at bemærke, at de fleste af anmeldelserne online hævder, at de fik 100% oppetid i deres testperiode.
 • Pressidium lover problemfri forebyggelse af trusler. De har ting som administrerede auto-opdateringer, botfiltrering og firewalls på plads for at sikre, at dit websted er sikkert. De har også en sikkerhedsblog, der går ind i alle detaljer om, hvordan de holder dit websted sikkert. Generelt forekommer Pressidium bestemt pålidelige med deres påstande i denne henseende.
 • Gratis migration. Pressidium leverer gratis migration til deres tjenester som enhver anden god vært. Pressidium har også en masse god presse om selve migrationsprocessen og siger, at det er meget let, og at understøttelsen under processen var fænomenal. Dette er et dejligt touch, hvis du leder efter en god vært at springe videre til.
 • Gratis CDN, SSL og sikkerhedskopier. Sammen med deres andre sikkerheds- og supportfunktioner tilbyder Pressidiums planer gratis CDN, SSL og site backup. Disse er for at sikre, at dit websted fungerer korrekt med alle de sikkerhedsfunktioner, det har brug for. Det er dejligt at kunne få disse funktioner gratis fra selve webhosten i stedet for at skulle betale en tredjepart.

Pressidium er en slags velholdt hemmelighed i hostingindustrien. Deres oppetidstatistik og omfattende funktionssæt er meget flot, især med deres snaze tekniske blog inkluderet for at tilfredsstille nogen med mere avancerede spørgsmål.

De gratis tilbud og sådan, at de tilbyder, er også et dejligt touch. Vi må dog huske, hvad de sagde om deres pris pr. Besøg. Dette er naturligvis en generel ulempe, men det afhænger virkelig af den type websted, du ønsker at oprette.

På grund af deres priser og funktionalitet ser det ud til, at Pressidium ville være en ret kraftig mulighed for den rigtige bruger. Når det er sagt, vil det være vanskeligt at få en god idé om, hvad vi har at gøre med, indtil vi ser på ulemperne ved Pressidium.

Der er ganske vist ikke meget her. De er en temmelig solid vært ind og ud. Der er dog et par ting, vi var i stand til at identificere.

Ulemper ved Pressidium

 • Pay-per-visit-system. Dette er den største ulempe for Pressidium, selvom det måske ikke er så dårligt, som det ser ud til. Det afhænger virkelig af dit websted. Selvom de fleste WordPress-websteder er designet til at arbejde gennem annonceindtægter, giver nogle forretningsmodeller dig mulighed for at tjene på andre måder. Da sidevisninger vil være den vigtigste bestemmende faktor i din bundlinje i næsten ethvert scenarie, er det fornuftigt at uddele lidt ekstra for flere visninger. Denne faktor kommer til at spille lidt mere fremtrædende, når vi ser på prisen, da det giver os mulighed for at demonstrere, hvordan disse gebyrer pr. Visning vil påvirke de faktiske priser.
 • Prispoint rettet mod forretningsmarkedet. Selvom Pressidium tilbyder et par muligheder for mindre websteder, er størstedelen af ​​planerne designet til virksomhedsskala, og du kan se, hvor meget af deres opmærksomhed går som et firma. Hvem kan bebrejde dem? Større projekter er trods alt mere krævende og mere rentable. Hvis du tilfældigvis har brug for hosting i større skala, vil dette sandsynligvis være et plus for dig. Ellers kan det være noget at overveje, hvis du leder efter en mindre skala.
 • Ingen e-mail-hosting. I modsætning til mange andre hostingfirmaer tilbyder Pressidium ikke e-mail-hosting på deres platform. Dette er en smule bummer, da webstedet er så top i næsten enhver anden henseende. Når det er sagt, er det ikke så meget at få din e-mail hostet et andet sted, det er bare en skam at skulle gå til to forskellige steder for noget, der kan tilbydes af en.

Ligesom med WPEngine er der ikke meget her at rejse for mange røde flag. Den største ulempe ved Pressidium ser ud til at være deres pay-per-visit-system. Det er en interessant besyngelse, og måske endda træner ud til fordel for visse websteder, men alt i alt er det bare en ting mere, du skal holde styr på.

De fleste andre værter debiterer allerede dig ekstra for visninger over en bestemt grænse, der er forbundet med din plan, så dette er ikke en for stor aftale, når du ser på det i sammenhæng, men vi får virkelig ikke en konkret idé om, hvad vi er beskæftiger sig med, indtil vi kommer til vores nitty-gritty sammenligning.

For at finde ud af, hvilket af disse websteder slår det andet, vil vi se på dem side om side og sammenligne dem ved hjælp af et par forskellige kriterier. Vi vil nedbryde det ifølge Funktionalitet, sikkerhed, og Pris.

Sammenligning af funktionalitet

Begge websteder tilbyder førsteklasses WordPress-hosting, ledsaget af alle de stærke funktioner og supportnetværk, som du ville forvente af denne niche. Begge virksomheder har en bred vifte af konkurrencedygtige planer, der dækker den nødvendige funktionalitet til en bred vifte af forretningsskalaer.

De har også begge funktioner, der er designet til at imødekomme forhandlere og andre webstedsdesignere, der måske har nogle forskellige behov sammenlignet med andre WordPress-brugere. Hvad de ikke har, er muligheder for hosting, der ikke er WordPress. Dette skulle ikke være en for stor aftale, da du sandsynligvis leder efter WordPress-hosting alligevel, men det er en god ting at huske på, hvis du vil ændre din online tilstedeværelse i fremtiden.

Vi vil kalde Pressidium vinderen her på grund af deres overlegne oppetid og konkurrencedygtige funktioner.

Support Sammenligning

Igen har begge disse websteder meget gode kundeanmeldelser for deres supportteam. De tilbyder begge omfattende viden og supportbaser på deres faktiske websteder, så du kan håndtere mindre supportproblemer. Når du har brug for opmærksomheden fra et faktisk menneske, har Pressidium imidlertid simpelthen billetsupport til rådighed for medlemmer.

På den anden side tilbyder WPEngine 24/7 support via telefon og live chat. Selvom begge virksomheder er kendt for god kundeservice, kalder vi WPEngine den klare vinder her ved fortjeneste af denne kendsgerning.

Prissammenligning

Dette er det rigtige make-or-break-øjeblik for mange potentielle kunder. Der er ingen grund til at springe efter de bedste tilgængelige muligheder, hvis du bryder banken ved at gøre det. For virkelig at binde værdien af ​​de fordele og ulemper, vi har været i gang, vil vi sætte WPEngine og Kinsta’s prisstrukturer side om side og fremhæve et par centrale interesser med hensyn til pris.

 • WPEngine offers “opstart” -planer fra $ 35 pr. måned, “vækst” -planer fra $ 115 pr. måned, “skala” -planer fra $ 290 pr. måned og tilpassede planer for folk, der har brug for endnu større skala og pålidelighed.
  • Priserne kan virke lidt stejle sammenlignet med Bluehosts, men funktionaliteten er meget mere alsidig. “Startup” -planen giver dig 25.000 besøg, 10 GB lagerplads, 50 GB i månedlig båndbredde og 1 websted. Det kaster også Genesis Framework, StudioPress-temaer og supportmuligheder, jeg nævnte tidligere.
  • “Vækst” -planen rammer dette op til 100.000 besøg, 20 GB lagerplads, 200 GB månedlig båndbredde og 5 websteder.
  • Planen for “skala” er på hele $ 290 pr. Måned og inkluderer 400.000 besøg, 30 GB lagerplads, 400 GB båndbredde og 15 websteder.
  • De har også en “brugerdefineret” plan for folk, der har brug for meget mere kraftfulde websteder. Dette stødte på besøg i millioner, opbevaring i 1TB-området, båndbredde over 400 GB pr. Måned og op til 25 websteder.
 • Pressidium Tilbyder planer, der starter ved $ 21 pr. Måned og skalerer op til $ 500 pr. Måned, med større “Enterprise” -planer tilgængelige for $ 750 + pr. Måned.
  • Deres “Micro” -plan giver dig 1 WordPress-installation, 5 GB lagerplads, iscenesættelsesmiljø, sikkerhedskopieringer, SSL og andre funktioner, som jeg nævnte ovenfor.
  • Deres “Personlige” plan støder dette op til $ 42 pr. Måned, hvilket giver dig 3 installationer, 10 GB lagerplads og alle de andre godbidder.
  • Pakken “Professionel” er $ 125 pr. Måned, hvilket giver dig 10 installationer og 20 GB lagerplads.
  • “Business” -planen er $ 250 pr. Måned med 25 installationer og 30 GB lagerplads.
  • Deres største standardplan er “Business Plus” -planen for $ 500 pr. Måned med 50 installationer og 40 GB lagerplads.

Begge virksomheder tilbyder naturligvis konkurrencedygtige funktioner til de lavere prispoint. Pressidium tilbyder en billigere plan, men mangler nogle af funktionerne i WPEngines lavere prisplan.

I sidste ende afhænger det af den type websted, du ønsker. Websteder i enhver skala vil have en god oplevelse med en af ​​disse værter, selvom mindre webdesignere sandsynligvis kan finde en mindre vært, der er bedre for dem.

Som altid, hvis der er noget, vi har savnet, eller hvis du har haft en anden oplevelse med disse værter, er du velkommen til at give os besked!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map