WPEngine vs Kinsta – Hvilken administreret WordPress vært er bedst?

wpengine-vs-Kinsta


Branchen for webhosting udvides stadig. Mængden af ​​virksomheder, der konstant ser ud til at kæmpe for din opmærksomhed, kan være svimlende. Der er altid et utal af specialtilbud og reklamer, der lover dig den bedste hosting på markedet. Så hvordan vælger du, hvilken der passer til dig?

Den nemmeste måde at håndtere denne torrent af information er at holde sig informeret. Hvis du kan se et bidt-størrelse kig på oplysningerne fra to virksomheder side om side, kan det ofte være meget nyttigt at beslutte, hvilken der bedst passer til dine behov.

For at spare dig for besværet med at sile igennem al informationen selv, vil vi nedbryde det og tage et godt, fokuseret kig på et par gode webværter for at hjælpe dig med at holde øje med, hvad branchen har til tilbyder dig.

I dag ser vi på WPEngine og Kinsta. Disse to vidt forskellige virksomheder er hovedsageligt fokuseret på WordPress-optimeret hosting. Begge værter sigter mod at give dig en oplevelse dedikeret til at give dig hurtig, effektiv WordPress-hosting, men hvilken af ​​dem gør det bedre?

Vi starter med at se på WPEngine.

Hvad er WPEngine?

Mange virksomheder tilbyder WordPress-orienterede tjenester, og de gør det med forskellige niveauer af engagement og effektivitet. WPEngine sigter mod at tilbyde den mest alsidige og kraftfulde oplevelse, når du designer dit WordPress-sted.

Deres prisfastsættelse og planstruktur er baseret på et utal af forskellige funktioner, som du kan bruge til at gøre dit websted unikt. Selv andre værter, der tilbyder den samme type WordPress-fokus som WPEngine, har en tendens til at komme til kort i sammenligning med nogle af deres funktionssæt.

Når det er sagt, har der aldrig været et hostingfirma, der var perfekt, og WPEngine kommer bestemt sammen med sine egne mangler. For at give dig en fokuseret idé om, hvad WPEngine har at tilbyde, vil vi starte med de fordele, de bringer til bordet.

Fordele ved WPEngine

 • Optimeret til WordPress. WordPress er et temmelig ligetil og optimeret program, og det kan bruges effektivt med delte eller VPS-planer fra andre websteder. Når det er sagt, kan WordPress-websteder imidlertid hurtigt blive meget komplekse og vanskelige at køre effektivt, hvis du bruger et stort antal plugins og andre kompleksiteter, der kan bremse ydelsen. WPEngines tjenester er optimeret til at være et kraftcenter til at håndtere selv de tyngste WordPress-websteder.
 • StudioPress-temaer tilgængelige. WPEngine har mobile responsive premium-temaer tilgængelige via StudioPress. Disse temaer giver dit WordPress-sted mulighed for at tilbyde en række forskellige digitale oplevelser, drevet af Genesis Framework. Disse temaer indeholder indbygget søgemaskineoptimering og sikkerhedsfunktioner.
 • Vurdering af lanceringsberedskab. WPEngine-teamet af eksperter kan udføre lanceringsberedskabsvurderinger for at bestemme, hvor klar dit websted skal lanceres. Dette er et stort plus for folk, der lige er kommet i gang, da de muligvis ikke kender enhver faktor, der går ud på at designe et funktionelt websted. Evalueringen udføres gennem test af kodekompatibilitet og iscenesættelse af webstedet.
 • WPEngine tilbyder positionsspecifikke indholdsfunktioner, som giver dig mulighed for at bevare dit indhold og annoncer, der er specificeret mod en lang række brugere. Alsidighed og attraktivitet for annoncører gør denne funktion meget attraktiv for bloggere eller personer, der ønsker at nå et bredt publikum.
 • God kundesupport. WPEngine tilbyder et omfattende kundesupportnetværk, fra en lang række læringsressourcer på deres hjemmeside til 24/7 live telefon- og chat support, WPEngine er der for at støtte deres kunder hele vejen langs.
 • Globale datacentre. WPEngine har servere baseret i USA, Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika. At have datacentre baseret over hele kloden betyder, at du altid får den bedste ydelse for dit område, når du arbejder gennem WPEngine. Andre værter har muligvis kun lokale datacentre, eller nogle distribueres rundt i deres hjemland. At have dem spredt over hele verden gør WPEngine til en meget konkurrencedygtig vært med hensyn til ydelse.
 • WPEngine har en bred vifte af partnerskaber med andre tjenester, der tilbyder en bred vifte af forskellige innovative muligheder. Partnerskaber inkluderer Amazon Web Services, Google Cloud og mere. Alt deres partnerindhold er designet til at blive optimeret med WordPress, hvilket giver dig hidtil usete fordele sammenlignet med mindre forbundne virksomheder.

Som du kan se, er der meget at lide ved WPEngines vært. Deres kundesupport og global tilstedeværelse bringer en masse ressourcer til bordet. Det kan være meget rart at have dette som en specialiseret mulighed for din WordPress-hosting, da det giver dig opmærksomheden og evnerne hos et firma med store navne og leverer det i en specialiseret pakke designet til WordPress-drevne websteder.

Som jeg sagde før, har naturligvis ingen vært nogensinde været perfekt, og WPEngine er ingen undtagelse. For at afslutte vores forsøg på WPEngines muligheder, bliver vi nødt til at tage et kig på, hvordan de kommer kort sammenlignet med nogle af konkurrencerne.

Ulemperne ved WPEngine

 • Mindre alsidighed sammenlignet med mindre specialiserede virksomheder. Da WPEngine er optimeret til WordPress, får du ikke meget ud af det, hvis du ikke bruger WordPress til at drive dit websted. Ligeledes er mange af de mere attraktive funktioner smarte, hvis du ikke planlægger at indlæse dit WordPress-sted med et stort antal plugins eller funktioner. WPEngine kræver også, at installationerne på deres platform skal være relativt ensartede, hvilket begrænser dine muligheder yderligere.
 • For at kunne tilbyde alle de attraktive, specialiserede funktioner, der er tilgængelige, har WPEngine en masse kvaliteter, der gør dem forskellige fra deres konkurrence. Disse forskelle kan ofte gøre behandlingen af ​​WPEngine noget kompliceret, især hvis du er vant til at bruge mere standardiserede platforme.
 • Nogle begrænsninger i WordPress-muligheder. De plugins og funktioner, du bruger på dit WordPress-websted, skal være forudsigelige og regelmæssige. Du kan ikke have en masse nyere eller innovative programmer, der kører på dit websted, og endda dine trafikmønstre skal også være relativt regelmæssige. Dette er måske ikke en stor aftale for folk, der ikke ønsker at eksperimentere med deres platform, men hvis du vil foretage ændringer på et indfald, kan dette muligvis være en afbryder for dig.

Hvis det, du leder efter, er kraftfuld WordPress-optimeret hosting med store navnressourcer og overkommelig pris, er WPEngine en meget attraktiv mulighed. På trods af nogle problemer, som de måtte have med begrænsninger og kompleksitet, forbliver de en meget levedygtig mulighed for WordPress-drevne websteder, selvom du er ny på det hele med webdesign..

Det er vigtigt at bemærke, at ifølge WPEngines egen statistik er 30% af webstederne på internettet bygget med WordPress, og 27% af de top 10k websteder med trafik bruger også WordPress. Dette fremhæver virkelig tiltrækningskraften ved at bruge WordPress til at styrke dit websted, hvilket igen fremhæver de fordele, som WPEngine har til bordet.

Men det er ikke alt, hun skrev. Der er et andet firma, vi er nødt til at tage et kig på, inden vi kan træffe beslutninger. Dette andet firma er også baseret omkring WordPress-baseret hosting, og de har også et attraktivt sæt funktioner designet til at gøre dem til den bedste WordPress hosting-service på markedet.

Hvad er Kinsta?

Kinsta blev grundlagt i 2013 med det mål at blive den bedste WordPress hosting platform over hele kloden. Teamet består af erfarne WordPress-udviklere, der er dedikeret til at bringe en virkningsfuld, meningsfuld og kraftfuld tilstedeværelse til WordPress-hosting-samfundet.

De tilbyder en lang række WordPress-baserede planer. De har startpakker, der er egnede til startbloggere og hobbyister, samt magtfulde initiativrige konti designet til store virksomheder til at administrere enorme mængder samtidige data.

Sammenlignet med andre værter, der fokuserer på andre områder og nicher, er Kinsta’s WordPress-hosting meget konkurrencedygtig. De har en masse glødende kundeanmeldelser, samt en liste over genkendelige klienter, såsom Tripadvisor.

Generelt kan Kinsta virke som den bedste mulighed for WordPress-hosting. Når det er sagt, er det altid en god ide at tage et fokuseret blik på, hvad en virksomhed har at tilbyde dig.

Vi vil nu se på nogle af Kinstas fordele og ulemper. Der er meget, som Kinsta bringer til bordet, og en masse både god og dårlig reklame om dem rundt omkring på nettet. For at komme nærmere på detaljerne i, hvordan vi skal tage vores beslutning, starter vi med nogle af de fordele, som Kinsta har at tilbyde.

Fordele ved Kinsta

 • 30-dages pengene-tilbage-garanti. Kinsta tilbyder refusion, hvis du annullerer deres hostingtjenester inden for 30 dage. Der er altid nogle fine medier, som disse garantier kan bruges, så det er en god ide at se på deres websted og se selv, om du får det, du har forhandlet for. Garantien i sig selv er forholdsvis standard, når det kommer til webhostingfirmaer, men det kan være rart for kunder, der ønsker at minimere deres risiko.
 • Ingen nedgradering eller opgradering af straf. Kinsta straffer dig ikke med ekstra gebyrer for at skifte mening om, hvad du vil med din plan. Opgradering til en højere plan samt nedgradering til en mindre plan medfører ingen ekstra gebyrer eller omkostninger ud over den faktiske forskel mellem de to planer, hvis du opgraderer. Dette er rart, fordi mange virksomheder kan komme i vane med at gryde med små gebyrer for alt, hvad deres kunder gør.
 • 2 gratis måneder inkluderet i årsplaner. Når du tilmelder dig en årlig plan snarere end en månedlig plan, vil du modtage to gratis måneders WordPress-hosting gratis. Sammen med de nedsatte priser, de tilbyder med længere forpligtelser, er dette en meget flot funktion, især for folk, der ønsker at spare nogle penge, mens de stadig får WordPress-hosting af høj kvalitet.
 • Ingen tidsbegrænsede kontrakter. Kinsta begrænser ikke deres planer efter tidsperioder. Dette er en fremragende funktion for mennesker med ustabile forretningsmodeller, hyppige migration af websteder og uhyggelige klienter. At vide, at du kan komme ud af en kontrakt med mindre besvær, er altid en velsignelse, når du har bedre ting at bekymre dig om. Dette er en særlig cushy faktor, når du overvejer de kraftfulde funktioner og teknologi, der følger med Kinstas WordPress-hosting.
 • Forholdsmæssige restitutioner. Når du får en refusion fra Kinsta, beregner de tilbagebetalingerne, så du ikke skrues ud af restitutionerne for allerede leverede tjenester. Hvis du kun modtog hosting i en del af en lønningsperiode, bliver du kun faktureret eller tilbagebetalt efter det beløb, du har betalt, snarere end afkortet til et større lønduehul. Igen er dette en dejlig frynsegode for dem, der føler, at de på et tidspunkt kan kræve refusion.
 • Daglige sikkerhedskopier. Kinsta WordPress hosting administrerer daglige sikkerhedskopier af dets indhold, så du mister aldrig noget af det vigtige, der sker på dit websted. En masse andre WordPress-hostingfirmaer leverer sikkerhedskopier sjældnere eller kun med specifikke planer, men Kinsta WordPress-hosting inkluderer sikkerhedskopierne med alle deres planer. Dette betyder, at du aldrig behøver at bekymre dig om, at store mængder af dine data går tabt.
 • Iscenesættelsesmiljøer. Kinsta leverer iscenesættelsesmiljøer med sine planer. Dette giver dig mulighed for at se og teste ændringer på dit websted, før du tager det live, og sikre dig, at du har nøjagtigt den slags online tilstedeværelse, som din virksomhed har brug for. Igen tilbyder mange andre webhostere lignende iscenesættelsesfunktioner, men det er dejligt at have dem inkluderet som en gratis funktion i alle deres planer. Det betyder, at uanset hvilken skala du bruger, får du fordelene ved at have et iscenesat miljø. Bare en af ​​de mange måder, hvorpå Kinsta viser, at de er interesserede.
 • Killer WordPress optimering. Kinsta har nogle af de bedste WordPress-hostinge derude, med dræber oppetidstatistik og avanceret hardware optimeret til at bringe gennembrudshastigheder til dit WordPress-sted. Deres kundevurderinger og udtalelsesstykker om deres ydeevne lyser generelt i denne kategori. Jeg har en tendens til at tro masserne, når de fortæller mig, at en vært har en fantastisk præstation. Nogle mennesker ser ud til at have haft nogle problemer med små mængder nedetid, men disse ser ud til at være mere undtagelsen end reglen.
 • Dejligt instrumentbræt. Selvom Kinsta ikke ser ud til at bruge industristandarden cPanel-interface, er deres UI meget intuitiv og har alle de oplysninger og værktøjer til din rådighed, som enhver webudvikler ønsker. Selvom du ikke lærer nogen branchestandardfærdigheder, når du gør dig bekendt med grænsefladen, vil du bemærke, at funktionerne og det strømlinede udseende gør det til en meget kapabel grænseflade, ikke desto mindre.

Der er meget at lide her. Kinsta bringer meget af den samme kraft og alsidighed til bordet som WPEngine, med den ekstra vri af miljøvenlighed. Mange af disse kvaliteter er meget attraktive, men de betyder ikke meget af, at vi ikke afslutter vores oplevelse ved at se på nogle af ulemperne.

De ulemper, som Kinsta har, er ikke særlig fordæmpende, men det er altid godt at sikre dig, at du ved, hvad du betaler for, i tilfælde af at der kan være en uforudset aftale.

Ulemperne ved Kinsta

 • Ingen domæneregistrering. Selvom Kinsta tilbyder meget kraftfuld WordPress-hosting, der har en tendens til at sprænge mange andre værter ud af vandet, tilbyder de ikke deres egne domæneregistreringstjenester. Dette er fint for kunder, der er vant til at håndtere deres domæneregistrering separat fra deres hosting-tjenester.
 • Ingen e-mail hostin Igen inkluderer Kinsta desværre ikke hosting af e-mail-tjenester med deres planer. Dette er mere eller mindre en standard for WordPress-værter, der gerne vil afsætte flere af deres ressourcer til ting, som WordPress-websteder virkelig har brug for. Stadig kan det være lidt smertefrit, hvis du vil have en e-mail til at gå sammen med dit websted. Hvis du er vant til at få dine e-mail-tjenester hostet via din webhost, kan dette være lidt af en stor ting for dig, men det er mere sandsynligt, at dette simpelthen ikke bliver for meget af et problem.
 • Noget restriktivt. Som mange andre administrerede WordPress-hostingtjenester lægger Kinsta nogle begrænsninger for de typer og antal plugins, som du kan have installeret på dit websted. Dette er lidt af et nødvendigt onde, da det giver Kinsta mulighed for at regulere deres hostede WordPress-websteder på en sådan måde, at de garanterer den type hastigheder og oppetid, som de er kendt for.
 • Prisstruktur. Nogle mennesker, der er vant til at bruge delte planer, kan blive lidt overrasket over den prisstruktur, der anvendes af Kinsta. Du skal huske, at disse priser er for skybaserede og dedikerede servere, og at priserne stadig er meget konkurrencedygtige sammenlignet med andre virksomheder. Funktionssæt og tech er stadig meget kraftfulde for alle deres planer, selv på trods af deres prispoint.

Ligesom med WPEngine er der nogle ting her, der skiller sig ud som en nettoulempe i forhold til nogle af konkurrencen, men der er intet her for alvorligt til at gøre Kinsta konkurrencedygtig.

Tværtimod, deres avancerede teknologi og miljøvenlige holdning gør dem til en meget konkurrencedygtig mulighed, selv sammenlignet med WPEngines befalende tilstedeværelse i WordPress-hostingverdenen.

Så nu, hvor vi har taget et kig på alle de forskellige fordele og ulemper, som disse to virksomheder bringer til bordet, hvad står vi tilbage med? For virkelig at komme hjem med vores vurdering, skal vi se, hvordan disse to værter sammenligner side om side i et par forskellige kategorier.

For at få det bedste tværsnit af det, vi arbejder med, ser vi på funktionalitet, support, og pris.

Funktionalitet

For begge virksomheder har vi meget dygtig hostingstyrke, der er optimeret til WordPress-baserede websteder. Det er klart, at dette ikke er noget særligt i sig selv. Hvert firma har noget særligt at tilbyde i denne kategori, med WPEngine, der giver en enorm alsidig og verdensomspændende oplevelse designet til at imødekomme dine WordPress-behov uanset hvad dit oplevelsesniveau eller placering i verden er.

På den anden side har vi Kinsta, der også har ekstremt kraftig hardware og hastigheder, der endda overgår WPEngine i en række sammenhænge, ​​selvom de mangler den samme globale tilstedeværelse. For at starte op, lover Kinsta også at udligne den økonomiske virkning af deres hostingtjenester gennem køb af vindkraftkreditter.

Det afhænger virkelig i sidste ende, hvis du er miljøvenlig eller mere orienteret mod at gå med et anerkendt brand. Vi vil give denne kategori til Kinsta, da de har meget sammenlignelig magt med hensyn til deres faktiske hostingtjenester, samtidig med at vi beholder den specielle appel til den miljøvenlige vinkel, som WPEngine simpelthen ikke har.

Support

Begge virksomheder har fremragende kundevurderinger for deres service. Kinsta tilbyder support via e-mail såvel som billetsystem. WPEngine tilbyder 24/7 telefon- og chat support, ud over en betydelig online læringsressource designet til at få brugere akklimatiseret og understøttet på platformen.

Den første ting, vi vil bemærke, er manglen på telefonstøtte til Kinsta. Dette er en klar ulempe, især i betragtning af ventetiderne og upersonlig karakter af billet- og e-mail-support. Kinsta har heller ikke næsten de samme læringsressourcer, der tilbydes deres kunder sammenlignet med WPEngine.

Vi vil give denne til WPEngine på grund af deres forskellige muligheder for adgang til kundesupport og det ekstra plus af deres læringsressourcer.

Pris

Dette er det rigtige make-or-break-øjeblik for mange potentielle kunder. Der er ingen grund til at springe efter de bedste tilgængelige muligheder, hvis du bryder banken ved at gøre det. For virkelig at binde værdien af ​​de fordele og ulemper, vi har været i gang, vil vi sætte WPEngine og Kinsta’s prisstrukturer side om side og fremhæve et par centrale interesser med hensyn til pris.

 • WPEngine tilbyder “opstart” -planer fra $ 35 pr. måned, “vækst” -planer fra $ 115 pr. måned, “skala” -planer fra $ 290 pr. måned og tilpassede planer for folk, der har brug for endnu større skala og pålidelighed.
  • Priserne kan virke lidt stejle sammenlignet med Bluehosts, men funktionaliteten er meget mere alsidig. “Startup” -planen giver dig 25.000 besøg, 10 GB lagerplads, 50 GB i månedlig båndbredde og 1 websted. Det kaster også Genesis Framework, StudioPress-temaer og supportmuligheder, jeg nævnte tidligere.
  • “Vækst” -planen rammer dette op til 100.000 besøg, 20 GB lagerplads, 200 GB månedlig båndbredde og 5 websteder.
  • Planen for “skala” er på hele $ 290 pr. Måned og inkluderer 400.000 besøg, 30 GB lagerplads, 400 GB båndbredde og 15 websteder.
  • De har også en “brugerdefineret” plan for folk, der har brug for meget mere kraftfulde websteder. Dette stødte på besøg i millioner, opbevaring i 1TB-området, båndbredde over 400 GB pr. Måned og op til 25 websteder.
 • Kinsta tilbyder WordPress-hostingplaner, der spænder fra omkring $ 30 pr. måned helt op til $ 900 pr. måned for deres initiativrige planer.
  • Du kan også kontakte deres salgsteam for at oprette en tilpasset plan, der er lavet lige til dig, i tilfælde af at du har brug for endnu mere magt sammenlignet med deres avancerede planer.
  • Deres startplan, til $ 30 per måned, inkluderer 1 WordPress-installation, 20.000 besøg, 5 GB plads og gratis SSL og CDN. Dette er et forholdsvis standard sæt funktioner til en grundlæggende WordPress-plan.
  • Pro-planen rammer dette op til 2 WordPress-installationer, 40.000 besøg og 10 GB plads til $ 60 pr. Måned. Planerne fortsætter med at opskalere sådan, og priserne i sig selv er lidt stejlere end hvad du ville forvente af en anden service. Bare husk, at du betaler for den ekstra kvalitet.
  • Deres forretningsplaner udeksamineres på omtrent samme måde; lige fra $ 100- $ 400 pr. måned og fra 5 til 40 WordPress-installationer, 100.000-600.000 besøg og 15-40 GB plads.
  • Deres dyreste Enterprise-planer koster enten $ 600 eller $ 900 per måned og inkluderer op til 80 WordPress-installationer, 1.500.000 besøg og 120 GB plads.

WPEngine ser ud til at have bedre priser fra flagermus, når du skalerer op til de større planer, men Kinsta har bestemt et bredt udvalg til at dække alt, hvad din hjemmeside muligvis har brug for. Kinsta nævner ikke deres båndbredde-tildelinger på deres pris side, men deres besøg overgår langt de tildelinger, som WPEngine understøtter, især til højere prispoint.

Helt ærligt generelt er denne kategori uafgjort. Det kommer virkelig ned på, hvor meget strøm du har brug for dit websted. Det er dog vigtigt at bemærke, at Kinsta ender som den åbenlyse frontløber til store projekter.

Dommen

Disse to websteder fungerer begge meget godt under kontrol og har en dedikeret kundebase og funklende online anmeldelser for at tage backup af deres løfter om perfekt WordPress-hosting. At bestemme, hvad der er bedre, vil virkelig afhænge af den type websted, du vil oprette, og hvilken slags virksomhed din online tilstedeværelse vil supplere.

Hvis du er lille og uerfaren, er de enorme læringsressourcer og den alsidige support af WPEngine et oplagt valg for dig. Dette gælder især i betragtning af deres konkurrencedygtige prispoint i lavere skalaer.

På den anden side vil de mere avancerede eller miljøbevidste kunder definitivt finde Kinsta som en attraktiv mulighed, især i betragtning af kraften i deres serverteknologi. I sidste ende skal du tage din egen beslutning, da begge disse virksomheder ser ud til at have bragt deres A-spil.

Som altid er du velkommen til at fortælle os om de små ting, vi måske har glemt, eller særlige oplevelser, som måske har ændret dit sind!

God hosting.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map