WPEngine vs Cloudways – Hvilken administreret WordPress-vært er bedst?

wpengine-vs-cloudways


Når vi leder efter webhost, kan vi ofte blive overvældede af alle de tjenester, der er derude. Især når vi lige er i gang eller skalerer op for første gang, kan det være et mareridt at finde ud af, hvilket firma de skal gå med til dit webhosting.

Det er vigtigt at slippe af med al den prangende marketing og se et målrettet fokus på, hvad dit websted har brug for, og hvordan de forskellige virksomheder derude kan hjælpe dig med at opfylde disse behov. Med henblik herpå har vi brug for en god måde at nedbryde det grundlæggende og akklimatisere os til problemet i stykker af små bidder.

For at få denne form for bite-sized blik på, hvad vi har brug for at fokusere på, skal vi i dag se på to hostingfirmaer, og hvordan de stables side om side. At gå igennem denne proces med forskellige websteder er en fremragende måde at gøre dig bekendt med branchen og virkelig se, hvad hver virksomhed har at tilbyde.

I dag ser vi på to WordPress-fokuserede hostingtjenester; WPEngine og Cloudways. Disse to websteder tilbyder begge meget godt modtagne og velkendte tjenester, begge med en unik tilgang til netop denne niche. Selvom begge disse websteder har masser at tilbyde, især hvad angår WordPress-funktionalitet, har de bestemt begge nogle områder, der har brug for forbedring, samt.

For at starte os går vi over WPEngine, hvem de er, og hvad de handler om.

Hvad er WPEngine?

WordPress-software har mange websteder i disse dage. Derfor har mange værter valgt at fokusere deres tjenester på at levere optimerede WordPress-hostingtjenester, designet til at arbejde perfekt med WordPress-installationer og plugins. WPEngine er blandt de førende WordPress-fokuserede værter på markedet.

I henhold til WPEngines websted er 30% af alle webstederne på hele internettet bygget ved hjælp af WordPress. Dertil kommer 27% af de top 10k websteder med trafik også af WordPress. Disse numre kører virkelig virkeligheden omkring WordPress’s levedygtighed som en indholdsplatform, og veludstyrede WordPress-websteder kan være en enorm velsignelse for visse typer websteder.

WPEngines forskellige planer tilbyder en lang række WordPress-orienterede statistikker og tjenester, og de leverer et ekspertniveau af kundesupport og brugervenlighed, hvilket gør dem til en meget attraktiv mulighed for nybegynder, mens de stadig har den krævede kraft til at opfylde behovene af større websteder.

Lad os se på nogle af de forskellige fordele, WPEngine har at tilbyde.

Fordele ved WPEngine

 • WordPress optimering. WordPress er et kraftfuldt værktøj, der kan opbygge meget højtydende websteder med masser af funktioner og indholdshostingmuligheder. For at sikre, at dit WordPress-sted fungerer effektivt, er WPEngines serverhardware og funktionssæt designet til at drive selv de mest plugin-tunge WordPress-installationer. Deres muligheder for både delte og VPS-baserede planer er også en god ting at huske på, da dette tilføjer en stor mængde alsidighed til WPEngines prisstruktur og skaleringsevne.
 • StudioPress-temaer. Der er en række premium-temaer, inklusive mobile-responsive temaer, der er tilgængelige via StudioPress. Brug af disse temaer med dit websted giver dig en let at anvende funktionel og æstetisk fordel i forhold til andre designere, der er nødt til at oprette deres egne temaer eller betale ekstra for premium-temaer gennem en anden service. Mange af disse StudioPress-temaer leveres med indbygget SEO og sikkerhedsfunktioner.
 • Beredskabsvurderinger. WPEngine har et crack-team af eksperter til deres rådighed klar til at udføre vurderinger på dit websted for at sikre, at det er skibsform, før de går live. Dette kan være en enorm attraktion for folk, der lige er begyndt, eller som har en tendens til at gøre en masse eksperimentering med deres webstedsdesign og funktioner. Selve testene udføres gennem kodekompatibilitetstest og iscenesættelse af websteder.
 • WPEngine har en masse indholdsfunktioner, der er geografisk rettet mod bestemte geografiske områder. Dette giver dig mulighed for at tilpasse den måde, mennesker i forskellige dele af verden engagerer sig med dit indhold, så du nemt kan nå en fantastisk mængde læsere med dit webstedets funktionalitet.
 • Kunde support. WPEngines support har gode kundeanmeldelser, og er tilgængelig via support via døgnet rundt via telefon og live chat. De tilbyder også et stort bibliotek med indlæringsressourcer designet til at få nye webdesignere og erfarne veteraner både akklimatiseret til ins og outs i tjenesten.
 • Global tilstedeværelse. Med servere baseret i USA, Europa, Mellemøsten, Asien og Afrika er WPEngine i stand til at tilbyde fantastiske hastigheder og servertilgængelighed, uanset hvor i verden du er baseret. At have denne form for global tilstedeværelse betyder, at WPEngine altid kan give dig den bedste ydelse for det marked, hvor du er til stede og aktiv.
 • Bred vifte af partnerskaber. WPEngine samarbejder med en lang række andre tjenester og tilbyder et utal af innovationer som et resultat. Deres forskellige partnere inkluderer Amazon Web Services, Google Cloud og andre. Alt deres indhold leveret gennem partnerskaber er optimeret til brug med WordPress og giver en masse ekstra funktioner, som mange konkurrenter ikke kan matche.

Der er naturligvis meget at lide ved WPEngines tjenester. De har fremragende kundesupport, onboard-ressourcer og en global tilstedeværelse, der dybest set garanterer god ydelse og giver mening for dit geografiske marked.

Deres prisstruktur er også ret alsidig, men vi kommer til det i et øjeblik. Der er tydeligvis nogle andre måder, hvorpå WPEngine ikke sammenligner så gunstigt med konkurrencen, og det ville ikke være en god ide at tage nogen beslutninger uden at afslutte vores forskning.

Lad os se på de måder, hvorpå WPEngine har en tendens til at komme til kort.

Ulemper ved WPEngine

 • Mindre alsidig end nogle konkurrenter. WPEngine tilbyder en bred vifte af planer, der er specialiserede til brug med WordPress. Selvom dette gør dem meget alsidige og skalerbare til WordPress-baserede websteder, er deres funktionalitet ikke så attraktiv for websteder, der ikke bruger WordPress-platformen. Da begge de sider, vi ser på i dag, er fokuseret på WordPress-optimering, er dette ikke sådan en smule aftale, men det kan stadig være en god ting at huske på fremover.
 • Da WPEngine tilbyder en så bred vifte af funktioner, undertiden gennem partnerskaber med andre tjenester, kan nogle af deres interface og funktioner være lidt vanskelige at vænne sig til. Selvom systemet er designet til at være let at bruge, er der stadig aspekter af det, der vil tage lidt tid at lære, hvordan man bruger effektivt.
 • Nogle begrænsninger. For at tilbyde de bedste hastigheder og oppetid på markedet, lægger WPEngine nogle små begrænsninger på de forskellige installationer og plugins, du kan bruge til dit WordPress-sted. Selvom dette er temmelig standard, og gør det muligt for WPEngine at tilbyde den slags top-notch WordPress-optimering, som de er kendt for, er det stadig slags skuffende, når man arbejder med en så potentielt alsidig platform.

For stærk WordPress-hosting med en global tilstedeværelse og overkommelige prispoint er WPEngine en meget konkurrencedygtig mulighed. Uanset om du er ny og vil starte med at bruge deres delte planer, eller en veteran, der ønsker at opskalere deres online tilstedeværelse, har WPEngine en masse af de ressourcer og funktioner, du har brug for for at hjælpe dig undervejs.

Deres ulemper er heller ikke alt for fordømmende. De fleste af dem er ret standard, når det kommer til WordPress-baserede hostingtjenester. Når det er sagt, forstår vi ikke rigtig, hvordan disse fordele og ulemper stables sammen med konkurrencen, indtil vi tager et kig på det næste firma på listen.

For vores næste look går vi ind i Cloudways, og hvordan de adskiller sig fra andre tjenester på hostingmarkedet.

Hvad er Cloudways?

Cloudways er en letanvendelig administreret cloud-hostingplatform. De leverer en administreret konsol til hosting af websteder på skyservere. Selvom de leverer en bred vifte af tjenester, har de et enormt fokus på WordPress-hosting. Deres unikke model giver dem også et par andre fordele.

Deres faktiske skyinfrastruktur leveres af tredjepart som DigitalOcean, Vultr, Amazon og Google. De tilbyder også en gratis migration til deres platform for at få deres team af eksperter, der håndterer din server og sikkerhedsstyring, mens du fokuserer på de dele af dit websted, der betyder noget for din bundlinje.

En anden unik egenskab ved Cloudways er deres prisfastsættelse. De har faktisk timekontrakter, der giver dig mulighed for at betale for deres tjenester ned til timen, så du aldrig ender med at betale for tjenester, du ikke ender med at bruge. Der er også nogle andre interessante prisfunktioner, men vi kan komme til disse på et øjeblik.

Lad os starte med at se på de forskellige fordele, Cloudways kan give os.

Fordele ved Cloudways

 • 5 forskellige cloud-hostingtjenester. Cloudways hosting leveres faktisk gennem dit valg af et af fem tredjepartsfirmaer. Virksomhederne inkluderer DigitalOcean, Linode, Vultr, Amazon Web Services og Google Cloud Platform. Ved at tilbyde tjenester fra en række udbydere giver Cloudways mulighed for at give fantastiske sikkerheds- og serverstyringsfunktioner, brugervenlige grænseflader og fremragende kundesupport baseret på hvilken cloud-service du beslutter at gå med.
 • Let at bruge. Ud over en omfattende videnbase og blog, der beskriver ind-og-ud af deres service, har Cloudways også en intuitiv og brugervenlig brugergrænseflade, der er let at hente, selv for uerfarne webdesignere. Dette er et dejligt touch, hvis du er ny eller mindre erfaren når det kommer til hostingtjenester.
 • Kunde support. Cloudways leverer gennemgået kundeservice gennem 24/7 live telefon eller chat. Selvom disse indstillinger er temmelig standard for de fleste hosting-tjenester, der er værd at deres salt, er det stadig betryggende at vide, at du har adgang til kompetent kundesupport gennem vejen du vælger..
 • Hurtige servere. Fordi Cloudways faktiske cloud-hostingtjenester leveres af nogle af de førende tredjeparts-cloud-hosting-udbydere, har de meget magtfulde servere til deres platform. Da de kan fokusere på administrations- og brugergrænsefladesiden af ​​deres service, er den outsourcede cloud-hosting lynhurtig og gør et fremragende stykke arbejde med at holde sig ajour og konkurrencedygtig.
 • Gratis SSL-certifikater. Som en forholdsvis standard sikkerhedsfunktion tilbyder Cloudways gratis SSL-certifikater til websteder, der er vært på deres platform. Dette er et dejligt touch, selvom det er en forholdsvis standardfunktion. SSL-certifikater er vigtige for sikkerheden på dit websted, og det er altid rart at få alle disse ting et sted i stedet for at skulle gå gennem tredjepart.
 • Gratis WordPress cache-plugin. Cloudways har et indbygget cache-plugin, der fungerer igennem Lak og giver browser-cache-indstillinger. Dette giver dig mulighed for at cache dit websted uden at gå til endnu en tredjepart til dine cache-tjenester. Du kan også kontrollere cache-indstillingerne fra WordPress-indstillingspanelet.
 • Pay-as-you-go-planer. Cloudways tilbyder pay-as-you-go-planer, der faktureres efter server-timen. Dette fungerer lidt anderledes end timefakturering i realtid, og websteder, der bruger flere ressourcer, koster mere per time end i en længere forpligtelsesplan. Dette er stadig en god mulighed for mindre websteder, og systemet er overraskende levedygtigt for endnu større skala websteder, der ikke bruger en masse tunge plugins.
 • Gratis prøveversion. Cloudways tilbyder en gratis 30-dages prøveversion af deres tjenester. Dette er lidt anderledes end den typiske 30-dages pengene-tilbage-garanti, som de fleste virksomheder tilbyder, idet du ikke behøver at lægge nogen penge, og der ikke er nogen chance for at blive faktureret for ikke-refunderbare tjenester. Du har ikke engang brug for et kreditkort for at tilmelde dig.
 • Kundehenvisningsprovision. Cloudways tilbyder et tilknyttet program, der giver brugerne mulighed for at samle provision for henvisning af nye kunder til tjenesten. Din tid kan sandsynligvis bruges bedre på at designe eller styre dit websted og din virksomhed, men dette er en cool lille gimmick, der skiller sig ud.
 • Nem auto-opdateringer. Cloudways giver dig mulighed for nemt at planlægge automatiske opdateringer af din WordPress-software. Dette er en god funktion som en del af deres “administrerede” cloud-hosting-etiket og gør det lettere at holde dit websted opdateret.
 • Ubegrænsede applikationer på enhver plan. Alle planerne, der tilbydes af Cloudways, tilbyder ubegrænsede applikationer sammen med din WordPress-installation. Dette er godt for folk, der ønsker at køre websteder med en lang række applikationsbaserede funktioner. Ekstra applikationer bruger ekstra ressourcer, og det er vigtigt at huske på, hvis du overvejer deres pay-as-you-go-struktur.
 • Gratis migration. Som enhver god webhost tilbyder Cloudways gratis migrering af dit websted til deres hostingplatform. Dette er en anden funktion, der leveres nogenlunde standard med enhver velrenommeret hostingplan, og det er mere en markedsføringsgimmick end en faktisk funktion. Det er stadig rart at undgå at betale ud af din egen lomme for migrering af webstedet, hvis du ikke behøver det.

Der er meget at lide ved Cloudways, og de har en unik tilgang til at levere fremragende skybaserede tjenester. Deres tjenester fungerer godt til WordPress-baserede websteder, men de er ikke så begrænset inden for den niche som en specialiseret service som WPEngine.

Det er indlysende, at den kyndige webdesigner kan udnytte Cloudways tjenester godt, men det er stadig vigtigt at gennemgå nogle af deres mangler, inden vi tager videre med vores overvejelser. Herefter kigger vi på nogle af ulemperne, der følger med Cloudways.

Ulemper ved Cloudways

 • Ingen domæneregistrering. Selvom Cloudways leverer fremragende administrerede cloud-hostingtjenester gennem en række cloud-hosting-virksomheder fra tredjepart, giver de ikke registrering til dine domænenavne. Du bliver nødt til at registrere dit domæne gennem et andet firma, hvilket kan være et træk, hvis du er vant til at få denne service fra dit hostingfirma.
 • Ingen e-mail-hosting. Ud over manglende domæneregistrering giver Cloudways heller ikke e-mail-adresse og hosting-tjenester. Alt dette er fornuftigt, når du tænker på, hvordan deres cloud-hosting håndteres, men det kan stadig være skuffende, hvis du er vant til at få alle disse tjenester ét sted.
 • Support kan være vanskelig at nå. Selvom Cloudways har gennemgået kundesupport med en række muligheder, er der nogle rapporter om langsomme responstider over telefonen eller via live chat. Det er uheldigt, men det er en forholdsvis almindelig mangel, også blandt virksomheder med et fremragende ry for kundeservice.

Ligesom med WPEngine er disse ulemper ikke noget for stort. De er dog stadig vigtige at huske på, især når vi går videre i de sidste faser af vores beslutning.

Herefter vil vi nedbryde disse to virksomheder og se, hvordan de sammenligner specifikt i tre forskellige kategorier. Vi ser på, hvordan disse to virksomheder klarer sig funktionalitet, support, og pris.

Sammenligning af funktionalitet

Både WPEngine og Cloudways giver fremragende support til WordPress-baserede websteder og er alsidige nok til både små og store websteder. WPEngines funktionalitet er lidt mere begrænset, idet den er meget mere orienteret mod WordPress-baserede websteder. Cloudways hosting er også en smule unik med sin cloud-hosting fra tredjepart.

Samlet set har begge websteder en global tilstedeværelse og sammenlignelig funktionalitet, når de kun ser på deres WordPress-muligheder. Cloudways har et par ekstra interessante freebies som deres prøve- og cache-plugin. Selvom de muligvis ikke har det samme bibliotek med læringsressourcer som WPEngine, synes Cloudways at forblive en meget stærk mulighed for nyere og mindre kunder.

Funktionaliteten alene er lidt nebbeløs uden at se på pris, så vi kommer tilbage til alt dette og ser nu på, hvordan disse to virksomheder tackle support.

Support Sammenligning

Begge virksomheder har meget godt vurderet kundesupport. Da Cloudways leverer sine administrerede hostingtjenester gennem tredjepart, kan det være lidt kompliceret, og du kan ende med at bruge kundesupport oftere. Når det er sagt, forenkler deres administrerede hostingmodel meget af de mere tekniske aspekter af serverstyring og sikkerhed.

På den anden side tilbyder WPEngine kundesupport gennem de samme veje og har et meget sammenligneligt ry for effektiviteten af ​​deres supportteam. Dette er stadig lidt svært at bedømme, da begge virksomheder fremragende har modtaget supportteam, men et lille ry for langsomme responstider.

Prissammenligning

Dette er make-or-break øjeblikket for mange kunder. Uden at se på pris er det umuligt at virkelig bedømme, hvor effektiv en bestemt hostingtjeneste er. Cloudways prisstruktur er temmelig kompliceret, da de tilbyder deres cloud-tjenester gennem en række tredjepartsfirmaer, men vi sammenligner ikke desto mindre en omfattende oversigt over begge virksomhedens prispoint.

 • WPEngine offers “opstart” -planer fra $ 35 pr. måned, “vækst” -planer fra $ 115 pr. måned, “skala” -planer fra $ 290 pr. måned og tilpassede planer for folk, der har brug for endnu større skala og pålidelighed.
  • Priserne kan virke lidt stejle sammenlignet med Bluehosts, men funktionaliteten er meget mere alsidig. “Startup” -planen giver dig 25.000 besøg, 10 GB lagerplads, 50 GB i månedlig båndbredde og 1 websted. Det kaster også Genesis Framework, StudioPress-temaer og supportmuligheder, jeg nævnte tidligere.
  • “Vækst” -planen rammer dette op til 100.000 besøg, 20 GB lagerplads, 200 GB månedlig båndbredde og 5 websteder.
  • Planen for “skala” er på hele $ 290 pr. Måned og inkluderer 400.000 besøg, 30 GB lagerplads, 400 GB båndbredde og 15 websteder.
  • De har også en “brugerdefineret” plan for folk, der har brug for meget mere kraftfulde websteder. Dette stødte på besøg i millioner, opbevaring i 1TB-området, båndbredde over 400 GB pr. Måned og op til 25 websteder.
 • Cloudways fungerer lidt anderledes og har forskellige prisstrukturer baseret på den tredjeparts hostingtjeneste, du ender med at vælge. De virksomheder, der tilbyder deres cloud-hosting via Cloudways inkluderer DigitalOcean, Linode, Vultr, Amazon Web Services og Google Cloud Platform.
  • Priserne og kapaciteten for disse forskellige tjenester varierer. Den billigste er DigitalOcean, og den dyreste er Amazon Web Services.
  • For DigitalOcean starter planerne ved $ 10 per måned ($ 0,0139 pr. Time) og inkluderer 1 GB RAM, 1 kerneprocessor, 25 GB lagerplads og 1 TB båndbredde.
  • Disse planer spænder helt op til $ 1035 pr. Måned ($ 1.4375 pr. Time), som køber dig 192 GB Ram, 32 core processor, 3840 GB lagerplads og 12 TB båndbredde.

For Amazon starter planerne ved $ 34,91 pr. Måned (0,0485 pr. Time), hvilket får dig 1,75 GB RAM, 1vCPU-processor, 4 GB lagerplads og 2 GB båndbredde.

 • Disse planer spænder helt op til $ 3058,26 pr. Måned ($ 2.2476 pr. Time), som inkluderer 256 GB RAM, 64vCPU-processor, 4 GB lagerplads og 2 GB båndbredde.

Samlet set er prisintervallerne meget mere varierede med Cloudways, og der er også nogle interessante spidser. Du har sikkert bemærket, at DigitalOcean-planerne tilbyder langt overlegen lagring og båndbredde, men det er vigtigt at bemærke, at dette er startpriser for disse planer, og der kan købes ekstra plads eller båndbredde.

Indpakning af det

I sidste ende ser det ud til, at WPEngine sandsynligvis er den bedre mulighed for nybegynder og mindre websteder på grund af deres prispoint og brugervenlighed. Hvis du er i større målestok, har Cloudways en vanvittig mængde indstillinger i alle dens planer og en masse gode supportfunktioner, der hjælper dig med at skalere og styre dine webressourcer.

Fortæl os som altid, hvis du har kommentarer eller vil påpege noget, vi har savnet!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map