HostGator vs InMotion Hosting – Hvilken hostingudbyder er bedst?

hostgator-vs-inMotion-hosting


InMotion Hosting og HostGator er begge blandt de øverste navne lige nu i webhostingbranchen, hvilket er hovedårsagen til, at vi vil sammenligne dem i denne artikel. Når alt kommer til alt skal du være i stand til at beslutte, hvilken der er bedst til dit websteds behov. Der er masser af stærke udbydere derude, men det betyder ikke nødvendigvis, at alle af dem er perfekte.

Faktisk har hver udbyder sine egne forhøjninger og mangler. Vi er her for at afsløre dem for dig og dermed give dig en indsigt i, hvordan det er at bruge deres tjenester som klient. Der er en grund til, at disse virksomheder hersker over mange af de øverste lister på Internettet. De ved, hvordan de kan tjene deres største målgruppe godt og give dem de nøjagtige værktøjer og funktioner, de har brug for på deres websteder.

Hvor pålidelige er de? Passer deres priser til dit budget? Hvad er deres kunders almindelige feedback? Vi vil besvare disse spørgsmål for dig og mange flere. Først og fremmest vil vi gennemgå de største fordele og ulemper ved InMotion Hosting, og derefter fortsætter vi med HostGator.

Når du kommer til slutningen af ​​vores artikel, vil du være i stand til at beslutte, hvilken der fungerer bedre for dig. Det, vi med det samme kan fortælle dig, er, at InMotion er meget rost for sin venlige og hjælpsomme kundesupport, hvorimod HostGator er go-to-virksomheden, hvis du vil sikre en bred vifte af nyttige funktioner til din virksomhed. Lad os se hvad ellers disse udbydere har at tilbyde for deres kunder!

InMotion Hosting – omdømt webhostingfirma

I henhold til deres resultater har dette firma sat nogle strenge mål med sikkerhed. De har et bemærkelsesværdigt antal brugere, der har brugt deres tjenester i årevis, og de skriver stadig positive anmeldelser om udbyderen. På den anden side er nytilkomne også meget tilfredse. I henhold til sin brugerbase kan dette firma næppe gøre noget galt.

Vi taler om et firma, der har en lang historie. InMotion Hosting startede sin rejse tilbage i 2001, da to fyre tændte for deres eneste server på et lille kontor. De to af dem var dybest set ledere, kundeservice og vedligeholdelsespersonale i virksomheden i begyndelsen. Hvem ville have troet, at det bliver en så stor aftale?

De fortsatte med at leje servere i mange år og forbedrede konstant deres tjenester, og de betragtes stadig som et hurtigt voksende firma. De leverer delt hosting til bloggere, dedikerede servere til virksomheder og VPS til mellemstore virksomheder. Alt i alt har de en bred vifte af webhostepakker at tilbyde. Lad os nu se deres vigtigste fordele!

Fordele & Ulemper ved InMotion Hosting

Fordele ved InMotion Hosting

 • Intet pres – Med deres generøse 90-dages pengene-tilbage-garanti vil du ikke blive presset overhovedet. Du kan annullere dit abonnement, når du vil, og InMotion giver dig en fuld refusion uden spørgsmål. Dette er en af ​​de længste tilbagebetalingsperioder på markedet lige nu, hvor de fleste virksomheder tilbyder 15, 30 eller 60 dages garantier. En sådan lang viser kun, at udbyderen er sikker på kvaliteten af ​​deres egne tjenester.
 • Bedste ubegrænsede muligheder – Den sædvanlige praksis blandt hostingudbydere er at inkludere et par ubegrænsede funktioner i deres pakker og derefter tilbyde nogle andre funktioner, som du skal betale for. InMotion Hosting er ikke en undtagelse. Det virkelige spørgsmål er, om du virkelig kan bruge disse særlige ubegrænsede funktioner. InMotion besluttede at vælge dataoverførsel og diskplads som deres ubegrænsede funktioner. Du behøver ikke engang at betale ekstra for at disse skal inkluderes i pakken, da du kan få dem selv med den mest basale plan. Hvis du vil køre den type websted, der meget kræver diskplads og dataoverførsel, skal du bestemt tilmelde dig en af ​​deres planer. Ellers får du ikke så meget værdi for dine penge.
 • Gratis domæne, promovering og sikkerhedskopi – Med InMotion er der ingen grund til at bekymre sig om registrering af domænenavn. Du behøver ikke at finde en domæneregistrator, da de lader dig registrere en på deres websted. Hvis du er en nykommer hos InMotion, får du et domæne gratis. Når du tilmelder dig, giver de dig muligheden for at vælge en til dit websted. Du vil med det samme kunne begynde at promovere dit websted takket være de gratis kreditter, du får med hver plan. De platforme, hvor du kan annoncere, inkluderer Google AdWords, Yahoo og Bing. De tre steder, der virkelig betyder noget for dem, der vil promovere. Og til sidst, men ikke mindst, vil InMotion automatisk oprette gratis sikkerhedskopier af dine webstedsdata. Dette kan være meget nyttigt, hvis du får problemer og ønsker dine data tilbage i god form.
 • All-round kundesupport – Dette er en af ​​de første ting, du skal kigge efter i en hostingudbyder. Uden god kundesupport, hvem ved hvad der vil ske, hvis ting går galt på dit websted. Det er udbyderens job at være teknisk klar og at løse problemer så hurtigt som muligt. Kundesupport er en af ​​de stærke dragter fra InMotion Hosting. De er altid klar til at give dig råd og til at løse ethvert problem, der dukker op. Du kan se virksomheder, der siger, at deres supportteam er tilgængeligt 24/7, men det er ikke altid sandt. Ifølge anmeldelserne er personalet hos InMotion faktisk tilgængeligt døgnet rundt via live chat, e-mails, webstedsfora og telefon. Husk, at vi taler om et relativt lille firma. Når du sammenligner det med de andre store navne på markedet, viser det sig, at denne ikke er næsten lige så stor. Derfor er det så stor, at de hele tiden fortsætter det gode arbejde og giver professionel støtte. For dem, der ikke ønsker at kontakte supportteamet endnu, er der en vidensbase tilgængelig med mange guider, videotutorials, ofte stillede spørgsmål og artikler. De fleste af de almindelige problemer er dokumenteret der, så brugerne kan finde en hurtig løsning.
 • 2 højteknologiske datacentre – En af grundene til, at folk kalder InMotion for et lille firma, er fordi det kun har 2 datacentre, begge i USA. Deres servere er udstyret med den nyeste hardware, der garanterer høj ydeevne. Hvis du ikke er for langt fra USA, vil dit websted helt sikkert indlæse i lynhastighed. Selvom virksomheden ikke har udvidet sig længere end to datacentre, undgår de bestemt ikke at investere i den nyeste teknologi. De ønsker at sikre, at brugerdefineret brugeroplevelse for alle, der bruger deres tjenester.
 • Servere fungerer 99% af tiden – Udover kundesupport er oppetid den anden ting, du skal tjekke ud, før du vælger udbyderen. Jo mindre nedetid, en bestemt hostingudbyder har, jo bedre er det for din virksomhed. Faktisk er det godt for enhver type websted, da seerne hader det, når de ikke kan få adgang til det websted, de ønsker. Hos InMotion kører serverne 99% af tiden. Deres personale overvåger dem konstant og sørger for, at hver server giver maksimal ydeevne og også forhindrer problemer. De maksimerer oppetiden ved at bruge de mest holdbare Cisco-komponenter, Linux-operativsystem og Dell-servere. Disse navne taler for sig selv, da de har en lang historie med fremstilling af avancerede maskiner og komponenter.
 • Beskyttelse mod spam og malware – Med InMotion kommer der ikke flere spam-e-mails. Takket være den gratis spamfilter-software finder du let de meddelelser, der betyder noget. Derudover inkluderer de velkendt sikkerhedssoftware i deres pakker: Patchman og Sucuri. Patchman finder og fjerner malware, og det sørger også for, at alt opdateres pænt på serveren. På den anden side er Sucuri ansvarlig for sikkerhedsadvarsler, sikkerhedskopieringer, webstedshastighed og DDoS-angreb.
 • Hosting med grøn energi – Datacentre har brug for en masse energi, især hvis du vil have top-notch hardware til at køre med maksimal ydeevne. Dette betyder normalt meget forurening for miljøet. Imidlertid genererer dette selskab sin energi fra vedvarende kilder, hvilket sikrer, at det ikke efterlader et kulstofaftryk som det meste af sin konkurrence. Ved at være vært for dit websted på InMotion kan du mindske skaderne på miljøet.

Ulemper ved InMotion Hosting

 • Dyrt hosting – Hvis du besøger det officielle websted for InMotion Hosting, kan du se forskellige priser. Det ser ud til, at der er billige planer og dyrere planer, ligesom hos enhver anden udbyder. Men hvis du sammenligner priserne på markedet, viser det sig, at InMotion overhovedet ikke er billig. Deres priser er klart over gennemsnittet, og de lader dig ikke engang betale måned for måned. Det eneste positive ved det er, at de giver dig 90 dage til at annullere abonnementet. Du starter planen, prøv alle funktionerne, test kundesupport osv. Hvis du har lyst til at du ikke får nok for dine penge, kan du bare sige farvel og få alle dine penge tilbage; så simpelt er det. Desværre er deres priser allerede dårlig markedsføring for seerne på deres websted, fordi de fleste af dem forlader lige efter at have set dem.
 • Store prishuller – Deres startplan er så begrænset, at det tvinger dig til at opgradere til den næste plan efter kort tid. Hvis du vil vokse online, tjener det ikke dig længe. Dens funktioner kan være kraftfulde, men planen er begrænset til maksimalt 2 websteder og 2 databaser. I dette tilfælde ville opgraderingen være praktisk, hvis den kun koster lidt mere end din nuværende plan. Desværre er der et ret stort kløft mellem priserne. For at opgradere skal du redegøre for et betydeligt højere budget end før. Andre udbydere giver dig meget mere frihed, selv med deres mest basale planer.
 • Det tager lang tid at starte – InMotion er temmelig grundig, når det kommer til sikkerhed. Måske er det derfor, det tager så lang tid at oprette en ny konto og til sidst et websted. Du skal gennem utallige sider og formularer, indtil du når det punkt, hvor du endelig er i stand til at kickstarte dit websted. Hvis du beslutter at tilmelde dig, skal du være klar til en lang manuel aktiveringsproces.
 • Backup ulemper – Gratis backup hos InMotion er en stor gratis funktion, og brugere med små websteder er helt tilfredse med det. Problemet er, at når dit websted vokser, kan du nå en grænse, hvor du skal betale, hvis du vil have dem til at fortsætte med at tage backup af dit websted. Hvis du vil have gratis sikkerhedskopi, skal du holde størrelsen på dit websted under 10 GB. Ellers betragtes det som en premiumtjeneste. Forvent heller ikke at bringe data tilbage, der er ældre end 4 måneder. InMotion sletter automatisk sikkerhedskopier, der er ældre end det.

HostGator – Kraftig Business Hosting

HostGator er den udbyder, der tilbyder en af ​​de mest forskellige repertoirer med hostingplaner. Deres pakker er ikke kun forskellige, men meget kraftfulde og billige. De garanterer, at du får en enorm mængde værdi for prisen, hvilket gør deres tjenester absolut værd for alle.

De gør konsekvent et godt stykke arbejde med at holde deres servere ope og køre 99% af tiden. Jo højere dette tal er, jo mindre er chancerne for online-virksomheder at miste potentielle kunder. De betragtes som eksperter i mange forskellige typer hostingpakker, herunder delt, cloud, VPS og dedikeret hosting.

Delt hosting bruges i vid udstrækning af små websteder. Det er baseret på servere, der er opdelt i mange mindre dele. Hver del er en konto, hvor brugeren kan være vært for deres websted. Ved delt hosting er kontoen bundet til en enkelt server, hvorimod cloud-hosting giver dig mulighed for at udvide ved at bruge dele af mere end en server.

Disse dele er praktisk talt limet sammen, hvilket betyder, at dine webstedsdata gemmes på mange servere på samme tid. HostGator leverer fremragende hostingalternativer til online virksomheder. Dette skyldes hovedsageligt, at de inkluderer specielle løsninger i deres pakker, der holder dem foran i konkurrencen. Lad os se, hvad disse særlige tilbud er!

Fordele & Ulemper ved HostGator

Fordele ved HostGator

 • Billige, komplette planer – HostGator har et stort omdømme lige nu som en billig hostingudbyder. Hver eneste af deres planer er pengene værd. De vil ikke tvinge dig til at vælge den dyrere plan. Bare kig på en af ​​deres mest basale planer, Baby-planen. Med denne billige plan får du allerede ubegrænset båndbredde, ubegrænset domæner og masser af et-klik-installation. Dette er mere end nok, hvis du vil starte et websted og etablere en solid online tilstedeværelse. Hvis du går et skridt videre, viser det sig, at deres forretningsplan har nogle premium-planer inkluderet, som andre udbydere sælger til en meget højere pris. Du må også holde øje med rabatter, da de regelmæssigt tilbyder nogle ret store. Priserne er allerede tiltalende, men her er tinget: nytilkomne får deres pakke til en lavere pris for det første år af deres abonnement. HostGator giver dig frihed til betalinger, hvilket betyder, at du betaler måned for måned i stedet for årligt.
 • Hjælpsom kundesupport – Opsætning af et websted på en ny hosting-konto er muligvis ikke så ligetil, som du tror; især hvis du gør det første gang. Du kan dog være sikker på, at HostGator ikke lader dig rodde det op. De er klar til at guide dig gennem hele processen ved at yde professionel support. Selvfølgelig kan du gøre det selv, men det er det ikke nødvendigt. De er mere end ivrige efter at hjælpe med hurtige responstider. Du kan endda stole på dem med dine loginoplysninger. Når du har sendt det, begynder de straks at arbejde og opsætter det hele for dig. Vil du ikke, at kundesupporten skal være involveret? Intet problem. Hvis du vil gøre det selv, er der nyttige videoundersøgelser tilgængelige på deres websted. Du skal bare følge dem trin for trin, og du vil afslutte dine opgaver på kort tid.
 • Pålidelig oppetid – Som vi nævnte før, er oppetid af servere en af ​​de stærke dragter hos HostGator. Uptime er et af de vigtigste aspekter ved webhosting, men mange store udbydere kæmper for at holde deres oppetid over de ønskede 99%. Serverovervågning og infrastruktur er så gode til HostGator, at det er temmelig let for dem at tilfredsstille deres klienter med en god oppetidspost. De minimerer risikoen for, at deres servere går ned ved at forhindre problemer, før de endda får virkning på deres servere. Med 99% oppetid vil den estimerede nedetid for dine websteder være ca. 6 timer om året, hvilket virkelig ikke er noget. Derudover var der endda et fald i mængden af ​​rapporteret servernedetid i de sidste par år.
 • cPanel klar – Hostingudbydere kan ikke benægte, at cPanel er det mest populære kontrolpanel lige nu. Det er brugervenligt og praktisk for brugere, der skifter fra en udbyder til en anden. De behøver ikke at lære en ny platform, i stedet kan de fortsætte med at arbejde i det samme miljø, og det er en enorm fordel. cPanel sikrer, at du nemt kan administrere backend på dit websted. Takket være dens popularitet dukker mange nyttige tutorials op på Internettet dag for dag, hvilket hjælper dem, der ikke har nogen erfaring med at bruge det. HostGator er altid klar til nye, der vil overføre deres webstedsdata fra deres tidligere udbyder. Når du tilmelder dig, er der en FTP, der venter på, at du starter.
 • Miljøbeskyttelse – Grøn energi er en populær ting lige nu hos hostingudbydere, men det mindsker ikke engang dens betydning. Det er altid mere at foretrække at tilmelde sig en udbyder, der driver sine servere med grøn energi. HostGator er en af ​​spillerne i spillet, der værdsætter denne idé. De er enorme bidragydere, når det kommer til at beskytte miljøet mod forurening. Ved at bruge deres service kan du også bidrage til et bedre, renere miljø. I stedet for traditionelle datacentre, ejer HostGator masser af naturlige kraftværker, der genererer vedvarende energi. Det er uendeligt bedre at generere energi ved hjælp af vindmølleparker i stedet for kulanlæg.
 • Enorm videnbase – Virksomheden byder uerfarne brugere velkommen og giver dem muligheden for at uddanne sig selv. De har en enorm videnbase, hvor du kan finde tutorials om forskellige spørgsmål relateret til webstedsopbygning, hosting og online forretning. Du får materiale af høj kvalitet, som andre virksomheder normalt sælger for en masse penge. Alt hvad du behøver er at oprette en HostGator-konto, og du kan begynde at lære nye ting gratis.

Ulemper ved HostGator

 • Forvirrende opsætning – Tilmeldingsprocessen hos HostGator er temmelig let, men det er meget vanskeligere at opsætte dit websted. Det er temmelig forvirrende at komme til det punkt, hvor alle dine webstedsdata er på deres server, klar til at rulle. Du har svært ved, selvom du udnytter det nyttige materiale på deres vidensbase.
 • Mangel på sikkerhed – Ja, HostGator er ganske støttende, hvis du har brug for hjælp til migrering af websteder eller noget andet under din opsætning. Dette betyder dog ikke, at du ikke har problemer. Faktum er, at du temmelig ofte vil støde på problemer med dette firma, som spilder ret meget tid. Selvom deres personale løser de fleste af problemerne, vises mange af dem igen og igen. På den anden side får du kun ugentlige sikkerhedskopier i stedet for den sædvanlige daglige rutine, som andre udbydere tilbyder. De scanner sjældent efter malwares, så dine data vil ikke være så beskyttet, som du ville tro. Hvis en virus rammer dit websted på det rigtige tidspunkt, vil det uundgåeligt forårsage skade.
 • Mindst antal freebies – De inkluderer nogle ekstramateriale i deres hostingpakker, men der er mange andre virksomheder, der giver dig meget mere. HostGator fokuserer på at give dig en pålidelig server og en premium hostingoplevelse, men ikke så meget på at yde yderligere hjælp. Begrundelsen bag det er sandsynligvis deres billige priser. Hvis du vil have overkommelig hosting, får du ikke så mange værdifulde freebies. I det mindste giver de dig et par enkle værktøjer, der kan øge din online tilstedeværelse lidt. Disse inkluderer kreditter for Google AdWords, som du kan bruge til at markedsføre dit websted på søgemaskinen. De er mere generøse med pengene-tilbage-garantien end den sædvanlige hosting-udbyder, så du kan få dine penge tilbage, hvis du annullerer dit abonnement inden for 45 dage.

HostGator eller InMotion – Hvilken skal du vælge?

Vi kan konkludere, at HostGator er en udbyder, som du helt sikkert kan stole på, hvis du ønsker konstant oppetid, support af høj kvalitet og høj ydeevne. De tilbyder overkommelige planer for bloggere og andre personer, der ønsker at køre små websteder, mens der også er godt skræddersyede pakker til virksomheder i alle størrelser. Stort set alle kan finde den plan, der passer til deres behov.

Årsagen til, at vi vil anbefale deres planer for virksomheder, er fordi der er nogle kraftige funktioner, der er tilgængelige i deres højere budgetplaner. Dette er funktioner, der kan hjælpe dig med at vokse online og tiltrække flere besøgende til dit websted på kort tid. Bare kig på listen over funktioner på deres websted, og det vil være indlysende, hvorfor denne udbyder så anbefales til virksomheder.

Der er masser af seniorkunder, der stadig er tilfredse med tjenesten efter at have brugt den i årevis, og som har sendt positive anmeldelser på forskellige online fora. Lad os nu tale om InMotion Hosting til sammenligning. Vi anbefaler InMotion til dem, der har brug for en hurtigvoksende, pålidelig hostingudbyder, der konstant investerer i at forbedre deres tjenester. Det er et uafhængigt firma, der har bygget op fra bunden gennem mange år konstant at få ry.

Uanset hvad andre virksomheder gør, har de en anden tilgang og tager sager mere alvorligt. Du kan bemærke dette ved at se på deres funktionsliste. De tilbyder adskillige freebies, der hjælper dig med at løse komplekse problemer på en enkel måde. Når alt kommer til alt ønsker InMotion ikke, at du sidder fast og spilder din tid. Du kan i stedet fokusere på din online forretning, mens deres værktøjer tager sig af resten.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map