BlueHost vs A2Hosting – Hvilken webhosting er bedst?

bluehost-vs-A2Hosting


Webhosting er en hurtigt voksende industri, der danner en enorm hjørnesten i dagens forretningsøkonomi. En online tilstedeværelse er brød og smør i mange forretningsmodeller i disse dage, og selv uden for erhvervslivet køber uafhængige hobbyister og bloggere også domæner med rekordhastighed.

Med et sundt marked kommer sunde indstillinger. Der er et utal af hosting-tjenester, både gode og dårlige til vores rådighed som webdesignere. Hvordan kan vi gå i gang med at vælge det perfekte til vores websted? At vælge alle de forskellige rabatter og tilbud kan være en smerte, især for nogen nyere.

Så vi vil tage et fokuseret blik på to virksomheder side om side og sammenligne dem direkte. Dette vil hjælpe os med at få en mere præcis idé om, hvordan de to virksomheder sammenligner hinanden og deres andre konkurrenter. Forhåbentlig ender vi med en idé om, hvilken der vil være bedre egnet til at være vært for vores websted.

I dag skal vi se på BlueHost og A2Hosting. Begge virksomheder er velkendte i branchen og tilbyder et ekspansivt udvalg af konkurrencedygtige funktioner. Når det er sagt, er der nogle vigtige forskelle mellem de to, så lad os dykke lige ind og starte med et generelt kig på Bluehost.

Hvad er BlueHost?

Bluehost er et velkendt hostingfirma grundlagt i 2003 af Mike Heaton. Efter deres start blev de hurtigt et af de mest betroede navne i branchen, og i dag er de vært for godt over 2 millioner websteder sammen med deres søstersider Hostmonster, FastDomain og iPage.

Samlet set er Bluehost kendt for pålidelighed, brugervenlighed og fremragende kundeservice. Nogle af deres tekniske specifikationer eller mere avancerede funktioner kan have en tendens til at halde bagefter sammenlignet med nogle af deres konkurrenter, men de er en meget attraktiv mulighed for nyere brugere eller folk, der leder efter noget i mindre skala.

Deres planer er rimelige priser, men har en tendens til at have strenge begrænsninger på de lavere prispunkter. Vi vil gennemgå dette om et øjeblik, for nu skal vi bare se på Bluehosts fordele og ulemper.

Fordele ved BlueHost

 • Bluehost har leveret konkurrencedygtig webhosting i over 15 år. De har opbygget et ry for sig selv som en pålidelig vært med fremragende læringsressourcer. Dette er et ry, de vil ønske at beskytte. Der har været nogle hikke i årenes løb (mere om dette senere), men intet så stort, at det pletter deres navn.
 • Læringsressourcer. Bluehost har en fremragende viden, som de stiller til din rådighed. At lære at bruge deres platform er en leg, og ethvert eventuelt spørgsmål, du har, kan besvares; enten ved deres fremragende onboarding- og læringsressourcer eller af en af ​​deres dejlige kundeservicerepræsentanter.
 • Særlige tilbud. Som enhver god webhost tilbyder Bluehost altid særlige tilbud og rabatter på mange af dens funktioner og planer. Dette er måske ikke en stor ting for dig, medmindre du primært er interesseret i at spare penge. Disse tilbud ændrer sig ofte, så det er vigtigt at gøre din egen forskning.
 • Kunde support. Som jeg sagde før, er Bluehost bredt kendt for at have et fremragende kundesupportteam. De tilbyder support 24/7 via telefon og også via live chat, selvom chatten er begrænset. Selvom de muligvis har færre muligheder for support end andre virksomheder, bliver deres faktiske supportteam og tjenester meget gennemgået af kunder. Generelt kan det være svært at bedømme støtte, hvis du ikke er den type person, der har brug for meget af det, men for folk, der kan lide at have lidt støtte på deres side, er dette bestemt en meget attraktiv funktion.
 • Money-back-garanti. Bluehost tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti på sine tjenester. Hvis du ikke kan lide dine tjenester, kan du annullere inden for 30 dage for at få fuld refusion. Garantier som denne er forholdsvis standard, og Bluehost’s er faktisk kortere end meget af konkurrencen; men dette er stadig et dejligt touch for dem, der ønsker at minimere deres risiko.
 • Ressourcer med store navn. At være et firma med stort navn giver Bluehost nogle særlige privilegier. De har mange ressourcer til rådighed at bruge til at sikre, at deres kunder er tilfredse. Brugere har en tendens til at føle sig hjemme med Bluehost, og deres omdømme med store navn viser sig i deres tjenester og pålidelighed.
 • Bluehost er et anerkendt navn i brugervenlighed så langt som webhosts går. Deres interface drives af branchestandarden cPanel, der er kendt for sin brugervenlighed og ligetilhed. Det faktum, at det også er branchestandard, betyder, at du kan bruge de færdigheder, du lærer om det i fremtidige bestræbelser, der bruger den samme grænseflade. Sammen med deres onboarding-ressourcer og kundeservice gør dette Bluehost til en no-brainer for nyere brugere eller personer med mindre websteder.

Disse er de største fordele ved Bluehost. Selvom der ikke er meget her at wow os, giver de bestemt et løfte om pålidelighed og ligefremhed. Samlet set har Bluehost en god mulighed for mindre webstedsprojekter eller folk, der stadig lærer reberne som webdesigner..

Så nu, hvor vi har kigget på Bluehosts fordele, bør vi kigge på ulemperne.

Ulemper ved BlueHost

 • Selvom Bluehost tilbyder meget konkurrencedygtige muligheder sammenlignet med dens konkurrence, er deres faktiske serverspecifikationer intet for specielt sammenlignet med nogle af de hurtigere værter. I sidste ende betyder det kun et lille fald i hastighed, så længe du kører et relativt lille websted. Brugere, der ønsker at køre større websteder, eller som er afhængige af, at deres hjemmeside er den hurtigste, ønsker måske at se andre steder.
 • Selvom Bluehost’s priser er meget konkurrencedygtige, er nogle af dens prispoint lidt dyre for de funktioner, de leverer. Dette gælder især for nogle af de billigere planer, tro det eller ej, da der er så strenge begrænsninger på mange muligheder for lavere prisplanerne.
 • Som jeg har sagt ovenfor, sætter Bluehost en række begrænsninger for sine brugere, især ved lavere prispoint. Deres mindst dyre plan er kun rigtig nyttig til et enkelt, lille websted uden særlige funktioner. Dette vil ikke være så meget af en stor ting for dig, hvis du planlægger at gå med en højere plan, eller hvis begrænsningerne ikke påvirker den type websted, du har til hensigt at lave.
 • Problemer med store navn. At være et anerkendt navn i branchen kan have sine faldgruber. Selvom Bluehosts kundeserviceteam er stærkt anbefalet af brugeranmeldelser, kan deres faktiske supportlinje nogle gange have lange ventetider. At være et stort navn gør også virksomheden et mål for cyberattacks.

Der er også spørgsmålet om nogle cybersikkerhedsmæssige bekymringer, som Bluehost har haft tidligere. Selvom begivenheder som dette kan være et enormt rødt flag for nogle kunder, har Bluehost vist sig at være en pålidelig og konkurrencedygtig webhost i de senere år og er fortsat en attraktiv mulighed for mange brugere.

Så nu, hvor vi har kigget på Bluehost, lad os se på A2Hosting.

Hvad er A2Hosting?

A2hosting er et uafhængigt Linux-hostingfirma, der lover kvalitet og overkommelig pris. De tilbyder VPS, delte, forhandler og dedikerede hostingplaner, og de hævder at være en af ​​de hurtigst voksende uafhængige værter i branchen.

Der er en masse ting, der skiller sig ud ved A2hosting lige fra flagermus; men for at få en fokuseret idé om, hvad de kan gøre for os, vil vi se på nogle af deres fordele og ulemper.

Fordele ved A2Hosting

 • Ubegrænset lagerplads. A2Hosting tilbyder ubegrænset lagerplads, selv på lavere planer. Dette er et enormt plus sammenlignet med Bluehost, som begrænser lagerpladsen, selv på deres dyreste planer. Hvis du ikke har planer om at have et stort websted med en masse apps eller andre ting, vil dette ikke være en stor aftale for dig, men det er stadig et stort plus sammenlignet med Bluehost.
 • Ubegrænset websteder. A2Host tilbyder også ubegrænset websteder gennem sine Swift- og Turbo-planer. Dette er en fantastisk funktion, hvis du har brug for flere websteder, men det vil være mindre vigtigt, hvis du stadig lige er i gang. Nogle Bluehost-planer tilbyder også ubegrænsede websteder.
 • Ubegrænsede databaser. Et andet stort plus, der tilbydes med Swift- og Turbo-planerne, er funktionen ubegrænset databaser. Dette er godt, hvis du kører en masse apps eller andre ting, der kræver en masse databaser. Igen, hvis dit websted ikke har brug for al denne ubegrænsede godhed, er du måske bedre stillet med Bluehost.
 • 9% oppetid. Selvom Bluehost har meget pålidelig statistik for deres servere, kan A2Host prale med en oppetid på 99,9% og har et ry for at opfylde dette benchmark. Dette er kun virkelig en stor aftale, hvis du har brug for, at dit websted skal være superhurtigt, men de fleste brugere finder hastighed som en enorm faktor i deres webstedsydelse.
 • 4x overflødigt netværk. A2Hosting har et firedoblet redundant netværk, der giver hidtil uset pålidelighed. Det overflødige netværk betyder, at selv hvis serverne mislykkes op til tre gange, vil den fjerde redundans holde den kørende. Dette er fantastisk til websteder, der virkelig er følsomme over for potentiel nedetid.
 • cPanel-interface. Ligesom Bluehost bruger A2Hosting industristandarden cPanel. Dette kommer med alle de samme brugervenlige og indlæringsfordele, som du kunne forvente. CPanel-interface er kendt for sin ligetilhed og brugervenlighed.
 • En del af A2Hostings ”Perpetual Security Initiative”, Hackscan er 24/7 malware-beskyttelse, der er inkluderet gratis på din konto. Sammen med nogle af de andre “Perpetual Security” -funktioner kan dette være et stort plus for brugere, der er beskæftiget med sikkerhed.
 • WordPress planer. A2Hosting har optimeret software til håndtering af WordPress, Drupal eller Prestashop. Dette er godt for folk, der bruger disse tjenester i opbygningen af ​​deres websted. Mange værter tilbyder specialiserede tjenester til WordPress, men A2Hosting har meget optimeret software på plads til at integrere brugen af ​​disse programmer.
 • Webstedsinddeling inkluderet. A2Hosting tilbyder et gratis iscenesættelsessite til test af ændringer og funktioner på dit live site. Dette er et dejligt touch, da mange værter opkræver ekstra for iscenesættelsesfunktioner. Hvis du allerede har en anstændig QA-strategi på plads, er dette muligvis ikke den mest vigtige funktion.
 • Tiltræk SEO værktøjer. A2Hosting giver adgang til Attrakas kraftfulde SEO-værktøjer. Søgemaskineoptimering er en enorm del af at køre et vellykket websted for en masse nicher, så det kan være en enorm fordel at have denne mulighed. Dette er især et godt værktøj, hvis du er mindre fortrolig med SEO og gerne vil lære at bruge det effektivt til at opbygge din hjemmeside.
 • Når som helst pengene-tilbage-garanti. Som enhver god webhost tilbyder A2Hosting en pengene-tilbage-garanti inden for 30 dage. De forhindrer dog en ante, inklusive en forholdsmæssig tilbagebetaling efter 30 dages ubrugt service. Dette er en stor forbedring i forhold til Bluehosts temmelig mangelfulde pengene tilbage-garanti. Selvom deres garanti dækker den samme tid, giver den tilføjede “når som helst” -garanti en enorm mulighed for risikofri tjenester.

Det er en temmelig lang liste, og mange af disse fordele er meget attraktive for visse typer websteder. Men som vi siger, intet websted er perfekt, og A2Hosting er ingen undtagelse. Lad os se på ulemperne for at få en afbalanceret idé om, hvad vi har at gøre med.

Ulemper ved A2Hosting

 • Nogle funktioner kræver Swift- eller Turbo-planer. Selvom mange af ovennævnte funktioner gør A2Hosting til en meget attraktiv mulighed, kræver nogle af dem dyrere planer for at få den fulde fordel. Disse inkluderer: ubegrænsede websteder, ubegrænsede databaser og server-tilbagespoling af data-sikkerhedskopieringer.
 • Aggressiv markedsføring. Selvom du ikke behøver at bruge nogen ekstra penge med A2Hosting, prøver de bestemt at få dig til at købe flere ting over deres websted. Dette vil ikke være en big deal, hvis du ikke er generet af aggressive opsælgere, men det kan være lidt af en smerte for nogle brugere.
 • A2Hostings pris er meget rimelig og konkurrencedygtig samlet, men nogle af deres funktioner synes lidt ude af sted til prispoint. Et eksempel på dette ville være højere fornyelsespriser for årlige planer sammenlignet med 2-årige planer. Deres billigere planer er også generelt strengt begrænset, meget på samme måde som Bluehost’s.
 • Onboarding-funktioner mangler. A2Host har simpelthen ikke den samme strømlinede onboardingproces og skrifttype af læringsressourcer, som Bluehost tilbyder. Dette bliver ikke for stort, hvis du er vant til at lære og blive akklimatiseret til ting af dig selv, men for brugere, der forventer lidt mere støtte under onboarding-processen, kan det være en stor ting.

Som du kan se, er mange af disse ulemper meget specifikke eller vises kun på bestemte prispunkter. På trods af disse mangler forbliver A2Hosting en attraktiv og vellykket mulighed. Der er nogle få måder, hvorpå det trækker Bluehost til hosting af højere ende, men vi tror, ​​at Bluehost sandsynligvis vil være det bedste valg for mindre tid webdesignere og newbies.

Når det er sagt, gør det mere avancerede funktionssæt og lidt mere attraktive priser A2Hosting til en god mulighed for dem, der ikke gider at bruge lidt mere på lidt mere funktionalitet. Forskellen er ikke så udtalt som ved nogle sammenligninger af websteder, men den er betydelig.

Nu hvor vi har fået en god idé om, hvad begge disse virksomheder kan tilbyde os, lad os stakke dem side om side og se, hvordan de måler sig. For at få en målrettet sammenligning af de to virksomheder opdeler vi vores sammenligning i tre kategorier: Funktionalitet, support, og Pris.

Sammenligning af funktionalitet

Begge sider tilbyder et meget konkurrencedygtigt sæt funktioner. Bluehosts funktionssæt synes hovedsageligt at være fokuseret på brugervenlighed. Selvom begge værter er meget brugervenlige, bruger cPanel industristandard og tilbyder garantier til sine kunder for en risikofri prøveversion af deres tjenester.

Den faktiske ydelse af A2Hosting er meget mere konsistent end Bluehost. De giver også flere cybersecurity-muligheder, såsom Hackscan. Hvis du er bekymret for sikkerheden på dit websted, eller hvis din virksomhed virkelig er følsom overfor nedetid, vil den ekstra ydelse og pålidelighed af A2Host sandsynligvis være det bedste alternativ.

Mennesker, der kører mindre websteder, kan dog stadig finde Bluehost som den bedre mulighed, da de har meget mere omfattende læringsressourcer til nye brugere. I sidste ende er dette en lidt afvejning, da fordele og ulemper ved begge websteder i denne kategori er meget velafbalancerede.

Support Sammenligning

En anden enorm hjørnesten i en god webhost er kundesupport. Nye brugere og avancerede brugere vil have svært ved at blive effektive med et nyt websted, hvis de ikke kan modtage nogen støtte til, hvordan de kører det effektivt. I denne afdeling er Bluehost den klare vinder, da de har et fremragende ry for kundeservice samt et omfattende bibliotek med onboarding og læringsressourcer for at hjælpe nyere brugere med at komme i gang med deres websted.

Naturligvis tilbyder A2Hosting også god kundesupport, men de har ikke omdømme for fremragende service, som Bluehost har. De mangler også det omfattende bibliotek med ressourcer. I sidste ende, selvom begge websteder er meget afbalancerede med hensyn til kapacitet, er Bluehost bestemt den klare frontløber med hensyn til kundesupport.

Prissammenligning

Dette er den store faktor for de fleste brugere. Der er ingen mening at gribe det mest effektive og kraftfulde webhosting på markedet, hvis det simpelthen går i konkurs. Som jeg sagde før, kan det være vanskeligt at sammenligne de forskellige prispoint og rabatter, men vi vil tage et kig på de specifikke planer, som hvert selskab tilbyder, for at se, hvilken der er den bedre løsning med hensyn til pris.

 • Bluehost tilbyder delt hosting fra $ 3.95 pr. måned, VPS-hosting starter ved $ 19.99 pr. måned, og dedikeret server-hosting starter fra $ 79.99 pr. måned. Deres udvalg af muligheder er lidt begrænset ved første øjekast, men planerne, de tilbyder, har meget alsidighed, og Bluehost kan bruges effektivt til en lang række forskellige websteder.
  • For nybegynder er de delte planer sandsynligvis en god idé. De starter på $ 3,95 pr. Måned (normalt $ 7,99) for en grundlæggende plan med begrænset SSD-lager, underdomæner, e-mail-opbevaring og ingen særlige tilbud eller funktioner. Plusplanen er $ 5,95 pr. Måned (normalt $ 10,99), og tilbyder ubegrænset websteder, SSD-opbevaring, underdomæner og e-mail-opbevaring. Plusplanen har også $ 200 i markedsføringstilbud tilgængelige. Valg plus-pakken er også $ 5,95 pr. Måned i øjeblikket (normalt $ 14,99), og tilbyder alle funktioner ubegrænset med alle de ekstra pakker og tilbud.
  • De tilbyder også specialiserede WordPress-hostingplaner, der starter på $ 3,95 pr. Måned for et enkelt websted med 50 GB plads, og et gratis domæne i et år. Deres Plus-plan støder dette op til $ 5,95 pr. Måned og kaster ubegrænsede websteder, unmetered webstedsplads og nogle vigtige funktioner. Den dyreste mulighed er Choice Plus-planen, der tilbyder ubegrænset websteder, ubegrænset websted, gratis domæne i et år, 1 domænesikkerhed og automatiseret sikkerhedskopi til $ 5,95 pr. Måned (normalt $ 14,99).
  • Der er også VPS Hosting for $ 19.99 pr. Måned med 2 kerner, 30 GB SSD, 2 GB RAM, 1 TB båndbredde, 1 domæne / adresse og gratis SSL. Den forbedrede VPS-pakke til $ 29.99 giver dig 2 kerner, 60 GB SSD, 4 GB RAM, 2 TB båndbredde, 1 domæne og to adresser. Den ultimative VPS-pakke til $ 59,99 pr. Måned giver dig 4 kerner, 120 GB SSD, 8 GB Ram, 3 TB båndbredde, 1 domæne og 2 adresser.
 • A2Hosting tilbyder delt hosting fra $ 5,16 pr. måned, forhandler-hosting starter ved $ 17,39 pr. måned, VPS-hosting starter fra $ 6,59 pr. måned, og dedikeret hosting starter ved $ 131,24 pr. måned.
  • Den delte hosting tilbyder WordPress- og Drupal-optimering, turbo-servere for op til 20x hastigheden og stor brugervenlighed. For at få nogle af de pænere funktioner, bliver du nødt til at betale mere end basisprisen.
  • Deres forhandlerhosting er god for folk, der vender websteder, og tilbyder en nem opsætning for individuelle hostingkonti samt et WHM-kontrolpanel i verdensklasse.
  • For brugere, der ønsker mere sikkerhed, tilbyder deres VPS-hosting stor hastighed, mere isolering og et dynamisk administrationsniveau. Igen er du nødt til at gå med en højere pris for nogle af de mere luksuriøse funktioner.

Samlet set er begge virksomheder meget rimelige priser. Begrænsningerne i lavere prisplaner er meget sammenlignelige, men forskellen i kundesupport og ressourcer er betydelig.

Så hvad er dommen?

Selvom begge virksomheder tilbyder meget sammenlignelige priser og funktioner med deres billigere planer, har BlueHost en tendens til at overgå A2Hosting blot på grund af dets større ressourcer og kundesupportevne. Ved højere prispoint begynder A2Hosting at komme videre med sine mere attraktive funktioner og mindre strenge begrænsninger.

Selvfølgelig kan der være noget, vi gik glip af, så gør noget ved at google dig selv og se, om du ikke kan finde noget for at bevise mig forkert!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map