BlueHost vélemények

A BlueHost az egyik legnagyobb megosztott tárhely-szolgáltató, ma több mint kétmillió webhelyet tárol a szerveren. A cég annyira magabiztos a szolgáltatásuk minőségében, hogy 30 napos teljes visszatérítést és bármikor pénzvisszafizetési politikát hajtott végre. A BlueHost által már kapott jó fogadási tapasztalatok mellett a rendelkezésre álló, 24 órán keresztül elérhető, jól képzett, házon belüli támogató csapat is elérhető..


Matt Heaton, a BlueHost alapítója, aki 1996-ban alapította a társaságot. Ma a Endurance Group tulajdonában van (más nagy márkák tulajdonosa)..

A cég nagyon büszke a házon belüli szakértői csoportjára, állítva, hogy semmit sem bocsátanak ki kiszervezésre. A BlueHostnak saját száloptikai csatlakozásai vannak, saját 20 000 négyzetméteres adatközpontjaik vannak, és szervereiken a saját fejlesztésű Linux kernel operációs rendszer hajtja meg..

A BlueHost jelenleg több mint 2 millió webhelyet üzemeltet, mivel ez az egyik legnépszerűbb és olcsóbb tárhely-szolgáltató. De valóban olyan jó, vagy tele van-e az összes ajánlással és hirdetéssel forró levegő? Nos, ezért vagyunk itt, hogy áttekintsük a tényeket és megállapítsuk, milyen jó ez a lehetőség mindenkinek, aki webhely elindítását és üzemeltetését akarja.

Mi a jó a BlueHost kapcsán??

Megfizethető indulási tervek: Bármi legyen is kezdő vagy haladó felhasználó, a BlueHoston megtalálja az Ön igényeinek megfelelő tervet. A legalapvetőbb, „induló” megosztott tárhely-tervek havi 3,95 dollárral kezdődnek; ez lehetővé teszi egy webhely tárolását. Azok az ügyfelek, akiknek több „szobára” van szükségük, a korlátlan „plusz” terv mellett dönthetnek, csupán havi 5,95 USD kiindulási áron, ez a terv lehetővé teszi a kívánt webhely tárolását..

Megbízható és megbízható: a társaságnak nagyon hosszú, majdnem két évtizedes története van, ami bizonyítja, hogy nagyon jó munkát végeznek, ha sikerült ilyen hosszú ideig a csúcsponton maradni ebben a folyamatosan változó és fejlődő hosting iparban. A BlueHost azt állítja, hogy manapság világszerte több mint 2 millió webhelyet üzemeltetnek, ami egy hosting cég nagyon pozitív aspektusa.

A legújabb technológia használata: mindig is nagy prioritás volt a BlueHostnál. Például a megosztott tárhelyfiókok 16 magos ADM Opteron processzorokkal, 256 GB DDR3 SDRAM, 64 TB kapacitású SSD adatbázis tárolással, több gigabites LAN porttal és a legújabb szoftververzióval működő szerverekön futnak, amelyek biztosítják a tárolt webhelyek legjobb teljesítményét és nagyobb biztonságát..

A nyílt forráskód támogatása: A BlueHost nagyszerű rajongója a nyílt forráskódú szoftvereknek, a vezérlőpanelük egyetlen kattintással történő telepítést kínál számos szkript, például Joomla, Drupal, WordPress és mások számára. 2005 óta a BlueHost nagy támogatója a WordPress.org projekt; a közelmúltban elindították a felügyelt WordPress tárhelyszolgáltatást, amelyet kifejezetten erre a szoftverre hoztak létre, optimalizáltak és testreszabtak.

Bővítési lehetőség: elején, amikor elkészíti első webhelyét, nincs szüksége többre, mint egy megosztott tárhely-tervre, és nem gondolhatja, milyen hasznos lehet később frissíteni a tárhelyi tervét. A BlueHost lehetőséget kínál arra, hogy magasabb szintre frissítse a jelenlegi hostolási tervet anélkül, hogy át kellene mennie az ezzel a folyamattal járó minden gondot. A cég több virtuális és dedikált szervertervet kínál, amelyek közül választhat.

WordPress tárhely: A BlueHost optimalizált WordPress-tárhelyet, valamint különféle csomagokat kínál a WooCommerce tárhelyéhez.

Mi a rossz a BlueHost kapcsán??

Migrációs szolgálat: bár más tárhelyszolgáltatók, például az InMotion, akár három webhelyátadást is kínálnak ingyenesen, a BlueHost 99 dollárt számít fel az áttérési szolgáltatás számára, amely akár 5 webhelyet és legfeljebb 20 e-mail fiókot tartalmaz. Az átutalást csak megosztott tervek esetén kínálják.

Hosszú előfizetési időszak: Ahhoz, hogy megkapja a BlueHost megosztott terveinek a legalacsonyabb árat, 3 évig meg kell vásárolnia a szolgáltatást. Nincs havi előfizetés a megosztott tárhelyre.

BlueHost áttekintés

Bármely üzleti vállalkozás, blog vagy weboldal kezdő fázisa nagyon ijesztő lehet. Rengeteg pénz elegendő az előző beruházásokhoz, és a sarkokat le kell vágni, ahol csak lehetséges. A BlueHost segít abban, hogy csak ezt tegye, hacsak semmi más nem tökéletes. Állandó tárhely-megoldást kínál, amely minden alapvető szempontból jól teljesít, de nem tökéletes. Rengeteg olyan szolgáltatás fizet, amelyért fizetnek, míg más szolgáltatók ingyenesen nyújtják. Lehet, hogy nem is használná őket, de az ilyen dolgok kiesések lehetnek.

Bár a BlueHost a kezével és a WordPress felhasználóival biztosítja a kezével. Szolgáltatásaik olcsók, hagyja, hogy a weboldalak zökkenőmentesen és hatékonyan működjenek, miközben ügyfélszolgálatuk minden segítséget megad, amelyre szüksége lehet az induláshoz. De valójában hiányzik néhány olyan funkció, amely megtalálható a rivális vállalatoknál.

BlueHost tervek & Árazás

A BlueHost négyféle hosting tervet kínál, amelyek közül választhat webhelyének igényei és költségvetése alapján.

Közös tárhely

Ez az, ahol a BlueHost valóban ragyog szolgáltatási minőségükkel és alacsony áraikkal. A megosztott tárhely-terveik mindazonáltal vonzzák a legtöbb vásárlót, mivel olcsók és jó véleményeket kapnak az interneten keresztül. Az alapcsomag, amely a legnépszerűbb megosztott tárhely-terv, havonta 2,95 dollárral kezdődik, ami igazán vonzó. A webtárhely költségeit évi 35,4 dollárral rendezi meg. De van egy fogás. Három éves szolgálati időt kell feliratkoznia, és ezen idő alatt ragaszkodnia kell hozzájuk. Ez továbbra is ésszerű lehet, mert 106,2 dollárt fizet a három évre szóló minőségi tárhelyszolgáltatásért.

Ha szüksége van valami korlátlan tárhelyre és extra hirdetési jóváírásra, akkor mehet a Plusz csomagjával havonta 5,45 dollárért, vagy az elsődleges tervéhez havonta 5,45 dollárért is. Nem igazán tudom megmondani a kettő közötti különbséget, de bár az Alapcsomag (2,95 dollár havonta) korlátozásokkal jár, mint például 50 GB tárhely, ezek teljesen korlátlanok. 200 USD értékű hirdetési jóváírást is kap, amelyet webhelyének marketingjére költhet.

Cloud tárhely

Ha van olyan webhelye, amely többet igényel a szerver erőforrásaira, és hajlandó költeni egy kicsit extra pénzt, akkor a BlueHost felhő-tárhely-szolgáltatásait kihasználhatja. Sokkal gyorsabbak, és külön erőforrásaid lesznek, amelyeket nem kell megosztania senki másnal a szerveren. Havonta 6,95 dollárért megkapja a Starter Cloud Service szolgáltatást, amely 2 GB RAM-ot, 100 GB tárhelyet, 2 CPU-magot és nem mért sávszélességet kínál. Emellett egyetlen domaint, 100 e-mail fiókot kap 500 MB e-mail tárhellyel és 50 USD marketingkredittel. A Performance and Business Pro tervek havi 8,95 és 15,95 dollárba kerülnek. Kettős és háromszoros forrásokkal érkeznek, tehát érdemes beruházni bennük, ha szüksége van rá.

WordPress tárhely

Mint már említettem, a BlueHost specialitása a WordPress, és valóban ismerik a rendszer minden csomóját és rázkódását. Nem mindenki érzi úgy, hogy elvégzi a webhely futtatásához szükséges összes karbantartást. Ha WordPress blogot működtet, akkor elég időt töltene annak fenntartására, valamint naprakészen tartására és védelmére. A BlueHost által kezelt WordPress tárhely-tervekkel nem kell megbirkóznod vele, de ez nagyon sok pénzt jelent.

Bluehost optimalizált-wordpress-hosting-tervek

A WP Standard havi 19,99 dollárba kerül, és 30 GB tárhelyet, 30 GB biztonsági mentést, 2 GB RAM-ot, domain nevet és rengeteg kiegészítő szoftvert, például egy ingyenes SSL-t biztosít a webhely zökkenőmentes működéséhez. Folyamatosan szakembereivel kell gondoskodnod arról, hogy mindig a legnagyobb sebességgel és hatékonysággal működjön. Három másik terv 29,99 és 49,99 dollár közötti költségekkel jár, amelyek sokkal több forrást tartalmaznak. Röviden: ezek a csomagok lehetővé teszik a legkiválóbb weboldal létrehozását anélkül, hogy ujját kellene mozgatniuk. Csak annyit kell tennie, hogy felveszi a kapcsolatot a támogatási csoporttal, amikor úgy érzi.

VPS tárhely

A BlueHost VPS-tárhely-szolgáltatást kínál azok számára, akiknek teljes ellenőrzésre van szükségük szerverük erőforrásai felett. Bár fontos megemlíteni, hogy tisztában kell lennie a szerver adminisztrációjával, hogy ténylegesen kihasználhassa azt. Telepítenie kell a vezérlőpanelt és minden egyéb szoftvert, amelyet használni szeretne.

A VPS tárhely-terveinek ára megegyezik a menedzselt tárhely-tervekkel, a standard terv havi 19,99 dollárba kerül. Kínálja a szabványos 2 GB RAM-ot, 2 CPU-magot, 30 GB-os SSD tárolást, korlátlan sávszélességet, egy tartomány és egy IP-cím mellett. A másik két csomag 29,99 és 59,99 dollárba kerül, és kétszeres és négyszeres erőforrásokat kínál a szokásos csomagként. Ha több irányításra és nagyobb energiára van szüksége egy webalkalmazáshoz vagy egy összetettebb online szolgáltatáshoz, és rendelkezik készségekkel a kezeléséhez, ez az Ön számára.

Dedikált tárhely

Ha a teljesítmény szempontjából a legmagasabb szintűre szeretne számolni, és senki mással szeretne megosztani erőforrásait, akkor a dedikált tárhelyet kell választania. Annak ellenére, hogy határozottan megsérül a jó öreg pénztárca, tehát sértetlen üzleti tervvel kell rendelkeznie. Kaphat egy igazán nagy teljesítményű szervert 4 CPU-maggal és 8 szállal, 4 GB RAM-mal, 500 GB tárolóhellyel és 5 TB prémium sávszélességgel havonta 79,99 dollárért. Ez a csomag 3 IP-címet és egy tartományt is tartalmaz. A másik két csomag, az Enhanced (99,99 USD havonta) és a Premium (119,99 USD), több RAM-ot, tárhelyet, sávszélességet és több felhasználható IP-címet kínál..

Tehát ha valóban ki kell választania egy online szolgáltatást, akkor a BlueHost dedikált tárhelyszolgáltatása az egyik leghatékonyabb megoldás..

BlueHost szolgáltatások

A BlueHost rengeteg nagyszerű funkciót kínál, amelyekkel előfizetése érdekes üzletgé válik. Néhány kijelentést megemlíteni is lehet, de a következő szakaszban foglalkozom velük.

 • Jó biztonsági lehetőségek – A BlueHost jól működik a biztonsági lehetőségek szempontjából, és olyan eszközöket kínál, amelyek leküzdhetik webhelyének leggyakoribb veszélyeit. A spam elkerülhető olyan eszközökkel, mint a SpamAssassin, a Spam Experts és a SpamHammer. Akkor is lesz CloudFlare, amely megakadályozza a DDoS támadásokat, amelyek túlterhelnék az Ön webhelyét a forgalommal. Az esetleges problémás személyeket és számítógépes bűnözőket az IP-cím feketelistájának köszönhetően blokkolják az Ön webhelyén. Szűrőket is létrehozhat.
 • Önnek olyan linkvédelemmel is rendelkezik, amely megakadályozza az embereket abban, hogy ellopják a képeit vagy bármelyik tartalmát. Ha azt szeretné biztosítani, hogy egyáltalán senki más ne férjen hozzá a szerveréhez, használhat kétfaktoros hitelesítést. Tehát alapvetően mindent megtesz annak érdekében, hogy webhelye és adatai mindig biztonságban és megbízhatóak maradjanak.
 • Ingyenes drag and drop site Builder – Ha nem kíván kibontakozni a WordPress használatával, és az oldalakat a legolcsóbb és legegyszerűbb megoldással szeretné létrehozni egy alapvető webhely létrehozásához, akkor rendelkezésére állnak az ehhez szükséges eszközök. Ez a drag and drop eszköz lehetővé teszi a weboldal elemeinek összeállítását egy könnyen használható felületen. Valójában akár egy ötéves is használhatja!
 • Ingyenes domain név – A BlueHost terveinek szinte mindegyikéhez tartozik egy ingyenes domain név, ami azt jelenti, hogy körülbelül 10–50 dollárba fog kímélni a webhely megjelenésekor. Természetesen korlátozott, mert valószínűleg nem fogsz tudni használni olyan domaint, amely egyébként évente 500 dollárba kerülne..
 • Hasznos alkalmazások és integrációk – A BlueHost irányítópultot kínál sokféle integrációval, mint például a Google Apps és számos e-kereskedelmi szolgáltatás. Ingyenes SSL biztonsági tanúsítványt is kap a webhelyéhez, valamint az OpenPGP / GPG titkosítást a webhely biztonságosabbá tétele érdekében. Csak annyit kell tennie, hogy egy fizetési átjárót telepít egy lépésről lépésre, és használja a MOJO Marketplace-t egy bevásárlókosár-szoftver telepítéséhez, és rendelkezésére áll egy teljesen működőképes e-kereskedelmi webhely.
 • Egyszerű használat – A BlueHost kezelőpanele az egyik legegyszerűbb, amit valaha láttam. Hihetetlenül könnyen használható kezdőknek, mert annyira átfogó.
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia – Van egy hónapja, hogy kipróbálhassa a BlueHost szolgáltatásait, és visszatérítse pénzét, ha nem elégedett vele. Bár egyes vállalatok 90 napos ajánlatot kínálnak, a BlueHost továbbra is a standard 30 változatban marad.

BlueHost ügyfélszolgálat

bluehost online ügyfélszolgálat

A BlueHost ügyfélszolgálata nem a leggyorsabb, de egy órán belül határozottan megkapja a választ. Míg egyes tárhelyszolgáltatók kevesebb, mint 5 percet vesznek igénybe, hogy válaszolhassanak az ügyfél kérésére, a BlueHost körülbelül 45 percet vesz igénybe, hogy válaszoljon. Az ilyen hosszú késések nagyon haszntalanná teszik a támogatást, ha várakozás közben elalszik a számítógép előtt.

Bár pozitív, hogy rengeteg online forrással rendelkeznek, például a YouTube-csatornájuk, amely rengeteg hasznos videót tartalmaz.

Teljesítmény & Uptime a BlueHost által üzemeltetett webhelyek számára

Annak biztosítása érdekében, hogy a BlueHost szolgáltatás túlórát teljesítsen, folyamatosan figyelemmel kíséri szolgáltatásaikat az üzemidő követésével. Erre a célra az UptimeRobotot használjuk, és nagyon jól működik. Szeretnénk időről időre frissíteni, így a felhasználók naprakész információkkal rendelkezhetnek az általunk felülvizsgált vállalatokról. Itt van a legutóbbi üzemidőről és teljesítményről szóló jelentésünk:

BlueHost Uptime & Teljesítményteszt 2018-ra:

Ma, 2018. szeptember 12, és úgy döntöttem, hogy megnézem a BlueHoston futó teszt webhelyet. Az első dolog, amit észrevettem az UptimeRobot ellenőrzésekor, az az, hogy az elmúlt két hónapban 100% -kal állt rendelkezésre. Nos, ez jó hír!

Bluehost-üzemidő 2018

Tesztelő webhelyünk nem egy szokásos WordPress telepítés. Ez egy produkciós weboldal, rengeteg képpel és tartalommal töltve fel. Telepítve van a Google Analytics és sok plugin. Ugyanakkor az UptimeRobot szerint átlagosan mindössze 3 másodperc alatt tölt be.

Még tovább mentem a teszteimmel, és a Pingdom sebességmérő eszköz segítségével ellenőriztem a weboldalt. A Pingdom 3,55 másodperces töltési időt is mutat, azonban a webhely csak C teljesítmény fokozatot kapott. Ennek oka a nagy oldalméret (csaknem 4 MB) és számos, a weboldalra betöltött külső fájl (jQuery, Google Analytics, ShareThis, AddThis stb.). Ezt a weboldalt optimalizálhatjuk a sebességre, de legyünk őszinték, ha egy webhely elég gyorsnak tűnik a felhasználó számára, aki nagyon sok időt és erőfeszítést igényel az, hogy 1-2 másodperc alatt felgyorsítsa? Véleményem szerint ez a weboldal elég gyorsan betöltődik.

Bluehost teljesítményű-teszt-pingdom 2018

Nem álltam meg itt. Tesztettem a LoadImpact segítségével, hogy megnézem a webhely teljesítményét, amikor több felhasználó fér hozzá. A webhely átlagosan 1 másodperc alatt töltődött be. Egy nagyon rövid ideig, 18 virtuális felhasználóval, a betöltési idő körülbelül 7 másodperc volt. Ezután 1 másodpercre visszatért és stabil maradt a stresszteszt végéig 25 virtuális felhasználóval. Véleményem szerint ez nagyszerű eredmény, tekintve, hogy a teszt webhelyünk továbbra is megosztott tárhelyen működik.

Bluehost-loadimpact teljesítményű állapot 2018

A BlueHost ismét megmutatta értékét a véletlenszerű tesztünk során. Még mindig nagyon ajánlom a BlueHost alkalmazást!

Régebbi Uptime & Teljesítményjelentések:

Már több mint hat hónapon keresztül (2016. március) nyomon követjük a BlueHost egyik megosztott szerverét, és úgy döntöttünk, hogy megosztjuk Önnel az eredményeinket. Használtuk UptimeRobot az üzemidő és a válaszidő nyomon követése. Itt van egy képernyőkép, amelyet az UptimeRobot készített, amely az elmúlt 30 nap és az elmúlt 7 nap teljes üzemidejét is mutatja:

bluehost uptime március 2016

BlueHost Uptime – 2016. március

A legutóbbi állásidő egy perc volt. Az UptimeRobot szerint 2016. február közepén a tesztelt webhely kb. 37 perc alatt működött, ami az elmúlt 30 nap 99,95% -os üzemidejét eredményezte. Ami nagyszerű egy közös tervhez. Ebben az időszakban az átlagos válaszidő 714 milliszekundum volt, ami szintén nagyon jó eredmény. Amint az a fenti képernyőképről látható, időnként ingadozások mutatkoznak a teljesítményben, de ezek nagyon gyorsan visszatérnek a normálhoz.

Néhány tesztet elvégeztünk a webhelysebesség-eszköz segítségével, hogy megnézhessük, mennyire gyorsan terhelnek a BlueHost által üzemeltetett webhelyek Pingdom. Íme az eredmények:

prestashop webhely, amelyet a bluehost tárol

Ez a weboldal valójában online bolt, és a Prestashop használatával készült. Ez egy kisbolt, kevesebb mint száz termékkel bővül. A kezdőlap mérete elég nagy, főleg a kiváló minőségű képek miatt. Pingdom szerint ezen a webhelyen 2,6 másodperc alatt eltelik a teljes feltöltés, ami egyáltalán nem érzi magát lassan, amikor a weboldalt először látogatja meg. Ez a webhely nem használ gyorsítótárat, és a fájlok sem vannak optimalizálva. Tehát egy kis plusz munkával javítható a két másodperc alatti terhelés.

WordPress webhely üzemeltetett bluehost

A BlueHost az egyik legnagyobb WordPress tárhelyszolgáltató (több mint egymillió WordPress-helyet tárol a szerveren). Meg akartuk látni, hogy a WordPress webhely hogyan teljesít a BlueHoston. A fenti képernyőkép a Pingdom-ből is származik, bemutatva a tesztelt WordPress webhely kéréseit, betöltési idejét és oldalméretét. Bár a kezdőlap mérete nagyobb, mint a korábban tesztelt webhely, és több kérés is van, a WordPress webhely gyorsabban töltődik be. A jobb teljesítmény és a gyorsabb betöltési sebesség a W3 Total Cache bővítménynek köszönhető, amelyet ezen a weboldalon használnak. Ha többet szeretne megtudni a WordPress-webhely felgyorsításáról, kérjük, olvassa el a kapcsolódó oktatóanyagot.

Ellenőrizze a BlueHost fiókot

Mivel a BlueHost a biztonságot komolyan veszi, minden új ügyfélnek igazolnia kell web hosting számláját. Miután megvásárolta az első tárhelyi tervet a BlueHostnál, ellenőriznie kell azt, mielőtt teljes hozzáférést biztosítana a fiókjához. Számos lehetőség létezik a vásárlás ellenőrzésére, de a legegyszerűbb és leggyorsabb módszer az, ha hívásuk munkaidőben történik.

Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodik, és inkább nem akarja hívni, alternatívként használhatja az e-mail ellenőrzést. A fiók ellenőrzéséről további információt a BlueHost.com webhelyen talál

Előnyök & Hátrányok a BlueHost használatában

A BlueHost felé kevert érzésünk van, mivel egyrészről ez egy igazán költséghatékony és szilárd megoldás mindenkinek, aki weboldalt akar létrehozni. De másrészt hiányzik sok olyan dolog, ami kedvelttünk néhány versenytársuknál (InMotion Hosting), például ingyenes migráció és díjnyertes ügyfélszolgálati csapat. Nem minden hosting cég azonos. Lássuk, hogyan összeadódnak az előnye és hátránya.

Előnyök – Miért válassza a BlueHost szolgáltatást?

 • Erõs Uptime– A BlueHost szolgáltatásának lényege nagyon jó minőségű, különösen, ha figyelembe veszi, mennyire olcsó. Az idejüket nem szabad lenyűgözőnek tartani, mivel a szerver az év 99,98% -a online. Ez azt jelenti, hogy weboldalai mindig kérdés nélkül kerülnek betöltésre, míg más tárhelyszolgáltatóknál lehet, hogy nem megfelelőek.
 • Gyors oldal betöltése – A weboldalak is hihetetlenül gyorsan betöltődnek, és nem töltenek több mint 520 milliszekundumot a betöltéshez. Ez nagyon elképesztő, mert az 1200 milliszekundum az ipari szabvány. Nem kevesebb, mint villámgyors oldalbetöltés.
 • Alacsony bevezető ár – A BlueHost hatalmas népszerűségnek örvend ennek az egyszerű ténynek köszönhetően. Minőségi tárhelyszolgáltatást kaphat havi 2,95 dollárért. Nagyon sok pénzt takaríthat meg, ha kiválasztja őket.
 • Ezek a WordPress.org egyik legfontosabb tárhely-ajánlása – A WordPress három tárhelyszolgáltatót ajánl, ha helyet keres WordPress webhelyének, a SiteGround, a DreamHost és a BlueHost számára. Ezért is sok ember kedvence.
 • Egyszerű használat – A központ úgy van elkészítve, hogy bárki, akinek nincs technikai háttere, használhassa azt, és mindent elvégezzen.

Hátrányok – Miért nem választja a BlueHost szolgáltatást

 • Az ügyfélszolgálat időt vesz igénybe a válaszadáshoz – Minden megvásárolt tervvel 24 órás ügyfélszolgálatot fog kapni, de ezek elérése nem mindig könnyű. Számos ember számolt be arról, hogy több mint egy órát kellett várniuk, hogy a BlueHost egyik képviselőjétől választ kapjanak, ami a problémák megoldását hosszabb időtartamúvá teszi.
 • Az alacsony bevezető ár csak 3 éves előfizetéssel jár – Itt nincs meglepő, mert minden hosting cég árképzési trükköket alkalmaz az új ügyfelek bevezetésére. A legtöbb vállalatnak azonban 2 éves előfizetésre van szüksége. De a BlueHost olcsóbb, mint a legtöbbjük, tehát hosszú távon valójában több pénz lesz a kezedben.
 • Nincs ingyenes webhely-migráció – Ez komoly akadályt jelent, mivel szinte minden tárhely-szolgáltató ingyenes migrációt kínál. Jó a felhasználónak és a cégnek is. A felhasználó ingyenes szolgáltatást kap, és a vállalat új ügyfelet kap egy már létrehozott weboldallal és a tárhely igényével. De a BlueHost nem látja így, és 149,99 dollárt igényel a migrációért. Ezenkívül nem fognak több mint 5 webhelyet és 20 e-mail fiókot áttelepíteni. Ezenkívül 79,99 USD-t kell fizetnie, ha kevesebb, mint egy órás bevezető kurzust szeretne, amely segít megérteni szolgáltatásaikat. Ezek a dolgok számomra komoly kihívások, mert a legtöbb tárhely-szolgáltatót ingyen kapják.
 • Nem minden igazán „korlátlan” – A legtöbb tárhely-szolgáltató ezt a trükköt is használja. “Korlátlan” tárhelyet hirdetnek, amely valójában nem korlátlan. Ha csak átnézi a szolgáltatási feltételeket, akkor felfedi a csúnya igazságot. Ezt érdemes megnéznie, ha érdekli a részletek. Röviden: csak 3 GB-os adatbázistér használható fel, és nem haladhatja meg az 1000 adatbázist, mert ezek megszüntetik a fiókját. Talán még értesítés nélkül is.

Következtetés – A BlueHost jó hosting cég?

A BlueHost több mint két évtizede működik, ami bizonyítja, hogy valamit jól csinálnak. Teszteink és tapasztalataink azt is jelzik, hogy a BlueHost megbízható hosting cég. A WordPress.org és más jó hírű webhelyek ajánlották őket, mint a WordPress elsőszámú tárhelyszolgáltatóját. A BlueHost határozottan jó választás az új, valamint a növekvő webhelyek számára. Fejlesztőbarát, sok programozási nyelvet támogat, és újszülött felhasználók számára is nagyszerű.

Lehet, hogy a BlueHost nem mindenki számára elérhető, mert nem olcsó és a megosztott tervekben a funkciók korlátozottak. Ha olyan költségvetési gazdagépet keres, amely lehetővé teszi több domain tárolását, akkor nézd meg a HostGator vagy az iPage webhelyet. Nagyon javasoljuk a BlueHost alkalmazást a WordPress webhelyek számára!

Annak ellenére, hogy a hátrányok nem olyan csinos, a BlueHost továbbra is nagyon tisztességes tárhely-szolgáltató, és ajánljuk őket. Bár sokkal jobb ajánlatok vannak odakint azok számára, akik már létrehozott weboldalt szeretnének üzemeltetni, a BlueHost kiválóan alkalmas kezdőknek. Egy egyszerű weboldal vagy blog üzemeltetése olyan olcsó, mint ez a cég. Összességében a BlueHost az egyik legjobb, és nem fogsz hibázni, ha csatlakozol hozzájuk.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map