Bedste ubegrænsede båndbredde VPS-hostingudbydere

bedst-ubegrænset båndbredde-VPS-hosting-2019


I dag hænger folk meget på Internettet og søger noget underholdning, lærer nye ting eller handler. De gør dette på alle enheder, der har adgang til internettet, men hovedsageligt på mobiltelefoner og stationære computere. Data flyder konstant, og jo hurtigere de flyder, jo bedre. Folk hader det, når et billede ikke vises, eller en video fortsætter med at buffere, og det er normalt relateret til lav båndbredde.

Hvis du vil oprette din egen hjemmeside og levere kvalitetsindhold, har du bestemt brug for et pålideligt VPS-hostingfirma med en båndbredde, der tilfredsstiller dine besøgende. Dette er den første ting, som bloggere, online butikker og virksomheder skal se efter, før de opretter deres websted. Der er ikke sådan noget som ubegrænset båndbredde, det er bare det, at webhost-udbyderen ikke helt specificerede, hvor meget båndbredde du får.

Med ubegrænset betyder de, at den båndbredde, de leverer, sandsynligvis vil opfylde dine forventninger, fordi du ikke engang når den øvre grænse. Forskellene mellem VPS-hostingudbydere kan være betydningsfulde, og du skal kende de vigtigste krav for, at dit websted kan køre problemfrit, inden du vælger et.

For at gøre tingene enklere for dig vil vi guide dig gennem de forskellige typer VPS og årsagerne til, at du skal vælge en ubegrænset VPS. Derefter kan du bruge denne viden til at vælge en af ​​de 3 VPS-hostingudbydere, vi har gennemgået, med en båndbredde, der mest passer til din virksomhed.

Sådan vælges en VPS?

Når du vælger VPS-hosting til din virksomhed, er det vigtigt at undersøge. Først skal du finde ud af dine behov. Når du ved, hvad du har brug for, og hvor meget du er villig til at betale for det, kan du gå foran og finde få virksomheder, der tilbyder det, du har brug for. Før du foretager dit køb, skal du undersøge, spørge på fora eller sociale medier, læse anmeldelser og analysere dem. Her er nogle få aspekter, du skal tage i betragtning, mens du vælger en VPS-plan og en hostingvirksomhed:

Administrerede og ikke-styrede VPS-planer

Du behøver ikke at beskæftige dig med serveradministration som delt hostingbruger, men når det kommer til VPS-hostingplaner, er det en helt anden historie. En VPS-plan giver dig fuld kontrol, så du skal have erfaring med at udføre vedligeholdelse, holde styr på ydeevnen og softwareopdateringer.

Som nybegynder eller nogen, der er for travlt til at beskæftige sig med serveradministration, har du kun et valg. Du skal vælge en administreret VPS-plan, som flere og flere udbydere tilbyder i dag. For en større pris får du VPS-planen og en pålidelig ekspert, der vil tage sig af alle opgaver. Du behøver ikke at være professionel længere, hvis du vil opgradere til en VPS.

Hvor meget koster en VPS?

Hver virksomheds omdømme og priserne på deres web-hosting-planer spiller begge en enorm rolle i beslutningen om, hvilken du vælger til VPS-hosting. Afhængig af specifikationerne og funktionerne, der leveres i en lang række forskellige VPS-planer, kan priserne i høj grad variere.

Men da der er en enorm konkurrence mellem de store navne i webhostingbranchen, vil vi fortælle dig, hvor meget en VPS-hostingpakke koster i gennemsnit. Hvis vi overvejer en VPS-hostingplan med medium hardwarespecifikationer og måske et par ekstramateriale, som de fleste websteder kan stole på, vil det koste fra $ 8 til $ 15 pr. Måned. I denne prisklasse kan du normalt få 20 GB diskplads og 1 GB RAM.

Konventionelle og skybaserede planer

Mange udbydere promoverer deres skybaserede VPS-planer, men alligevel ved ikke alle, hvordan de adskiller sig fra konventionel VPS. Lad os afklare disse to forskellige typer ved at vise, hvor hver af dem trækker sine ressourcer fra, og hvordan de fungerer.

 • EN konventionel VPS er, når en server er opdelt i dele – fordi ikke alle har brug for en hel server til deres websted, ville det være spild af ressourcer. Så ved at abonnere på en konventionel VPS-plan lejer du dybest set en mindre del af en server i udbyderens datacenter. Der er adskillige VPS-konti på en enkelt server, der indstiller en bestemt lager-, båndbredde- og hukommelsesgrænse for hver bruger.
 • EN Skybaseret VPS service er lidt mere kompliceret. I dette system er flere fysiske servere opskåret i virtuelle dele, der forbindes sammen. Hver enkelt konto kører på en skyserver, der er forbundet til flere fysiske servere og bruger deres ressourcer.

Da der er flere servere til stede i ligningen – ikke kun en server, der begrænser ressourcerne, kan en skybaseret VPS give meget flere ressourcer end en konventionel. Hvis du ønsker flere ressourcer, kan du opgradere øjeblikkeligt, mens dit websted ikke lider af nedetid.

Kunde support

Lad os antage, at du har fundet VPS-hostingplan med de perfekte ressourcer og funktioner. Det kan virke som en enestående aftale, men der er stadig en ting, du ikke skal glemme: at sikre, at virksomheden leverer pålidelig kundesupport. Der er ikke noget værre end at løbe ind i et problem, du ikke kan løse, og der er ingen at kontakte.

Du skal vælge en udbyder med en positiv feedback på deres tekniske support. Det skal være et team af fagfolk, der er tilgængelige 24/7 gennem flere forskellige kanaler. Hvis dit websted ikke kører korrekt i en betydelig periode, kan din trafik muligvis begynde at falde.

Virksomheder kan tabe tusinder af dollars i sådanne lejligheder. Du kan også prøve en hostingudbyder og teste deres tekniske support, da mange af dem tilbyder en pengene-tilbage-garanti, hvis deres kunder ikke er tilfredse.

Hvorfor vælge ubegrænset båndbredde VPS

For det første, hvad er båndbredde nøjagtigt? Netværkets båndbredde på dit websted er det, der specificerer mængden af ​​data, der over tid kan uploades og downloades på dit websted. Ved at vælge en ubegrænset VPS-plan for båndbredde, vil dit websted være i stand til at håndtere enorme mængder trafik med mange besøgende, der downloader dine websider og filer på samme tid.

Hvis dit websted løber ind i en båndbreddegrænse takket være en trafikstigning, betyder det, at ikke flere kan besøge dit websted i øjeblikket. Det vil ikke indlæses, og dit websted kan endda gå ned. På den anden side er det dyrt at opgradere til en mere kraftfuld VPS-plan, når din virksomhed vokser. Det koster ikke kun mere end den foregående, men nogle af de andre detaljer kan endda overstige dine krav.

Når det er sagt, er det vigtigt at abonnere på en ubegrænset VPS-hostingplan for voksende virksomheder. På et tidspunkt vil der altid være et overløb af kunder, der ikke kan besøge dit websted på grund af dine båndbreddebegrænsninger, hvilket fører til et enormt fald af potentielle kunder og indtægter.

Begrænset båndbredde betyder undertiden også lav ydelse, hvis der er en stor mængde trafik. Du er nødt til at sænke kvaliteten af ​​indholdet, såsom billeder, designelementer eller videoer på dit websted for at komprimere det.

Jo mindre data dine besøgende har brug for at downloade, jo hurtigere kan webstedet og flere af dem deltage på samme tid. Ved at vælge den ubegrænsede VPS-mulighed for båndbredde er der ingen grund til at bekymre sig om det.

Bedste VPS-hostingudbydere med ubegrænset båndbredde

Nedenfor kan du finde en oversigt over de 3 største VPS-hostingudbydere, der tilbyder ubegrænset båndbredde.

1. BlueHost

bluehost-bedst-ubegrænset båndbredde-VPS-hostingBlueHost er et af de største navne, når det kommer til Linux-hostingtjenester. Deres Linux VPS-planer er tilgængelige siden 2013 og fik mange positive feedback gennem årene. Hos BlueHost kan du kun finde hosting-pakker, der er baseret på de nyeste skyteknologier som KVM og OpenStack.

Da alle deres planer er fuldt udstyrede og overkommelige, er de det foretrukne valg mellem alle slags virksomheder. BlueHost ved, at dit websted skal være i gang så hurtigt som muligt, så de opsætter din ubegrænsede VPS-server i det øjeblik, du abonnerer. De forbedrede deres cPanel-administratorgrænseflade med nyttige værktøjer til WHM-kontrol, serverstyring og CentOS-adgang.

BlueHost tilbyder kun fuldt styrede VPS-tjenester, hvilket betyder, at de er ansvarlige for serveradministration. Deres team tager sig af alt som serveropdateringer, oppetid og sikkerhed. Desuden er de klar til at besvare alle dine tekniske spørgsmål gratis. Uanset hvilken hostingplan du vælger, vil dine data blive beskyttet mod DDoS-angreb og spam.

I tilfælde af, at trafikken begynder at vokse på dit websted, kan du opgradere specifikationerne i din VPS-plan, og det medfører ikke nogen nedetid. BlueHost har et stærkt kundesupportteam, der kan hjælpe med alt, hvad der vedrører serveradministration og Linux. Du kan kontakte dem når som helst via e-mail, live chat og telefon.

De har tre VPS-planer tilgængelige med garanteret SSD-lagerplads for øget strøm. Deres standardplan koster $ 19,99 om måneden med en 30 GB lagerplads, 2 GB RAM og en IP-adresse. Så er der den udvidede plan, som er den mest anbefalede plan for $ 29.99 med specifikationerne på 60 GB lagerplads, 4 GB RAM og to IP-adresser.

Den tredje for $ 59.99 opgraderer dine CPU-kerner til 4 og giver dig 120 GB lagerplads, 8 GB RAM og 2 IP-adresser. Med hver ubegrænset VPS-plan får du et enkelt domæne og deres 30-dages pengene-tilbage-garanti.

2. GoDaddy

GoDaddy-bedste-ubegrænset båndbredde-VPS-hostingGoDaddy er sandsynligvis det mest populære firma derude blandt domæneregistratorerne, men det blev også et kæmpe navn som udbyder af webhoteller. De leverer webhostingstjenester af høj kvalitet, især når det kommer til VPS-pakker. Nu viser vi dig, hvorfor GoDaddy er en af ​​de største udbydere, hvis du har brug for ubegrænset båndbredde.

Ved at abonnere på en af ​​deres planer vil du være i stand til at bruge en masse operativsystemer, herunder CentOS 6 og 7, Fedora, Windows og Ubuntu. Da ikke alle webstedsejere slutter sig til de samme tekniske færdigheder, kan du administrere din VPS på 3 forskellige måder:

 • Hvis du er ekspert i serveradministration, kan du vælge deres selvstyrede service, der giver dig kommandolinje og RDP-adgang (Remote Desktop Protocol)
 • For dem, der ikke er så erfarne, er der den administrerede service, hvor brugere kan arbejde i et admin-kontrolpanel (enten cPanel eller Plesk) mens de tager sig af al overvågning, programrettelse og sikkerhedskopiering
 • Deres fuldt styrede service betyder, at du overhovedet ikke har nogen forpligtelser, serveradministratorerne hos GoDaddy vil tage sig af enhver opgave

GoDaddy investerede meget i premium hardware, så hvert websted på deres servere indlæses med et øjeblik. I øjeblikket er der 9 datacentre tilgængelige over hele verden. Deres kundesupportteam er virkelig nyttigt, og de er klar 24/7 til at løse dine problemer og besvare spørgsmål.

De leverer ubegrænsede ubegrænsede VPS-hostingplaner med priser, der spænder fra $ 27,99 pr. Måned helt op til $ 49,99. Selv den første er temmelig kraftig med sin 2 GB RAM og 40 GB diskplads. Dette kan skaleres op til en enorm 8 GB RAM og 240 GB lagerplads. Du får også et 1-årigt SSL-certifikat og 3 dedikerede IP’er med deres VPS-planer.

3. eUKHost

EUKHost-bedst-ubegrænset båndbredde-VPS-hostingeUKHost begyndte at levere webhostingtjenester tilbage i 2001 og har nu en enorm kundebase på over 40.000 webmastere og mere end 160.000 domæner. I England er de blandt de største udbydere i branchen med fremragende ubegrænsede VPS-planer.

Disse VPS-planer er alle fuldt styrede, hvilket betyder, at eUKHost tager sig af opdateringer, konfiguration, software og applikationsinstallationer og sikkerhed på serverne. Efter at have abonneret på en af ​​deres planer, kan du vælge mellem en Plesk- eller cPanel-interface som dit admin-kontrolpanel. Når de har modtaget din betaling, vil din VPS-konto være i gang i de næste 3-4 timer i gennemsnit.

Med din ubegrænsede VPS får du også et nyttigt kundesupport-team, som er tilgængeligt døgnet rundt via chat, telefon og e-mail. Hos eUKHost garanterer de at svare på din e-mail på 15-20 minutter. De giver dig fuld administratoradgang, som giver dig mulighed for at anvende brugerdefinerede applikationer til din VPS.

Der er ikke behov for øjeblikkeligt at købe deres ubegrænsede VPS-plan, du kan også prøve den i 30 dage og derefter bede om dine penge tilbage. eUKHost garanterer en 100% oppetid, og selv hvis der opstår en serverfejl, tager de øjeblikkelig handling. Lad os nu se priser og specifikationer for deres ubegrænsede VPS-planer.

De har 4 forskellige VPS-planer. Startplanen koster £ 12,99 pr. Måned med 2 CPU-kerner, 3 GB RAM og 60 GB lagerplads. Deres bedst sælgende plan er Standard VPS med 4 CPU-kerner, 6 GB RAM, 120 GB lagerplads og et gratis domæne SSL til £ 19.99 månedligt. Den mest kraftfulde plan er Enterprise med 6 CPU-kerner, 16 GB RAM, 480 GB diskplads og Domain Wildcard SSL for £ 33.99 pr. Måned.

Du får 2 gratis dedikerede IP’er med enhver plan. Alle fire planer er baseret på avanceret hardware, inklusive de nyeste Intel Xeon-processorer, SSD-drev og DDR4-hukommelse.

Konklusion

Nu, hvor du ved mere om tre af de største udbydere af VPS-webhosting, bør det være lettere at vælge en, der mest passer til din virksomhed. Hvis du vil have en mere kraftfuld løsning, men din virksomhed ikke er klar til en skybaseret plan eller en dedikeret server, kan du ikke gå galt med en ubegrænset VPS-plan.

VPS ligner meget en dedikeret server med sin fleksibilitet, men alligevel kræver det ikke et så stort budget. På den anden side er delte hostingplaner store til at starte med. Men når din virksomhed begynder at vokse, kan du hurtigt nå de øvre grænser og finde dig selv i behovet for at opgradere til en webhostingplan med flere ressourcer. Da en ubegrænset VPS-hostingplan kan håndtere en masse trafik i lang tid, er det det mest populære valg for de fleste brugere.

Når du søger efter den perfekte VPS-udbyder, er den første ting, du skal se på, ydelsesfunktionerne. Derefter anbefales det at se på HDD, båndbredde, CPU og RAM leveret af både de dedikerede og VPS-planerne, så du kan foretage en sammenligning og beslutte, hvilken der er bedre til dit mål.

Ved at vælge en ubegrænset VPS-plan, der for det meste passer til dit websted, sikrer du en problemfri browseroplevelse for dine besøgende, mens du får en kraftfuld webhostetjeneste til en overkommelig pris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map