7 Bedste WooCommerce Hosting Australien

bedst-woocommerce-hosting-australien


Hvis du leder efter en betroet WooCommerce-hosting, er vi her for at hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning. Som et gratis WordPress eCommerce-plugin kan WooCommerce hjælpe dig med at sælge dine produkter online nemt og hurtigt uden tekniske problemer.

Tilsyneladende giver denne platform dig mulighed for at administrere og køre forskellige aspekter af en online butik såsom kundefakturaer, produktkategorier og lagerbeholdning blandt andre. Alle disse funktioner er sømløst integreret som standard, hvilket gør WooCommerce-plugin til en sikker og praktisk platform for dem, der ønsker at opbygge en splinterny WooCommerce-butik eller snarere udvide deres eksisterende websted ved hjælp af den bedste WordPress eCommerce-løsning.

Der er en bred vifte af webhostingsplatforme til din WooCommerce-butik, og hver har sine egne unikke funktioner, som du finder ønskelig. Det betyder ikke noget, om du lige er kommet i gang, eller om du er en professionel inden for dette område, vores valg af de 7 bedste WooCommerce Hosting Australien hjælper dig med at gøre et skridt i at udvide din virksomhed online. Lær mere om vores topvalgte værter i følgende anmeldelse:

Top WooCommerce hosting-udbydere til australske kunder

Nedenfor finder du anmeldelser af de bedste webhostingudbydere, der tilbyder WooCommerce hosting. Vi anbefaler alle disse webhostingfirmaer til kunder fra Australien.

1. A2Hosting

A2Hosting-woocommerce-australia

A2Hosting

A2Hosting har et slogan, der siger, “Vores hastighed, vores succes”, og faktisk er denne webhostingudbyder kommet langt som en australsk webhosteløsning. Denne platform er finjusteret, hurtig og altid klar til dig. Derfor tilrådes du at vælge en højhastighedspakke, der er skræddersyet til dine behov.

Start med Shared Hosting, vil du kun dele med $ 3,93 om måneden for at nyde at være vært for din personlige blog eller webside med Joomla, Drupal eller WordPress optimeret. Værten bruger Turbo-servere, der har en hastighed på op til 20 gange hurtigere end andre konkurrenter på markedet. Denne plan er let at bruge, og den giver dig mulighed for en gratis webstedsoverførsel.

VPS Hosting-planen under denne vært kommer på $ 5,00 pr. Måned, hvilket giver dig mere magt end Shared Hosting. Det, der får dig til at lide det mest, er dets hastighed, sikkerhed og det faktum, at det er udviklervenligt. Ud over at give dig en mulighed for en gratis webstedsoverførsel, har du også en mulighed for at vælge dit ledelsesniveau, der passer til dine online behov.

For forhandlerpakken koster det dig $ 13,19 om måneden, så du er vært for dine egne kunder. Dertil kommer, at du har nemt opsætning af hostingkonti, fuldt hvidmærket WHM-kontrolpanel i verdensklasse og gratis faktureringssystem.

Med $ 99,59 om måneden giver Dedicated Hosting dit websted mulighed for at have intensive forretningsbehov, hvor du vil være i stand til at tilpasse din egen server’s ressourcer, have fuldstændig isolering, vælge det ledelsesniveau, du ønsker, og nyd en gratis webstedsoverførsel.

2. SiteGround

Siteground-woocommerce-hosting-australien

SiteGround

SiteGround er en af ​​WooCommerce Host med sine fire datacentre i Chicago (USA), London (UK), Amsterdam (Holland) og Singapore. SiteGround giver dig et par muligheder, afhængigt af om du er en starter, en professionel eller bare udvider dine websteder. Denne webhostingudbyder er skræddersyet til succes for din forretning eller personlige websteder.

For begyndere tilbyder SiteGround en StartUp-pakke, der er designet til at lade dig lave et godt websted. Pakken koster dig $ 3,94 pr. Måned, og til gengæld vil du kun være vært for et websted, få 10 GB webplads og administrere op til 10.000 besøgende på dit websted hver måned. De væsentligste funktioner til denne pakke inkluderer en gratis SiteBuilder, gratis e-mail-konti, gratis CloudFlare CDN og 24/7 support blandt andre.

GrowBig-pakken er designet til vækst af dit websted, og det koster $ 5,95 om måneden for at lade dig være vært for ubegrænsede websteder, have 20 GB websted og 25.000 webstedbesøg hver måned. Andre vigtige funktioner inkluderer en gratis SiteBuilder, gratis HTTPS & SSL, gratis e-mail-konti, gratis daglige sikkerhedskopier, 24/7 kundesupport og så videre.

Når det kommer til GoGeek-pakken, koster det dig $ 11,95 pr. Måned for at være vært for ubegrænsede websteder, få webplads på en svimlende 30 GB og være i stand til at generere 100.000 besøg hver måned. Derudover har du funktioner såsom avanceret prioritetssupport, mere serverstyrke, PCI-kompatible servere og 1-klik Git Rep Oprettelse udover alle andre funktioner i de to andre pakker.

3. CloudWays

cloudways-styret-woocommerce-hosting-australien

CloudWays

CloudWays er kendt for at være en kundeorienteret administreret cloud-hostingplatform med 4 nye datacentre i Japan, Mumbai, Oregon og Singapore for at hjælpe med at udvide rækkevidden til de fleste af de asiatiske lande og amerikanske regioner. CloudWays er kendt for at lette en komplet WooCommerce-hostingoplevelse, der sigter mod at optimere online butikker, forbedre konverteringsfrekvenserne og generere mere salg.

Denne platform har funktioner, der dækker ethvert aspekt af et godt styret e-handelshosting. Disse funktioner inkluderer SSD-baseret hurtig WooCommerce-hosting, der giver dig mulighed for at have fuld kontrol over alle WooCommerce-servere, Advanced Cache til hurtig WooCommerce-hastighed, Optimeret stak bestående af Nginx, Apache, PHP, MySQL og FPM for at fremskynde indlæsningstiden, PHP -7 Klar-servere, CloudWays CDN og til sidst, gratis WordPress Cache-plugin for bedre ydelse.

Denne hostingudbyder er praktisk med en fungerende hostingløsning til eCommerce for at opfylde alle WooCommerce hosting krav. I dette tilfælde vil du støde på en løsning for udviklere, løsning til SMB’er, løsning til agenturer og løsning til opstart.

4. StableHost

stablehost-woocommerce-hosting-australien

StableHost

StableHost er stolt af at tilbyde 6 forskellige placeringer, du kan vælge til din vært. Disse placeringer er i Phoenix (Arizona), Chicago (Illinois), Amsterdam (Holland), Singapore, Stockholm (Sverige) og Valencia (Spanien).

Når det kommer til hosting-planerne, har StableHost det bedste. Til at begynde med er der WordPress Hosting, der opkræver $ 1,75 om måneden for startere, $ 3,75 per måned for fagfolk og $ 28,50 månedligt for platin-pakken. Dertil kommer WordPress med mere end 10.000 gratis temaer, 1-kliks installation af webstedet og en tilpassbar HTML.

Delt hosting koster $ 1,75 pr. Måned for begyndere, $ 3,75 månedligt for fordele og $ 28,50 månedlige gebyrer for Platinum-pakken. Desuden har du ubegrænset diskplads, ubegrænset båndbredde, 27/7/365 kundesupport og så videre. Andre webhosteplaner, der hører under StableHost, inkluderer Enterprise Web Hosting, Ubegrænset webhosting, forhandlerhosting og virtuelle private servere (VPS).

5. Hostinger

hostinger-woocommerce-hosting-australien

Hostinger

Hostinger er en af ​​de syv WooCommerce, der er vært for Australien, som du kan stole på. Denne web-hosting-udbyder har en god oppetid på cirka 99,88 procent, og det betyder, at denne vært klarer sig ret godt. Med en hurtig belastningstid på 385 ms giver Hostinger dig en forsikring om en hurtig sideindlæsning til dit websted for at hjælpe med at generere internettrafik til dit websted, hvilket fører til en bedre placering af søgemaskinerne.

Dette skyldes det faktum, at Hostinger har servere i Asien, Europa og USA, der er forbundet til en 1000Mbs for at sikre, at indlæsningstiden er stabil hele tiden. Virksomheden giver dig også en 30-dages pengene-tilbage-garanti samt flersproget kundesupport for at holde din online forretning stabil.

Andre bemærkelsesværdige funktioner, som du vil synes at være ret imponerende med Hostinger, er det gratis domænenavn og gratis webstedsbygger, brugervenlige, ubegrænsede funktioner, der leveres med både premium- og forretningsplaner, industristandard-prissætningstricks, der gør det let tilgængeligt og overkommelige. Hostingplanerne inkluderer Shared Web Hosting, Cloud Hosting og VPS Hosting.

6. DigitalOcean

digitalocean-sky-woocommerce-hosting-australien

DigitalOcean

DigitalOcean er en perfekt WooCommerce vært, som du kan bruge til at forbedre din online forretning. Platformen leveres med en bred vifte af funktioner, der er nyttige for din virksomhed.

Først og fremmest har denne hosting forudsigelig prisfastsættelse. Dette betyder, at du bliver nødt til at glemme de andre komplekse prisstrukturer og være opmærksom på DigitalOceans månedlige lejestrukturer inden for branchen og industrien. Den fælles struktur omfatter imidlertid standarddråber, generelle dråber og CPU-optimerede dråber.

DigitalOcean-hosting kan prale af en service i verdensklasse, der er gratis døgnet rundt. Tjenesterne fokuserer hovedsageligt på teknisk support for at sikre, at din online forretning kører glat hele tiden. Derudover kommer DigitalOcean klart ud som en pålidelig platform for din WooCommerce Host.

Denne webstedsudbyder har mere end 100.000 dedikerede udviklerteam over hele verden for at sikre, at du får rettidig support til din online forretning. Derudover løfter denne platform dig en SLA på 99,99 procent i dens hostingtjenester.

7. WP Hosting

wphosting-woocommerce-hosting-australien

WP Hosting

Hvis du søger at holde dit indhold sikkert og styret, skal dit valg af en WooCommerce vært være WP Hosting. Uanset om du blogger, sælger varer eller bare administrerer din online portefølje, har WP Hosting du dækket. Faktisk gør det alt super let, når du opretter dit websted.

Men det vigtigste skridt at tage er at sikre, at du har en dedikeret webhost-plan for at holde dit online indhold sikkert og sikkert. På den anden side vil denne Hosting-platform ikke give dig svært ved at installere den, fordi der ikke er nogen kompliceret installationsproces. Alt hvad du skal gøre er at lave et par klik, og alt falder på plads.

Faktisk er WP Hosting en perfekt mulighed for dig, hvis du søger efter en enklest administreret WordPress-hosting til din virksomhed. WP Hosting leveres med tre pakker. Den første er den billigste og omtales ofte som Standard Hosting, derefter efterfulgt af Pro Hosting og til sidst Premium Hosting.

Sådan vælges en god australsk WooCommerce vært?

Når det kommer til at vælge en god australsk WooCommerce-vært, er der faktorer, der skal overvejes. Dette betyder, at denne platforms ydelse bestemmes af en række faktorer, hvoraf nogle er fremhævet nedenfor:

Hvordan hastighed påvirker SEO og brugeroplevelse

Hastighed er en vigtig komponent, der gør enhver given WooCommerce Host effektiv og effektiv. Med en fremragende oppetid og sidehastighedshastighed kan du være sikker på, at din online butik også imødekommer dine krav og dine kunders behov.

Normalt hjælper hastigheden med at generere internettrafik til dit websted, og dette er fordelagtigt, når det kommer til søgemaskineoptimering (SEO). Når dit websted modtager flere besøgende, rangerer søgemaskinen det højere end dine konkurrentwebsteder, og i processen forbedrer det brugeroplevelsen. Når du vælger en vært til din australske WooCommerce, skal du sikre dig, at den har den bedste oppetid og hastighed.

Ubådskabler, der forbinder Australien med resten af ​​verden

Australien har 21 ubåde til kabler med 10 af dem, der er nedlagt, 11 fungerer ikke og 1 under opførelse. Dette fortæller klart, at Australien ikke er godt forbundet med undersøiske kabler, og at nogle få, der er i drift, er gamle og tilbøjelige til lejlighedsvis strømafbrydelse. Hvad betyder det? Normalt transmitterer ubådskabler terabyte med data fra den ene ende til den anden ved en lyshastighed. Men når spørgsmålet om strømafbrydelse af ubådskabler bliver tydeligt, bremses internettet, og i processen bremser webstedet også.

Denne situation er skadelig, især for dem med online små virksomheder, hvis værter er placeret i Australien. For at holde dem i forretning har disse værter brug for døgnet rundt. Langsome indlæsningshastigheder kan være frustrerende, og i sidste ende sænke din virksomhed. Som sådan anbefales det, at du overvejer at være vært for dine websteder med pålidelige og effektive internationale webhosts.

Australske hostingtjeneste priser

Den anden faktor, der skal overvejes, når du vælger en god australsk WooCommerce, er omkostningerne ved hosting-tjenester. I betragtning af at Australien ikke er tilsluttet godt nok med ubådskabler, er behovet for god internethastighed og effektivitet ude af spørgsmålet, hvis du virkelig ønsker at være flydende med din online forretning. Derfor er hostingtjenester i Australien lidt dyre sammenlignet med andre lokationer. Med de fantastiske funktioner, konkurrencedygtige priser, superhurtige hastigheder og et effektivt kundeserviceteam, vil de ovennævnte hostingudbydere helt sikkert fungere godt for dig i Australien.

Konklusion

Inden du vælger din ideelle WooCommerce-vært i Australien, er det vigtigt, at du tjekker, hvilke hostingplaner der er egnede til dig med hensyn til funktioner og effektivitet. For at nå dette mål skal du overveje et par faktorer, der er forklaret ovenfor, inden du træffer din endelige beslutning om, hvad du vil have. WooCommerce, der er vært i Australien, kan virkelig ændre den måde, du udfører din online forretning på, og på lang sigt vil du helt sikkert høste store fordele.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map