6 bedste udbydere af webstedshosting

bedst-fotografering-website-hosting


Fotografering involverer ikke kun optagelse af utrolige fotos, da du også har brug for at opbygge og vise din portefølje. En online portefølje er en solid måde at tiltrække nye kunder på. Et fotograferingswebsted kan starte med det lille og vokse sammen med dit håndværk. Webstedsværter er i masser, og deres platforme er lette at bruge. Valg af den rigtige hostingudbyder maksimerer din online tilstedeværelse, tiltrækker mange forretningsmuligheder og viser en kvalitetsportefølje.

Hvis du er nybegynder til at opbygge et websted og online markedsføring, kan du vælge administrerede webstedsbyggere som Wix og Squarespace. Nogle fotografer ønsker imidlertid den kreative frihed til at lave deres websteder og vælge populære websteder som WordPress. Nogle af de bedste platforme at overveje er:

1. SmugMug

SmugMug-fotografering-website-hosting

SmugMug

Fotodelingstjenesten SmugMug er ret populær blandt professionelle fotografer. Platformen har smukt designede skabeloner, der får billeder til at se utrolige ud. Skabelonerne er desuden mobile lydhør, så din portefølje ser godt ud fra hvilken enhed en bruger logger ind med. En anden fordel ved SmugMug er brugervenligheden. Du kan offentliggøre det første galleri på en knap time ved at bruge standardskabeloner.

Der er også flere muligheder for e-handel til dit arbejde.

SmugMug tilbyder en gratis prøve på to uger, hvorefter en bruger skal opgradere til et betalt abonnement. Der er fire pakkeniveauer med det basale, der tilbydes til $ 4 om måneden. Den pakke, der har flest funktioner, starter ved $ 40 hver måned, hvor en fotograf kan tilbyde prislister for kunst, tryk og digitale prints. Du kan forbinde et domæne, du allerede ejer, eller købe et via platformen. Du kan også bruge et ved hjælp af SmugMug-navnet, som vil være www.yourpreferredname.smugmug.

SmugMug er stolt drevet af Amazon Web Services, en af ​​de bedste løsninger inden for erhvervswebsektoren. Supplerende funktioner giver dig mulighed for at bestemme, hvilke arbejdsstykker du vil benytte offentligheden. Det fremragende supportcenter hos SmugMug er også et vindende træk for stedet.

2. Weebly

Weebly-fotografering-website-hosting

Weebly

Weebly’s platform er en webstedsbygger, der er let at bruge. Gennemsnitlige temaer er ideelle til standard forretningsmodeller som velgørenhedsorganisationer og hobbyer. Fotografering er dog ret detaljeret, og du har brug for noget, der griber opmærksomheden. Premium skabeloner er den perfekte løsning til professionelle fotografer. Du har muligheden for at designe din egen skabelon, hvis du er fortrolig med kodning, eller hvis du bruger tjenester fra en udvikler. Weebly giver sådanne brugere adgang til deres HTML / CSS-koder for at kuratere websteder, der appellerer til dem. Du kan købe en premium skabelon på Weebly, som er designet til at se professionel og unik ud. Disse skabeloner spænder mellem $ 35 til $ 50 og købes en gang uden tilbagevendende gebyrer.

Weebly er værdsat for sin enkle brugergrænseflade, som ikke er fyldt med funktioner. Platformens app-butik er blandt de bedste på markedet, og de vil hjælpe dig med at skalere dit websted til dets største funktionalitet. Fotografer tegnes af Weeblys ubegrænsede lagerplads, som lader dem konstant udvide deres samlinger. Det pålægger ikke dimensionerbegrænsninger for uploadede fotos, så dine fotos ændres ikke. Weebly har forbedret sit design i de senere år for at gøre det mere tiltalende for fotografer.

3. Wix

Wix-fotografering-website-hosting

Wix

Wix har mange tilbud til professionelle fotografer, der gør det til en af ​​de største fotograferingswebbygere. Webstedet har en gratis plan for brugere, der bruger Wix-underdomænet. Disse brugere tillader også Wix-annoncer til de, der vises på deres websteder. En premiumplan giver dig mulighed for at bruge et brugerdefineret domæne kombineret med fuld funktionalitet. Websteds gratis funktioner inkluderer indtægtsgenerering, 24/7 support, søgemaskineoptimering, flere sprog, mobiloptimering og online e-handelsbutik. Med premium-planen får du desuden 500 MB lagerplads, gratis hosting, premium support og Google Analytics.

Wix tilbyder over 500 skabeloner, der er professionelt designet, og mere end 30 af disse er målrettet mod fotografer. Talrige gallerier spænder fra det minimalistiske til det kreative og urbane. Du kan tilføje sociale medieforbindelser og kontaktformularer til din side. En e-handelsplan eller en VIP-pakke gør det nemt for dig at sælge dine produkter. Du kan endda integrere sådanne platforme som Etsy. Platformen har praktiske redigeringsfunktioner til en hurtig løsning, og hastighederne for foto-upload er på samme måde fantastiske. Wix afslørede en “kunstig design-intelligens”, der har til opgave at håndtere det meste af det manuelle arbejde med at udforme webstedet med en algoritme.

WordPress Hosting Services for Fotografer

Fotografer ønsker, at deres billeder skal indlæses hurtigt på deres websteder, og de ønsker også SEO-optimering, sikkerhedskopiering, opdateringer og support. Disse grunde får WordPress til at skille sig ud fra dens konkurrence. Der er tre niveauer for et WordPress-websted. Du kan få en gratis WordPress-konto på WordPress.com, som administreres helt af platformen. Du vil være fri for alle administrationsbeslutninger inklusive sikkerhedskopieringer og opgraderinger.

Du kan vælge en selvhostet WordPress-konto på en ikke-administreret vært. I dette tilfælde vil du købe webhosting fra et firma og konfigurere dine installationer på WordPress. Den mere idiotsikre mulighed er selvhosting på en administreret vært. Disse værter administrerer forskellige aspekter af dit websted, f.eks. Præstationsoptimeringer og sikkerhedskopiering og gendannelse. De øverste hostingledere inkluderer:

4. HostGator

hostgator-fotografering-website-hosting

HostGator

HostGator er vært for millioner af websteder for at gøre det blandt branchens førende platforme. Det er en af ​​de billigste hosting-ledere for WordPress, og du kan vælge en af ​​deres flere planer. Det leverer gratis migrationstjenester for nye brugere i løbet af den første måned, hvor de tilmelder sig.

En fotograf har brug for et hurtigt websted, da det er en vigtig indikator for besøgende tilfredshed. Forsinkelser kan reducere sidevisninger og udløse lave SEO-placeringer. Serverens responstid for HostGator er tilfredsstillende på mindre end et sekund. Det garanterer også 99,9% oppetid, hvilket er imponerende pålideligt for et kreativt websted. HostGators support er tilgængelig døgnet rundt både til live chat og telefonstøtte, mens hosting-dashboardet har en supportportal til almindelige forespørgsler. Du kan vælge den plan, der appellerer til dig, når du vælger HostGator.

5. BlueHost

Bluehost-fotografering-website-hosting

Bluehost

BlueHost har været på den anbefalede liste over hostingudbydere af WordPress siden 2005. Hver hosting-pakke inkluderer et gratis domæne i et år, automatiserede sikkerhedskopieringer og opdateringer, øjeblikkelige WordPress-installationer og ubegrænset båndbredde. Du kan nemt vælge temaer og plugins til dit websted for at skabe et professionelt look. Der er en række support og databaser tilgængelige ved dit køb.

Webstids oppetid på webstedet er omkring 99,9%, hvilket er blandt grundene til, at det er foretrukket af WordPress-brugere. Dets serverhastigheder er også tilstrækkelige, så dit fotograferingswebsted indlæses på få sekunder.
Det billigste af det produkt, der tilbydes af BlueHost, er delt hosting, der spænder mellem $ 7.99 og $ 14.99 pr. Måned. Der er grundlæggende plus og valg plus planer tilgængelige med denne mulighed. Der er også en WordPress-optimeret mulighed, der starter ved $ 39.99 hver måned. Du kan vælge cloud hosting til $ 9,99 om måneden. En fordel med BlueHost er, at det giver dig mulighed for at opskalere dit websted, når du skrider frem i fotografering. Omkostningerne og trængsel ved at skifte hostingudbydere kan være overvældende, og det er bedst at arbejde med den samme manager. En almindelig ulempe er imidlertid, at du vil blive konfronteret med fornyelser af prisstigninger.

6. InMotion Hosting

InMotion-fotografering-website-hosting

InMotion Hosting

InMotion er blandt de største webhostingfirmaer, og det har været uafhængigt siden starten i 2001. Virksomheden er anerkendt som værende blandt de stabile firmaer i sin størrelse, der ikke ejes af Endurance International. Det har en gennemsnitlig oppetid på 99,9%, så du behøver ikke at bekymre dig om, at dit websted er upålideligt. InMotion rangerer også meget med hurtige serverhastigheder.

InMotion’s WordPress-hostingplan er designet til at give overlegen ydelse og sikkerhed. Pakken indeholder seks forskellige muligheder med deres egne priser. Den grundlæggende er WP-1000S, ideel til små blogs. Det starter på $ 8,99 pr. Måned og inkluderer et gratis domæne, et enkelt websted, 40 GB SSD-lagerplads og ubegrænset båndbredde og e-mail-konti. Bloggere kan vælge WP-2000S, der passer til 50.000 besøgende månedligt og opgraderet opbevaring af 80 GB lagerplads til $ 12.99 om måneden.

WP-5000S understøtter ti websteder til $ 74,99 om måneden og er perfekt til et stort websted med en trafik på 600.000 besøgende hver måned. Der findes også 200 GB SSD-lager med denne plan. WP-6000S starter ved $ 142.99 og understøtter 20 websteder. Det er velegnet til websteder med brugere på i alt 1,2 millioner hver måned.

Sådan vælges et websted vært for fotografi?

At vælge en god websted vært er afgørende for en fotograf, da det er her, du vil vise din portefølje. Ikke al hosting er skabt lige, som du snart lærer. Platformer rangerer forskelligt i aspekter som opbevaring, sikkerhed, SEO-optimering, opdateringer og sikkerhedskopieringer og belastningstider. Her er de vigtigste overvejelser for enhver fotograf, der er på udkig efter hosting:

Opbevaring

Fotografering afhænger af filer og filer med billeder. Du har brug for en udbyder med tilstrækkelig lagerplads til alle dine klientgallerier og porteføljefotos. Et fotograferingswebsted er billedafhængigt, hvilket betyder, at dine brugere vil være mest interesseret i denne store del af dit websted. Du ønsker ikke at komprimere billeder for at maksimere utilstrækkelig lagerplads og derefter tilbyde dine besøgende billeder i lav kvalitet.

Før du vælger webstedshosting, skal du spørge dig selv, hvor mange porteføljegallerier du har brug for. Har du brug for klientisoleringsgallerier? Hvor mange af disse gallerier vil du potentielt være vært for hvert år? Kan du være vært for klientgallerierne på ubestemt tid på dit websted? Mange virksomheder reklamerer for at tilbyde ubegrænset lagerplads, selvom de pålægger kasketter og throttles. Virkeligheden er, at lagerplads er dyr, og du kan starte med en lavere prisplan som 50 GB eller 100 GB og opgradere over tid.

Hastighed & Pålidelighed

Skalerbarhed er afhængig af ydelse og hastighed, og du vil have et websted uden netværksproblemer. Det er usandsynligt, at du finder noget problem, når du oprindeligt offentliggør dit websted, men du kan støde på pålidelighedsproblemer, efterhånden som dit websted vokser. Se efter oplysninger om oppetidsgarantier, datacentre, servere og netværksanmeldelser af brugere.

Fotograferingswebsteder er centreret omkring billeder, hvorfor du er nødt til at tænke over det websted, der er valgt efter dit valg. Besøgende og klienter bliver frustrerede over langsomme indlæsningshastigheder, og du kan miste potentielle kunder på grund af dette.

Backup

Du vil sandsynligvis bruge en masse tid på at opbygge din hjemmeside, og den sidste ting, du gerne vil gøre, er at genskabe det igen, hvis dataene går tabt. En funktion til sikkerhedskopiering og gendannelse af data er vigtig for en webhostingudbyder. Nogle udbydere har brug for dig for at udløse backup manuelt, mens andre har automatiske indstillinger. Denne funktionalitet giver dig ro i sindet, når du arbejder på at få vist din portefølje.

Prisfastsættelse

Spørgsmålet om at opbygge et gratis fotograferingswebsted bliver smidt meget rundt. Det kommer dog til målet, og du bør overveje, hvorfor du starter hjemmesiden. Hvis det er en afsætningsmulighed for en hobby, gør en gratis webstedshost det. Et bæredygtigt fotograferingsselskab har dog brug for ekstra funktioner, der leveres med en betalt plan. For at starte kan du vælge en grundlæggende pakke og skalere op, efterhånden som du bliver mere rutineret i branchen.

Support

De fleste fotografer er ikke it-specialister, hvorfor det hjælper at have et teknisk supportteam. Ideelt set skal supporten være tilgængelig 24/7, og den skal tilbydes via en række platforme som live chat, telefon og billet. Den gennemsnitlige supporttid er også en god indikator for kvaliteten på hjælp fra en bestemt udbyder.

Optimering af dine fotos til Internettet

Optimering af billeder til internettet involverer inkludering af billeder i den rigtige dimension, format og opløsning, samtidig med at den mindst mulige størrelse opretholdes. Billeder er almindelige skyldige, når det drejer sig om langsomme indlæsningshastigheder. Brugere opgiver hurtigt websteder, der tager lang tid at indlæse, hvorfor billedoptimering er vigtig. Praksisen vil forbedre sidehastighedshastigheden og forbedre SEO-ranking. Søgemaskiner er heller ikke fans af langsomme websteder, og de værdsætter høje hastigheder. SEO-placeringer påvirker direkte dit websteds synlighed online. Optimerede billeder forbedrer også besøgendes engagement med websteder.

Der er mange billedoptimeringsværktøjer, du kan bruge, herunder Adobe Photoshop, Gimp, FileOptimizer, Affinity Photo og Trimage. Plugins til billedoptimering er også tilgængelige i platforme som WordPress. JPEG-billeder er ideelle til fotografering, der indeholder mennesker, ting og steder. PNG-formatet har bedre kvalitet, men det har en større filstørrelse. For at komprimere billeder er det bedste værktøj den avancerede tabsgivende billedkomprimering, der er tilgængelig i de fleste redigeringsværktøjer.

Konklusion

Websteder er mere end kreative forretninger, da de viser porteføljen af ​​et individ eller brand. For en fotograf er websteder platforme til at skille sig ud fra mængden og blive ansat. Webhosting er blandt de valg, du vil tage, når du opretter et websted, og det vil stole på faktorer som support, priser, opbevaring, pålidelighed og skalerbarhed. Fotografer bliver også nødt til at optimere deres arbejde til internettet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map