5 bedste værktøjer til webstedsbygger til begyndere

best-website-byggere-2019


For enten at starte en virksomhed eller blot få din stemme hørt på Internettet, er en tilstedeværelse på sociale medier ofte ikke næsten nok til at opnå det. Og selvom sociale medieplatforme som Facebook, Twitter, Pinterest og andre er en fantastisk måde at oprette forbindelse og opbygge et publikum på; Hvis du ønsker en ægte og relevant online tilstedeværelse, skal du på et tidspunkt oprette din egen hjemmeside.

Dette er de top 5 webstedsbygger, vi anbefaler:

Selskab
Pris fra
Prøve

1wix.com gratis webstedsbygger$ 5,00 / moGRATIS
2weebly.com webstedsbygger gratis$ 8,00 / moGRATIS
3websitebuilder.com gratis prøveversion$ 5,99 / moGRATIS
4webs.com webstedsbygger gratis$ 5,99 / moGRATIS
51og1 mit websted$ 6,99 / mo30-dages penge tilbage

Den største fordel ved at oprette og styre dit helt eget websted er, at du vil have absolut og total kontrol over, hvordan dit indhold vises, samt det visuelle design og præsentation for dit websted. Dette er sandsynligvis det mest afgørende trin, hvis du vil opbygge troværdighed og troværdighed hos dit publikum, uanset om du bare er en blogger, et personligt brand, organisation eller virksomhed.

Med de store forbedringer og teknologiske fremskridt, som internetsfæren har styret de sidste flere år, har processen med hosting, opsætning og styring af dit helt eget websted aldrig været lettere og enklere. Du vil være i stand til at bruge nogle af de mange magtfulde værktøjer, funktioner og muligheder for ikke kun let og hurtigt at opbygge dit websted fra bunden, men også øge funktionaliteten og æstetikken på dit websted enormt.

Det er her webstedsbyggerværktøjer kommer i spil. For de håbefulde webstedsejere, der ikke har forudgående kodningskendskab eller erfaring, kan nogle opgaver i forbindelse med oprettelse og styring af websteder virke komplicerede og hårde. Webstedsbyggerværktøjer hjælper dig med at drage fordel af alle de tilbudte funktioner og giver dig mulighed for at designe dit websted i henhold til de valg og muligheder, du har til din rådighed. Dette er muligt med en brugervenlig og hjælpsom brugergrænseflade og specielt udformede funktioner, der gør hele processen meget let og hurtig.

Sådan vælges det bedste webstedsbyggerværktøj

Tidligere kræves det, at opsætning af dit eget websted fra bunden enten betaler nogen for at gøre det for dig eller have omfattende viden eller erfaring, når du arbejder med HTML, PHP, JavaScript, viden om, hvordan servere fungerer såvel som erfaring med forskellige web hosting-tjenester. Webstedsbyggerværktøjer tilbyder næsten alle disse tjenester gratis.

Hvis du starter et websted for din virksomhed, er det helt afgørende at vælge et webstedsbyggerværktøj, der har mange vigtige online marketingfunktioner, værktøjer og muligheder. Disse er virkelig vigtige, når det gælder at øge rentabiliteten af ​​dit websted gennem brug af backlinks, indkøbsvogne, online butikker og andre nyttige muligheder for at tjene penge på dit websted.

Da du er interesseret i at bruge et webstedsbyggerværktøj for at hjælpe dig med at opsætte dit websted, ville du sandsynligvis ønske, at webstedsbyggerværktøjet har en meget enkel og brugervenlig brugergrænseflade. Derfor skal du være forsigtig med at vælge webstedsbyggerværktøj, der bruger en træk-og-slip-grænseflade, der giver dig mulighed for nemt og hurtigt at opbygge dit websted fra bunden.

Nogle ekstra funktioner og tjenester, der er meget nyttige til dit websted, er ting som interaktionsknapper på sociale medier som delingsknappen, blogs og kontaktformularer, gallerier samt video- og andre medieafspillere. Hvis du ønsker det, kan du vælge at bruge et webstedsbyggerværktøj, der giver mulighed for adgangskodebeskyttelse af bestemt indhold på dit websted, hvilket er nyttigt, når du opretter abonnementspakker til dit websted.

Et andet nøgleelement, du skal tage i betragtning, er skabeloner. Et godt webstedsbyggerværktøj skal altid give dig et meget stort antal tilgængelige skabeloner, der kan passe til dit websteds behov. Prøv at vælge et webstedsbyggerværktøj, der tilbyder målrettede skabeloner baseret på nogle af de mest populære webstedsnicher.

Enhver seriøs hjemmesideejer, der ønsker, at et websted skal vokse og have succes, bør gøre det til den absolutte prioritet at sikre sig, at webstedet er godt designet og kompatibelt med mobilsøgning. En meget stor procentdel af al Internet-trafik i dag kommer fra mobiltelefoner og andre håndholdte enheder. Hvis dit websted ikke har et mobilvenligt responsivt design, kan du tabe meget trafik og potentielle kunder.

Billeder, gallerier og andre medier er en meget smuk og iøjnefaldende måde at vise indholdet på dit websted. Du skal sørge for, at værktøjet til webstedsbygger, som du vælger at bruge til dit websted, tilbyder en omfattende grad af muligheder og funktioner til visning af fotos, video og gallerier. Og hvis webstedsbyggerværktøjet giver dig redigeringsværktøjer, så du nemt og fuldt kan beskære, hugge og tilføje filtre til dine billeder og gallerier, er det endnu bedre.

Interaktion mellem sociale medier bør aldrig undervurderes. Du kan oprette forbindelse til et meget stort publikum ved at drage fordel af nogle af de mange sociale medier netværksfunktioner og muligheder, som webstedsbyggerværktøjer har at tilbyde. Du kan indstille knapper, så folk kan dele dit indhold på forskellige sociale medieplatforme samt opsætte knapper til Facebook-likes og Twitter følger. Nu hvor du er blevet informeret om de vigtigste ting, du skal være forsigtig med, når du vælger hvilket webstedsværktøj, der skal bruges, lad os gå videre og gennemgå nogle af de bedste webstedsbyggerværktøjer, der findes på markedet.

Wix.com

Prøv det nu gratis »

wix website builder

Den mest imponerende ting ved Wix.com webstedsbyggerværktøjet er dens evne til at få webstedoprettelse til at se meget ubesværet og problemfri ud. Det er udstyret med de mest intuitive og brugervenlige grænseflader, som vi nogensinde har set, såvel som strømforsynet med nogle meget kraftige og glatte funktioner, muligheder og tjenester. Wix giver dig også adgang til tonsvis af tredjepartsgadgets, som du kan bruge til at øge funktionaliteten på dit websted.

Nogle af de vigtigste fremtrædende funktioner, som Wix webstedsbyggerværktøjet har at tilbyde, er titelanimationer, integration af mobile applikationer, ubegrænset online lagerplads til dit websted, sej og moderne videobaggrunde og mange flere. Der er også masser af forskellige bloggingsfunktioner såvel som e-handelsfunktioner, der kan hjælpe dig med at tjene penge på indholdet på dit websted.

De fleste af de tjenester og funktioner, som Wix webstedsværktøjsværktøjet giver et helt gratis, men i betragtning af de avancerede funktioner og værktøjer, du skal betale for, er tilgængelige til en meget overkommelig og budgetvenlig pris. Og i betragtning af alle de fantastiske muligheder og værktøjer, som Wix har at tilbyde dig, vil prisen være en meget klog investering.

Skabelonerne, som dette premium-webstedsbyggerværktøj har at tilbyde, er alle meget moderne og godt designet. Den brugervenlige træk-og-slip-grænseflade i Wix-webstedsbyggerværktøjet giver dig mulighed for nemt at tilføje og redigere webstedselementer samt bruge og personalisere tekst, sociale medier widgets, knapper, figurer og alle andre elementer.

Indstillingerne for ændring og personalisering er næsten uendelige. Du vil være i stand til at redigere, finpusse og ændre næsten alle aspekter af dit websted. Du kan ændre ting som antallet af kolonner på siden, størrelsen på disse kolonner samt ændre, hvordan de justeres. Du kan nemt og hurtigt konfigurere et meget kompakt navigationshierarki ved blot at trække og slippe nye sider rundt.

Ud over alle disse fantastiske funktioner tilbyder Wix også en masse muligheder og muligheder for online markedsføring, monetisering af websteder, blogging, fotos, videoer og andre medier og meget mere. Hvis du leder efter et simpelt og brugervenligt websidebyggerværktøj, er Wix bestemt en af ​​de bedste tilgængelige muligheder på markedet.

Weebly.com

Prøv det nu gratis »

weebly webstedsbygger

Weebly-webstedsbyggerværktøjet er en meget kraftig, intuitiv og brugervenlig service, der giver dig mulighed for at oprette smukke og engagerende websteder uden behov for kodning af viden eller erfaring. Alle de temaer og skabeloner, der er tilgængelige med Weebly, er meget attraktive og fuldt lydhøre, når de gennemses fra mobiltelefoner, bærbare computere og andre enheder.

Dette fantastiske webstedsbyggerværktøj tilføjes og forbedres konstant ved konstant at opdatere grænsefladen for redaktøren, opnå bedre integration til e-handel samt forbedre mulighederne for online marketing og sociale medier interaktion. Nye temaer og skabeloner tilføjes også regelmæssigt med nye og spændende funktioner som videobakgrunder og brugerdefinerede personaliserede sidesektioner.

En af de største fordele ved at bruge Weebly som dit webstedsbyggerværktøj er, at det giver dig mulighed for at ændre temaet for skabelonen på dit websted uden behov for at genopbygge dit websted helt. Editor-grænsefladen er virkelig nem at bruge og begyndervenlig ved at give dig mulighed for hurtigt og nemt at opbygge det websted, du ønsker, ved blot at trække og slippe forskellige elementer på din side.

Det applikationscenter, som Weebly-webstedsbyggerværktøjet har at tilbyde, er fyldt med et stort antal forskellige kraftfulde og nyttige tredjeparts-widgets. Du kan bruge disse widgets til drastisk at forbedre udseendet på dit websted, forbedre, hvordan dit indhold vises, samt øge funktionaliteten på dit websted. Det er dog vigtigt at bemærke, at nogle af widgets er gratis tilgængelige, mens andre kræver et meget lille gebyr for at blive brugt.

Webstedsejere, der beslutter at bruge premium-funktionerne i Weebly, har adgang til et stort antal meget magtfulde værktøjer og funktioner til e-handel og online marketing. Disse funktioner giver dig mulighed for direkte at linke produkter fra nogle af Internets største markedspladser og giver dig mulighed for at få betalinger fra de største online bankplatforme, som PayPal og andre. Der er også muligheder og support til AdSense såvel som søgemaskineoptimering.

WebsiteBuilder.com

Prøv det nu gratis »

websitebuilder com gratis

WebsiteBuilder er et af de mest fleksible og multifunktionelle webstedsbyggerværktøjer, der findes på markedet. En af de ting, der er meget imponerende ved netop dette webstedsbyggerværktøj, er, at det tilbyder tusinder af forskellige unikke skabeloner, temaer og sidesider. Du kan være sikker på, at uanset dit websted og niche måtte være, vil WebsiteBuilder have en skabelon klar til dine behov.

Hver enkelt skabelon er tilgængelig med dette webstedsbyggerværktøj er specifikt bygget til mobile brugere. Skabeloner er fuldt lydhøre, nethindeklare og vil se og fungere perfekt, når de gennemses fra alle slags forskellige mobiltelefoner og andre enheder. En anden stor ting ved netop dette webstedsbyggerværktøj er muligheden for nemt og hurtigt at oprette et blogsite og vedligeholde det på dit websted.

Webhostingen, der leveres til alle brugere af WebsiteBuilder, er meget pålidelig og sikker. Du kan også bruge det gratis kundedomæne for at få dit websted til at skille sig ud endnu mere fra konkurrencen. Et andet meget vigtigt aspekt, som dette store webstedsbyggerværktøj bruger rigtigt, er integration af sociale medier. Der er masser af forskellige funktioner og muligheder tilgængelige for at forbinde dit websted til dit sociale mediepublikum.

Ved at bruge nogle af de premium e-handels- og online marketingværktøjer og -funktioner kan du meget let og hurtigt opsætte din helt egen online butik og indkøbsvogn for at tjene penge på dit websted mere effektivt. Alle de websteder, der er oprettet med WebsiteBuilder-webstedsbyggerværktøjet, vil være søgemaskineoptimeret for at blive indekseret og rangordnet af søgemaskiner efter bedste evne..

Webs.com

Prøv det nu gratis »

webs com webstedsbygger

Webs er et af de ældste og mest pålidelige webstedsbyggerværktøjer, der findes på markedet. Det tilbyder en imponerende række gratis funktioner og muligheder samt nogle avancerede premiumfunktioner til betalende kunder, såsom den store mulighed for fuldt ud at tilpasse den mobile version af dit websted. Hvert enkelt websted oprettet med Webs website builder værktøjet er garanteret at være fuldt lydhørt for mobile brugere.

En af de ting, du vil bemærke om Webs, er det store antal specifikke skabeloner, der er tilgængelige for alle brugere. Der er masser af applikationsspecifikke skabeloner, nichespecifikke skabeloner og mange flere. Et særligt nyttigt aspekt af dette webstedsbyggerværktøj er det store antal kategoriske skabeloner til forretningswebsteder.

Du kan vælge at oprette et helt gratis websted fra bunden; funktionerne, der er tilgængelige for ikke-betalende kunder, er imidlertid ret begrænsede. I tilfælde af at du fuldt ud vil drage fordel af, hvad Webs webstedsbyggerværktøj har at tilbyde, kan du betale for nogle af de tilgængelige billige premium-webstedspakker.

Træk-og-slip-grænsefladen for denne webstedsbygger er ganske unik på en god måde. Du kan hurtigt finde de nøjagtige sideelementer og knapper, som du vil integrere på dit websted ved at navigere gennem de tilgængelige kategorier til enhver tid i grænsefladen. Derefter er det en simpel opgave at trække og slippe elementer for let at sammensætte dit eget websted.

1&1 MyWebsite

Prøv det nu “

1og1 webstedsbygger

1&1 MyWebsite er det endelige webstedsbyggerværktøj, der vil gennemgå for dig. Det tilbyder nogle meget imponerende funktioner, såsom et ubegrænset antal sider til dit websted, samt en enorm samling af stockfotos og gallerier, som du kan bruge og masser af forskellige tredjeparts widgets, der kan øge funktionaliteten og skønheden på dit websted.

Premium-tjenesterne i dette store webstedsbyggerværktøj er meget billige og bør drages fordel af. Alle de sider, der skal oprettes ved hjælp af dette webstedsværktøjsværktøj, vil være fulde lydhør og vil se godt ud og fungere godt på alle slags forskellige mobiltelefoner og andre enheder.

En meget praktisk og unik funktion, der 1&1 MyWebsite tilbyder sine kunder er muligheden for at få live preview-skabeloner for at se, hvordan de ser ud på mobiltelefoner, før de anvender skabelonen på dit websted. Når du har valgt den valgte skabelon, kan du bruge den meget intuitive og meget kraftige træk-og-slip-webstedsbygger for at tilføje eller redigere elementer på dine sider. Webstedsbyggerværktøjet, der 1&1 MyWebsite bruger er en af ​​de bedste, vi har set på markedet.

Der er også nogle gode funktioner, der er forbundet med fotos, videoer og andre medier. Du har mulighed for at bulk uploade mange billeder, gemme dem i brugerdefinerede mapper samt redigere dem. Du kan også virkelig blive kreativ ved at opsætte smukke og engagerende gallerier med brugerdefinerede gitter eller lysbilledshows. Du kan også hurtigt og nemt tilføje oplysninger til alle dine medier som billedtekster, tekst og hyperlinks.

Konklusion

Webstedsbyggerværktøjer er en meget effektiv og billig måde at hjælpe dig med at opsætte dit websted fra bunden i løbet af få minutter. Du kan hurtigt og nemt oprette professionelle websteder med mange nyttige widgets, indtægtsgenerering for websteder og sociale medier netværk. Brug af dette webstedsbyggerværktøj vil helt sikkert hjælpe dig med at spare dage, måske endda uger og tonsvis af penge, som du ellers ville have spildt ved at prøve at oprette dit websted selv.

Vi håber, at denne artikel har hjulpet dig med at lære at identificere og måle de vigtigste aspekter og funktioner, som du har brug for, når du vælger det bedste webstedsbyggerværktøj til dig. Vi har også plukket og gennemgået nogle af de bedste webstedsbyggerværktøjer, der findes på markedet, og vi garanterer, at du ikke vil begå en fejl, hvis du vælger at bruge et af disse fem, som vi har nævnt.

Billede af Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map