5 bedste udbydere af WooCommerce-hosting

bedste woocommerce hosting-udbydere


WooCommerce betragtes som den bedste eCommerce-platform til WordPress, og det er den brugt af over 40% af onlinebutikker på nettet, hvilket også gør det til den mest populære platform til opbygning af en onlinebutik.

Takket være dens open source-art og høje tilpasningsevne via hundreder af gratis og betalte udvidelser, WooCommerce giver både udviklere og onlinehandlere mulighed for at bygge onlinebutikker, der opfylder alle tekniske, logistiske og designkrav. WooCommerce-kernen leveres med en række nyttige funktioner fra forudinstallerede betalingsgateways og geo-placering support til lagerstyring og CRM værktøjer.

Platformen integreres problemfrit med WordPress, overholdelse af standarderne for skalerbarhed, stabilitet og sikkerhed, som WordPress repræsenterer. De, der ønsker at benytte sig af det stadigt stigende antal mobile shoppere, kan let gøre det, da denne platform er designet til at sikre, at dine produkter ser lige så gode ud på mobilenheder, som på dine kunders desktops..

woocommerce-brugsstatistik hele internettetSelvom WordPress fungerer fint på en delt hostingplan, er en VPS-hostingplan mere velegnet til WooCommerce, fordi platformen kræver flere ressourcer end hvad en simpel delt plan kan tilbyde, men også på grund af de særlige krav fra e-handelswebsteder. I mange tilfælde stammer disse særlige krav fra behovet for at skabe et PCI-kompatibelt miljø (Payment Card Industry), hvor følsomme kundedata kan transmitteres sikkert. Ud over kravet om skudsikker sikkerhed skal e-handelswebsteder også kunne modstå større besøgsbelastning. Dette gør det nødvendigt at vælge en hostingplan, der er stabil og skalerbar nok til at imødekomme dette krav også, og VPS-hosting er den rigtige plan for jobbet.

Oversigt over de bedste 5 udbydere af WooCommerce-hosting

Hvis du lancerer en WooCommerce-drevet online butik i 2018, her er de bedste WooCommerce-optimerede og VPS-hosting-udbydere, du skal overveje til dit kommende projekt:

Webhost
Pris fra

1bedste woocommerce hosting$ 6,95 / mo
2god wordpress og woocommerce hosting$ 19.99 / mo
3kraftfuld hosting til woocommerce$ 19,95 / mo
4overkommelig woocommerce-hostingfirma$ 19.99 / mo
5bedste green woocommerce hosting udbyder$ 39,95 / mo

Sådan vælger du den bedste WooCommerce hosting?

At starte en e-handelsvirksomhed er lidt mere kompliceret end at bygge en enkel hjemmeside. Når du bygger en online butik, skal du være ekstra opmærksom på nogle detaljer, som du ellers ville ignorere. Hvis du vil identificere den bedste WooCommerce-hostingplan, skal du overveje tjeklisten herunder:

 • SSL-certifikat til at kryptere transaktioner og forbedre sikkerheden
 • Dedikeret IP-adresse til installation af SSL-certifikatet
 • Fantastisk serverydelse og oppetidspost
 • Professionel online support til at stole på når som helst
 • PCI-kompatibel Webserver
 • Regelmæssige server-sikkerhedskopier (dagligt ville være ideelt)

Nedenfor kan du finde en hurtig oversigt over de hostingfirmaer, vi anbefaler at arrangere din WooCommerce-butik.

# 1 BlueHost – Bedste WooCommerce hosting

bluehost bedste woocommerce hostingBlueHost er en meget anset hostingudbyder, der samler en bred vifte af hostingtjenester. Deres valg af WordPress-orienterede hostingplaner anerkendes i hele branchen som go-to-planerne for WordPress-websteder, mens deres VPS og dedikerede hostingplaner tilbyder robuste infrastrukturer og anvender avancerede teknologier.

BlueHost tilbyder 3 WooCommerce-optimerede planer fra $ 6,95 til $ 12,95 pr. Måned (promo-pris). Starter WooCommerce-planen inkluderer 1 dedikeret IP, Positiv SSL til e-handelssikkerhed, 100 GB web plads, uovervåget dataoverførsel, gratis domænenavn, $ 100 marketing kreditter. På den anden side kommer Pro WooCommerce-planen med Comodo SSL, $ 300 marketingkreditter, SpamExperts spamfilter, domænefortrolighed og SiteBackup pro, et premium værktøj til backup af websteder. Hvis dette ikke er nok, eller du har brug for mere kontrol over dine indstillinger, kan du vælge en VPS-plan.

BlueHosts næste generelle VPS-planer er bygget på skyteknologi, der leverer øget styrke, stabilitet og skalerbarhed til dit websted. De 4 VPS-planer, der er tilgængelige på BlueHost, spænder fra $ 19,99 / måned til $ 59,99 / måned. Du kan få en VPS-plan med op til 4 CPU-kerner, 240 GB SAN, 8 GB RAM, 4 TB båndbredde, 1 inkluderede domæner og 2 IP-adresser. Bortset fra disse planer har denne hostingudbyder også en WooCommerce-optimeret hostingplan, der allerede har WordPress og WooCommerce integreret. Planerne koster $ 11,95 / måned og inkluderer et SSL-certifikat og en dedikeret IP, så du kan nyde bedre sikkerhed.

BlueHosts veludstyrede og skalerbare VPS-planer er i stand til problemfrit at håndtere trafikstifter og give den sikkerhed, der kræves af e-handelswebsteder.

# 2 InMotion Hosting – godt valg til WooCommerce

inmotion woocommerce hostingInMotion Hosting er en velrenommeret hosting-udbyder, hvis Linux SSD VPS-hosting-servere drives af skyen for ekstra hastighed og ydelse. InMotion er en mere forretningsorienteret hostingudbyder, der formår at skabe hosting-planer, der er en perfekt balance mellem overkommelige priser og magt.

Deres 3 VPS-hostingplaner er udstyret med et arsenal af funktioner, inklusive gratis cPanel-licens, CentOS med LAMP-stak, gratis SSD-drev, overflødige hardwareklynger, SSH og root-adgang, eCommerce-værktøjer, administrerede servere, gratis sikkerhedskopieringer, ulåste CPU-kerner, op til 5 dedikerede IP-adresser, gratis domæne, op til 260 GB fejltolerant diskplads, op til 6 TB månedlig overførsel og op til 8 GB RAM. VPS-planer hos InMotion spænder fra $ 29,99 / måned til $ 74,99 / måned. Disse planer understøttes også af en 90-dages pengene-tilbage-garanti, der ligger langt over industristandarden.

Med en infrastruktur, der leverer næsten ingen nedetid og høj ydeevne, er InMotion Hosting’s VPS-planer et passende valg til ethvert WooCommerce-relateret projekt.

# 3 HostGator – Kraftig & Skalerbar hosting til WooCommerce

hostgator woocommerce hostingHostGator har altid været et topvalg for mange hostingbehov takket være deres overkommelige vifte af hostingtjenester. Deres delte hostingplaner og WordPress-optimerede planer er nogle af deres mest populære planer, men HostGators VPS-planer leveres også med muskelstyrken og nyttige funktioner, der matcher dine specifikke WooCommerce-hostingbehov.

HostGator giver dig valget mellem fuldt styret og halvstyret VPS-hosting, så du kan vælge den plan, der passer til dit ekspertiseniveau. I modsætning til fuldt styrede planer inkluderer semi-styrede hostingplaner ikke cPanel, men inkluderer support med hardware, operativsystem og grundlæggende konfigurationsproblemer.

Fuldt styrede VPS-planer leveres med cPanel inkluderet, fuld root-adgang, CentOS Linux, avanceret serverhardware, 45-dages pengene-tilbage-garanti, Safe Harbor-certificering, gratis off-site-sikkerhedskopieringer, op til 8 GB RAM, 4 cores CPU , 240 GB diskplads og 3 TB båndbredde. Priserne spænder fra $ 19,95 / måned til $ 39,95 / måned.

# 4 iPage – Affordable WooCommerce Hosting

ipage woocommerce hostingiPage har været på markedet for webhosting siden 1998. Deres engagement i kvalitet og pålidelige tjenester har hjulpet dem med at positionere sig som førende inden for hostingindustrien. De, der leder efter VPS-planer med tilpassbare konfigurationer og fuldt styret support, skal tage varsel til iPages VPS-planer.

De tre VPS-planer (Basic, Business og Optimum), der leveres af dette hostingfirma, har fordelen af ​​skybaseret fleksibilitet, kommer med cPanel, et bredt udvalg af forudinstallerede scripts (f.eks. Ruby on Rails, Image Magick, Perl, osv. .), gratis domæneregistrering, gratis marketingkreditter, 24/7 support, højhastighedsspejlet SAN-lagring, øjeblikkelig levering af ressourcer osv. På iPage kan du få op til 4 kerner CPU, 8 GB RAM, 120 GB lagerplads, og 4 TB båndbredde. Priserne for VPS-planer ligger mellem $ 19,99 / måned og $ 79,99 / måned.

iPage sikrer din online forretning den fleksibilitet, den har brug for, selv når dine krav vokser eller ændrer sig over tid, så du kan fokusere på med succes at sælge dine produkter online.

# 5 GreenGeeks – Bedste Green Hosting til WooCommerce

greengeeks woocommerce hostingVores liste over højt vurderede WooCommerce-hostingudbydere inkluderer også GreenGeeks, som er et USA-baseret, grønt energi-hostingfirma. Det grønne energidrevne hostingfirma har været en opmærksomhedsfanger ikke kun på grund af deres rene hostingtjenester, men også på grund af funktionsrigdommen i deres hostingplaner.

Deres VPS-hostingplaner leveres med SSD og cPanel / WHM inkluderet, samt andre funktioner, der er en attest for pålidelighed og fleksibilitet af deres tjenester. Som sådan tilbyder GreenGeeks VPS-planer i 5 forskellige konfigurationer med op til 125 GB SSD RAID-10-opbevaring, 3.000 GB båndbredde, 4 kerner CPU, natlige sikkerhedskopier, proprietær VPS-administrationsgrænseflade, sortliste-fri IP’er, gratis hurtig levering, gratis migrationsservice og solide oppetidsgarantier. Priserne for VPS-planer hos GreenGeeks spænder fra $ 39,95 / måned til $ 159,95 / måned, hvilket giver VPS-planer for ethvert budget og behov.

Uanset om du lancerer et WooCommerce-drevet sted eller et andet e-handelswebsted, giver disse VPS-planer dig den nødvendige infrastruktur og fleksibilitet til at imødekomme kravene i din online forretning.

Konklusion

En god VPS-hosting vil lægge et solidt fundament for dit WooCommerce-sted, så du kan skifte fokus på at levere en service af høj kvalitet og sikker shoppingoplevelse til dine kunder. Det giver dig også mulighed for at problemfri skalere dine ressourcer og nemt indhente nye krav, uanset om de er pålagt efter industristandarder eller dit voksende antal kunder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map