5 bedste hosting til musikere, sangere, bands, artister og DJs

bedste webhosting for musikere


At være musiker er vigtigt at have et websted. I denne artikel vil jeg vise dig, hvordan du bygger et websted på egen hånd, og også hvordan du vælger den bedste hosting til musikernes websted.

Hvis du er den type person, der kan lide at gøre ting i sig selv, vil du sandsynligvis også oprette din egen hjemmeside. Så du er god til musik, men har ingen anelse om, hvordan du starter et websted. Det er ok. Hvis du er villig til at lære at oprette dit eget musikwebsted eller et websted til dit brand, skal du læse igennem denne side, jeg vil forklare alt nedenfor.

Der er et par udbydere af webhosting, der er specialiserede i at levere værktøjer til at fremstille musikerwebsteder. Jeg vælger ikke at medtage disse på listen, fordi de er dyre, og funktionaliteten af ​​deres værktøjer er begrænset. I stedet vælger jeg at præsentere 5 af de bedste delte hostingfirmaer, som kan bruges til at opbygge en professionel musikerwebsted til mindre.

Når du bygger et websted, og du ikke er en udvikler, har du et stort antal muligheder at vælge imellem. Du kan bruge et webstedscript, der er bygget til musikere, eller du kan bruge en mere alsidig software såsom WordPress. WordPress har alle de nødvendige værktøjer, der er nødvendige for at opbygge et unikt og funktionsrige musikwebsite. Oven i købet, Beyonce og andre musikere kører deres hjemmeside på WordPress.

Hvis du søger at oprette et enkelt websted til dit band, kan du vælge en webstedsbygger, som jeg ikke støtter for meget.

Det fantastiske ved at bruge WordPress eller en webstedsopbygningssoftware til dit websted er, at du ikke behøver at kende nogen kodning. Så uden behovet for at kende HTML-, CSS-, JS- eller PHP-sprog, kan du selv bygge hele websitet.

Hvis du vælger at oprette dit websted ved hjælp af WordPress, har du brug for en god webhosting til det.

De 5 bedste hosting til musikwebsteder

Så her er listen over de top 5 udbydere, jeg anbefaler til musikwebsteder:

 • iPage – fra $ 1,99 / mo
 • Bluehost – fra $ 3,95 / mo
 • I bevægelse – fra $ 3,99 / mo
 • HostGator – fra $ 3,95 / mo
 • Kom så far – fra $ 2,99 / mo

I det følgende vil jeg gå ind på detaljer om hvert hostingfirma, som jeg anbefaler.

iPage – Lav et websted til dit musikband

ipage-bedst-hosting-musikereiPage er en af ​​de bedste og billige muligheder for selv at oprette et simpelt musikerwebsted. Virksomheden tilbyder træk-og-slip-webstedsbygger med masser af indbyggede funktionaliteter og tilpasningsmuligheder. Du kan vælge mellem hundredvis af færdige skabeloner (inklusive musikrelaterede designs) og tilpasse dem til dine behov. Redigering af et foruddannet tema hjælper dig med at oprette dit websted hurtigere.

Hvis du ønsker mere fleksibilitet og beslutter at oprette din musikerwebsted med WordPress, er iPage også en god mulighed for dette. De tilbyder et enkelt-klik-WordPress-installationsværktøj, som giver dig mulighed for at komme hurtigt og nemt i gang.

Den væsentlige plan er bare perfekt til at starte et websted til dit musikband, men du kan dog opgradere når som helst til en højere niveau hosting plan hvis nødvendigt.

BlueHost – Opret et musikwebsted

bluehost-bedst-hosting-musikereBlueHost har også et webstedsbygningssoftware, men dette værktøj tillader kun at oprette op til 6 sider. Efter min mening bør du vælge BlueHost, hvis du vil oprette dit websted ved hjælp af WordPress. De er meget stærke inden for hosting af WordPress-websteder. BlueHost er blevet anbefalet af WordPress-samfundet og WordPress.org’s officielle websted i meget lang tid.

BlueHost er et af de bedste WordPress-hostingfirmaer, og de har flere hostingplaner at vælge imellem. For en startmusiker WordPress-side kan du bruge en af ​​deres delte planer. Senere kan du opgradere til mere kraftfuld hostingplan, når dit websted vokser, og da det kræver flere serverressourcer.

WordPress er en af ​​de bedste software til at opbygge en hjemmeside med. Dens kernefunktionalitet er meget standard (gør det muligt at offentliggøre artikler, uploade billeder, nemt at oprette tilpassede layouts), det er ikke specielt oprettet til musikere, snarere til bloggere og websteder til små virksomheder. Men med brug af specielle plugins og brugerdefinerede temaer kan du omdanne WordPress til enhver form for websted (inklusive musikerprofilwebsted, musikband, websted til DJs eller musikbutikwebsted).

Så hvis du ønsker en pålidelig hostingtjeneste til dit WordPress-sted, er BlueHost det rigtige valg.

InMotion Hosting – Start dit musikerwebsted

InMotion-bedst-hosting-musikereInMotion Hosting er en anden stor mulighed, hvis du vælger WordPress til dit websted. Tilbudet et meget unikt webstedsbyggerværktøj, der integreres med WordPress; det kaldes BoldGrid. Dette er faktisk et sæt plugins, der er tilgængelige til installation med hver InMotion-hosting-konto. BoldGrid er gratis at bruge, men for at få adgang til denne kraftfulde WordPress-udvidelse skal du købe en hostingplan.

BoldGrid er perfekt til begyndere, der har manglende eller ingen programmeringsviden, men selv ønsker at oprette et websted. Hvis du er interesseret i dette plugin, kan du lære mere om det på vores BoldGrid-gennemgangsside. Kort sagt, BoldGrid er en kompleks og kraftfuld sidebygger til WordPress, der giver brugerne mulighed for nemt at oprette destinationssider (træk og slip-builder) og indsætte formularer, kort, billeder med et tryk på en knap.

Du kan få dit WordPress-websted til at køre lige efter kontoaktivering. På kassen skal du vælge “Forinstalleret WordPress” til automatiseret opsætning. Dette koster dig ikke ekstra, det er inkluderet gratis. Dette er en fantastisk funktion, hvis du vil starte dit musikwebsted hurtigt.

HostGator – Opsæt og dyrk dit musikwebsted

hostgator-bedst-hosting-musikereHostGator er et “bæst”, når det kommer til webhosting. Forskellige brancher vælger HostGator til at være vært for deres små til store websteder. Mange musikere, musikbånd, DJs og kunstnere vælger også dette hostingfirma, fordi det er pålideligt og tilbyder meget god teknologisk support.

HostGator tilbyder også et enkelt-klik-installationsværktøj, der gør det hurtigt og nemt for brugerne at opsætte deres WordPress-musikwebsite. Hos HostGator kan du opgradere din hostingplan, efterhånden som dit websted vokser.

Vælg en af ​​deres delte planer for at komme i gang og skifte til cloud- eller VPS-hosting, når dit websted får mere trafik eller har brug for større sikkerhed.

Hvis du ikke ønsker at bruge WordPress til opbygning af dit websted, kan du bruge Gator-træk & drop website builder. Personligt kan jeg ikke lide webstedsbyggere for meget, men hvis du vil have gjort jobbet hurtigt, kan dette værktøj muligvis være den perfekte mulighed for dig.

GoDaddy – Byg et musikerwebsted

GoDaddy-bedst-hosting-musikereGoDaddy er et godt valg til nybegynderne og til at være vært for små og mellemstore trafikwebsteder. GoDaddy er alsidighed, når det gælder opbygning af dit websted: du kan vælge den webstedsbygger, der tilbydes af GoDaddy, eller du kan vælge en hostingplan, hvor du kan opsætte din hjemmeside med WordPress eller et andet værktøj, du muligvis kan bruge til at oprette din hjemmeside.

Webstedsbyggeren tilbyder en nem måde at oprette, redigere og udgive et websted på. Du kan vælge mellem hundredvis af gratis skabeloner og tilpasse dem til dine behov. Der er snesevis af design, der er specielt oprettet til musikrelaterede websteder. Hver del af designet kan redigeres: du kan erstatte eksempler på billederne med dit eget, ændre logo, tilføje og fjerne sider, der springer over programmeringsdelen helt.

Webstedsbyggeren giver mange muligheder og widget til også at gøre dit websted professionelt udseende og funktionelt. Du kan nemt tilføje billed- og videogallerier, faner, bokse, implementere en blog eller aktivere e-handelsfunktionen.

Hvis du vælger at oprette webstedet ved hjælp af WordPress, anbefaler jeg, at du tjekker den tilknyttede tutorial. Hvis du vælger en af ​​GoDaddys cPanel-hostingsmuligheder, vil du være i stand til med et klik at installere WordPress til dit domæne og starte med at opbygge dit websted med det samme.

Dit job vil være at tilføje et tema, installere de nødvendige plugins, tilføje sider og indlæg; som er meget nemme at gøre. I slutningen af ​​denne side vil du give dig en liste over anbefalinger til hvilke plugins og temaer du kan bruge til at opbygge et professionelt musikerwebsted med WordPress.

Hvilken vært skal du vælge til et musikwebsted?

Vi har opregnet de 5 bedste værter, som vi betragter som de bedste til at være vært for et musikwebsted. Hver hostingudbyder har sine fordele og ulemper, så du bør vælge det firma, der er bedst til dine behov. Efter min mening for mindre, startende musikwebsteder iPage er den bedste mulighed. For websteder oprettet med WordPress anbefaler jeg BlueHost, InMotion og HostGator. GoDaddy er også en fantastisk mulighed for at være vært for et musikwebsted.

Du kan lære mere om hvert hostingfirma ved at læse vores dybdegående anmeldelser.

Lad os nu se, hvordan man opretter et musikwebsted med WordPress.

Nyttige WordPress-plugins til musikwebsted

Som jeg rapporterede ovenfor, har kerne WordPress ikke nok funktioner til at oprette et musikwebsted. Men med brug af specielle plugins vil du kunne tilføje musikafspillere, en butik, et musikbibliotek eller andre gode funktioner. Alt hvad du skal gøre er at gennemse WordPress Plugin Repository og søg efter musik.

I resultaterne finder du alle de nødvendige plugins, du muligvis har brug for, og disse kan installeres gratis på dit websted. Her er et par nyttige plugins til et musikwebsted:

enkel musik widget wordpressPlugin Simple Music Widget giver dig mulighed for at vise en musikafspiller som en widget med mulighed for at tilføje kunstnerens navn, sang, album, kort beskrivelse og coverbillede til hvert spor. Denne widget fungerer på alle browsere, der understøtter HTML5-lydelement. Det er bestemt en fantastisk widget at have på dit websted, hvis du vil lade dine besøgende lytte til din musik, før de køber den.

gmedia gallery administrere musikfiler playlisteEt andet godt plugin er Gmedia Gallery, som også er en alt-i-en mediechef. Dette plugin fungerer som et bibliotek og giver en omfattende grænseflade til styring af ikke kun billeder, men også lydfiler. Ved hjælp af dette værktøj kan du uploade så mange fotos og musikfiler, som du vil, og arrangere dem i grupper, afspilningslister og albums. Det er et meget nyttigt plugin, der måske er værd at installere på ethvert musikwebsted.

Har kun nævnt to plugins, men der er hundreder, du kan vælge imellem. Når du vælger et plugin, skal du altid kontrollere klassificeringerne og den sidste opdatering af plugin. Du ønsker ikke at installere forældede plugins til dit websted. Undgå dem, der ikke er blevet opdateret i årevis.

Top musikwebsteder bygget på WordPress

Der er mange musikere, sangere, DJs, bands og artist, der vælger WordPress til deres hjemmeside. Her er en liste over de mest populære:

Bedste WordPress-temaer til musikerwebsted

Så hvis du har besluttet at oprette webstedet med WordPress, her er der få premium-temaer, du kan bruge til at gøre dit websted unikt og enestående.

vokalmusiker wordpress tema

Demo / Download

jam sessioan tema til musikwebsteder

Demo / Download

beatheaven musiker hjemmeside wordpress tema

Demo / Download

Ellers andet?

Jeg tror, ​​at jeg har bortgivet alle de oplysninger, du har brug for for at starte dit websted, og jeg håber virkelig, at denne artikel hjalp dig med at finde den bedste musiker-hosting-udbyder. Hvis du stadig har spørgsmål, skal du bruge kommentarsystemet nedenfor. Jeg vil forsøge at besvare dem alle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map