5 Bedste dedikerede server hosting Australien


Som administrator af et stort websted eller en, der bifalder betydelig trafik, har du brug for en hosting manager, der er pålidelig og hurtig. I en tid, hvor de fleste mennesker interagerer meget på online platforme, har du brug for et websted, der ikke vil gå ned på afgørende øjeblikke. Mens delt hosting er overkommelig for de fleste ejere af websteder, tilbyder dedikeret hosting den mest kontrol og fleksibilitet. Din hjemmeside vil have sin egen server i en dedikeret hostingplatform kombineret med RAM-, lager- og båndbreddealokeringer. De førende dedikerede serverhostudbydere i Australien inkluderer:

1. WP Hosting

wphosting-bedst-dedikeret server-australien

WP Hosting

WP Hosting bruger højpresterende servere til at levere tjenester af høj kvalitet til webadministratorer. Det har tre pakker med den dedikerede basis fra $ 89 / måned. Denne plan tildeler 2 CPU-kerner, 2 GB hukommelse, 40 GB SDD-lagerplads og ubegrænset dataoverførsel. Den dedikerede avancerede plan starter ved $ 149 om måneden med 4 CPU-kerner, 4 GB hukommelse og 80 GB SSD-opbevaring.

Den dedikerede ekstreme pakke starter ved $ 299 / måned med 8 CPU-kerner, 8 GB hukommelse og 160 GB SSD-opbevaring. Alle pakkerne giver adgang til det australske datacenter, hvor du kan finde oplysninger, der adresserer alle netværksforsinkelser og datasuverænitetsforespørgsler, du måtte have.

WP Hosting har specifikke hostingplaner for WordPress. Start-pakken er perfekt til begyndere, da du får 5 GB SSD-lager til $ 19 / måned. Forretningsplanen giver 10 GB SSD-lagerplads til $ 29 / måned, mens kategorien Corporate giver 20 GB SSD-lagerplads til $ 49 / måned. Udviklerne og ingeniørerne hos WP Hosting har omfattende studeret WordPress-systemerne, så dine bekymringer vil blive adresseret til din tilfredshed. Du kan få adgang til disse eksperter via live chat, telefon og e-mail.

Dette team er 100% australsk, og hver udvikler, du taler med, er lokal, fordi der altid er fare for, at noget vil gå tabt i oversættelsen, når man interagerer med et fremmed individ. WordPress-pakkerne inkluderer “Always on” DDOS-beskyttelse, og regelmæssige virusscanninger holder dit websted fri for trusler. WP Hosting flytter desuden dit allerede kørende WordPress-sted til deres hosting-service uden nedetid.

2. Drøm IT vært

dreamit-dedikeret server-australien

Drøm det

DreamIT Host begyndte at operere i 2014 med det mål at være en webhost, der er kendt for sin ekstraordinære værdi, høje ydelse og ekstraordinære service. Virksomheden har tre overkommelige muligheder. Essentials-planen starter ved AUD 4,95 / måned, hvor du får 5 GB lagerplads, 2 GB hukommelse og 100 maksimale times e-mails. Economy-webhostingen starter ved AUD 9,95 / måned med 15 GB lagerplads, 4 GB hukommelse og 150 maksimale timemails. Forretningsplanen starter ved AUD 19,95 / måned med 50 GB lagerplads, 6 GB hukommelse og 300 maksimale times e-mails.

Alle planerne har ubegrænset e-mail-konti og båndbredde og ti addon-domæner. De dedikerede servere er drevet af cPanel, CloudLinux og LiteSpeed.LiteSpeed ​​er utroligt hurtigt, hvorfor websteder på platformen indlæses meget hurtigt. De nye webservere på DreamIT leveres med NVMe, som er 12 gange hurtigere end en SSD-server.

Der er mere end 400 apps designet til at fungere godt med DreamIT inklusive WordPress, Magento og Drupal. Det er vigtigt at køre et pålideligt websted, så du ikke mister potentielle købere eller besøgende. Netværkets garanti på oppetid på 99,95% sikrer, at dit websted altid er op.

Serverne er yderligere optimeret til at arbejde godt med websteder med høj trafik, hvilket er især ideelt til e-handelsplatforme. Supportteamet har sin base i Melbourne, og de er hurtige til at svare og hjælpe med eventuelle spørgsmål. Serverhardware er placeret og hostet i Australien, hvilket betyder, at Aussie-websteder vil opleve de højeste ydelseshastigheder.

3. Streamline servere

strømlinede-servere-dedikeret-australien

Streamline servere

Streamline-servere blev lanceret i 2007 med en vision om at tilbyde innovative tjenester i webhostingbranchen. Virksomhedens produkter spænder fra spil, tale, dedikerede, VPS-servere, affiliate marketing og webhosting. Deres dedikerede servere er tilgængelige for webejere i Australien, Singapore og New Zealand.

Klienter betjenes af adskillige datacentre i Perth, Melbourne og Sydney. Deres servere er drevet af Intel og spænder i priser. Den grundlæggende plan i Sydney for eksempel starter ved $ 80 / måned og tilbyder 8 GB RAM, 250 GB SSD og 3000 GB. Netværket er DDOS-beskyttet, hvilket betyder, at alle pakker, der er bestemt til dit websted, scannes for trusler i realtid.

Det kyndige personale er til rådighed døgnet rundt. Streamline Services tilbyder endvidere automatisk levering, hvor din server automatisk leveres i de efterfølgende 15 minutter efter betaling. Serverne har brugervenlige grænseflader for at muliggøre fuld kontrol for deres klienter. Du vil være i stand til at evaluere din databrug og automatisere operativsysteminstallationer.

4. Digital Pacific

digitalpacific-dedikeret server-australien

Digital Pacific

Digital Pacific begyndte at operere i 2000 som en kulstofneutral webhost i Australien. Fra sin base i Sydney fokuserer virksomheden på kundetilfredshed og service af høj kvalitet. Deres værdier, herunder etablering af opfyldelse og langsigtede relationer med klienter, levering af intuitive hostingprodukter til værdipriser og forståelse af kundens behov.

Virksomhedens 15 års erfaring gør det usædvanligt kendskab til det australske webhostemarked. Det har et idiotsikkert backup-system, der gemmer dine e-mail-filer, websted og database tre gange om dagen. Virksomheden bruger Dell’s hardware og dets spejldrev øger serverpålideligheden.

Virksomheden tilbyder delt, dedikeret og VPS-hosting. De dedikerede planer starter ved $ 99, og du er berettiget til hurtig installation og support og den nyeste Dell-hardware. Digital Pacifics hovedservercenter er i Sydney. Digital Pacific er under alle omstændigheder en standard webhost, og det giver nok ressourcer til et lille sted.

Manglen på dedikeret hosting hos WordPress er en ulempe for mange webejere, der kører deres websteder på platformen. Deres nedetid og oppetid er også ganske standard og ville ikke være ideel til steder med høj trafik. Hvis du dog er miljøbevidst, vil du sætte pris på, hvor rent og grønt netværket er.

5. SiteGround

Siteground-dedikeret server-australien

SiteGround

SiteGround har ingen servere i Australien, men de har datacentre i Singapore, der tilbyder stærk ydelse, oppetid og forbindelse. Virksomhedens oppetid på 99,99% har lokket i en stabil strøm af webadministratorer. Den er så sikker på denne garanti, at den lover kompensation, hvis deres servere ikke kommer op til denne oppetid.

Indgangsplanen begynder ved $ 269 / måned med 4 CPU-kerner, 8 CPU-tråde, 16 GB RAM og 480 GB SSD. Power-pakken starter ved $ 349 / måned med en opgraderet 32 ​​GB RAM og 960 GB SSD. Super Power webhost er prissat til $ 729 / måned har 12 CPU-kerner og 64 GB RAM.

SiteGround er optimeret til WordPress, og ekspert supportteamet hjælper med dine bekymringer. Websejere vil også sætte pris på, hvor let det er at integrere WooCommerce. Virksomheden garanterer nul holdtid i både live chat og telefoninteraktioner. Deres styringspanel er simpelt nok til, at selv begynderen kan navigere og bruge.

Sådan vælges en dedikeret server?

Hvis du leder efter en fremragende dedikeret webhost, skal du evaluere flere vigtige overvejelser, herunder:

Krav til ydelse

Hvor mange servere vil tilfredsstille dine krav? Hvor mange besøgende forventer du? Du kan generelt vælge antallet af kerner og processorer på en server. Nummeret afhænger af de applikationer, du kører. En anden overvejelse er kernens ydelse defineret i urhastighed (MHz). Sælgeren af ​​softwaren eller det team, der administrerer applikationen, er bedre egnet til at foreslå den ideelle processor eller antallet af kerner.

Jo flere kerner en CPU har, og jo hurtigere den er, jo flere RAM-indstillinger er tilgængelige for en administrator. Hvis du er usikker på dine RAM-krav, skal du vælge en pakke, der giver mulighed for yderligere RAM.

Når det kommer til harddiske, er dit bedste alternativ en RAID-opsætning, der beskytter dit websted mod sårbarhederne på en enkelt harddisk. Dit system vil stadig køre, indtil du installerer en harddiskudskiftning, selvom det vil udvise noget ydelsestab. Du har flere harddiskindstillinger med en stor server. SATA-drev giver høj lydstyrke, men ydelsen er ret lav. SAS klarer sig bedre end SATA, men er dyrere og har en lavere kapacitet. SAS er blevet erstattet af SSD, der fungerer 50 til 100 gange bedre end SATA.

Applikationens skalerbarhed

Du skal overveje, hvor godt din ansøgning skalerer. Nogle applikationer viser sig at være vanskelige at skalere til adskillige enheder. Det er udfordrende at sikre, at en database kører på flere servere, fordi den skal synkroniseres over serverne. Det ville endda vise sig at være lettere at skifte til en server med mere RAM, opbevaring og behandlingskapacitet.

Effekt af nedetid

Du bør evaluere den forretningsmæssige virkning af enhver serveres nedetid. Du deler muligvis ikke dine tildelte ressourcer i en dedikeret hostingplan, men der er oftere end ikke en enkelt placering af fejl på en server. Hvis du kører en e-handelsplatform, kan enhver nedetid vise sig at være kostbar, da dine kunder kan opgive dit websted eller udvikle et negativt billede af din virksomhed.

Netværkskvalitet

De fleste hostingudbydere giver dig valget mellem at vælge placeringen af ​​din server. Jo nærmere et datacenter er, jo hurtigere er dataudleveringen. Hardware- og softwarekvalitet bestemmer også indlæsningshastigheder.

Når du har brug for en dedikeret server?

Fordelene ved en dedikeret server opvejer langt fordelene ved delt webhosting. Du spekulerer måske på, om du ville høste de maksimale fordele ved dedikeret serverhosting. Nedenfor er en vejledende oversigt:

 • Størrelse på din virksomhed: Dedikeret hosting fungerer bedst med mellemstore til store virksomheder. Der gemmes og overføres mere information sammenlignet med et lille firma. Hvis din virksomhed er kommet frem til det punkt, hvor du modtager numre i seks tal, kan det være på tide at opgradere til en dedikeret plan. Høj trafik kan udløse servicestop, der kan være katastrofalt for dit brand.
 • Sideindlæsningstider: Du har cirka 2 sekunder til at gøre indtryk. Mange platforme sørger for brugerens opmærksomhed på Internettet, hvilket har gjort besøgende utålmodige og vant til høje hastigheder. Hvis du finder ud af, at dit websted indlæses langsomt, eller at der ofte er forsinkelser, er det tid til at overveje en dedikeret server. Søgemaskiner rangerer også hurtige sider gunstigt.
 • Oplysningens følsomhed: I delt hosting deler flere steder en server. Hvis der er et sikkerhedsbrud på et andet websted, er chancerne for, at truslen finder vej til din platform. Databasen på dit websted bliver derefter kompromitteret. Denne risiko er især fremtrædende i e-handelsbutikker, hvor informationen er følsom, herunder kreditkortoplysninger og adresser. Sådanne butikker har brug for de opgraderede sikkerhedsfunktioner, der følger med dedikeret hosting.
 • Når du er mere erfaren: Succesen med et websted på en hostingplan afhænger helt af administratorens indsats. En ikke-administreret server afhænger af webejer til vedligeholdelse, og du bliver nødt til at vide mere om serversystemer end en nybegynder. Der er dog en administreret mulighed, hvor et team, der leveres af vært manager, hjælper med opsætningen.

Fordele ved at bruge en dedikeret server

En dedikeret server er en hel maskine bare til dit websted. Fordelene, der følger med denne ordning, er:

Kontrol og tilpasning

Med en dedikeret server har du mulighed for at tilføje de ønskede applikationer. Du kan derfor optimere dit websted til at arbejde på den måde, der fungerer bedst med din niche. Fra hardwarespecifikationerne til operativsystemet og kvote har du fuld kontrol over dit websted. Du kan til enhver tid opdatere eller lukke dit websted uden at bekymre dig om andre brugere.

Strammere sikkerhed

Delt hosting gør dit websted sårbart over for andre brugeres tvivlsomme aktiviteter. Denne risiko findes ikke ved dedikeret hosting, da du har en server til dig selv. Du kan installere flere sikkerhedslag, der beskytter dit indhold. Dedikerede hostingplaner har også opgraderede sikkerhedsfunktioner til dem i delt hosting.

Pålidelig ydelse

Dedikeret hosting er ideel til webadministratorer, der ønsker stabil og pålidelig ydelse. Med denne plan tildeles du kun forskellige ressourcer til din server. Så længe du forbliver inden for disse grænser, fungerer dit websted effektivt. Du kan også bruge yderligere tilføjelse-
ons som plugins for at øge ydeevnen.

Konklusion

Der er milliarder af besøgende online, der er særlige om kvaliteten af ​​indhold, belastningshastigheder og funktionalitet på forskellige platforme. Det er derfor vigtigt, at websteder tilbyder en premium brugeroplevelse. Dedikeret hosting præsenterer en række fordele for webejere, herunder høj ydeevne, bedre sikkerhed, kontrol, fleksibilitet og gennemsigtighed. Websteder i Australien kan vælge mellem de forskellige udbydere med datacentre i byer som Melbourne, Sydney og Perth.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map