5 bedste billige e-mail-udbydere

bedst-billig-mail-hosting-2019


E-mail er og har været nummer én måde at kommunikere og distribuere information på Internettet i mange år nu. Virksomheder har identificeret e-mails som et fremragende marketingværktøj i lang tid nu. Derfor er det vigtigt for alle potentielle og begyndende virksomheder og websteder at lære, hvordan man drager fordel af al den magt, e-mails giver, når det kommer til at udvide dit websted eller virksomhed og markedsføre dine produkter til dit publikum.

Med over en milliard brugere over hele verden har e-mail overhalet telefonen og cementeret sin position som kommunikationsværktøj nummer én til at sprede information. Og e-mail vil forblive i denne position i mange år fremover. Effektiviteten og populariteten af ​​e-mails har resulteret i et stigende behov for e-mail-hosting til alle slags websteder, virksomheder og iværksættere.

En af hovedårsagerne til, at e-mail er blevet en så vigtig service for websteder og virksomheder, er brugen i kundeservice. E-mail kan også vise sig at være meget vigtigt i andre kommunikationsaspekter, såsom marketing og andre mål. Kravene fra udbydere af e-mail-hosting er steget med teknologiske fremskridt, bedre infrastruktur, kompromisløs kvalitet og non-stop oppetid er blevet afgørende for enhver e-mail-hostingtjeneste.

I denne artikel vil vi forsøge at hjælpe dig med at beslutte den bedste udbyder af e-mail-hosting til dine behov. Vi vil især se på billige planer for delt e-mail-hosting, især fordi de langtfra er den bedste mulighed for dit budget. Vi vil se på nogle vigtige områder og funktioner, som du har brug for at blive informeret om, når du dømmer og vælger den rigtige udbyder af e-mail-hosting til dit websted, og vi vil også se på nogle omhyggeligt håndplukkede delte hosting-e-mail-planer, som vi har gennemgået netop for dig.

Sådan vælger du en god udbyder af e-mail-hosting

Der er mange forskellige hostingplaner tilgængelige, når det kommer til hosting af e-mail. De leverer alle grundlæggende funktioner samt nogle avancerede funktioner og muligheder. Der er for mange at vælge imellem, så lad os starte med at identificere de vigtigste funktioner og områder, som du er nødt til nøje at tage højde for, når du vælger den rigtige udbyder af e-mail-hosting til dit websteds eller forretningsbehov.

Hvis dit budget for e-mail-hosting er tyndt, eller hvis du blot nu er på vej mod opbygningen af ​​et vellykket websted eller virksomhed, er billige delte e-mail-hostingplaner bestemt vejen. Disse delte planer er i stand til at levere anstændig service i høj kvalitet ved at dele ressourcerne på en server til mange forskellige kunder. De er den mest omkostningseffektive mulighed, men hvis dit websted eller din virksomhed bliver stor nok, og disse makuleringsplaner ikke kan give dine udvidede e-mail-behov, skal du muligvis se og opgradere din e-mail-hostingplan til en mere avanceret og dyrere pakke.

Den første funktion, som du ønsker at forvente af din e-mail-hostingudbyder, er at have en indstillelig e-mail-adresseindstilling, der kan ændres til dit eget domæne. Hvis du har dit eget domæne i din e-mail-adresse, øges legitimiteten og det professionelle udseende på dit websted eller din virksomhed. En anden vigtig funktion, som du har brug for at forvente af din udbyder af e-mail-hosting er at give internetbaserede e-mail-muligheder. Dette hjælper dig med at kunne kontrollere din e-mail, uanset hvor du er i verden.

Videresendelse af e-mail

Videresendelse af e-mail er en meget vigtig og en meget nyttig funktion, som du burde være i stand til at drage fordel af. I løbet af din periode som websted eller virksomhedsejer opretter du sandsynligvis mere end en e-mail-adresse til dine behov. Videresendelse af e-mail er et meget vigtigt værktøj, der giver dig mulighed for automatisk at omdirigere e-mails fra en adresse til en anden.

autoresponder

Et lidt anderledes, men lige så vigtigt værktøj, som du kan forvente af din udbyder af e-mail-hosting er en Autoresponder. Disse responder-værktøjer giver dig mulighed for automatisk at svare på e-mails sendt til dig med et foruddefineret svar. Dette er især nyttigt, hvis dit websted eller dit system har en registreringsproces, og du med sikkerhed kræver et autoresponder-værktøj for at kunne bekræfte dine registranters e-mail-adresser.

Spamfilter

Spam vil være et stort problem, når du bruger e-mail-adresser. Det anbefales stærkt at tage anti-spam-forholdsregler og værktøjer meget omhyggeligt, når du vælger din udbyder af e-mail-hosting. Anti-spam-værktøjer er et must, men tilpassbare spamfiltre er også en god måde at reducere mængden af ​​spam, der leveres til din e-mail-adresse.

En masse forskellige adware, malware og vira sendes via e-mail. De mest udbredte vira og trojanere er blevet spredt over hele verden ved hjælp af e-mail. Dette er grunden til, at det er af meget stor betydning for din udbyder af e-mail-hosting at have viruskontrol og virusfjerningsværktøjer og -funktioner. Se efter udbydere af e-mail-hosting, der har automatiske virusscanninger.

Nu hvor du er bekendt med de vigtigste aspekter, du skal tage i betragtning, når du vælger en e-mail-hosting-udbyder, er det tid til at se på nogle af de bedste e-mail-hosting-udbydere, som vi specifikt har udvalgt til dig på grund af deres pålidelighed , overkommelig pris og kvalitet.

iPage

Besøg værten »

ipageFra kun 1,99 dollar pr. Måned formår iPage at levere en af ​​de billigste delte e-mail-hostingtjenester uden at skære ned på dens funktioner og muligheder. Nogle af de kernefunktioner, som iPage har at tilbyde hver eneste kunde, er en ubegrænset diskplads, hvilket er meget vigtigt for e-mail-hosting, samt ubegrænset båndbredde og ingen grænse for mængden af ​​forskellige domænenavne, der kan bruges. Der er også ubegrænsede MySQL-databaser tilgængelige.

Du vil være i stand til let at overvåge dit websted og e-mail-aktiviteter ved hjælp af vigtige værktøjer som filadministratorer, FTP-dataoverførselsadministratorer, automatisk backupsoftware såvel som brugsskærme, der hjælper dig med at spore din båndbredde samt diskbrug. iPage har en af ​​de bedst etablerede hostinginfrastrukturer, og det giver dem mulighed for at garantere uafbrudt oppetid, stor hastighed og pålidelighed.

Når det kommer til funktioner, der er mest relevante for afsendelse og modtagelse af e-mail, giver iPage dig en e-mail-adresse, der kan tilpasses, som du kan konfigurere til at bruge med dit helt eget websted eller forretningsdomæne. Du kan desuden bruge WebMail-softwaren, der giver dig en fantastisk webbaseret e-mail-funktion til at kontrollere dine e-mails, uanset hvor du befinder dig i verden.

iPage har også at tilbyde autoresponder-værktøjer såvel som e-mail-videresendelsesmuligheder. Du vil være fuldt i stand til let og hurtigt at konfigurere videresendelse af e-mail, der automatisk kan videresende e-mail sendt fra en e-mail-adresse til en anden e-mail-adresse, som du ejer. Autosvareren hjælper dig med automatisk at svare på bestemte typer e-mails med et forudindrettet svar.

Det sidste aspekt, der gør denne særlige e-mail-hosting-udbyder et fremragende valg at overveje, når du vælger en e-mail-hosting-udbyder til dine behov, er kundesupport. iPage tilbyder 24/7 professionel kundesupport, der kan fås via telefon eller chat. Der er også et detaljeret hjælpecenter samt et billetsystem. For begyndere er der meget nyttige videotutorials, der kan informere og lære dig om mange funktioner og værktøjer, som denne særlige e-mail-hostingtjeneste tilbyder.

Fede ko

Besøg værten »

fede koFatCow er en anden fantastisk e-mail-hostingudbyder, der tilbyder nogle vigtige e-mail-hostingfunktioner samt nogle unikke funktioner og funktioner, som andre udbydere ikke kan matche. Du vil være i stand til at oprette så mange POP- og IMAP-postkasser, som du vil eller har brug for, hvilket praktisk giver dig mulighed for at have ubegrænsede e-mail-adresser. Du vil også have et gratis domæne til rådighed for dig det første år af hostingpakken.

Denne store e-mail-hostingudbyder giver dig også mulighed for at have ubegrænset diskplads, som kan være meget nyttigt, når du bruger masser af forskellige e-mail-adresser. Du har også adgang til værktøjer, der giver dig mulighed for at administrere og overvåge dine filer og e-mails hurtigt og nemt.

Der er absolut ingen grænser for båndbredde med FatCow-e-mail-hosting-udbyderen, og deres magtfulde og moderne infrastruktur er bygget til at understøtte endda store mængder trafik på dets servere. De delte hostingplaner, som vi er mest interesseret i denne artikel, bruger en delt arkitektur for at give mest mulig hosting til sine kunder og samtidig holde priserne overkommelige.

Dette betyder dog, at hvis din virksomhed eller dit websted bliver stort nok, og din e-mail har brug for at vokse ud fra kapaciteterne i de delte hostingplaner, skulle du se på nogle mere avancerede hostingpakker som virtuel privat serverhosting eller dedikeret serverhosting.

Derudover leverer FatCow til alle deres kunder en WebMail-klient for at få adgang til din e-mail såvel som et avanceret og kraftfuldt spamfiltreringsværktøj og et nyhedsbrevshåndteringsværktøj, der giver dig mulighed for at oprette et nyhedsbrev på dit websted, der kan være nyttigt, når du bygger dit publikum og opbygge dine helt egne e-mail-lister.

Ud over 24/7 professionel kundesupport, der er tilgængelig for enhver kunde at bruge, er der et omfattende FAQ-bibliotek såvel som mange informative trin for trin-tutorials, som kan lære dig om opsætning af dit websted, e-mail eller hvad du ellers har brug for hjælp til det er relevant for web- og e-mail-hosting.

JustHost

Besøg værten »

justhostSelvom JustHost er en smule dyr i sammenligning med andre udbydere af delte e-mailshosting med sine $ 3,95 pr. Måned, balanserer den med konkurrencen ved at tilbyde mange gode funktioner og nogle unikke funktioner, som konkurrencen ikke kan matche.

Med den delte hostingplan af JustHost, har du ubegrænset domænehosting og ubegrænset diskplads. Du har også muligheden for at oprette internationale domænenavne samt have fuld adgang til tre forskellige WebMail-klienter, der giver dig adgang til dine e-mail-konti, uanset hvor du er i verden.

Dine e-mail-konti vil blive sikret af POP3-sikkerhed såvel som Secure IMAP. Du vil være i stand til at konfigurere videresendelse på nogen af ​​dine e-mail-konti og endda opsætte add-on og parkerede domæner samt underdomæner til dine e-mail-adresser. Alle disse funktioner kan nemt og hurtigt fås adgang via det kraftige cPanel-kontopanel.

For at beskytte dig mod irriterende og potentielt skadelige spam-massagebehandlinger, har du adgang til Spam Assassin-softwaren. Infrastrukturer, som JustHost-hostingtjenester er bygget på, er virkelig verdensklasse. Direkte driftstid er garanteret, og du kan også have fuld nonstop netværksovervågning til dine websteder og e-mail-adresser. Hvis du har brug for det, kan du også lave automatiske sikkerhedskopieringer.

Bluehost

Besøg værten »

bluehostBlueHost er en af ​​de største og mest pålidelige hostingudbydere på markedet. De delte hosting-pakker, som denne netværksudbyder har at tilbyde, er ganske billige og tilbyder mange gode og kraftfulde funktioner og værktøjer, der kan hjælpe dig med dit websted og din e-mailadministration.

Selv med de mest basale delte hosting-pakker har du adgang til ubegrænset båndbredde, ubegrænset e-mail-konti til rådighed, der kan oprettes, samt adgang til op til 5 parkerede domæner og op til 25 underdomæner, som du kan bruge. Dine e-mail-adresser vil forblive sikre og sikre ved hjælp af Secure POP3 og Secure IMAP-muligheder.

Nogle af de avancerede funktioner, der er tilgængelige i alle delte hostingpakker leveret af BlueHost, er support til e-mail-videresendelse, der giver dig fuld kontrol over, hvordan du definerer reglerne for videresendelse af e-mail. Derudover kan du også oprette kontofiltre såvel som automatiske svarere til dine e-mail-adresser.

Du har også adgang til spambeskyttelse og kontroller og adgang til unikke brugerkonti. For yderligere sikkerhed og pålidelighed foretager denne særlige hostingudbyder automatiske daglige sikkerhedskopier, så du kan til enhver tid have mulighed for at gendanne en tidligere sikkerhedskopi, hvis du ender med at skrue noget op.

Den største fordel ved BlueHosts delte hostingplaner er den store ressourcebeskyttelsesfunktion. Denne fantastiske funktion genkender hostingkunder, der bruger overdreven båndbredde eller andre serverressourcer, og i stedet for at skære deres hosting tildeler den dem til særlige isolerede servere for ikke at mindske ydelsen og kvaliteten af ​​tjenesten for andre brugere, der deler serveren.

BlueHost kundesupport er meget professionel, hjælpsom og tilgængelig døgnet rundt via telefon, chat, e-mail eller billetter. Yderligere nyttige funktioner inkluderer teknologisk skalerbarhed, der passer til dit websteds og e-mail-behov, når de udvikler sig og udvikler et forbedret professionelt cPanel-værktøj, der indeholder yderligere værktøjer og muligheder, der hjælper dig med at administrere din e-mail, website, domæner og mere.

InMotion Hosting

Besøg værten »

inmotion hostingUd over at tilbyde gratis SSD-driver og et gratis domæne til alle deres kunder, tilbyder den delte InMotion-hostingplan også gratis data-sikkerhedskopier og en sikker IMAP-e-mail-adgang, der giver dig adgang til og synkroniserer din e-mail på forskellige enheder, uanset hvor du er. Der er også fuld integration af Google-applikationer såvel som fuldt gratis sikkerhedskopiering af data til rådighed for hver kunde.

Med InMotion har du et ubegrænset antal tilgængelige e-mail-konti samt ubegrænset diskplads, e-mail-opbevaring og månedlige overførsler. Dette gør det muligt for denne store hosting-udbyder at imødekomme behovene hos enhver kunde, der kræver omfattende e-mail-hosting.

Du har adgang til 6 parkerede domæner samt 25 tilgængelige underdomæner, som du kan bruge med den delte hosting-pakke, som InMotion leverer. Dine e-mail-adresser vil blive fuldt ud sikret med SPAM Safe e-mail-softwaren. InMotion opsætter også e-mail-adresser med IMAP-platformen, så du kan få adgang til og synkronisere dine e-mail-adresser gennem forskellige platforme og enheder.

Det professionelle kundesupportteam er tilgængeligt for dig døgnet rundt via telefon eller chat. Der er også en 90-dages pengene-tilbage-garanti, hvis InMotion ikke giver det, det lover. Endelig er der omfattende og professionel malware-beskyttelse tilgængelig for alle dine e-mail-adresser.

Konklusion

Det kan være en meget lang og kompliceret opgave at vælge den rigtige delte e-mail-hostingpakke, der passer til dig. Dette skyldes hovedsageligt det store antal hostingudbydere, der konkurrerer i et ret mættet felt. De vil alle tilbyde forskellige og varierede pakker med forskellige værktøjer, muligheder og priser.

Vi håber, at det med succes er lykkedes os at informere dig om de vigtigste aspekter, som du er nødt til at tage nøje hensyn til, når du vælger den delte udbyder af e-mail-hosting, der vil være i stand til at opfylde dine e-mail-hosting-behov.

Vi har også nøje kigget igennem mange forskellige udbydere af e-mail-hosting for at finde de absolut bedste til dig. Disse hostingudbydere er blevet bedømt efter deres effektivitet, pålidelighed, pris og de funktioner, de har at tilbyde. Alle af dem vil være ret billige og en stor budgetmulighed på grund af de delte hostingfunktioner. Nogle vil være dyrere, men de bliver nødt til at tilbyde nogle avancerede værktøjer og funktioner, du kan bruge.

Vi håber, at denne artikel var nyttig, og vi garanterer, at uanset hvilken delt e-mail-hostingudbyder, du ender med at vælge fra denne liste, du ikke vil fortryde din beslutning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map