5 bedste billige cPanel-udbydere

bedst-cpanel-hosting-2019


cPanel er det mest populære og kraftfulde admin-kontrolpanel, der findes på markedet. I årenes løb er dette værktøj blevet en væsentlig del af enhver websideejer. Det cPanelsoftware giver dig mulighed for at konfigurere fuld automatisering af næsten hvert eneste aspekt af dit websted. Dette kan opnås på både klientsiden og serversiden på en meget begyndervenlig og hurtig måde.

Dette er vores øverste liste over bedste udbydere af cPanel-hosting-udbydere:

Selskab
Pris fra
Penge tilbage

1inmotion billig cpanel forretnings vært$ 3,49 / mo90-dages
2bluehost billig cpanel hosting$ 3,95 / mo30-dages
3hostgator professionel cpanel hosting$ 3,95 / mo45-dages
41og1 mit websted$ 4,95 / mo30-dages
5justhost billig cPanel hosting$ 3,95 / mo30-dages

Når vi taler om cPanel-hosting, vi henviser faktisk til tjenester, der er relevante for konteringen, der drives med cPanel-kontrolpanelsoftwaren. Hostingløsninger, der er tilgængelige til cPanel-værktøjet, giver dig mulighed for at have fuld kontrol og overvågning over de fleste, hvis ikke alle aspekter af styring af dit eget websted. CPanel-værktøjet er især nyttigt til at hjælpe dig hurtigt og nemt at oprette databaser for at administrere filer, oprette e-mail-konti samt installation på serversiden af ​​softwareapplikationer.

Hvad er cPanel? – Detaljeret oversigt over cPanel Web Hosting Kontrolpanelsoftware

Du vil absolut elske, hvordan komplicerede og avancerede opgaver relateret til webstedsstyring kan gøres let, hurtigt og fuldt automatiseret ved hjælp af cPanel-hostingløsninger til dit websted. Alle de komplicerede opgaver gøres meget enkle på grund af den enorme magt, som cPanel-kontrolpanel værktøj bruges i en meget enkel og begyndervenlig grænseflade.

Sådan vælges den bedste cPanel-hosting?

Der er masser af forskellige cPanel-hostingudbydere i øjeblikket tilgængelige på markedet. De leverer alle forskellige forskellige pakker med forskellige forskellige funktioner og muligheder til forskellige priser. Og selvom nogle af pakkerne er alsidige, er der mange brugerdefinerede pakker, der er specifikt designet til specielle webstedets behov. Dette kan gøre processen med at vælge den rigtige cPanel-hostingudbyder til en meget besværlig og kompliceret opgave.

Det er vigtigt, at du som dit første trin identificerer de kort- og langsigtede planer for dit websted for korrekt at vurdere og identificere behovene på dit websted, som skal dækkes af cPanel-hostingudbyderen, som du ender med at vælge. I denne artikel antager vi, at du først nu begynder på din nye rejse mod et vellykket websted og derfor har et lille budget til hosting. Det er her den delte cPanel-hostingplaner og pakker kommer i spil.

Delte hostingplaner er langt de billigste og bedste budgetmuligheder, der findes på markedet. Hostingudbydere formår at tilbyde disse lave priser ved at opdele hosting-servere i mange mindre dele, der derefter bruges til at levere delt hosting til mange forskellige kunder. Disse delte cPanel-hostingplaner og -pakker er ideelle, når du begynder på din rejse mod et vellykket websted; Hvis dit websted imidlertid vokser stort nok i fremtiden, bliver du nødt til at begynde at lede efter mere avancerede hostingplaner.

Nogle vigtige aspekter, der bestemmer, om a cPanel-hostingpakke er god eller ej inkluderer muligheden for at se og generere rapporter om flere forskellige webstedsstatistikker direkte gennem forsiden af ​​hjemmesiden. At have muligheden for at aktivere og bruge FrontPage og andre egenskabsudvidelser og plug-ins automatisk på en timer er en meget nyttig og vigtig funktion, som du gerne vil have, at din cPanel hosting-udbyder skal have.

En af de største styrker til cPanel admin-værktøjet er muligheden for at automatisere næsten alle opgaver, der er forbundet til serveradministration. Du skal sikre dig, at din cPanel-hostingudbyder har alle de nødvendige funktioner og muligheder, der giver dig mulighed for nemt og hurtigt at oprette automatiske opgraderinger. Der er også meget vigtige webstedsopgaver som MySQL-databasesystemer, selve webserveren og PHP-programmering. Dette er især nyttigt for begyndere, der ikke har meget erfaring med kodningskendskab, som er nødvendig til disse opgaver.

Et andet vigtigt aspekt af enhver cPanel-hostingudbyder, som du skal være forsigtig med, er webhost manager-softwaren. Du skal sikre dig, at denne vigtige applikation er indbygget i pakken, da den giver dig mulighed for at have fuld evne og kontrol over styringen og oprettelsen af ​​webhostingkonti på din webserver. Dette giver dig også mulighed for at allokere specifikke funktioner til dine potentielle kunder.

Endelig er det meget vigtigt at bemærke, at fil cPanel-funktioner og muligheder, som din hostingudbyder giver dig, er magtfulde og omfattende, men du skal ikke glemme vigtigheden af ​​brugervenlighed og let adgang, som dette panelværktøj giver sine brugere . Lad os nu gå igennem og gennemgå nogle af de bedste delte cPanel-hosting-pakker, der i øjeblikket findes på markedet.

InMotion Hosting

Kom i gang med InMotion »

inmotion hosting bedste cpanel hosting

Den næste delte cPanel-hostingudbyder, som vi vil se på, kommer fra InMotion. Med hver delt hosting-pakke giver de dig en udvidet version af cPanel-kontrolpanelværktøjet sammen med mange andre nyttige funktioner, værktøjer og indstillinger til dit websted. De tilbyder dig også et gratis SSD-drev samt et gratis domæne, som du kan bruge til dit websted.

De delte InMotion-hostingpakker kan tilbyde dig ubegrænset båndbredde, et ubegrænset antal e-mail-konti såvel som ubegrænset og ureguleret diskplads, e-mail-opbevaring samt månedlige tildelte overførsler. Dette gør denne særlige hostingudbyder til en af ​​de bedste muligheder, der findes på markedet for nye webstedsejere, der har brug for en hostingudbyder, der kan passe til alle deres behov.

Med det delte cPanel-hostingmiljø, som denne udbyder tilbyder, har du den fulde evne til let at administrere og installere vigtige rammer og software til dine websteder. Funktioner inkluderer indholdsstyringssystemer, såsom WordPress, Joomla, Drupal og mange flere. Du har også muligheden for hurtigt og nemt at oprette indkøbsvogne, din helt egen online butik, styringssystemer til dit indhold og mere.

Ud af alle de omfattende funktioner, som cPanel-værktøjet har at tilbyde dig, er nogle nøglefunktioner og muligheder relateret til domænestyring, såsom parkerede domæner, underdomæner og styring af domæneomdirigering. Yderligere cPanel-funktioner, der er inkluderet i den delte InMotion-delte cPanel-hostingpakke, er e-mail-videresendere, spamfiltrering, styring og opsætning af filer og filoverførselsprotokoller, kodeordbeskyttede mapper og mere.

Hvis du har brug for hjælp eller støder på problemer med InMotion-hostingudbyderen, kan du når som helst kontakte kundesupportteamet enten via online chat eller telefon. Og ud over den omfattende online dokumentation og tutorials, der er tilgængelige for alle kunder, er der også meget kraftfuld malware-beskyttelsessoftware, der bruges.

Bluehost

Kom i gang med BlueHost »

bluehost bedste professionelle cpanel hosting

Ingen artikler om de bedste og billigste hostingudbydere er nogensinde færdige eller komplette uden at nævne BlueHost. BlueHost har i meget lang tid været den største og mest pålidelige hostingudbyder i hele verden. De tilbyder masser af forskellige pakker til forskellige webstedsbehov, men i forbindelse med denne bestemte artikel vil vi fokusere på de delte cPanel-hosting-pakker, som de har at tilbyde.

På trods af at de tilbyder meget billige og overkommelige delte hosting-pakker, er BlueHost stadig i stand til at levere mange forskellige nyttige og kraftfulde funktioner, værktøjer og muligheder, der følger med hosting-tjenesten. Den fulde support og kompatibilitet med tilføjelsen af ​​cPanel-værktøjet giver mulighed for masser af fleksibilitet og automatisering, når det kommer til opgaver, der er forbundet med e-mailadministration og webstedsstyring.

De andre store aspekter af de delte hostingpakker, som BlueHost tilbyder, har ubegrænset og ubegrænset båndbredde samt muligheden for at oprette og administrere et ubegrænset antal e-mail-konti. Yderligere kraftige funktioner, som de delte cPanel-hostingpakker fra BlueHost har at tilbyde, er fuldstændig kontrol over videresendelse af e-mail såvel som muligheden for at konfigurere automatiske e-mail-respondere.

I modsætning til nogle andre hosting-udbydere derude, vil BlueHost ikke overføre din båndbredde eller afslutte din konto, hvis du bruger båndbredde-ressourcerne på den server, der er tildelt dig gennem den delte hosting-pakke. I stedet for i tilfælde af overdreven brug af båndbredde tildeles den simpelthen til en speciel isoleret server for at give den bedst mulige ydelse for dit websted.

CPanel-værktøjet, som BlueHost-delte hosting-pakken leverer, forbedres med endnu flere ekstra funktioner, værktøjer og indstillinger, der hjælper dig med at opsætte og styre vanskelige webstedsadministrationsopgaver, såsom e-mails, domæner og mere. Og hvis du ender med at opleve et problem eller et problem med noget, der er relateret til dit websted, er det professionelle kundesupport-team tilgængeligt for dig at besvare alle dine spørgsmål.

HostGator

Kom i gang med HostGator »

hostgator bedste cpanel webhosting

HostGator er en af ​​de mest pålidelige og overkommelige hostingudbydere derude. De er i stand til at levere en meget billig delt cPanel-hosting-service, mens de samtidig giver dig masser af omfattende funktioner, kraftfulde værktøjer og mange ændringsmuligheder, som du kan bruge til at berige dit websted. Den gratis tilføjelse af cPanel-værktøjet er en af ​​de mange store grunde til, at du skal vælge denne særlige delte hosting-udbyder.

De delte cPanel-hostingtjenester er opdelt i 3 forskellige og forskellige pakker. De er alle ganske overkommelige og budgetvenlige på samme tid, der indeholder forskellige forskellige ekstra funktioner og værktøjer til at gøre dit websted og e-mail-administration meget lettere. Den billigste mulighed blandt de 3-tilgængelige delte cPanel-hosting-pakker er Hatchling-planen, der kan tilbyde dig et gratis domæne til dit websted, mens de andre 2 pakker tilbyder dig ubegrænsede domæner og e-mail-konti.

Ud over det gratis domæne og cPanel-værktøjet får du også ubegrænset båndbredde til dit websted samt ubegrænset diskplads, som er meget vigtige. Yderligere fantastiske funktioner, som HostGator har at tilbyde, sammenlignet med andre delte hostingudbydere på markedet, er den dedikerede IP-adresse, du kan bruge såvel som den gratis private SSL.

Den fulde support og kompatibilitet med cPanel-værktøjet gør det muligt for HostGator-hosting-pakkerne at give dig omfattende hjælp, når det kommer til styring og opdatering af dine MySQL-databaser samt hjælpe dig med at oprette et WordPress-websted og e-mail-hosting. Der er også tilgængelige avancerede funktioner som opsætning og styring af automatisk videresendelse af e-mail samt opsætning og styring af e-mail-autosvarere. Endelig er gratis automatiske og regelmæssige sikkerhedskopier af websteder, som denne store hosting-udbyder tilbyder, en anden vigtig grund til, at du skal overveje dem til dit hosting-behov.

Den garanterede oppetid, som den delte HostGator cPanel-hostingudbyder tilbyder, er et af de vigtigste bevis for deres pålidelighed og professionalisme. Og hvis du ender med at have problemer eller problemer i forbindelse med hosting af dine websteder, vil kundesupportteamet være i stand til at hjælpe med ethvert problem eller spørgsmål, du måtte have. (Se de nyeste HostGator-kuponkoder, hvis du vil købe hosting for billigere.)

HostMonster

Kom i gang med HostMonster »

hostmonster billig cpanel hosting udbyder

HostMonster er den endelige delte cPanel-hostingudbyder, som vi har valgt ud for at overveje. Ikke kun tilbyder de gratis adgang til det fulde kontrolpanel for cPanel-konti, de giver dig også ubegrænset disklagring, ubegrænset båndbredde samt ubegrænset domæne-hosting til en overkommelig pris. Tilsætningen af ​​den kraftfulde og brugervenlige træk-og-slip-site-builder er især nyttig for nye og uerfarne webstedsoprettere.

CPanel-værktøjet, der er tilgængeligt med de delte hostingpakker fra HostMonster, giver dig nogle meget vigtige funktioner, herunder videresendelse af e-mail-konto, POP3 og IMAP sikker e-mail-support, fuld adgang til filoverførselsprotokollen, domænestyring for domæner samt underdomæner, vigtig webfilhåndtering og mange flere.

Ud over alle disse fantastiske funktioner tilbyder HostMonster-delt hosting-udbyder dig masser af praktiske webstedsskripts gratis med din delte hosting-pakke. Disse scripts kan bruges til at oprette meddelelses- og diskussionsfora, opsætte mailinglister og meningsmålinger samt til at installere vigtig software og rammer til dine websteder som WordPress, Joomla, Drupal og mange flere.

Serverne og den samlede infrastruktur, som HostMonster-hostingudbyderen bruger, er baseret på de nyeste og bedste teknologier i verdensklasse. Serverne garanterer oppetid og optimal ydelse med brugen af ​​dual quad-processor-servere og den specielt tilpassede Apache-webserver. Du har også adgang til nonstop netværks- og statistikovervågning samt regelmæssige sikkerhedskopier på websider.

eHost.com

eHost accepterer ikke nye kunder længere, og de afbryder deres service, derfor anbefaler vi JustHost som et godt alternativ til billig cPanel-hosting.

ehost bedste billige cpanel hosting

Da vi prissætter kun $ 2,75 pr. Måned, er eHost bestemt en af ​​de billigste og budgetvenlige delte cPanel-hostingudbydere, der findes på markedet. Og selvom de delte cPanel-pakker fokuserer på at være økonomiske og billige, giver de stadig en overflod af forskellige nyttige og kraftfulde funktioner og muligheder til dit websted. Og ved at have fuld kompatibilitet og support til cPanel-værktøjet, er de bestemt et af de bedste udbydervalg, som du skal overveje til dit websted.

eHost giver dig et gratis domæne til dit websted, som virkelig er vigtigt for webstedsejere, der er stramme med kontanter. Denne store delte cPanel-hostingudbyder tilbyder ikke kun mange vigtige og kraftfulde funktioner relateret til cPanel-værktøjet, de tilbyder også mange løsninger og værktøjer, der hjælper dig nemt og hurtigt at oprette din helt egen WordPress-webside. CPanel-værktøjet, parret med træk-og-slip-webstedsbyggeren såvel som blogopsætningsguiden gør opgaven med at opsætte dit ideelle websted og din virksomhed en meget nem og enkel procedure.

Og hvis det ikke var let og enkelt at bruge cPanel-værktøjet sammen med webstedsguiden for dig at oprette og starte din rejse som webstedsadministrator, giver eHost også masser af forskellige guider og online dokumentation, der kan hjælpe dig med ethvert problem, som du kan støde på. CPanel-værktøjet har også muligheden for at hjælpe dig let og hurtigt med at oprette din helt egen online butik eller abonnementspakker til dit websted.

Et meget vigtigt aspekt af enhver delt cPanel-hostingudbyder, der skal adresseres omhyggeligt, er bestemt kundesupport. Med eHost har du fuld 24-timers, 7 dage om ugen konstant adgang til det professionelle kundesupportteam, der kan hjælpe dig med ethvert spørgsmål, du måtte have om ethvert spørgsmål, du måtte støde på. Der er også nogle meget nyttige tutorials tilgængelige for alle kunder, der guider dig gennem processen med at bruge cPanel-værktøjet til at oprette og styre dit eget websted.

Konklusion

Vi håber, at denne artikel hjalp dig med at lære og blive informeret om vigtigheden og nytten af ​​det fantastiske cPanel-kontrolpanelværktøj. Vi ved, at det kan være en meget besværlig og tidskrævende opgave at vælge den rigtige hostingudbyder til dit specifikke webstedsbehov, og vi håber, at denne artikel hjalp dig med at identificere og vælge en stor delt hosting-udbyder, der effektivt bruger cPanel-værktøjet.

De delte cPanel-hostingudbydere, som vi håndplukkede for at gennemgå for dig, er specifikt valgt på baggrund af mange forskellige kriterier. Ikke kun har vi besluttet at gennemgå nogle af de billigste og mest budgetvenlige delte hosting-pakker tilgængelige på markedet, men vi sørgede for, at alle disse pakker indeholdt de vigtigste og mest vitale funktioner, muligheder og værktøjer, der vil hjælpe dig lettere og opsæt og administrer hurtigt din helt egen hjemmeside og virksomhed.

Ligegyldigt hvilken delt cPanel-hostingudbyder, du ender med at vælge fra vores liste, vil du ikke ende med at fortryde din beslutning.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map