15 bedste MySQL-databaseudbydere

bedst-hosting-mysql-database-2019


Hvorfor har du brug for MySQL Hosting? Sådan finder du den bedste?

Webstedsejere, der kører enorme websteder, stoler normalt på databaser. Disse gør det meget nemmere at håndtere de hundreder eller tusinder af tilgængeligt websideindhold. På denne måde er det ikke nødvendigt at åbne hver side for at opdatere indholdet, og layoutet forbliver også det samme. Disse kaldes dynamiske websteder eller databasedrevne websteder, hvor dataene trækkes direkte fra databasen, hver gang en bruger åbner en webside.

Hver bit af information kan fås adgang til ét sted, og du kan endda have et helt team, der arbejder på den samme database sammen. Til disse opgaver kan du bruge MySQL, som er en af ​​de mest populære databaser lige nu. Det er open source-software, og du kan få det gratis. Webhosteplanerne, som vi skal tale om under alle understøtter MySQL og tilbyder også apps og scripts, der er kompatible med databasen.

Nu skal vi gennemgå MySQL først, bare for at forklare, hvorfor det er et så godt valg, når det kommer til relationelle databaser. Vi vil også vise dig alle de vigtige oplysninger, du har brug for at vide, før du vælger en webhosteplan, der understøtter MySQL.

Derfor skal du bruge MySQL

MySQL er naturligvis ikke den eneste mulighed, du vil finde, når du søger efter den perfekte webhostingplan. Der er andre populære databaser, såsom:

 • PostgreSQL – en open source og objektrelational database tilgængelig til Linux og Windows
 • Microsoft SQL – en relationel, proprietær database af Microsoft, kompatibel med Linux og Windows
 • MS Access – en relationel, proprietær database med en grafisk brugergrænseflade, en del af Microsoft Office-pakken. Det kan kun køre på Windows
 • Oracle – en flermodel, proprietær database udviklet af Oracle Corporation, der også kan køre på Windows og Linux

Hvis vi ser på tværplatformkompatibiliteten for hver af disse databasemuligheder, viser det sig, at MySQL er den mest alsidige. Udover Microsoft og Linux kan MySQL køre på FreeBSD, macOS og Solaris. Dette giver databasen en enorm fordel, da du kan køre den på stort set enhver maskine og webhosteplan. Oven i det giver det dig et bredt sæt funktioner, der giver dig mulighed for at udføre dine opgaver effektivt, mens du holder dine data sikre gennem hvert trin.

MySQL er en kraftfuld løsning, når du vil arbejde på enorme datasæt. Det bruges i vid udstrækning af store virksomheder, der har brug for at styre mange indhold på deres websteder. Selvom det er en godt afrundet database, er den stadig ret nem at bruge, hvilket gør den til et godt valg for dem, der ikke har meget erfaring med at arbejde med databaser.

Hvis ydeevne er et af de vigtigste aspekter, du har brug for i en database, er MySQL det perfekte valg for dig. Det er designet på en måde til at give højhastighedsbrug, især for dem, der kører deres websteder på en delt webhostingplan. Når alt kommer til alt ønsker du ikke at vente på de belastningstider, hvor indsatsen er høj.

En af de største ting ved MySQL er, at du kan bruge Apache, PHP og forskellige andre sprog på det. Disse er normalt inkluderet i de fleste pakker, når du vælger en Linux-webhosteplan. Faktisk downloadede over 100 millioner brugere MySQL bare fordi disse komponenter understøttes. Du kan dybest set have nogle af de mest kraftfulde værktøjer på ét sted.

Historien om MySQL

bedst-mysql-web-hosting-udbydereMySQL kom tilbage i 1996, så det er bestemt en af ​​de ældste blandt databasemulighederne derude. Det er oprettet af et tre-mand udviklerteam og derefter en af ​​dem, Michael Widenius, gav databasen navnet My, som også var navnet på hans datter. De oprettede det fra det meget enklere databasestyringssystem kaldet mSQL (Mini SQL) og de havde til hensigt at bruge det som deres eget værktøj.

mSQL var baseret på ISAM-sproget, som blev udviklet af IBM. Hele strukturen af ​​mSQL var alt for langsom og ubøjelig, så programmererne besluttede at oprette en ny, der kan løse deres problemer på bedre måder. Da MySQL kom ud, begyndte det at køre under General Public License, hvilket betyder, at enhver bruger var i stand til at ændre kildekoden.

En stor ting ved MySQL er, at de holdt API (Application Programming Interface) af mSQL, som gjorde det muligt for udviklere fra hele verden nemt at skifte til denne nye database. Virksomheden, der finansierede og ejede MySQL, var en svensk, der hedder MySQL AB. I 2008 besluttede Sun at købe virksomheden for 1 milliard dollar. De havde det kun indtil 2010, hvor Sun overgav MySQL til Oracle Corporation, den nuværende ejer af databasen.

MySQL priser og funktioner

Du kan altid downloade den gratis version af MySQL, som mange virksomheder og enkeltpersoner bruger til deres databaser. Det kaldes MySQL Community-udgaven, den mest udbredte open source-database i verden. De fleste webhosteplaner kræver ikke engang, at du downloader det, fordi det normalt er inkluderet i deres pakke som en bonus.

Den gratis version er det meste af tiden, men i tilfælde af, at din virksomhed har nogle specifikke behov, kan du også opgradere til en premium-version. Der er standardudgaven for $ 2000, Enterprise for $ 5000 og Cluster Carrier-kvalitet for $ 10.000. Alle disse giver dig en omfattende liste over nyttige værktøjer og funktioner, mens du også får premium support og vedligeholdelse.

Du får alt, hvad du har brug for din databasestyring og forespørgselsopgaver. Selv hvis du arbejder med enorme mængder data, kan du aldrig gå tabt, da MySQL giver dig mulighed for at udføre meget effektive søgninger. Der er også et informationsskema, der hjælper dig med at forstå strukturen i dine data.

MySQL er den perfekte løsning, hvis du har brug for en database til din nye applikation. Du har stort set bare brug for at opsætte databasen, oprette en konto, og så kan du lade den være sådan. Det vil være en stabil ressource til din applikation med et script, der kører på det. Det kræver ikke engang, at du kontrollerer det, så længe det kontinuerligt kører i baggrunden.

Det eneste, der kan bremse en MySQL-database ned, er et dårligt valg af harddisk. Du skal altid gå efter en webhostingudbyder, der kører serveren på SSD-harddiske. Det garanterer lynhastighed med den øjeblikkelige adgang fra solid state drev. Hvis du vælger en webhostingsplan, der er afhængig af SSD’er, har du imidlertid også brug for en sikkerhedskopieringsplan. Med SSD-harddiske er det mere sandsynligt, at der opstår fejl, der kan beskadige dine data.

Selvom de fleste brugere bruger kommandolinjegrænsefladen i MySQL, er det muligvis ikke egnet til alle. Begyndere, der ikke har erfaring med at arbejde med databaser, kan have svært ved at håndtere. Heldigvis kan dette problem løses ved at installere en af ​​MySQL GUI (grafisk brugergrænseflade), hvilket gør det meget mere let at bruge databasen.

Find den perfekte MySQL Webhost

I dag er det ikke svært at finde en webhostingudbyder, der tilbyder MySQL i deres pakker. De fleste af dem understøtter denne database og mange andre løsninger, som du kan vælge imellem. Når du surfer på webhostingtjenesterne på Internettet, vil du se, at de leverer mindst nogle af de populære databaser, som vi nævnte før, især når det kommer til delte hostingplaner. Før du vælger en, er dette de to vigtigste faktorer, du skal tage hensyn til: opbevaring og ydelse.

For de fleste af webstedsejere er en enkelt MySQL-database nok. Webhosteplaner leveres normalt med én forekomst af MySQL, men i tilfælde af at du er ved at starte et større projekt, skal du muligvis tilføje flere databaser. I dette tilfælde skal du blot vælge en webhostepakke, der inkluderer ubegrænsede databaser. Hvis du også ønsker at oprette forbindelse korrekt og administrere dine databaser, skal du gå til PHP. Du kan dog næppe finde en webhostingudbyder, der ikke understøtter dette sprog.

Sidst men ikke mindst skal du sørge for, at enten cPanel eller Plesk er installeret. Disse kontrolpaneler giver dig mulighed for at oprette databaser og slette eller administrere eksisterende. cPanel leverer endda en database-wizard til MySQL, som guider dig gennem hele processen med at håndtere databaser. Lad os nu se anmeldelser om de 15 webhotelleverandører, som vi mest anbefaler!

Bedste MySQL webhotelleverandører

Så før du giver dig detaljer om de virksomheder, vi betragter som de bedste MySQL-værter, er her den fulde liste over dem:

 1. HostGator – $ fra $ 2,75 / måned
 2. Bluehost – fra $ 3,95 / måned
 3. InMotion Hosting – fra $ 3,99 / måned
 4. A2Hosting – fra $ 3,92 / måned
 5. SiteGround – fra $ 3,95 / måned
 6. iPage – fra $ 1,99 / måned
 7. WebHostingHub – fra $ 4,99 / måned
 8. Fede ko – fra $ 3,15 / måned
 9. LiquidWeb – fra $ 59 / måned
 10. GreenGeeks – fra $ 3,95 / måned
 11. Kom så far – fra $ 2,99 / måned
 12. HostMonster – fra $ 4,95 / måned
 13. InterServer – fra $ 5 / måned
 14. HostPapa – fra $ 3,95 / måned
 15. JustHost – fra $ 3,95 / måned

Lad os springe ind i detaljer, og se, hvilken hostingudbyder der er bedst til dit budget og dit behov.

3. HostGator

hostgator-bedst-mysql-hostingHostGator er et af de mest kendte webhostingfirmaer lige nu. De tilbyder førsteklasses planer for delt hosting, dedikerede servere, VPS og især forhandlerhosting, som er deres topsælgende service. Deres planer bruges i vid udstrækning af store og små virksomheder, bloggere og udviklere. HostGator blev etableret i 2002 og begyndte at sælge Linux-baserede tjenester.

I 2011 indså de, at der også er en enorm efterspørgsel efter Windows og begyndte at levere webhost-planer baseret på operativsystemet. HostGator er vært for mere end 8 millioner domæner lige nu. En af hovedårsagerne hertil er den brede vifte af funktioner, der følger med hver af deres planer. Denne udbyder har også sin egen webstedsbygger, der giver dig adgang til over 4.000 skabeloner gratis.

HostGator giver dig alle værktøjer, der kan hjælpe dig med at oprette og vedligeholde dine websteder. Med hver plan får du MySQL til databasestyring, gratis domæne, opgaveplanlægning og andre nyttige admin-værktøjer. Der er ikke så mange udbydere, der kan tilbyde dig nogle virkelig high-end Windows hosting-planer. Det er her, HostGator slår det meste af sin konkurrence, og sætter flere års erfaring i Windows-hosting i praksis.

Hvis du ikke er tilfreds med din hostingplan, kan du få pengene tilbage på 45 dage, hvilket er en større tidsramme end gennemsnittet. Uanset hvilken plan du vælger, får du også ubegrænset MySQL-databaser og phpMyAdmin. Delt planpriser starter ved $ 2,75 pr. Måned med Hatchling-planen. Hvis du vil have en VPS, koster indgangsplanen dig $ 29,95, mens den billigste dedikerede server er $ 119 pr. Måned.

2. BlueHost

bluehost-bedst-mysql-hostingBlueHost startede tilbage i 2003, og nu har de hundreder af ansatte, der arbejder i virksomheden. Det blev et kæmpe navn i branchen, hvilket giver brugerne planer for webhosting, der er afhængige af top-notch hardware og software. Deres hele webhostingsplatform er open source, hvilket gør det til et godt valg for brugere, der ønsker at gå i dybden med det tekniske.

Som de fleste af de store navne blandt webhostingfirmaerne tilbyder BlueHost også en lang række kraftfulde webhostingplaner. Disse inkluderer de mest populære planer såsom sky, delt, VPS og dedikeret hosting. BlueHost giver dig imidlertid mulighed for at vælge mellem to andre planer, den ene er oprettet til WordPress-brugere og den anden for ejere af WooCommerce-websteder.

Når det kommer til support, er deres team af fagfolk tilgængelige hele dagen, hver dag. Du kan nå dem via chat, telefon, e-mail, og de har også en omfattende vidensbase. Hver hosting-pakke giver dig også en gratis SSL og MySQL.

De garanterer, at du kan oprette og administrere databaser med MySQL på en ligetil måde ved hjælp af phpMyAdmin og mange andre nyttige applikationer. Hvis du ønsker at få to ting gjort på én gang, skal du vælge en BlueHost-plan, der tilbyder et gratis domænenavn. Da du ikke behøver at finde og betale for en domæneregistrator, kan dette valg altid spare dig tid og penge.

Lad os nu gennemgå priserne på deres delte, VPS og dedikerede planer bare for at vise dig, hvor overkommelig BlueHost virkelig er. De har tre delte hostingplaner, der starter med Basic for $ 3,95 pr. Måned, op til Choice Plus-planen for $ 5,95. Priserne for deres VPS-planer spænder fra $ 19.99 til $ 59.99 pr. Måned, mens de dedikerede hostingplaner koster fra $ 79.99 op til 119.99 hver måned.

3. InMotion Hosting

InMotion-bedst-mysql-hostingHos InMotion Hosting kan du finde adskillige hostingplaner med fuld funktion. Disse inkluderer forskellige delte, dedikerede, VPS, WordPress og administrerede indstillinger, der sikrer, at enhver virksomhed og enkeltperson kan finde den perfekte service. MySQL er et af de ekstramateriale, de leverer med alle deres pakker, som sætter dig op til oprettelse af applikationer og dynamiske websteder.

InMotion Hosting giver dig brugervenlige webstedsbyggere, såsom WordPress, Joomla, Drupal og B2evolution. Virksomheden udviklede endda deres egen webstedsbygger kaldet Premium Web Builder og gjorde den tilgængelig for alle, der abonnerede på deres planer. For store virksomheder eller teams, der arbejder på større projekter, er det at vælge en dedikeret plan hos InMotion et godt valg.

Dedikerede pakker inkluderer cPanel til nem server- og webstedsstyring gennem din browser. Hvad der gør deres planer virkelig begyndervenlig er deres MySQL support. Du opretter og vedligeholder din database med komplet vejledning og sikrer, at du bruger dit foretrukne SQL-sprog på den rigtige måde. Der vil ikke være problemer med ydeevnen med din database, som er garanteret af deres SSD-lagerenheder.

Et af hovedmålene med InMotion er at levere førsteklasses hardware til deres klienter på alle tidspunkter. Deres service er afhængig af Samsung SSD’er og de nyeste Dell-servere, så du kan være sikker på, at dine besøgende på webstedet vil nyde en problemfri browsingoplevelse. Hos InMotion varierer priserne for deres dedikerede planer fra $ 105.69 helt op til $ 340.99 med i alt fem planer.

De har tre planer for VPS-hosting med den laveste pris $ 27.99 og den højeste $ 64.99. Hvis du vil prøve deres Shared Business Hosting-planer, kan du vælge mellem tre planer. Der er lanceringsplanen for $ 3,99 pr. Måned, strømmen for $ 5,99 og Pro til $ 13,99 om måneden, hvor strømplanen er den mest populære mulighed.

4. A2 Hosting

A2Hosting-bedst-mysql-hostingDa A2 Hosting blev grundlagt tilbage i 1999, var det først en uafhængig virksomhed. Det blev oprindeligt navngivet som Iniquinet, og derefter ændrede de det til A2 Hosting i 2003. Takket være de mange års hårdt arbejde blev de et af de førende navne i webhostingbranchen. De får også hundreder af positive anmeldelser fra brugere og populære anmelderwebsteder.

A2 Hosting tilbyder en lang række planer. De tilbyder de sædvanlige dedikerede, VPS og delte planer med mange nyttige add-ons, gratis funktioner og support. Du kan vælge mellem administrerede og ikke-administrerede dedikerede og VPS-planer. Hvis du vil have MySQL inkluderet i pakken, er du på det rigtige sted. A2 Hosting tilbyder masser af funktioner og software, der er meget gavnlige for udviklere.

Du får den seneste version, MySQL 5.5 sammen med phpMyAdmin og SSH. Med disse nyttige værktøjer kan du til enhver tid arbejde på dine databaser fra enhver maskine. A2 Hosting giver en god mulighed for dem, der ønsker at arbejde på deres færdigheder. Med deres omfattende videnbase kan du lære meget om at bruge Python og Perl på dine databaser.

Hos A2 Hosting er priserne forskellige mellem Windows- og Linux-indstillingerne, men vi vil tale om Linux-planerne bare for at give dig en idé om priserne. Du kan få en delt hostingplan, der starter ved $ 3,91, en VPS for $ 5,00 og en dedikeret plan til $ 9,31. Disse planer kan opskaleres efter dine behov og giver dig flere og flere funktioner og fordele.

5. SiteGround

Siteground-bedst-mysql-hostingDette er endnu et stort navn i webhostingbranchen. SiteGround er kendt for sin høje tilgængelighed og for at levere effektive webhostingtjenester over hele verden. Dette er hovedsagelig takket være dets datacentre, der er smart placeret i Singapore, Amsterdam og Chicago, der effektivt dækker et stort antal lande. Deres markedsføringsstrategi er at skille sig ud fra mængden og tilbyde noget andet for deres publikum. Som det viser sig, er deres metode hidtil vellykket.

På SiteGround kan du få alle typer webhostepakker, du har brug for. De fleste brugere købte imidlertid deres delte eller cloud-hostingplaner, som er mere magtfulde end de fleste af deres konkurrenter leverer. Med disse to får du cPanel-kontrolpanelet og support til WordPress og Joomla også. SiteGround sikrer dig næsten 100% oppetid, da de konstant overvåger deres servere, og når der først er et problem, kan de med det samme rette det.

En anden stor ting ved denne udbyder er, at du har tilladelse til at have ubegrænset MySQL-databaser med deres hosting-pakker. De sikrer høj ydelse for dine databaser ved at gemme dem på separate harddiske. Du kan nemt arbejde på dine databaser gennem phpMyAdmin. Hvis du vælger en af ​​deres dyrere pakker, giver de også dynamisk cache, SSL, forbedret support og PCI-overholdelse.

Du kan få en delt hostingplan på SiteGround for kun $ 3,95 pr. Måned, hvis du vil. Deres bedste sælger er imidlertid den delte CrowBig-plan, der koster $ 5,95 pr. Måned. Deres entry-level cloud hosting plan koster $ 80 pr. Måned, mens du kan få en Entry Server for $ 269 pr. Måned, hvis du ønsker en dedikeret serverplan.

6. iPage

ipage-bedst-mysql-hostingDer er over en million kunder lige nu, der valgte iPage som deres webhostingudbyder. Dette er et firma, der allerede har drevet websteder i et årti. Tilbage i 2011 begyndte de at bruge vindenergi til at køre deres servere, og de bruger denne metode indtil i dag. Deres planer er overkommelige, og hele pakken er designet til at være begyndervenlig, og det er derfor, at så mange mennesker vælger denne udbyder.

Målgruppen for iPage er hovedsageligt små virksomheder eller enkeltpersoner, der let ønsker at oprette en blog eller et portfolio-site og derefter fokusere på deres arbejde. Da hovedideen med denne udbyder er enkelhed, tilbyder de kun en delt hostingplan, der kun koster $ 7,99. Dog leveres det med mange nyttige funktioner. For eksempel kan du registrere et domænenavn i 3 år, du kan have ubegrænset MySQL-databaser og en overflod af lagerplads.

De har deres egen drag and drop webstededitor, der også giver dig adgang til tusinder af skabeloner. Naturligvis understøttes de mest populære CMS, og du får også ekstramateriale til dit websted. Disse inkluderer værktøjer til din blog, fotogallerier og FTP-værktøjer. Udover MySQL får du også ferniscache og phpMyAdmin til det. Selvom de ikke gemmer webstedets data og databaser på separate servere, bliver dine data sikret ved daglige sikkerhedskopier.

De tilbyder også VPS-hosting, der starter ved $ 19.99 pr. Måned, dedikeret hosting fra $ 119.99 pr. Måned og WordPress-hosting, hvor startpakken koster $ 3,75 pr. Måned.

7. Webhosting-hub

WebHostingHub-bedst-mysql-hostingWeb Hosting Hub er et firma, der blev grundlagt i 2010 og har leveret forskellige tjenester siden da. Udover at være vært for dit websted kan du også leje dem til at designe dit websted. De leverer også andre løsninger, såsom deres webstedsbygger, talrige e-handelsværktøjer og webhosting til alle de populære CMS. De blev så populære, at mere end 40.000 mennesker valgte dem at bygge og drive deres websteder.

Webhosting-hub er optimal for dem, der ønsker delt hosting, da det er den eneste type plan, de leverer. VPS, dedikerede og andre planer leveres af InMotion Hosting, deres søsterselskab. Da de kun leverer delt hosting, er de fuldt fokuseret på at levere de bedste tre delte hostingplaner, der findes på markedet. Hvis du vil starte et websted som en virksomhed eller til individuelle formål, giver Web Hosting Hub dig mulighed for at opsætte det hurtigt og effektivt.

Du kan vælge mellem tre delte hostingplaner: Spark-planen for $ 4.99 pr. Måned, Nitro for $ 6.99 og Dynamo-planen for $ 8.99 pr. Måned. Hvis du vælger Nitro-planen, vil du være i stand til at køre ubegrænsede MySQL-databaser, sub- og parkerede domæner, som alle er begrænset i startplanen. Den anden og tredje plan giver dig også en rabat på deres webdesigntjeneste.

Alle delte planer giver dig phpMyAdmin som en ekstra til MySQL. Hvis du ikke er så erfaren i MySQL, kan du altid stole på deres guider om, hvordan du håndterer databaser, de har masser af dem.

8. FatCow

FatCow-bedst-mysql-hostingFatCow er en af ​​de største udbydere af webhosting, der driver sin virksomhed med grøn energi. De giver kun en plan for delt hosting kaldet The Original FatCow Plan, som kun koster $ 3,15 pr. Måned, og det giver dig mulighed for at registrere et domænenavn i et år. Deres hovedidee er at undgå at tilbyde komplicerede webhosteplaner og sammensætte nogle enklere planer i stedet.

De har et professionelt teknisk supportteam, der lover at svare inden for få minutter. Ved at købe en af ​​deres planer får du adgang til deres kontrolpanel, som stort set er det samme som cPanel, der kun ser lidt anderledes ud. Det er ganske nybegyndervenligt, men det kan tage dig nogen tid at finde ud af MySQL manager og filhåndtering.

Med sine priser er FatCow bestemt blandt de mest overkommelige udbydere på markedet. Deres planer bruges i vid udstrækning af små virksomheder og kontaktpersoner. Som mange andre udbydere har de også deres egen brugerdefinerede, peg-og-klik-webstedsbygger, der kan komme godt med dem, der overhovedet ikke har erfaring med webudvikling.

Hvis du er interesseret i andre planer som VPS eller dedikerede servere, tilbyder de dem også. FatCow opdeler VPS og dedikerede tjenester i tre planer hver. Hver af disse planer giver dig ubegrænsede MySQL-databaser, domæner, subdomæner og FTP-konti. Planen for indgangsniveau for VPS koster $ 19,99 pr. Måned, og du kan have en dedikeret server til startup for kun $ 119.99 pr. Måned.

9. LiquidWeb

liquidweb-bedst-mysql-hostingNu er LiquidWeb webbhoteleverandøren, hvor du kun kan finde de mest kraftfulde hostingløsninger. De leverer ikke engang delt hostingplaner, da de fokuserer på at give den bedste ydelse til krævende udviklere. Hos LiquidWeb kan du finde nogle usædvanlige dedikerede og VPS-hostingplaner med en garanteret oppetid på næsten 100%. Du kan også vælge, om du vil have en Linux- eller Windows-baseret server.

Deres webhosteplaner er ikke kun stærke, men også brugervenlige, og sørger for, at du ikke behøver at bruge meget tid på at administrere din server. De bruger den nyeste hardware for at sikre konstant oppetid og høj hastighed for webstedsejere. I de sidste par år lykkedes det at holde deres oppetid over 99,99%, hvilket er ret imponerende.

Selvom du næppe kan få problemer med at bruge LiquidWeb, har de deres professionelle supportteam klar, når du har brug for dem. I tilfælde af at du allerede har et websted og vil skifte til en LiquidWeb-hostingplan, hjælper de dig med datamigreringen gratis. De bruger SSD-harddiske og giver endda belastningsbalancere i tilfælde af, at du har trafikspidser, så flere servere kan håndtere din trafik.

Både dedikerede og VPS-planer understøtter MySQL og adskillige andre databaseløsninger. Hvis du vil have en LiquidWeb-administreret dedikeret server, kan du vælge mellem fem forskellige planer på tre lokationer. Startplanen koster $ 199 per måned og giver dig en omfattende liste over nyttige funktioner. Deres cloud-VPS-priser starter ved $ 59 pr. Måned, mens den billigste cloud-dedikerede server koster $ 169 pr. Måned.

10. GreenGeeks

greengeeks-bedst-mysql-hostingGreenGeeks er et webhostingfirma oprettet for over et årti siden, der i øjeblikket har over 35.000 kunder og er vært for mere end 300.000 websteder. Som navnet antyder, driver de deres hardware med grøn energi, eller mere specifikt vindkraft, der er bedre for miljøet.

Ved at vælge en af ​​deres planer, får du masser af funktioner såsom gratis domæneregistrering og overførsel, webstedsbygger, webstedsoverførsel, sikre e-mail-konti og meget mere. GreenGeeks har et dedikeret supportteam, som du kan nå via chat, telefon og billetter. De kører kun deres servere på Linux, men det er det mest populære operativsystem når det kommer til webhosting alligevel.

Serverens oppetid hos GreenGeeks er også meget konkurrencedygtig, da de har succes med at holde den over 99,9%. De oprettede ikke deres eget kontrolpanel som mange andre udbydere. I stedet får du cPanel, som garanterer en problemfri brugeroplevelse for hver websideejer. Hvis du allerede har et websted, kan du migrere det gratis. De giver dig endda mulighed for at tilføje en indkøbsvogn til den, som også følger med pakken.

Hos GreenGeeks koster webhosting kun $ 3,95, mens WordPress-hosting også er $ 3,95. Deres planer er gavnlige for udviklere med den nyeste MySQL, support til Python og Perl, flere PHP-versioner og FTP-konti. Og dette er kun toppen af ​​isbjerget, fordi du får masser af gode funktioner, der garanterer en yderst effektiv ydelse, sikkerhed og e-handelsstøtte. Hvis du ikke er tilfreds med GreenGeeks, kan du få pengene tilbage inden for 30 dage.

11. GoDaddy

GoDaddy-bedst-mysql-hostingGoDaddy er kendt som en af ​​de største domæneregistratorer i verden med over 60 millioner domænenavne hidtil registreret. Udover deres domæneregistrerings- og auktionstjenester leverer de også stærke webhosteplaner. Dette selskab blev oprettet i 1997 under navnet Jomax Technologies. Efter to år skiftede de til deres nuværende navn.

GoDaddy tilbyder webhosteløsninger til både enkeltpersoner og store virksomheder. De tilbyder forskellige dedikerede, VPS og delte planer til overkommelige priser. Udover den sædvanlige Linux-mulighed kan du også få Windows-baserede servere. Der er adskillige hostingplaner, du kan vælge imellem, afhængigt af hvilken type websted, du vil køre, og den mængde trafik, du tiltrækker det.

De har også en populær webstedsbygger, der er vidt brugt af uerfarne brugere og små virksomheder, der har brug for en hurtig og nem løsning. Det er en træk-og-slip-builder, der giver dig adgang til mere end 300 skabeloner. Skabelonerne er allerede befolket med indhold; behøver du kun at kopiere dit eget indhold til de rigtige steder og dets sæt.

Med en blanding af professionelle administratorer, avanceret hardware og overvågningssystemer er de i stand til konsekvent at holde serverens driftstid over 99,9%. GoDaddy er den udbyder, der interesserer sig for dit indhold. De opretter regelmæssigt sikkerhedskopier af dit websted, hvis noget går galt. Du kan få en webhosteplan for kun $ 2,99 pr. Måned. Priserne for deres VPS-planer starter ved $ 17,99 pr. Måned, mens du kan få en dedikeret server på entry-level fra $ 69,99 pr. Måned.

12. HostMonster

hostmonster-bedst-mysql-hostingHos HostMonster er tjenesterne og priserne helt de samme som dem, der tilbydes af BlueHost. Dette skyldes, at disse to er søsterselskaber med hinanden. De tilbyder også delte hosting-planer med startprisen på $ 4,95 pr. Måned. Det leveres med uovervåget båndbredde, 50 GB lagerplads, og det giver dig mulighed for at have et websted og et domænenavn. Alt i alt tilbyder HostMonster nogle anstændige delte hostingplaner til overkommelige priser.

Det er perfekt til enkeltpersoner og virksomheder, der lige er begyndt at tiltrække trafik. Oven på ydeevnen får du adskillige nyttige værktøjer, der kan komme godt med på mindre websteder. Disse inkluderer værktøjer til fora og blogs, indkøbskurv, SSL-certifikat, CMS-scripts og den nyeste MySQL. Den grundlæggende VPS-plan hos HostMonster koster kun $ 19.99, hvilket er ret billigt lige nu på markedet. Med den 30 GB frie plads, dual core-processor, 2 GB RAM og båndbredde begrænset til 1 TB pr. Måned er det stadig en kraftfuld mulighed for prisen.

De eksperimenterer ikke med brugerdefinerede kontrolpaneler; I stedet får du en cPanel, som altid er en effektiv løsning. Du kan få en dedikeret server til så lidt som $ 79.99 med 4-core Intel Xeon-processorer, 500 GB RAID1 og 4 GB RAM. Med HostMonster kan du opgradere din plan, når du har brug for mere ydelse.

Dine delte databaser gemmes på en anden server end de andre data, og du får også en phpMyAdmin til din MySQL. Hvis du ønsker en webhosteplan, der korrekt omhandler SQL-forespørgsler, skal du bestemt vælge HostMonster.

13. InterServer

interserver-bedst-mysql-hostingInterServer betragtes som det bedste valg lige nu for dem, der har brug for en overkommelig, men alligevel kraftig WordPress-hostingtjeneste. Den billigste plan hos InterServer koster kun $ 5, og du får et SSL-certifikat, gratis migrering og ubegrænset opbevaring, overførsel og e-mail. De giver dig også mulighed for at køre op til 20 websteder på deres server. Høj ydeevne er garanteret af den nyeste hardware, herunder 30 GB til 240 GB SSD’er.

InterServer bestræber sig på at holde deres oppetid så tæt som muligt på den perfekte 100%, og de klarer sig virkelig godt indtil videre. Hos denne udbyder er kun 100 nye brugere tilladt hver dag. Denne grænse garanterer, at deres servere ikke bremses uventet på en travl dag. Hvis du vælger en af ​​deres VPS-planer, har du masser af tilpasningsmuligheder. Du vil være i stand til at vælge de softwareværktøjer, kontrolpanel, operativsystem og behandlingskraft, der passer bedst til dig.

Hvis du vælger InterServer, vil der ikke være nogen uventede exit-gebyrer eller nogen form for langvarig kontrakt. Desuden får du pengene tilbage om 30 dage, hvis du ikke var tilfreds med deres service. Du vil være i stand til at administrere dine databaser problemfrit ved hjælp af den nyeste MySQL og phpMyAdmin.

Med hensyn til support kan du kontakte dem på enhver måde, når du vil. InterServer support er tilgængelig via telefon, chat, e-mail, mens du også kan bruge deres omfattende vidensbase og forum. Deres VPS-planer er så skalerbare, at du kan vælge mellem 16 forskellige variationer med en startpris på kun $ 10,00 pr. Måned for Windows og $ 6,00 pr. Måned for Linux.

14. HostPapa

Hostpapa-bedst-mysql-hostingHostPapa er en webhostingudbyder lige fra Canada, der blev etableret i 2006. Deres målgruppe er små virksomheder, som de også angiver på deres hjemmeside og via deres annoncer. De bruger grøn energi til at drive deres hardware, som er meget populær lige nu hos hostingfirmaer. Sammenlignet med andre grønne hostingudbydere er deres priser ret lave.

Selvom HostPapa ikke tilbyder dedikerede servere, er deres delte og VPS-planer ret kraftige. Uanset hvilken plan du vælger, får du også en webstedsbygger. Du kan dog opgradere webstedsbyggeren til en endnu bedre ved at skifte til en dyrere plan. cPanel- og FTP-konti er også inkluderet i hver pakke. Deres billigste delte hostingplan koster $ 3,95 og giver dig mulighed for to websteder.

Hvis du har brug for VPS, kan du vælge mellem 5 forskellige planer alt efter dine behov. Deres første VPS-plan koster kun $ 19.99 pr. Måned, og du får en 4-core processor, 1,5 GB RAM, 50 GB lagerplads og 1 TB overførsel. Med disse planer kan du få både Linux- og Windows-baserede servere. Når det kommer til databaser, får du MySQL 5, og de giver dig mulighed for at administrere ubegrænsede databaser.

Deres planer inkluderer det kraftige administrationsværktøj phpMyAdmin, der lader dig nemt håndtere de mest hyppige MySQL-opgaver. Hvis du er en nybegynderudvikler eller webmaster, er HostPapa det perfekte valg for dig. Med deres planer er hvert værktøj, der kræves for effektivt at oprette og vedligeholde et websted, langt fra hinanden.

15. JustHost

justhost-bedst-mysql-hostingHos JustHost kan du finde nogle fremragende hostingplaner for små virksomheder og begyndere webmastere. Selv om det at give pålidelige delte hostingplaner helt klart er deres hovedmål, har de også nogle anstændige VPS og dedikerede serverplaner. Du kan få en delt hostingplan for kun $ 3,95 pr. Måned, der giver dig et domænenavn, et websted, 50 GB plads og nogle mere basale funktioner.

Med deres hostingplaner får du gratis webstedsbyggere med skabeloner og muligheden for at installere en bred vifte af nyttig software med et enkelt klik. I deres softwarepakke kan du også finde værktøjer til blogging, fora og e-handel. De tilbyder en generøs startpakke til databaser med den nyeste MySQL, så du kan have 20 databaser. Hvis du dog opgraderer til en mere kraftfuld plan, bliver den ubegrænset.

Du vil være i stand til at oprette og administrere databaser med phpMyAdmin. Heldigvis gemmer JustHost ikke databaserne og dine andre data på den samme server. Dette er en fantastisk praksis, der blev populær blandt web-hosting-udbydere, hvilket sikrede deres kunder stabilitet.

Du kan vælge mellem fire VPS-planer med priser, der spænder fra $ 19.99 pr. Måned op til $ 59.99 pr. Måned. Med den første får du dual core CPU, 2 GB RAM, 30 GB lagerplads, 1 TB båndbredde og et gratis domænenavn. De tilbyder også tre dedikerede serverplaner, som du kan administrere med cPanel. Den første koster $ 79.99 pr. Måned, og du kan skalere den op til den mest kraftfulde plan, der koster $ 119.99 pr. Måned.

Konklusion

Der er bestemt andre gode hostingudbydere, der tilbyder MySQL-databasehosting, og som ikke er anført i denne artikel. Hvis du vælger et af de firmaer, der er anført på siden, kan du ikke gå galt med hosting og styring af dine MySQL-databaser.

Hvis du har spørgsmål angående disse hostingfirmaer eller har forslag til denne artikel, bedes du fortælle os i kommentarfeltet nedenfor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map