15 bedste Java Web Hosting Providers

bedst-java-hosting-udbydere-2019


I denne artikel skal vi gennemgå Java webhostingtjenester, der kan give dig den mest værdi for prisen. Dette vil være en stor ressource for udviklere, der er på udkig efter kraftfulde hostingplaner, som de helt kan stole på. Du vil kunne lære om de største navne i branchen og de funktioner, support og hardware, de tilbyder.

Herefter skal vi forklare, hvad Java er, hvorfor folk bruger det og nogle interessante fakta. I anden halvdel af vores artikel skal vi gennemgå 15 af bedste Java webhotelleverandører efter vores mening. Vi vil påpege nogle af nøglefunktionerne hos hver udbyder og de tjenester, de er især gode til. Lad os komme i gang uden yderligere forstyrrelser!

Hvad er Java, og hvorfor du skal bruge det?

Java er et af de mest populære programmeringssprog. Java-hovedkonceptet er, at det overhovedet ikke kræver, at du skriver numeriske koder. Du kan skrive et helt program bare ved at bruge engelske ord som kommandoer. Dette betyder også, at det er meget lettere for brugerne at skrive og læse sproget sammenlignet med andre programmeringssprog.

Da vi har brug for at tale i overensstemmelse med grammatikkens regler, skal Java-programmerere også følge et sæt regler, mens de skriver programmet. Dette er, hvad vi kalder syntaks. Naturligvis er det sæt kommandoer, der er skrevet af brugeren, ikke den endelige form for programmet. Inden den er klar til at køre, skal Java oversætte den til numeriske koder, så maskinen kan behandle den.

Historien om Java

bedst-java-hosting-udbydereDen allerførste version af Java var resultatet af et projekt tilbage i 1991, og dets fornavn var Oak. James Gosling var lederen af ​​teamet hos Sun Microsystems, og han havde et egetræ på sit kontor, hvilket er, hvordan sproget fik navnet. Da de fortsatte med at arbejde på det, skiftede de navn til først til Grønt og derefter til Java. Hovedideen bag Java var at udvikle en metode til at levere interaktivt tv til publikum. Det viste sig imidlertid, at sproget var for avanceret for den digitale kabel-tv-branche dengang.

Den første version af Java kom ud i 1996, og de begyndte i stedet at bruge den på Internettet. Det blev et værktøj, som folk plejede at gøre deres websted interaktivt ved at tilføje animationer til siderne. Java blev distribueret af Sun Microsystems indtil 2010, hvor Oracle købte virksomheden. Talrige opdateringer kom ud siden den første udgivelse af Java, hvor den sidste var Java SE 10. I dag er den så populær, at du dybest set ikke kan røre ved et datalogiemne og ikke høre noget om Java.

Derfor skal du bruge Java

Hos Sun Microsystems og senere hos Oracle fokuserede de altid på et par nøgleprincipper. De ønskede at skabe noget nybegyndervenligt, bærbart, velstruktureret og sikkert. Som et resultat tilfredsstillede de første og følgende versioner af Java disse hovedideer og tiltrakkede endnu flere brugere hver gang til dette programmeringssprog. De vigtigste grunde til, at du skal bruge Java, er følgende:

 • Det er pålideligt – Fejlen fra programmereren fører naturligvis til fejl. Disse fejl kan imidlertid reduceres ved at forbedre programmeringssproget. Java besluttede at tilføje objektorienteret programmering til ligningen, hvilket førte til meget bedre resultater.
 • Top-notch sikkerhed – En af udviklerens planer med Java var at gøre det populært blandt brugere af mobilenheder. Hvis du vil have Java til at arbejde på mobile enheder, skal du tillade dem at sende og modtage data via netværk. Disse typer processer kræver top-notch sikkerhed, så dataene ikke kan lækkes. Som et resultat blev Java en af ​​verdens mest sikre programmeringssprog.
 • Ikke afhængig af platformen – Du kan køre Java på enhver enhed, inklusive både store og små enheder, hvilket gør det til et helt bærbart programmeringssprog. Det kan installeres på ethvert operativsystem; Java er overhovedet ikke afhængig af software eller hardwaremiljø.
 • Begyndervenligt sprog – Java er hovedsageligt baseret på C ++ programmeringssprog. Naturligvis er C ++ meget mere kompliceret end Java, men det er stadig virkelig magtfuldt. De ønskede at skabe noget, der bevarer og forbedrer styrkerne ved C ++, mens det stadig er let at bruge.

Webhost-udbydere og Java

Selvom Java understøttes af de mest udbydere af webhosting i dag, inkluderer mange af dem ikke det i deres delte hostingpakker. Du skal muligvis gå efter en VPS eller endda en dedikeret serverplan, og begge disse koster mere end en delt hostingplan. Når du finder den webhosteplan, der passer bedst til dine behov, vil du være i stand til at opsætte dit Java-baserede websted på kort tid.

Hvis et webhostingfirma tilbyder Java i deres pakke, betyder det dybest set, at du får en regelmæssig hostingtjeneste med alle de nødvendige Java-applikationer tilgængelige. Selv hvis du finder en udbyder, der understøtter Java i deres delte webhosteplaner, er det meget bedre at gå til VPS-indstillingen i stedet. Enhver erfaren udvikler kan fortælle dig, at Java-applikationer normalt kræver en masse ressourcer.

I stedet for at tøve mellem delt og VPS-hosting, skal du hellere tage det til næste niveau og vælge enten VPS eller dedikeret hosting. Da vi taler om et meget populært programmeringssprog, er der stor efterspørgsel efter kraftfulde Java-hostingplaner. Det kan tage meget tid at vælge, hvis du ikke får de mest kraftfulde webhostudbydere gennemgået et sted.

Heldigvis gennemgik vi omhyggeligt 15 af bedste Java-hosting-udbydere her i vores artikel. Fortsæt med at læse, og vi hjælper dig med at beslutte, hvilken der passer bedst til dine behov! Men inden vi springer ind i detaljer, er her den fulde liste over bedste Java-hostingfirmaer:

 1. InMotion Hosting – fra $ 29,19 / måned
 2. BlueHost – fra $ 19.99 / måned
 3. HostGator – fra $ 29,95 / måned
 4. A2Hosting – fra $ 5 / måned
 5. InterServer – fra $ 6 / måned
 6. iPage – fra $ 19.99 / måned
 7. LiquidWeb – fra $ 59 / måned
 8. SiteGround – fra $ 269 / måned
 9. FatCow – fra $ 19.99 / måned
 10. DreamHost – fra $ 13,75 / måned
 11. Hostinger – fra $ 8,16 / måned
 12. TMD Hosting – fra $ 19.97 / måned
 13. Host1Plus – fra $ 15 / måned
 14. GreenGeeks – fra $ 39,95 / måned
 15. FastComet – fra $ 59,95 / måned

Lad os nu se hver Java-hostingudbyder i detaljer:

1. InMotion Hosting

InMotion-bedst-java-hostingInMotion-hosting har ikke et specifikt sæt planer, der er strengt til rådighed for Java-hosting, men du kan vælge en af ​​deres kraftfulde VPS-hostingplaner. De understøtter kun Java med deres tre tilgængelige VPS-planer, så du kan glemme deres delte eller dedikerede hostingplaner. For det første kan du vælge deres VPS-1000-plan, der kun koster $ 29,19 pr. Måned. Det leveres med 4 GB RAM, 75 GB lagerplads, 4 TB båndbredde og gratis SSL.

Selvom du får nogle ekstramateriale sammen med Java, såsom Tomcat og JPS, kan du stadig ikke spørge den tekniske support om dette. De er dog meget erfarne i alle de andre dele af webhostingtjenesten, og du kan kontakte dem når som helst. Ved at tilmelde dig en af ​​deres VPS-planer, får du også cPanel til serveradministration.

InMotion sikrer, at du er fuldt beskyttet mod DDoS-angreb. Den høje ydeevne garanteres af den nyeste hardware, inklusive SSD-harddiske. Websteds- og applikationsdata kan ende med at blive beskadiget eller mistet, hvis der opstår et problem, men det er grunden til, at sikkerhedskopier opfindes. InMotion leverer gratis sikkerhedskopier og snapshots, så du kan gå tilbage i tiden og hente dine data, når du vil.

Du kan oprette snapshots en gang hver dag, hvilket mest anbefales, før du foretager ændringer på serveren eller webstedet. De gratis sikkerhedskopier er automatisk og opretter en kopi af dine data omtrent hver dag. Denne provider giver dig 90 dage til at prøve en af ​​deres planer, som er god tid til at beslutte, om du vil have tjenesten eller ej.

2. BlueHost

bluehost-bedst-java-hostingEndnu en alsidig web-hosting-udbyder, der også giver top planer for virksomheder og enkeltpersoner. Hos BlueHost kan du finde mindst tre muligheder for hver type webhostetjeneste, herunder delt, sky, dedikeret eller VPS-hosting. Fra disse understøtter kun deres VPS og dedikerede planer Java og websider, der er baseret på JSP.

For begyndere kan Standard VPS-planen for $ 19.99 pr. Måned muligvis være en god idé. Den mest anbefalede plan fra BlueHost er den anden, Forbedret VPS-plan, der koster $ 29.99 pr. Måned. Selvom alle tre planer har masser af nyttige funktioner, skal du sørge for, at hostingplanen giver tilstrækkelig ydelse til dine behov. Hvis du har brug for noget, der er endnu stærkere end disse tre, kan du også gå til en dedikeret server.

Fra den billigste VPS-plan til den dyreste dedikerede server er omkostningerne forskellige. Du kan få en dedikeret server for kun $ 79.99 pr. Måned, mens Ultimate VPS-planen koster $ 59.99. Ved at besøge BlueHost-videnbasen og læse instruktionerne, kan du hurtigt konfigurere Java i tre enkle trin. Du ender med 1.8-versionen af ​​Java, den seneste open-source-version.

Med deres VPS-planer får du også en forbedret version af cPanel-kontrolpanelet og nogle ekstra værktøjer, der gør VPS-styring og WHM-kontrol lettere. De har et professionelt supportteam, der kan nås når som helst. Du kan ringe til dem, hvis du støder på et problem, eller hvis du ønsker hjælp til opgaver relateret til din server eller dit websted. Alt i alt er BlueHost fuldstændig Java-venlig og anbefales stærkt for enhver udvikler eller webstedsejer.

3. HostGator

hostgator-bedst-java-hostingHostGator er et af de største og mest annoncerede virksomheder lige nu i webhostingbranchen. De leverer også alle slags webhostingplaner og domænenavne. Folk bruger i vid udstrækning deres tjenester til at oprette blogs, porteføljewebsteder, online butikker og andre firmawebsteder. De leverer kraftfulde løsninger til Java-hosting ved at understøtte Tomcat på alle deres dedikerede eller VPS-webhosteplaner.

Hos HostGator er der både Windows- og Linux-baserede servere tilgængelige. Hvis du er en Linux-bruger, kan du tilføje Tomcat til dit cPanel-kontrolpanel. Hvis du i stedet vælger Windows, får du et Plesk-kontrolpanel, som også understøtter Tomcat. Deres team kan ikke give nogen support til konfiguration af dine Java-applikationer, så det er alt op til dig.

De kan imidlertid installere enten 5.5- eller 7-versionen af ​​Tomcat til dig, og du kan også anmode om Tomcat via telefon eller chat. Denne service er helt gratis. Med hver af deres VPS-planer får du 2 dedikerede IP-adresser, mens deres dedikerede serverplaner leveres med 3-5 dedikerede IPv4 IP-adresser. Du kan have root-adgang til serveren, hvis du vil installere scripts eller apps.

Hvis du har problemer, kan du når som helst kontakte deres prisvindende support. De kan kontaktes via telefon, billet eller chat. HostGator har også en dejlig liste over videotutorials, hvor du med det samme kan finde løsningen på mange af dine problemer. Der er ingen måde, at dine data går tabt, da de opretter ugentlige automatiske sikkerhedskopier, der altid er der i nødsituationer.

4. A2 Hosting

A2Hosting-bedst-java-hostingDet betyder ikke noget, om du vil have et websted til personlig brug eller for en hel virksomhed; A2 Hosting har helt sikkert en webhostingplan, der passer til dine behov. De har ikke kun de sædvanlige dedikerede, VPS og delte hostingindstillinger, men du kan også vælge imellem mange softwarespecifikke løsninger. Bare vælg den software, du har brug for til dit arbejde, så viser de dig web-hosting-planer, der passer til jobbet.

For eksempel har de tre forskellige muligheder for Java-hosting til overkommelige priser. Deres indgangspakke koster $ 5 pr. Måned, Mid-planen er $ 10 pr. Måned, mens du kan få Elite-planen for kun $ 15. Hvis du vil have den bedste ydelse for værdien, skal du vælge Mid plan, som giver dig 30 GB lagerplads, 2 TB overførsel og 1 GB RAM.

Hos A2 Hosting er ydeevne altid garanteret, hvilket betyder, at dine Java-baserede applikationer og websteder kører hurtigere end vinden. Selvom det nu er en standard blandt webhostingudbydere, stræber A2 Hosting også at holde deres oppetid over 99,9%. Deres VPS-planer leveres med et værktøj kaldet Webuzo, der tager sig af dit Java-opsætning med et enkelt klik.

Hvis en ny version af Java kommer ud, får du øjeblikkeligt en e-mail med et link, der giver dig mulighed for at anvende opdateringen. En anden ting, der er gavnlig for en udvikler, er, at A2 Hosting giver dig rodadgang til deres servere. Dette betyder, at du når som helst kan administrere filerne på din server. Og dette var kun et par af de enorme mængder af ekstraudstyr, der tilbydes af udbyderen.

5. InterServer

interserver-bedst-java-hostingHos InterServer kan du vælge mellem 16 forskellige VPS-hostingplaner, afhængigt af mængden af ​​CPU-kerner, opbevaring, RAM og overførsel, du vil bruge. Disse planer er tilgængelige for Linux og Windows samt med en betydelig forskel i de to priser. For eksempel koster den første plan for Linux $ 6 pr. Måned, mens den for Windows er $ 10 pr. Måned. InterServer understøtter hundredvis af software, inklusive Java med yderligere værktøjer og containere.

Du får masser af funktioner med en InterServer-plan, men hvis du vil tilføje flere, kan du købe dem en efter en i deres Opgraderingsafdeling. Når du har købt der, vil de ekstraudstyr, du valgte, være aktive inden for 15 minutter. De leverer også et begyndervenligt kontrolpanel sammen med pakken. Når det kommer til kundesupport, har de et prisbelønnet team af eksperter. Du kan ringe til dem, når du står over for et problem eller bare ønsker nogle råd om relateret til dit hosting eller dit websted.

Med InterServer-styringsgrænsefladen kan du frit administrere snapshots og bede om sikkerhedskopiering, så dine data kan forblive sikre. De har oprettet et stærkt system, der holder deres oppetid over 99,9%, hvilket gør InterServer til en absolut pålidelig udbyder. I tilfælde af, at du oplever nogen nedetid, giver de straks dine penge tilbage. Udover Java understøtter de masser af andre programmeringssprog, der kan komme godt med for udviklere. Mange af dem vil allerede være installeret, når du tilmelder dig en af ​​deres planer. Du får også rodadgang til serveren, hvilket betyder, at du kan tilføje installation og konfiguration af software, når du vil.

6. iPage

ipage-bedst-java-hostingDette er helt sikkert en af ​​de bedste tilbud, du kan finde på Internettet, da iPage ikke kun giver overkommelige planer, men de er også anerkendt som en af ​​de bedste Java-hostingudbydere i branchen. Som de fleste af de Java-baserede udbydere understøtter denne selvfølgelig også programmeringssprog med kraftfulde VPS og dedikerede hostingplaner. Desuden får du forudinstallerede JSP-scripts, så du kan fokusere på dit arbejde så hurtigt som muligt.

Der er indtil videre masser af brugeranmeldelser, der roser iPage som en af ​​de bedste muligheder for Java-baserede websteder og applikationer. Du kan altid prøve deres grundlæggende VPS-plan for $ 19.99 pr. Måned og se, hvordan deres service fungerer ud for dig, og derefter skalere op til den plan, der perfekt passer til dine behov. Det leveres med en 1-core CPU, 1 GB RAM og 40 GB diskplads og 1 TB båndbredde. Alle tre VPS-planer inkluderer et cPanel-kontrolpanel, administreret support, og du kan til enhver tid bede om serverrotsadgang.

Deres lave omkostninger forvirrer dig muligvis, men iPage har et stort omdømme, når det kommer til webhosting-ydeevne. Hvis du har brug for mere end deres stærkeste VPS-planer, kan du gå efter en dedikeret plan. Startplanen koster kun $ 119,99 om måneden med en 2-core CPU, 4 GB RAM, 500 GB diskplads og 5 TB båndbredde. Både VPS og dedikerede planer er meget fleksible og leveres med masser af funktioner, der kan hjælpe dig med at vokse. Planer hos iPage kan opskaleres, når du har lyst til, at dit websted eller app har brug for mere hestekræfter.

7. LiquidWeb

liquidweb-bedst-java-hostingLiquidWeb er oprettet til udviklere og virksomheder, der har brug for en kraftfuld Java-hostingløsning, som ikke nødvendigvis er billig. Den højere pris betyder også, at deres team er klar til at hjælpe dig med alt for at gøre dit arbejde lettere. Der er en lang række funktioner og understøttet software tilgængelig i alle deres hosting-planer. LiquidWeb anbefales stærkt for dem, der ønsker at arbejde problemfrit på komplekse Java-baserede websteder.

De har et nyttigt teknisk supportteam, der er klar til at hjælpe dig med at løse problemer. Du kan også kontakte dem, hvis du ikke er sikker på, hvilken af ​​deres web-hosting-planer der passer bedst til dine behov. De får strøm til dine websteder og applikationer med den nyeste hardware og gemmer dine data på højhastigheds-SSD-harddiske. Det betyder ikke noget, om dit websted er baseret på Java eller et andet programmeringssprog, dine besøgende vil opleve de samme højhastighedsbelastningstider.

Den øverste ydeevne leveret af LiquidWeb vil hjælpe dig med at komme foran din konkurrence og i høj grad forbedre din SEO placering. Du kan vælge mellem fem dedikerede og VPS-hostingplaner, der garanterer en god ydelse til Java-websteder og applikationer. De giver dig mulighed for om nødvendigt at skifte til en mere kraftfuld plan eller bede om en tilpasset løsning, der perfekt passer til din virksomhed.

Priserne for deres cloud-VPS-planer starter ved $ 59 pr. Måned, hvilket giver dig 40 GB SSD, 2 GB RAM, 5 TB båndbredde og en 2-core CPU. Hvis du ønsker en dedikeret server, kan du få en så lav som $ 199 pr. Måned med Intel Xeon CPU 4-core CPU, 16 GB RAM, 500 GB SSD og 5 TB båndbredde. Selvfølgelig er cPanel og Plesk inkluderet i alle planer.

8. SiteGround

Siteground-bedst-java-hostingSiteGround er kendt som en af ​​de mest alsidige webhostudbydere lige nu. De har også effektive løsninger til virksomheder, udviklere og enkeltpersoner. Når det kommer til Java-hosting, er dette et af de virksomheder, der tilbyder det mindst mulige valg. Hvis du ønsker, at Java skal inkluderes i pakken, skal du vælge en af ​​deres dedikerede serverplaner.

Når du tilmelder dig en af ​​deres dedikerede planer, giver de dig root-adgang, og du kan konfigurere Java helt til dit arbejde. Der vil ikke være forudinstallerede værktøjer, scripts eller noget lignende. Hvis du ønsker, at deres teknologiske supportteam skal hjælpe dig med Java, skal du betale en ekstra pris for tjenesten. Deres hostingplaner koster mere end den gennemsnitlige Java-hostingplan på markedet, selvom du ikke har brug for deres ekstra tjenester.

Er det det værd? Hvis du vil have en pålidelig webhostetjeneste, der giver dit websted en yderst effektiv ydelse, gør den det bestemt. De er ikke fokuseret på Java-hosting, men alligevel tillader du dig stadig at installere alt, hvad du ønsker. Desuden får du en omfattende mængde funktioner. Deres webhosteplaner er afhængige af den nyeste hardware.

I tilfælde af, at du får problemer med hostingtjenesten eller dit websted, kan du når som helst kontakte dem via telefon, e-mail eller chat. Deres dedikerede indgang koster $ 269 pr. Måned, og du får Intel Xeon 4-core CPU, 16 GB DDR3 RAM, 480 GB SSD og 10 TB båndbredde.

9. FatCow

FatCow-bedst-java-hostingFatCow er populær blandt alle slags virksomheder og enkeltpersoner, men også blandt dem, der ønsker pålidelig Java-hosting. De tilbyder ikke webhotellplaner, der specifikt er optimeret til Java, men det er et af de programmeringssprog, der understøttes i deres VPS og dedikerede planer. Faktisk vil du have JSP forudinstalleret på serveren, når du tilmelder dig et af de to alternativer, så du hurtigt kan begynde at arbejde på din første applikation.

Deltagelse i en FatCow-hostingplan leveres med mange fordele. Du får cPanel, så du nemt kan administrere dit websted og hostingplan og rodadgang til serveren. Hvis dit websted kræver mere magt, kan du opskalere ydelsen med det samme. Udover disse får du masser af forudinstallerede scripts, nyttige funktioner til din cPanel, ubegrænsede domæner, FTP-konti og MySQL-databaser.

Som sædvanligt starter du planen med en gratis domæneregistrering. De har et supportteam klar til at besvare dine spørgsmål og løse dine problemer 24/7, som brugerne er ret tilfredse med indtil videre. Den grundlæggende VPS-plan med en enkelt-core CPU, 1 GB RAM, 40 GB lagerplads og 1 TB båndbredde koster kun $ 19.99 pr. Måned.

Hvis du hellere vil vælge en dedikeret server, kan du gå til deres startplan for $ 119.99 pr. Måned med en 2-core CPU, 4 GB RAM og 500 GB lagerplads og 5 TB båndbredde. Denne anbefales stærkt til små, men hurtigt voksende virksomheder, der har brug for en pålidelig plan på lang sigt. Du kan prøve deres service, og hvis du ikke er tilfreds, kan du få pengene tilbage i den første måned.

10. DreamHost

DreamHost-bedst-java-hostingEn lang række virksomheder og enkeltpersoner vælger DreamHost, når de søger efter web-hosting af høj kvalitet til deres websted. Deres service er afhængig af den nyeste hardware- og softwareteknologi, så du kan få en problemfri oplevelse med at arbejde på dit Java-websted. Som anført af DreamHost kommer Java forudinstalleret på alle deres servere.

Hvis du imidlertid ønsker, at alle funktioner skal være tilgængelige, skal du konfigurere dem ved at vælge en af ​​deres dedikerede eller VPS-planer. Du kan konfigurere Java Servlets på dedikerede og VPS-planer, mens JSP og Tomcat kun vil arbejde på dedikerede planer. Hver DreamHost-plan giver dig en overflod af funktioner og værktøjer, der kan hjælpe dig med at komme online hurtigt og effektivt.

De gemmer alle webstedets og applikationsdataene på SSD-harddiske og holder ydeevnen på det højest mulige niveau. Der er 4 forskellige VPS-planer at vælge imellem. Deres grundlæggende plan koster kun $ 13,75 per måned, hvilket bestemt er en af ​​de billigste VPS-planer, du kan finde. Pakken inkluderer 1 GB RAM, 30 GB lagerplads, ubegrænset båndbredde og domæner.

Med VPS-planerne får du et begyndervenligt kontrolpanel, RAM og opbevaring, der kan udvides til enhver tid og 1-klik SSL. Hvis du har brug for en dedikeret server, starter deres priser ved $ 169 pr. Måned. Deres dedikerede planer inkluderer DDoS-beskyttelse, fuld root-adgang, RAID 1-lagring, serverovervågning og mere. Da DreamHost er meget tillid til deres tjenester, garanterer de en 100% oppetid. Deres VPS-hostingplaner er klar til at bruge websteder og applikationer i alle størrelser.

11. Hostinger

hostinger-bedst-java-hostingHostinger er helt sikkert blandt de webhostingudbydere, der tilbyder kraftfulde planer for billige priser. Hvis du vil være omkostningseffektiv, skal du overveje at tilmelde dig en af ​​deres delte eller VPS-planer. Husk dog, at kun deres VPS-planer understøtter Java Applets eller JSP, mens deres delte planer kun understøtter JavaScript. Stadig har du masser af muligheder i betragtning af at Hostinger tilbyder 6 forskellige VPS-hostingplaner.

Hver af planerne er designet til at give dig den maksimale værdi for prisen. Deres VPS-planer er baseret på Linux-servere og giver dig fuld SSH-rod som en dedikeret server. Hvis du sammenligner det med de mest delte priser for webhosting på Internettet, viser det sig, at Hostinger har næsten de samme priser, der er angivet for deres VPS-planer. Den første plan koster kun $ 8,16 pr. Måned, og den leveres med 20 GB SSD, 1 GB RAM, 2,4 GHz CPU og 1 TB båndbredde.

Du kan skalere det op til 8 GB RAM, 160 GB SSD, 6 TB båndbredde og 14,4 GHz CPU, der koster $ 65,56 pr. Måned. Dette er uovervindelige priser, og hver plan giver dig også en masse nyttige funktioner. Deres supportteam er altid der, når du har brug for hjælp, og prøver deres bedste, selvom du tilmeldte dig en ustyret plan. Alt, der er relateret til deres infrastruktur og webhostetjeneste, kan spørges 24/7 via live chat. Hostinger sørger for, at du kan gendanne dine data når det er nødvendigt, så du kan oprette og administrere sikkerhedskopier gennem din cPanel.

12. TMD Hosting

tmdhosting-bedst-java-hostingHos TMD Hosting kan du finde et par muligheder for alle typer webhosteløsninger til overkommelige priser. Hvis du vil have en pålidelig Java-hostingudbyder, kan du ikke gå galt med denne. Du behøver kun at vælge den plan, der giver ressourcer nok til dit websted, og du kan begynde at arbejde med Java. TMD-hostingplaner, der mest kommer Java-brugere til gode, er deres VPS-hostingløsninger.

Hvis du vælger en VPS-plan, får du Tomcat virtuel hosting, der kører på SSD-harddiske. Derudover vil dataene blive gemt i et separat miljø på deres servere, hvilket sikrer, at dit websted kører med lynhastighed. Du kan vælge mellem fem forskellige VPS-planer afhængigt af den ønskede ydelse. Når dit websted vokser, kan du muligvis begynde at overforbrug ressourcerne. Dette problem kan let rettes, da de til enhver tid kan skifte til den næste plan.

Med hver VPS-plan får du et domænenavn gratis. TMD Hosting er specialiseret i fuldt styrede VPS-planer, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om opdateringer eller andre tekniske ting, der er inkluderet i pakken. Som mange af sine konkurrenter giver denne udbyder dig også cPanel-kontrolpanelet, når du tilmelder dig. Når det kommer til datasikkerhed, kan du enten konfigurere sikkerhedskopierne for dig selv eller bede deres supportteam om at gøre det.

Hos TDM Hosting kan du få en VPS for så lavt som $ 19,97 pr. Måned med 40 GB SSD, 3 TB båndbredde, 2-core CPU, 2 GB DDR4 RAM og masser af nyttige funktioner.

13. Host1Plus

host1plus-bedst-java-hostingSelvom Host1Plus ikke betragtes som et af de største navne i webhostingbranchen, har det nogle virkelig magtfulde planer at tilbyde. Når du begynder at bruge deres tjenester, vil du indse, hvor meget de fokuserer på at levere fuldt udstyrede og pålidelige webhosting. Blandt deres ekstraudstyr tilbyder de også overkommelig Java-hosting med deres VPS-planer.

Hvis du ønsker pålidelig Java-hosting, mens du sparer nogle penge, skal du bestemt vælge en af ​​deres planer på lang sigt. Du kan få en lille rabat, selvom du vælger en VPS-plan i mere end 3 måneder. Hvis du beslutter at holde sig til deres service i 24 måneder, kan du få den maksimale rabat på 20%. Deres VPS-pakker starter med Amber-planen, der kun koster $ 15,00 pr. Måned.

Dette leveres med en 2-core CPU, 2 GB RAM og 40 GB diskplads og 1 TB båndbredde. Deres VPS-planer kan skaleres op til Guldplanen, der koster $ 66,00 pr. Måned, eller du kan også oprette din egen, tilpassede webhostingplan. Hver virksomhed har forskellige behov, du behøver kun at klikke på indstillingen Chat nu og sammensætte din nye plan med deres personale.

Du kan dog aldrig gå galt med deres bronzeplan, som er deres mest populære plan lige nu. Det tilbyder en 2-core CPU, 4 GB RAM, 60 GB diskplads og 1 TB båndbredde. Dette er normalt nok for virksomheder, og du kan altid skalere det, hvis du vil. Host1Plus giver dig mulighed for at holde styr på de ressourcer, du bruger, og få advarsler, hvis du skubber grænserne.

14. GreenGeeks

greengeeks-bedst-java-hostingGreenGeeks er det webhostingfirma, der driver alle websteder og applikationer med vindenergi. Hvis du ønsker en stærk hostingplan til dit Java-baserede websted og beskytter miljøet på samme tid, bør du bestemt tjekke, hvad de har at tilbyde. Grøn energi er ikke kun stor til deres markedsføring, men den samme idé kan også øge din trafik.

Med deres 30-dages pengene-tilbage-garanti har du masser af tid til at finde ud af, om deres tjenester er gode nok for dig eller ikke. Når det kommer til VPS og dedikerede serverplaner, har du adskillige valg. Der er 5 forskellige VPS-planer at vælge imellem, der starter med 1 GB RAM-plan, der koster $ 39,95. Denne inkluderer en 25 GB SSD-lagerplads, 1 TB båndbredde og en 4-core CPU.

Hvis du vælger en GreenGeeks VPS-plan, får du det populære cPanel-kontrolpanel med WHM, natlige sikkerhedskopier og gratis migrering, hvis du allerede har et websted. Deres hurtige bestemmelse garanterer, at når du først tilmelder dig deres plan, vil den være i gang om et minut. Hvis du vil have en dedikeret server, kan du vælge mellem 4 planer.

Prisen for deres indgangsserver er kun $ 169 pr. Måned med Intel Atom 330, 2 GB DDR3, 500 GB SATA, 10 TB overførsel og 5 IP-adresser. Hvis du ikke er sikker på, hvilken dedikeret server der passer bedst til dine behov, kan du altid kontakte deres eksperter via telefon eller chat og bede om et forslag. Hvis du har brug for at opgradere enten din dedikerede server eller VPS, kan du gøre det når som helst.

15. FastComet

fastcomet-bedst-java-hostingFastComet har et stort ry som en af ​​de mest pålidelige og begyndervenlige webhostudbydere derude. Det er klar til at give ydeevne ydeevne til dine Java-baserede websteder og applikationer. Faktisk stræber de efter at blive bedre hvert år, og brugeranmeldelserne taler for sig selv. Lige nu har de over 10.000 tilfredse kunder i 70 lande. De er ikke kun gode til at drive websteder, men du kan også registrere domænenavne ved hjælp af deres websted.

På FastComet kan du vælge mellem to sikkerhedskopieringsmuligheder. De kan enten oprette sikkerhedskopier ugentligt eller dagligt for at sikre dine data. I henhold til udbyderen og masser af brugerfeedback holder de deres oppetid med succes over 99,99%, hvilket er ret imponerende, hvis du sammenligner det med andre udbydere. Dette er bestemt godt for enhver, der ønsker at starte et forretningswebsted med en af ​​deres planer.

FastComet tilbyder også cPanel, det bedste værktøj til styring af dine domæner, hosting og konti. Du kan blot downloade telefonappen og kontrollere din webhosttjeneste fuldstændigt hvor som helst. De har et stærkt kundesupport-team, der er klar til at reagere hurtigt når som helst. Du kan kontakte dem via live chat, telefon, billetsystem og e-mail.

Deres billigste cloud-VPS-plan koster $ 59,95 pr. Måned og inkluderer en 2,50 GHz CPU, 2 GB RAM, 50 GB SSD og 2 TB båndbredde. Hvis du derefter begynder at løbe tør for ressourcer, kan du opgradere gennem 3 flere niveauer. Hvis du i stedet ønsker en dedikeret server, kan du prøve deres første plan, der koster $ 139 pr. Måned. Den inkluderer en 4-core Intel Xeon CPU, 8 GB RAM, 160 GB SSD og 5 TB båndbredde. Disse inkluderer naturligvis også cPanel i pakken.

Konklusion

Jeg håber virkelig, at det fra disse top Java hosting virksomheder du var i stand til at finde mindst en, der passer til dine behov og budget. Hvis du har nogen erfaring med nogle af disse firmaer, der er anført på denne side, eller en anden Java-hosting-udbyder og vil dele dine tanker, bedes du efterlade en kommentar nedenfor.

Efterlad også en kommentar nedenfor, hvis du stadig har spørgsmål til disse udbydere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map