10 bedste JSP-webhostudbydere (Java-serversider)

bedst-jsp-web-hosting


Da der er en stigende efterspørgsel blandt udviklere og webstedsejere om pålidelig JSP-webhostingtjeneste, besluttede vi at gøre dig til en liste over de bedste JSP-hostingudbydere lige nu på markedet. Når du surfer på Internettet, kan du hurtigt finde ud af, at ikke alle udbydere tilbyder Java-hosting. Det er stadig ikke noget så populært som en typisk WordPress-, Joomla- eller Drupal-optimeret plan.

Selv blandt dem, der understøtter JSP, er der masser af udbydere, der tilbyder førsteklasses hosting-service og mange andre, som vi ikke vil anbefale dig at tilmelde dig. I tilfælde af at du bare snuble over denne artikel og ikke ved, hvad Java eller JSP faktisk er, vil vi give dig en hurtig beskrivelse for at gøre tingene klare.

Hvad er JSP?

Det, der også er JavaScript og Java, kan være forvirrende for folk, der ikke kender programmeringssprog. Dette emne handler kun om Java-programmeringssprog, en meget populær og effektiv open source computingplatform. I dag er der et stort antal websteder og applikationer på Internettet, som ikke kan køre, medmindre du har Java installeret på din maskine.

Java er designet til alle slags computere, spilkonsoller, servere og smartphones, hvilket gør dem i stand til at køre kraftige applikationer. JSP er en forkortelse for Java Server Pages. Du kan forestille dig det som en anden ASP.NET eller PHP, og du har kun brug for en webserver for at kunne begynde at arbejde med den. Nogle af de mest populære webservere, som du kan installere, er Jetty og Apache Tomcat.

Folk bruger JSP på mange forskellige måder. Du kan udvikle yderligere funktioner til dit websted ved hjælp af JSP. Når folk vil tilføje en ny indkøbskurv, et forum, et reservationssystem eller noget lignende til deres websted, gør de det enten med PHP eller JSP. Det giver dig mulighed for at oprette komplette websider, der er baseret på XML eller HTML, hvis du har nok erfaring med Java-programmeringssprog.

JSP er ikke kun let at lære og bruge, men det er et godt værktøj for alle, der ønsker at opbygge websider fra bunden. Der er utallige steder lige nu på Internettet, der tilbyder guider til, hvordan man lærer netop dette programmeringssprog. Hvis du vil være i stand til at oprette og vedligeholde et websted på egen hånd, er det bestemt værd at lære Java. For ikke at nævne, at det er en stor karrieremulighed, da der er stor efterspørgsel efter Java-programmerere.

Find den perfekte JSP-hostingplan

Vores omfattende liste over JSP-hostingudbydere kan hjælpe dig med at finde den perfekte webhosteplan til dine websteder og applikationer. Vi vil kun præsentere de virksomheder, der sikrer høj ydelse til overkommelige priser, og de fleste af dem er også nybegyndervenlige. Du kan opbygge kraftfulde og unikke websteder med Java, især hvis du er meget erfaren i sproget.

Hvis du dog ikke har de nødvendige ressourcer, der leveres af din webhostingudbyder, har du dybest set spildt din tid. Hvad du skal sigte mod er en udbyder, der kører avancerede servere og et kundesupportteam, som du altid kan stole på.

Nogle af dem tager også en indsats for at installere JSP-scripts og yderligere nyttig software til dig på serveren, hvilket sparer dig noget dyrebar tid. De fleste webhostingfirmaer understøtter ikke Java i deres delte hostingpakker, hvilket er helt fint, fordi JSP normalt kræver flere ressourcer end det. Lad os nu se, hvad hver af følgende udbydere har at tilbyde, når det kommer til JSP-hosting!

1. A2 Hosting

A2Hosting-bedst-jsp-web-hostingA2 Hosting er en af ​​de udbydere, som du kan se på de fleste toplister lige nu på Internettet. Deres hosting-planer er meget populære blandt bloggere, udviklere, webmastere og alle slags virksomheder. Desuden tilbyder de også JSP-hosting. For at kunne køre JSP på serveren skal du dog vælge enten en VPS eller en dedikeret hostingplan.

Hos A2 Hosting er der tre kraftfulde planer til rådighed for Java-optimeret hosting. Disse udviklervenlige, hurtige VPS-planer er også ganske overkommelige. Deres indgangs-VPS-plan koster kun $ 5,00 pr. Måned med 20 GB lagerplads, 1-core CPU, 2 TB overførsel og 512 RAM. A2 Hosting har også et særligt tilbud til dig: du kan få pengene tilbage når som helst, hvis du ikke er tilfreds med tjenesten, der ikke er nogen tidsbegrænsning.

Hvis ingen af ​​de tre planer passer til dine behov, er der ingen grund til at bekymre dig. Du kan sammensætte din egen plan ved at indstille den ønskede CPU, RAM, lagerplads og båndbredde. Selv hvis du allerede har valgt en af ​​deres pakker, vil de lade dig ændre den, indtil du ender med den perfekte plan. Udover specifikationerne vil du være i stand til at vælge en cPanel-licens, en af ​​de mange tilgængelige Linux-versioner og serverplacering.

En fantastisk funktion hos A2 Hosting er, at du får rodadgang til serveren, hvilket betyder, at du frit kan få adgang til og ændre filerne. Når det kommer til dedikerede servere, kan du få en plan for så lavt som $ 99,59. Dette inkluderer 8 GB RAM, 2×500 GB lagerplads, 10 TB overførsel og 2-core CPU.

2. iPage

ipage-billig-jsp-web-hostingHvis du har brug for en pålidelig JSP-hostingløsning, kan du aldrig gå galt med iPage. Som de fleste andre store udbydere, indså de også, at støtte af Java på delt hosting ikke er den største idé. Som sædvanligt er kun deres dedikerede og VPS-hostingplaner kompatible med Java. De sparer dig endda lidt tid ved at forinstallere JSP-scripts på serveren. Der er tre forskellige planer tilgængelige på deres VPS-sektion.

Ved at vælge den grundlæggende plan får du en 1-core CPU, 1 GB RAM, 40 GB lagerplads og 1 TB båndbredde til $ 19.99 pr. Måned. Deres optimale plan er den stærkeste, mens forretningsplanen er den mest populære, da den tilbyder den mængde ressourcer, der er nok til de fleste behov. Hver af disse planer inkluderer følgende ekstra: gratis domæneregistrering i et år, cPanel og root-adgang til serveren.

Når dit JSP-websted vokser, vil det i sidste ende begynde at overdrive ressourcerne og bede om en mere kraftfuld plan. I dette tilfælde kan du enten skifte planer eller forbedre bestemte dele af din plan for at sikre dig, at dit websted kører fejlfrit. Denne fleksibilitet er vigtig, hvis du ønsker at tage sig af dit websteds behov i fremtiden.

iPage har et meget effektivt kundesupportteam, der er klar til at løse dine problemer. Hvis du ikke er tilfreds med deres service, kan du få dine penge tilbage ved at annullere din plan inden for de første 30 dage. Den billigste dedikerede hostingplan hos iPage kaldes Startup og den koster $ 119.99 pr. Måned. Til prisen får du en 2-core CPU, 4 GB RAM, 500 GB lagerplads, 6 TB båndbredde og stort set de samme ekstraudstyr, som du får med en VPS-plan.

3. BlueHost

Bluehost-pålidelig-jsp-hostingWebhosteplaner, der specifikt er optimeret til JPS, er temmelig sjældne, men du kan nemt få en VPS eller en dedikeret server, der understøtter det. BlueHost er en af ​​udbyderne, der tager denne tilgang. De leverer stærke VPS og dedikerede planer, der er helt klar til JPS. Du kan opnå det samme resultat som med en typisk Java-optimeret plan, mens anden software også understøttes.

Baseret på anmeldelser er brugere, der valgte BlueHost som deres JSP-hostingudbyder mere end tilfredse med tjenesten. Der er utallige websteder drevet af virksomheden, der blomstrer og konstant genererer trafik. Enten vælger du en VPS eller en dedikeret hostingplan; du kan konfigurere Java i tre enkle trin. Det kan gøres ved at logge på serveren ved hjælp af en simpel kommando og derefter trykke på Enter. Alle instruktioner er tilgængelige på deres websted.

På denne måde kan du aktivere Java 1.5. Der er flere andre tilgængelige versioner, du skal bare bruge en anden kommando til hver af dem. Hvis du er interesseret i deres VPS-hostingplaner, kan du vælge mellem tre forskellige muligheder. Deres mest populære plan her er den udvidede plan, der inkluderer en 2-core CPU, 60 GB SSD, 4 GB og ubegrænset båndbredde for kun $ 19.99 pr. Måned.

BlueHost VPS-planer leveres med 1 gratis domæne, gratis SSL og forbedret cPanel-interface. Hvis du vil have en dedikeret plan, er det bedste valg endnu en gang deres Forbedrede plan, der koster $ 99,99 denne gang. Til prisen får du en 4-core CPU, 1 TB lagerplads, 8 GB RAM og 10 TB båndbredde. Hvis du ikke er tilfreds med tjenesten, kan du få pengene tilbage inden for de første 30 dage.

4. InMotion Hosting

InMotion-professionel jsp-hostingInMotion-hosting er den ultimative løsning, der passer til alle, der også giver stærke webhostepakker til store og små virksomheder og enkeltpersoner. Hvis du dog ønsker, at Java skal inkluderes i planen, har du ikke så mange muligheder. VSP og dedikerede servere er de eneste JSP-venlige planer leveret af virksomheden. Når alt kommer til alt, hvis du vil have Java-baserede websteder eller applikationer, ville noget som en delt plan alligevel ikke være nok.

Folk er meget tilfredse med den tekniske support, der leveres af InMotion, og roser deres teams ekspertise. Når det kommer til Java, er de imidlertid ikke kvalificerede til de applikationer, som folk normalt arbejder med. Derfor, hvis du er midt i en opgave og sidder fast, skal du muligvis finde en tredjepartsudvikler for at få hjælp. Hvis dette ikke er et spørgsmål for dig, er InMotion bestemt det bedste valg, du kan tage.

Deres starter VPS-plan koster $ 29,19 pr. Måned med 4 GB RAM, 75 GB lagerplads og 4 TB båndbredde. Gratis SSL, dedikerede IP’er, gratis domænenavn og cPanel admin interface er alle inkluderet i deres VPS-planer. Da dit websted kører på SSD-drev, er der overhovedet ikke behov for at bekymre dig om hastigheden. Som du ved, nævnte vi ikke CPU’en i planen. Det er fordi du kan bestemme den mængde CPU-kerner, du har brug for, og giver maksimal hastighed til dine JSP-applikationer.

Hos InMotion Hosting er teknisk supportteam altid klar til at løse dine problemer og besvare dine spørgsmål. Du kan nå dem via Skype, live chat eller telefon. De kan også refundere dig inden for 90 dage, hvis du ikke er tilfreds med pakken.

5. SiteGround

Siteground-bedste-java-server-sider-hostingSiteGround er et praktisk valg for de brugere, der bare ønsker en billig, men pålidelig service. Hvis du vil konfigurere Java korrekt og oprette et JSP-websted, vil vi anbefale dig at vælge en af ​​deres dedikerede serverplaner. Husk, at du ikke bør vælge nogen af ​​deres dedikerede hostingplaner, fordi ikke alle af dem giver dig root-adgang.

Hvis du vil omdanne den til en ægte JSP-hosting-pakke, har du bestemt brug for rodadgang til serveren. Når du har valgt den rigtige plan, skal du selv installere alt, hvad der kræves til JSP. SiteGround er også en af ​​de mange udbydere, der ikke yder hjælp, når det kommer til Java. Dette gælder ikke kun installationsprocessen, men også deres kundesupport.

Du kan dog have en slags Java-hjælp, hvis du betaler en ekstra. Dette kan være en ulempe for mange brugere, men mere erfarne udviklere vil klare sig godt med SiteGround. I deres dedikerede server-sektion kan du vælge mellem tre premiumstyrede maskiner. Den første kaldet Entry Server giver dig en Intel Xeon E3-processor med 4 kerner, 16 GB DDR3 RAM, 480 GB SSD-drev og 10 TB båndbredde for kun $ 269.99 pr. Måned.

Inden du tilmelder dig, skal du sørge for at vælge det datacenter, der ligger tættest på dit område. En af grundene til, at SiteGround er en så anerkendt udbyder, er deres stærke kundesupport. De kan løse dine problemer eller give dig råd når som helst via billetter, live chat eller telefon.

6. FatCow

FatCow-budget-jsp-web-hostingFatCow er ikke kun et stort navn blandt webhostingudbydere lige nu, men også en stærk løsning, når det kommer til JSP-hosting. De kører deres datacentre om vindenergi, holder miljøet sikkert og leverer nogle kraftige hostingplaner i mellemtiden. Selvom ingen af ​​dem er specifikt optimeret til Java, kan du stadig vælge en af ​​deres VPS eller dedikerede planer.

Den gode ting er, at FatCow sørger for, at JSP-script allerede er installeret på serveren, når du begynder at bruge det, hvilket sparer dig noget dyrebar tid. Lad os nu se deres overkommelige VPS-planer. Du kan vælge mellem tre muligheder, startende med den grundlæggende plan, der koster $ 19.99 pr. Måned med en 1-core CPU, 1 GB RAM, 40 GB lagerplads og 1 TB båndbredde. Alle VPS-planer inkluderer en gratis IP-adresse, brugervenlig cPanel, gratis domæne- og serverrotadgang for fuld kontrol.

FatCow-skytjenester giver dig en masse fleksibilitet, så du kan skifte din plan til en mere kraftfuld en, når du vil. Da de lader dig ændre planer på et par sekunder, vil dit websted overhovedet ikke opleve. Deres dedikerede opstartplan leveres med en 2-core processor, 4 GB RAM, 500 GB lagerplads og 5 TB båndbredde til en pris af $ 119.99 pr. Måned.

Ved at vælge FatCow som din webhostingudbyder får du en enorm mængde funktioner og software. Hver bruger er i stand til at oprette ubegrænsede databaser, FTP-konti, domæner og underdomæner. Derudover får du en lang række cPanel-tilføjelser og andre nyttige værktøjer uden for kontrolpanelet.

7. LiquidWeb

liquidweb-bedst-jsp-hosting-udbyderHvis du leder efter mere kraftfulde JSP-hostingplaner, der også er dyrere, skal du bestemt vælge LiquidWeb. Denne udbyder har generelt den type web-hosting-planer, der er målrettet mod virksomheder, der sigter mod at investere mere i en web-hosting-plan og få mere værdi af det til gengæld. En anden stor ting ved dem er, at deres kundesupportteam også er klar til at yde mere assistance end den gennemsnitlige udbyder i branchen.

LiquidWeb-planer leveres med en omfattende mængde funktioner, mens du også får support til en overflod af software, inklusive Java-support. Ved at vælge en af ​​deres planer får du alt, hvad du har brug for til at udvikle avancerede JSP-baserede websteder og applikationer. Før du vælger, skal du sørge for at kontakte deres teknologiske supportteam, fordi de giver råd om, hvilken af ​​deres planer du skal vælge, alt efter dine behov.

Dit websted vil være udstyret med top-notch hardware, inklusive SSD-harddiske, der sikrer lynets hastighed. Det betyder ikke noget, hvilken platform eller hvilket programmeringssprog du bruger til at udvikle dit websted. Deres planer vil uden tvivl sikre hurtige sideindlæsningstider. Dette betyder også, at LiquidWeb let kan bane dig vejen til den højeste SEO-placering, så du kan komme foran din konkurrence.

Hvis du vil have en VPS-plan hos LiquidWeb, kan du prøve deres første pakke, der kun koster $ 59 pr. Måned. Det giver dig 2 GB RAM, en CPU med 2 kerner, 40 GB lagerplads og 5 TB båndbredde. Du kan også prøve deres dedikerede servere, hvor den første plan koster $ 199 pr. Måned og leveres med en 4-core Intel Xeon, 500 GB lagerplads, 16 GB RAM og 5 TB båndbredde. Licenser til cPanel og Plesk er også inkluderet i deres pakker.

8. InterServer

interserver-kvalitet-jsp-hostingHos InterServer er de webhosteplaner, der giver dig flest muligheder, ydeevne og fleksibilitet deres Cloud VPS-planer. I deres VPS-afsnit kan du enten gå til Linux- eller Windows-skyindstillingen. Når du valgte OS, er der 16 forskellige niveauer, du kan vælge imellem. Der er den mest basale plan, der giver dig 1 CPU-kerne, 1 GB RAM, 25 GB lagerplads og 1 TB overførsel til $ 6,00 for Linux og $ 10,00 pr. Måned for Windows.

De vil give dig lynhurtig JSP-hosting, der driver dit websted og applikationer med den nyeste hardware inklusive SSD-harddiske. Hvis dit websted skubber grænserne for tjenesten, kan du bede om flere ressourcer og få den øjeblikkeligt uden at opleve nogen nedetid. Med InterServer vil du ikke opleve meget nedetid generelt, fordi de konsekvent holder serverens driftstid over 99,9%.

Deres VPS-planer sikrer også, at dine data er sikret, da enhver bruger får regelmæssige sikkerhedskopier og snapshots. InterServer giver dig rodadgang til serveren, hvilket gør dig i stand til at have fuld kontrol over den software, du vil arbejde med. Udbyderen sørger for, at der er masser af meget populære scripts, der er forudinstalleret på serveren, og dette inkluderer også Java.

Faktisk giver de dig mulighed for at konfigurere JSP-hosting til dig selv med al den software, der kræves til at oprette top-notch Java-applikationer. Alt i alt er InterServer absolut et godt valg for begyndere Java-udviklere med overkommelige priser og stor fleksibilitet. Selvom der overhovedet ikke er nogen pengene-tilbage-garanti, er de fleste brugere mere end tilfredse med deres service.

9. HostGator

hostgator-præmie-jsp-web-hostingHvis du vil have en pålidelig og kraftfuld JSP-hostingudbyder, behøver du ikke søge længe for at finde HostGator. Dette firma er blandt de største navne i webhostingbranchen. Fra bloggere til store virksomheder kan alle finde en plan hos denne udbyder, der passer til deres behov. Hvis du vil konfigurere JSP med Tomcat og servletcontainer, har du masser af planer tilgængelige på deres VPS og dedikerede sektion, der understøtter dem alle.

Når det kommer til dedikeret hosting, kan du køre dit Java-baserede websted enten på en Linux eller en Windows-baseret plan. En entry-level VPS-plan hos HostGator koster kun $ 29,95 pr. Måned og leveres med en overflod af funktioner. Dens specifikationer inkluderer 2 GB RAM, 2-core CPU, 120 GB lagerplads og 1,5 TB båndbredde. I stedet for at tvinge dig til at installere alt, der er relateret til Java af dig selv på serveren, vil HostGator gøre en fordel for dig.

De vil installere Tomcat 7 eller 5.5 via Plesk-kontrolpanelet, afhængigt af den valgte annonce, der ikke beder om en krone. Hvis du foretrækker en anden version, skal du kun kontakte deres supportteam, og det vil ikke være et problem. Grundlæggende er det al den JSP-support, denne udbyder har at tilbyde, fordi du ikke vil være i stand til at få kundesupport til dine Java-relaterede opgaver.

Hvis du vil have en dedikeret server, kan du gå til deres Value Server-plan for $ 119,00. Denne giver dig en 4-core Intel Xeon, 8 GB RAM, 1 TB lagringsplads og uovervåget båndbredde.

10. HostPapa

Hostpapa-billig-java-server-sider-hostingHostPapa er kendt som et af de mest populære valg blandt små virksomheder og webstedsejere, der er ved at etablere deres online tilstedeværelse. I tilfælde af at du lige er startet, vil en af ​​deres VPS-hostingplaner være mere end nok til dine JSP-baserede websteder eller applikationer. Med hensyn til deres hardware og tjenester bliver de bedre hvert år, og anmeldelser, der roser virksomheden på Internettet, bemærkede det også.

Hos HostPapa bliver dine webstedsdata sikret ved regelmæssige sikkerhedskopier, uanset hvilken plan du vælger. I henhold til deres statistik er deres server oppetid konsekvent over 99,99%. Dette er meget gavnligt for online-virksomheder, fordi de kan tabe penge selv under få minutters servernedetid. Med hver HostPapa VPS-plan får du en cPanel og WHM såvel som nem administration af webhosting. De giver dig også root-level SSH-adgang til serveren, hvilket altid hjælper meget, hvis du kører Java-baserede websteder og applikationer.

Hos HostPapa kan du tilpasse din hostingpakke, så den altid giver den krævede ydelse. De er klar til at give dig alle nyttige tilføjelser, du muligvis har brug for på dit websted med Softaculous. Dette bibliotek giver dig adgang til over 400 applikationer. Hvis du har brug for hjælp, kan du stole på deres prisvindende support. De kan nås via telefon, chat og e-mail på fire forskellige sprog.

Hvis du lige er kommet i gang med JSP, kan du prøve deres Plus VPS-plan. Det koster kun $ 19.99, og udover overflod af funktioner får du CPU med 4 kerner, 1,5 GB RAM, 50 GB lagerplads og 1 TB overførsel.

Konklusion

Når det kommer til at oprette en webapplikation ved hjælp af Java, er der adskillige JSP-hostingindstillinger, du kan vælge imellem, afhængigt af dit hostingbehov og budget. På listen ovenfor har vi præsenteret de bedste JSP-hostingfirmaer derude. Selvom disse hostingudbydere ikke tilbyder Java-optimeret hosting, tillader de Java på nogle af deres servere.

Jeg håber, at denne artikel har hjulpet dig med at vælge en pålidelig JSP-hostingudbyder. Hvis du har nogen erfaring med ovenstående eller andre JSP-webhostingfirmaer, skal du dele dine tanker i kommentarerne herunder. Vi sætter pris på enhver kommentar og feedback.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map