WooCommerce vs Magento – Hvilken er bedst til online shop?

magento-vs-woocommerce


Denne gang skal vi sammenligne to af de mest populære e-handelsplatforme, Magento og WooCommerce. Hvis du tjekker på listefunktionerne, som hver af dem leverer, vil du øjeblikkelig indse, at det ikke vil være let at beslutte, hvilken der er bedre. Faktisk kan du næppe gå galt ved at vælge en af ​​dem, men for dem, der leder efter det perfekte valg til deres forretninger, kan det være vigtigt at få en detaljeret indsigt i forskellene.

Da det kan være svært at bestemme fordele og ulemper ved hver platform selv, vil vi nedbryde hele emnet for dig i denne artikel. Vi vil gøre vores bedste for at gøre det klart, hvilken platform der fungerer bedst for din virksomhed og din målgruppe. Når folk vil begynde at sælge online, ser de normalt efter en all-round løsning, som desværre ikke findes. Hvad du skal gøre er at stille dette spørgsmål: Hvad er min virksomheds unikke behov?

Naturligvis har både WooCommerce og Magento et stort antal tilhængere, der hævder, at deres platform er den bedste for alle. Det er kun fordi den platform, de bruger, passer perfekt til deres forretningsmodel, og det blev den bedste for dem. For at finde ud af, hvilken der er bedst for dig, tager vi en anden tilgang og objektivt undersøger begge platforme. Vi vil gennemgå de funktioner, priser, brugervenlighed, sikkerhed og de samlede forretningsmuligheder, Magento og WooCommerce tilbyder.

Er du ikke sikker på, hvilken du skal vælge? Fortsæt med at læse, og i slutningen af ​​denne artikel er du klar til at tage beslutningen. Lad os komme i gang uden yderligere forstyrrelser!

WooCommerce og Magento – Hvad har de at tilbyde?

WooCommerce startede som ethvert andet WordPress-plugin og kom derefter ud til noget meget større, da det fik popularitet. I dag er WooCommerce et af de mest anvendte plugins, der tilbyder masser af funktioner til begyndere og mere erfarne brugere, der hjælper dem med at begynde at sælge online. På den anden side er Magento en komplet platform, der udelukkende er oprettet til e-handelsformål. Deres målgrupper er for det meste mellemstore og store virksomheder.

Magento anbefales slet ikke til begyndere, men snarere til de mere teknisk-erfarne brugere. Hvad de hovedsageligt fokuserer på, er at give de mest kraftfulde funktioner inden for e-handel. Dette gør det til en tiltalende platform for de virksomheder, der har sat enorme mål for fremtiden. Hver af disse platforme har sine egne styrker og svagheder. Herefter introducerer vi dig de vigtigste funktioner, der definerer WooCommerce og Magento. Derefter, efter at alle detaljer er lagt ud, skal vi bruge informationen til at beslutte, hvilken der er den bedre platform fra de to.

WooCommerce

WooCommerce er et så bredt populært plugin, at WordPress-brugere næsten ikke kan bruge platformen uden i sidste ende at prøve plugin eller læse om det som en del af deres arbejde. WooCommerce reklamerer også for sig selv som den eCommerce-platform med de fleste tilpasningsmuligheder, og den tilbyder faktisk mange af dem. Over 400.000 online butikker kører på platformen i dag, og masser af mennesker begynder at bruge det dag for dag.

Vigtigste funktioner i WooCommerce:

 • Du kan tilføje så mange produkter til din butik, som du vil
 • Som WordPress-bruger vil du være i stand til at vælge mellem tusinder af nyttige plugins
 • Et bredt udvalg af tilføjelser, der er tilgængelige til betalingsbehandling
 • Premium og gratis temaer klassificeret i mange kategorier

Fordele:

 • Du kan oprette din online butik gratis, og så er det op til dig, om du vælger en gratis eller en premium hostingindstilling
 • Hvis du har nogen erfaring med WordPress, bliver du hurtigt vant til WooCommerce
 • Hvis du sidder fast, er der en omfattende videnbase, hvor du helt sikkert kan finde en artikel, der hjælper med at løse dit problem
 • Med WooCommerce kan du analysere din webstedstrafik med Google Analytics gennem en tilføjelse
 • Hvis du allerede har købt en SSL, kan du problemfrit tilføje den til dit websted

Ulemperne:

 • Platformen er ikke ideel for dem, der ikke er bekendt med WordPress, fordi de er nødt til at starte fra bunden
 • Selvom der er mange billige temaer og plugins til rådighed, tilføjes priserne hurtigt, og du kan nemt ende med at bruge en masse af dit budget, hvis du ikke er forsigtig

Er WooCommerce godt for begyndere?

Vi vil anbefale WooCommerce til enhver, der ikke er bekendt med eCommerce eller endda onlineverdenen. Dagens standard er at udvikle onlinetjenester og software, der sparer folk tid og ikke kræver, at de er fortrolige med webudvikling eller andre tekniske forhold.

WooCommerce sammen med WordPress lever bestemt op til denne standard. For ikke at nævne, at hvis du har brugt WordPress til blogging eller en anden type websted før, så lærer du at bruge WooCommerce vil være et stykke kage for dig. Plugin er allerede ret brugervenlig, men du kan lære meget om det ved at besøge deres vidensbase kaldet WooCommerce Docs. Der er også masser af andre videoer og artikler om platformen tilgængelig online.

Hvor meget koster WooCommerce?

Ligesom WordPress er WooCommerce også en open source-platform, der kan installeres af enhver gratis. Du kan også vælge ethvert hostingfirma og opsætte din online shop på deres servere. Dog har WooCommerce også masser af ekstra til at betale for. Du kan vælge mellem masser af premium-udvidelser, og nogle af dem koster meget. Ofte er dit eneste valg at tilmelde dig en årlig plan, fordi mange udvidelser simpelthen ikke tilbyder en månedlig betalingsmulighed. Ud over udvidelserne skal du betale for et abonnement på webhosting.

Dit valg af webhostepakke afhænger kun af de overordnede krav i din online shop. Disse inkluderer mængden af ​​trafik, indhold og udvidelser, der kører på webstedet. Foretag en lille undersøgelse og vælg et webhostingfirma, der fører de fleste af toplisterne. Selv de største navne i branchen tilbyder pakker til overkommelige priser, og i det mindste kan du absolut stole på deres tjenester baseret på overflod af positive anmeldelser. Bare sørg for at kigge efter en hostingpakke, der er optimeret til eCommerce eller specifikt til WooCommerce.

Magento

Baseret på vores gennemgang hidtil viser det sig, at WooCommerce snarere er en community-løsning, mens Magento er et godt valg for mere krævende virksomheder. Dette betyder dog ikke, at små virksomheder er nødt til at søge andre steder. Faktisk fanger Magento ofte disse kunders opmærksomhed også. Ved at etablere deres online shop på platformen, kan de få adgang til en masse ressourcer, der kan hjælpe dem med at vokse.

Det fantastiske ved Magento er, at du kan bruge platformen gratis ved at tilmelde dig Community Edition. Selvom den ikke er så kraftig som deres premium Enterprise Edition, er den helt sikkert kraftig nok til mindre virksomheder. For ikke at nævne, at du skulle betale tusinder af dollars for Enterprise Edition, mens den anden er helt gratis at bruge. Af hensyn til denne artikel vil vi hovedsageligt tale om funktionerne, der er inkluderet i Community Edition.

Vigtigste funktioner i Magento:

 • De giver dig mulighed for at tilføje et ubegrænset antal produkter til din butik
 • En masse variationer, når det kommer til temaer og layout
 • Du vil være i stand til at sende og modtage data med tredjepartssoftware via API
 • Brugervenlige grænseflader og kraftfulde værktøjer, der kan hjælpe dig med at tilføje produkter

Fordele:

 • Så længe du går efter et stærkt hostingalternativ, kan du drage fordel af Magentos skalerbarhed og udvide din butik uden grænser
 • Med Magento er hurtig kundekasse garanteret. De har forbedret processen meget for at gøre det så ligetil som muligt
 • Tre meget populære betalingsportaler er tilgængelige: Braintree, PayPal og Authorize.net

Ulemperne:

 • Platformen har meget at tilbyde for mere erfarne brugere som udviklere, hvilket kun gør den mere forvirrende for begyndere
 • Da deres målmarked er store virksomheder, kan deres Enterprise Edition koste titusinder af dollars

Er Magento godt for begyndere?

Som nævnt ovenfor er Magento en af ​​de platforme, som vi vil anbefale til mere erfarne brugere. Dette bliver endnu mere sandhedsmæssigt, når du sammenligner det med WooCommerce, da det er baseret på WordPress, en helt nybegyndervenlig platform (hvilket er en af ​​grundene til, at det blev så populært). Men hvis du er ny i Magento, tror vi, at du kan lære meget ved hjælp af deres omfattende videnbase og endda begynde at arbejde på platformen efter kort tid.

Men vi kan ikke benægte det faktum, at det vil tage dig mere tid at lære det grundlæggende i Magento end det grundlæggende i WordPress. Da de fokuserer på at tiltrække store virksomheder til deres platform, har de investeret meget i at yde kundesupport i høj kvalitet. Dette betyder, at når du sidder fast, kan du kontakte deres team for at få hjælp. Et af deres hovedmål er at hjælpe folk med at etablere en stærk online tilstedeværelse og øge salget. Alt i alt er Magento en god mulighed for begyndere, hvis de har lidt fritid til at lære.

Magento priser og omkostninger

Du har ikke brug for noget budget for at starte dit eget eCommerce-websted med Magento, da deres open source Community Edition er helt gratis. Inden du starter, skal du tilmelde dig en betroet hosting-udbyder som enhver anden websteejer. Nu kan det være fristende at gå efter en gratis hostingindstilling og holde hele projektet budgetfrit, men vi vil bestemt ikke anbefale dig at gøre det. Hvis du virkelig ønsker, at din virksomhed skal vokse, skal du tilmelde dig en premium hostingplan.

For kun et par dollars pr. Måned får du også mange nyttige funktioner. Med Magento Community Edition er det det eneste, du vil bruge penge på. De har også et alternativ til større virksomheder kaldet Enterprise Edition, som er en premium-pakke. Det er ret dyrt, og de har ikke engang sat en bestemt pris for tjenesten. Hvis du har brug for Enterprise Edition til din virksomhed, skal du først konsultere Magento, og de giver dig et tilbud. Prisen kan variere mellem $ 15.000 og $ 50.000 årligt.

WooCommerce vs Magento Performance

Folk hader at hænge ud på websteder, hvor det tager lang tid at indlæse hver webside. I dag skal du sørge for, at dine sider indlæses på mindre end 2 sekunder. Ellers forlader dine potentielle kunder og finder et lignende produkt andetsteds. Hvis du ønsker, at dit websted skal have succes, skal du investere i en server, der giver ressourcer nok, og dit indhold skal også optimeres korrekt.

Høj ydeevne er især vigtig for e-handelswebsteder. Det er ikke klart, om WooCommerce eller Magento er den stærkeste konkurrent her. Disse systemer adskiller sig meget fra hinanden, og der er mange faktorer, der spiller, når det kommer til præstation. Vi taler om onlinebutikker, der er forskellige i størrelse og funktionalitet, hvilket betyder, at hver af dem har forskellige krav. Derudover er der et stort udvalg af webhostepakker at vælge imellem på Internettet.

Du kan også bruge et Content Delivery Network (CDN) og anvende adskillige indholdsoptimeringspraksis på dit websted, som alle har indflydelse på dets ydelse. Derfor er det svært at sige, hvilken eCommerce-platform der er bedre for din butik, når det kommer til siderbelastningshastigheder. Så vidt vi kan sige, er der ingen væsentlig forskel. Ydelsen på dit eCommerce-site afhænger snarere af den måde, du bygger op til butikken og den webhostepakke, du vælger.

Sammenlignet WooCommerce og Magento Security

Det er vigtigt for enhver type websted at tage sig af de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger. Hvis du starter et e-handelswebsted, vil mange mennesker til sidst dele deres betalingsoplysninger og private oplysninger, hver gang de køber noget. Hvis der ikke er nogen ordentlig sikkerhed på plads, kan disse data let stjæles. På den anden side er flere og flere mennesker smarte med det i disse dage. De vil tjekke, om de sikkert kan dele deres detaljer på dit websted eller ej. Hvis ikke, vil de aldrig købe noget i din online shop.

Sikkerhed er en anden af ​​disse faktorer, der ikke afhænger af den e-handelsplatform, du vælger. Du kan anvende de nyeste sikkerhedsudvidelser på både Magento og WooCommerce. Der er en lang række muligheder at vælge imellem, og dit websteds sikkerhedsniveau er kun op til dig. Magento tilbyder dog noget, der kan komme godt med for avancerede brugere. Du kan få dedikerede sikkerhedsrettelser gennem platformen, der kan forbedre sikkerheden i din online butik yderligere.

Årsagen til, at det kun er for avancerede brugere, er, fordi det er ret vanskeligt at anvende disse programrettelser. Begyndere ville have en rigtig hård tid med dem, og de lykkes sandsynligvis ikke engang i slutningen. Dette er også grunden til, at masser af Magento-baserede onlinebutikker er forældede på Internettet. De har simpelthen ikke det personale, der kan anvende programrettelserne til dem. Vi kan konkludere, at hvis du er en erfaren Magento-bruger eller en, der er villig til at betale for professionel hjælp, så kan du få et højere sikkerhedsniveau for din butik end med WooCommerce.

Er produktstyring den afgørende faktor?

Hvis en eCommerce-platform giver god produktstyring, vil dit arbejde være meget lettere. Bedre produktstyringsmuligheder fører til velorganiserede produktsider, der appellerer til besøgende. WooCommerce er velkendt om sine omfattende løsninger, der gør dig i stand til at tilføje både digitale og fysiske produkter. Tilføjelse af nye produkter til din online butik er en fuldstændig strømlinet proces; behøver du ikke engang at tænke over, hvordan du får det til.

Det vil være endnu lettere for dig, hvis du allerede har arbejdet på et WordPress-sted før. Hvis standardfunktionaliteterne, der er integreret i WooCommerce, ikke er nok, kan du altid downloade produkt tilføjelser, der kan gøre platformen endnu mere alsidig. Som Magento-bruger er der allerede mange nyttige funktioner, som en WooCommerce-bruger ellers skulle have brug for at downloade. Du kan oprette produktgrupper, offentliggøre produktanmeldelser, anvende specifikke prisregler og tilpasse produkter og meget mere som standard.

Da du er nødt til at lægge ekstra tid og kræfter på at tilføje disse funktioner i WooCommerce, vinder Magento klart, når det kommer til funktionalitet. Men lad os ikke glemme, at næsten alt andet tager mere tid at lære i Magento. Hvis du er en af ​​de butikkejere, der ikke har brug for avancerede funktioner, skal du bestemt gå til WooCommerce. Mens Magento stræber efter at være en allround løsning for avancerede brugere, stræber WooCommerce efter at være hurtig, enkel og alligevel pålidelig, som henvender sig til små virksomheder. De kan starte med noget simpelt og derefter udvide det efter deres behov i fremtiden.

Lad os sammenligne priserne

Naturligvis kan du kun overveje at bruge et e-handelsalternativ, hvis du har det nødvendige budget til at starte. Hvilken er mere overkommelig, Magento eller WooCommerce? WooCommerce koster ikke dig en eneste krone, så længe du ikke køber nogle premium-udvidelser. Magento har en Enterprise Edition, hvor du kan vælge mellem forskellige pakker, men du bliver nødt til at betale et latterligt beløb for at købe det alligevel. Det er måske ikke så meget for store virksomheder, men for mindre virksomheder er det bestemt.

Hvis du alligevel ønsker at bruge Magento, kan du tilmelde dig Community Edition, som er helt gratis. Deres premium-pakker er meget mere magtfulde, men hvad brugerne får med Community Edition er mere end nok til mindre virksomheder. Hvad vi kan konkludere, er, at du kan oprette en anstændig online butik både med WooCommerce og Magento gratis. Det eneste, vi anbefaler dig at betale for, er en pålidelig hosting-service, men det koster kun et par dollars om måneden, så det er ikke en big deal.

Du skal dog være forsigtig med udvidelserne, ellers kan du ende med at bruge en masse penge på kort tid. Du kan holde din butik kørende gratis og endda finde et par nyttige gratis udvidelser, men præmier er normalt ret dyre. Den bedste idé er at lave en lille undersøgelse, inden du selv beslutter, hvilken af ​​disse to platforme du vil bruge. Du skal planlægge det hele på forhånd og oprette en liste over udvidelser, som du gerne vil installere til begge platforme.

Så hvis der er nogen premium-udvidelser, kan du sammenligne de to priser og beslutte, hvilken e-handelsplatform der vil være billigere for dig. Det tager ikke så meget tid og kræfter at oprette listen, men det kan helt sikkert spare dig for nogle penge. Alt i alt kan vi sige, at både Magento og WooCommerce er gode valg til at oprette din egen fuldt udstyrede online shop. Det eneste, der måske er bedre for WooCommerce-brugere, er, at de ikke behøver at opgradere til nogen version, efterhånden som deres virksomhed vokser.

Med Magento skal du til sidst skifte platforme eller opgradere til deres Enterprise Edition. Derfor kommer WooCommerce ud som det billigere alternativ i mange tilfælde. Der er også mange webhostepakker, der er optimeret til WooCommerce eller WordPress. Disse løsninger er ganske billige, selvom du vælger en af ​​de største udbydere, hvilket betyder, at du kan spare nogle flere penge.

Hvilken er bedst? WooCommerce eller Magento?

Indtil dette tidspunkt har vi talt meget om, hvor begyndervenlig WooCommerce er. Dette gør det til et perfekt valg for uerfarne brugere. Det er en hurtig, effektiv og overkommelig løsning for små virksomheder, der hurtigt vil komme online. Ligegyldigt hvilken type eCommerce-webside, du vil starte, har WooCommerce helt sikkert løsningen til dig. Fra hjemmevirksomhed til billetsalg, kan du oprette stort set alt med platformen.

I Magento kan du finde alle de funktioner, der kan hjælpe et e-handelswebsted til at vokse. Det er robust, skalerbar, og de fleste af de kraftfulde funktioner, du har brug for, er allerede tilgængelige på platformen som standard. Vi vil anbefale platformen for alle virksomheder, der har genereret indtægter i et stykke tid og ønsker at investere den i e-handel. Hvis det pristilbud, du får fra Magento, er overkommelig for dig, er du helt sikkert ikke at fortryde din beslutning.

Faktisk kan platformen hjælpe dig med at generere meget mere penge i fremtiden. Men hvis vi undersøger hvilken platform bedre for en uerfaren bruger til at begynde med, så er vinderen bestemt WooCommerce. Hvis du beslutter at hoppe ind i Magento som nybegynder, har du det svært.

Opsummer det

Enhver bruger, der vil starte et e-handelswebsted, har forskellige behov. Der er ingen løsning i én størrelse, der passer til alle, når det kommer til disse platforme. Dette er en af ​​hovedårsagerne til, at det var en vanskelig opgave at sammenligne WooCommerce med Magento. Ifølge vores tilgang kom WooCommerce ud som det bedre valg, hvis du opsummerer alle de forskellige spørgsmål, som vi besvarede ovenfor. Sandsynligvis er det ikke alle, der er enige i dette resultat, men vi var også helt positive til Magento.

Magento har en masse kraftfulde funktioner at tilbyde, og det er en meget avanceret platform lige nu. Hvis du er en af ​​disse mennesker, der hellere vil bruge Magento, vil du sandsynligvis være tilfreds med, hvad du får. Hvad du virkelig har brug for at tænke på er de vigtigste krav i din online shop. Du skal tænke på ydelse, udvidelser, sikkerhedsforanstaltninger og andre unikke behov. Tænk også på vanskelighedsniveauet for hver platform. Så hvad tror du? Hjalp denne artikel dig med at tage den rigtige beslutning?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map