WooCommerce anmeldelse – Hvorfor overveje det til din online shop?

woocommerce review


Hvis 10 år siden nogen tænkte på at oprette en online butik, er det helt sikkert, at han ikke ville have valgt WordPress. Det blev mest brugt til at oprette blogs og enkle websteder. Men alt ændrede sig drastisk.

I disse dage kan du oprette dit eget online marked ved hjælp af bare WordPress. Hvorfor det? Fordi du får et af de bedste værktøjer, der kan hjælpe med at udvikle din butik: WooCommerce-plugin. Men hvorfor er WooCommerce så udbredt, og er der nogen ulemper ved det? Lad os finde ud af det!

Først ser vi fordele ved brug af dette plugin. Der er nogle store fordele ved at bruge WooCommerce:

 1. Tillid til tusinder af butikker.
 2. Det integreres perfekt med WordPress
 3. Det er open source
 4. Du kan sælge alt ved hjælp af det (bogstaveligt talt)
 5. Masser af udvidelser
 6. Integreret blogging (stort plus)

WooCommerce er godt betroet

Dette er virkelig vigtigt, når du overvejer at oprette din nye butik. Vil du vælge noget, som mange tvivler på, at det fungerer? Hvis du vælger WooCommerce, er du klar til en god start. Bare kontroller disse numre:

 • Mere end 35% – dette er antallet af e-handelswebsteder, det styrer overalt i verden
 • Mere end 7 millioner downloads
 • Over 2.241.106 – antallet af websteder, der bruger det i februar 2018 (antallet vokser)
 • Tusinder af installationer hver måned.

Integreres perfekt med WordPress

Da du bruger WordPress som dit CMS, skal du vælge det plugin, der passer perfekt sammen med det. WooCommerce er det plugin.

Din websteds ydelse står her på spil. Vidste du, at 40% af befolkningen opgiver de websteder, der tager for meget tid at indlæse (mere end 3 sekunder)? Og 47% af de besøgende forventer, at et websted indlæses på 2 sekunder eller mindre.

Dette er grunden til at WooCommerce er så god. Det vil ikke bremse din butik, og de potentielle kunder, der besøger webstedet, er meget mere tilbøjelige til at købe noget. Det er trods alt grunden til, at du opsætter det.

Men det er vigtigt at huske en ting: et regelmæssigt opdateret plugin er et must. WooCommerce er ingen forskel her.

Udviklerne bag dette værktøj arbejder dag og nat for at forbedre kvaliteten og ydeevnen af ​​plugin. Hvis du ikke opdaterer WooCommerce regelmæssigt, skal dit websted lide og til sidst din virksomhed.

Brug af WooCommerce med WordPress har et andet stort plus: du får sikkerhedsopdateringer hele tiden. Hvis du endnu ikke bruger de sikkerhedsudvidelser, den giver, skal du komme i gang. Din butik vil være beskyttet mod kendte trusler og andre sårbarheder, der kan ødelægge den.

Så glem ikke: WooCommerce hjælper din butik med at få en bedre ydelse og forblive beskyttet, men lige så længe du sørger for at holde den ajour.

WooCommerce er open source

Et andet godt plus er, at WooCommerce er et Open-source-plugin. Dette betyder, at du kan finjustere det til det højeste niveau, så det passer til dine behov. Muligheden for tilpasning er uendelig.

Du kan endda tilpasse kildekoden eller bede en udvikler om at gøre det. Dette er noget, som de fleste mennesker med en online butik har brug for, hvis de overgår et bestemt antal besøgende hver måned. Butikken fungerer mere effektivt og sikrer dig en bedre ydelse over tid.

Som værktøj i Open Source kan du oprette dine egne temaer til det. Dette giver mulighed for et meget mere professionelt udseende af din butik. Du vil skille sig ud fra mængden og være mere synlig. At opbygge dit eget brand vil være meget lettere.

Open-source betyder, at den butik, du har oprettet, ikke er bundet til en bestemt platform. Dette er virkelig fordelagtigt for alle med et websted.

I starten har du ikke for mange besøgende eller kunder på dit websted, hvilket er helt normalt. Men med tiden, når din reklame vokser, modtager du flere besøgende og muligvis kunder. Den hosting, du har valgt, tillader muligvis ikke flere besøgende end et bestemt antal.

Men med WooCommerce som et Open Source-værktøj, kan du nemt flytte din butik til enhver anden hostingtjeneste, der giver din virksomhed mulighed for at udvide yderligere. På denne måde indgår du ikke nogen kompromiser. Vi har brugt måneder på at teste flere webhostingselskaber og lavet en øverste liste over de bedste WooCommerce-værter.

Du behøver ikke engang at genskabe hele din produktliste, fordi WordPress understøttes af de fleste hostingplatforme derude. Du overfører bare alt til den nye server, og du er god til at gå.

Open-source har muligvis sine ulemper, men vi vil tale om dem senere i dette indlæg.

Sælg bogstaveligt alt med WooCommerce

Du arbejder hjemmefra og fremstiller armbånd til salg. Du er en grafisk designer, og du har mange designs at sælge. Du oprettede et onlinekursus, og du vil sælge det. Hver af disse sager har én ting til fælles. Ja, du gætte på det: De vil sælge noget.

Det betyder ikke noget, hvad du sælger: fysiske eller digitale produkter. Du kan bruge WooCommerce til en af ​​dem. Dette udvider virkelig dit felt.

WooCommerce er også det perfekte værktøj, hvis du er en tilknyttet sælger / marketingmedarbejder. Der er mange websteder bygget til at sælge andres produkter via affiliate marketing. Også i dette tilfælde kan du sælge alt: traditionelle produkter, digitale produkter / tjenester eller endda medlemskab og abonnementer.

Masser af WooCommerce-udvidelser

Når du driver en online butik, skal du have mange forskellige muligheder tilladt af den valgte platform. WooCommerce er fantastisk i dette afsnit. De udvidelser, du kan installere i det, hjælper dig meget.

De gør, hvad plugins gør for WordPress selv. Udvidelser tilføjer WooCommerce ekstra funktionalitet.

Men det kan være skræmmende, når du først opretter din butik, at tænke på enhver udvidelse, du måtte have brug for. I dette tilfælde kan du se en liste med hver udvidelse på det officielle WooCommerce-sted. Vælg det, der bedst passer til din butik.

Dette er blot nogle af de ting, du kan gøre ved at bruge WooCommerce-udvidelser:

 • Enkel og hurtig opsætning
 • Tilføj nemt nye produkter
 • Arbejd med de forinstallerede betalingsmetoder
 • SEO
 • Forbedret orderstyring
 • Indkøbskurv
 • Forsendelsesstyring

fri-præmie-woocommerce-extensions

Lad os tjekke nogle af disse mere detaljeret:

Ordrehåndtering er sandsynligvis en af ​​de mest vitale dele, når du vælger et eCommerce-plugin. WooCommerce skuffer ikke på dette område. Det har en fantastisk manager med mange funktioner indbygget i det. Dette giver en hurtigere ordrebehandling, hvilket fører til bedre resultater.

En stor funktion ved WooCommerce er det faktum, at du ikke behøver at bekymre dig om installation af alle former for betalingsmetoder. Plugin leveres med mange betalingsmetoder forudinstalleret, som bankoverførsel, kontant ved levering, PayPal, firkantet, stripe eller endda checkbetalinger.

WooCommerce har en fantastisk udvidelse, der giver dig mulighed for at have produktanmeldelser på dit websted (gratis). Det kaldes Yotpo Social Reviews. Det giver dig endda mulighed for at oprette Q&A ‘s for at hjælpe dine klienter ud.

WooCommerce leveres også med nogle pæn forsendelses- / leveringsudvidelser. Et meget populært valg kaldes Shippo. Det er gratis at tilmelde dig, men du betaler 0,05 $ pr. Forsendelsesetiket. Det hjælper dig med at holde kontakten med 15+ bærere inklusive DHL, UPS, FedEx og mere.

Når dit online marked modtager kunder, er det meget relevant, at du holder kontakten med dem. Den mest pålidelige måde at gøre dette på er ved at oprette et nyhedsbrev eller en mailingliste.

God ting WooCommerce leveres også med en Mail Chimp-udvidelse. Hvis du allerede har en Mail Chimp-konto, kan du nemt linke den til din butik ved hjælp af denne udvidelse (hvilket er gratis at bruge).

Det er en god følelse at få kunder på dit websted, men det er ikke så let at holde dem rundt og sørge for, at de kommer tilbage.

Hvad er en anden fordel, der kan hjælpe dig med at gøre dette? Det integrerede blogging-system WooCommerce har.

Integreret blogging

Hvis du vil være en rigtig professionel inden for din niche, er det godt at have en blog på dit websted. Men du spørger måske ” Hvorfor? Jeg er ikke en forfatter. Jeg sælger ting. ”. Og det kan være sandt.

Men tænk over dette: de virksomheder, der blogger, er 55% mere tilbøjelige til at få trafik tilbage til deres websteder, hvilket betyder flere chancer for salg. Da WooCommerce er et WordPress-plugin, har det indbyggede bloggingfunktioner.

Ved at oprette indhold, der vises på dit websted, kan du opnå meget bedre placeringer på Google. Lad os sige, at du har en butik, hvor du sælger Bluetooth-højttalere. Folk, der er interesseret i dette emne, søger ofte på nettet efter artikler om sådanne talere.

Og hvad sker der, hvis du ikke har nogen artikel om dem? Disse potentielle klienter går forbi, og bemærker aldrig engang dit websted.

Men hvis du regelmæssigt offentliggør indlæg om nye Bluetooth-højttalere, kan andre finde dig lettere på Google. Og da de netop ankom på dit websted, køber de måske en ny højttaler fra dig.

De besøgende, der ankommer til dit websted, vil stole mere på dig, fordi de kan se, at du ved, hvad du taler om. Langsomt vil du udvikle dit eget brand og være en professionel inden for din niche.

Så hvad tror du? Er det værd at oprette en blogside ved siden af ​​din butik? Som jeg sagde, det er ikke obligatorisk, men det kan blive en reel indkomststrøm, hvis du lægger noget arbejde i det. Og da WooCommerce allerede har dette indbygget, hvorfor ikke prøve?

Tusinder af WooCommerce-temaer

Jeg nævnte allerede, at du kan lave dine egne temaer til WooCommerce. Men det behøver du ikke nødvendigvis. WooCommerce kommer med mange smukke temaer lige ud af boksen.

Du tænker måske, at du allerede har et pænt tema fra WordPress, som fungerer meget godt. Men du bør virkelig overveje at opdatere til et WooCommerce-tema, når du opretter din butik. Hvorfor?

Dette er et godt skridt fra din side, fordi WooCommerce-temaer er oprettet specifikt til online markeder. Fra bunden af ​​er disse temaer udviklet, så de passer godt til din online butik.

Det er en god ting, at mange af temaerne er lavet til bestemte butikker. For eksempel, hvis din butik vil sælge elektronik (telefoner, tablets, øretelefoner osv.), Kan du vælge mellem dem der er oprettet specielt til det.

Et godt sted at begynde at se på er WooCommerce temabutik. Her kan du søge efter ethvert tema, du kunne tænke på. Men hvis du leder efter noget lidt mere præmie, kan du tjekke ThemeForest.

præmie-woocommerce-temaer

De har den største WordPress-temakollektion på nettet. På grund af dette sælges mange premium WooCommerce-temaer af dem. Selvom det er vigtigt at påpege, at de fleste af dem ikke er gratis.

Et godt råd: Hvis din butik er i de første dage, skal du få et gratis tema. WooCommerce fungerer også godt med dem. Når du får flere besøgende og købere på webstedet, kan du opgradere til et premiumtema temmelig enkelt.

Når du leder efter det bedste tema til din butik, er det vigtigt at tjekke nogle fakta, inden du vælger en. Den vigtigste ting at finde ud af er, hvis temaet opdateres ofte. Hvis det sker, vil din butik være mere sikker. Det er også mindre sandsynligt, at du kommer i konflikt med andre dele af webstedet.

På den anden side skal du være opmærksom på ratings for dette tema. Som ethvert andet produkt, hvis temaet har en høj vurdering, vil du være sikker på, at det gør, hvad det hævder. Det er endnu bedre at læse nogle anmeldelser om det.

At være seriøs med at vælge det rigtige tema, sikrer, at du får mest muligt ud af, hvad WooCommerce har at tilbyde.

Lad os genoptage det, vi talte om, indtil dette punkt:

 1. Vi har set, at WooCommerce er et betroet plugin, der bruges af tusinder af butikker over hele verden, hvilket giver det et stort plus.
 2. En anden bekvemmelighed er, at det integreres fejlfrit med WordPress. Dette letter processen med at have et sikkert og fungerende online marked.
 3. WooCommerce er et Open-source-plugin gør det enklere at flytte din butik til en anden server eller hostingudbyder, når den vokser ud af den gamle. Det tillader også en bedre personalisering af butikken.
 4. Udvidelserne til WooCommerce vil gøre dit liv meget lettere, når du administrerer butikken.
 5. Det integrerede blogging-system er fantastisk at få nye besøgende, der vil holde kontakten med dig takket være Mail Chimp-udvidelsen.
 6. Ét andet positivt er WooCommerce-temabutikken (alternativt ThemeForest) for at finde det tema, der vil vokse dit marked ud over dine forventninger..

Men i begyndelsen af ​​indlægget sagde jeg, at jeg også vil dække ulemperne. Så lad os komme til dem nu:

Er du en person, der kan lide teknologi? På en måde at gøre alle sammen. Men hvad er forskellen mellem nogen, der opretter et websted af sig selv, og nogen, der betaler en person for at gøre det for ham? Forskellen er i viden om webstedsudvikling.

Dette er et af problemerne her. Hvis du ikke er så meget inden for teknologi, kan det tage lidt tid at lære alle ind og outs i WooCommerce. Som jeg sagde tidligere, er det fuldstændigt muligt. Men hvis du ikke selv er vant til at gøre sådan noget, kan du bede om hjælp.

Og når butikken er sat op og fungerer, skal du styre den. Da WooCommerce er et Open-source-plugin, skal du udføre alt backend-arbejde. Med betalte platforme er dette anderledes.

Hvis du går efter en anden platform, f.eks. Shopify, tager de sig af alt. Du behøver ikke at bekymre dig om, at webstedet går i stykker eller fungerer korrekt. Hvis der er noget problem, vil personalet undersøge det og finde en måde at løse det på.

Men med WooCommerce, hvis der er et problem, skal du løse det selv. I en mere heldig situation finder du svaret på en community-side. Eller du kan være nødt til at ansætte en udvikler til at gøre arbejdet for dig. Men enhver af disse situationer kan tage dyrebar tid væk fra markedet.

En anden ulempe er opdateringsfrekvensen. WordPress får opdateringer meget ofte. Men nogle gange tilpasser plugins, i dette tilfælde WooCommerce, ikke meget hurtigt til de nye standarder. Men dette vil løse sig selv inden for et spørgsmål om tid.

WooCommerce kan også koste dig nogle penge. Dette er noget, mange betragter som negativt. Talrige temaer brugt af WooCommerce har en pris. Så hvis du vil opgradere din butik med et nyt bedre tema, bruger du muligvis nogle penge på dette.

Udvidelserne, der bruges af WooCommerce, er meget nyttige. Men mange af disse kommer også for en pris. Du skal tage disse spørgsmål i betragtning, når du planlægger din butik.

Konklusion

Afslutningsvis er WooCommerce et stærkt og moderne plugin, der hjælper dig med at opbygge en online butik. Som vi har set, er der mange fordele, hvis du vælger at udvikle din butik ved hjælp af den. En af de mest fremragende er den enorme mulighed for tilpasning og den kraftige sikkerhed, der følger med de nyeste opdateringer.

Som alt sammen har det også nogle ulemper. Hvis du ikke rigtig kender tech, kan du måske have det lidt svært at oprette og administrere din butik ved hjælp af dette værktøj. I dette tilfælde kan en betalt platform være et bedre valg for dig.

Men hvis du vil have en kraftfuld, udøvende og moderne udseende online butik, og du er villig til at sætte noget arbejde i det, selv lære af nedenfra og op, hvordan man gør det, vil jeg varmt anbefale at prøve WooCommerce.

De professionelle kan virkelig opveje ulemperne, hvis vi taler om WooCommerce.

Som jeg sagde i åbningen for 10 år siden, var det ikke mange, der havde tænkt at oprette en online butik ved hjælp af WordPress. Men som du har set gennem denne artikel, kan WooCommerce være et godt værktøj til at hjælpe dig med at opnå den.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map