SSL.com-gennemgang – Sikre dit websted med et SSL-certifikat

ssl com gennemgang


Når følsomme oplysninger som kreditkortoplysninger, adgangskoder, brugernavne og andre private oplysninger sendes over internettet, bruges et SSL (Secure Sockets Layer) som en metode til at sikre og kryptere private data. Websteder, der bruger SSL-certifikater, indeholder HTTPS i deres websteds-URL samt et hængelåssymbol.

SSL.com er en førende autoritet inden for SSL-certifikater, og denne SSL.com-gennemgang giver et nyttigt overblik over de digitale certifikater, du kan købe hos dem, de funktioner, der følger med disse certifikater, og andre aspekter af deres tjenester, herunder kundesupportfærdigheder.

Sikre dit websted med SSL.com!

SSL.com virksomhedsoversigt

SSL.com har hovedkontor i Houston, Texas, USA og blev grundlagt i 2002. Det er påberåbt af organisationer og regeringer i over 120 lande. SSL.com leverer digitale certifikater til en lang række anvendelsessager, herunder SSL / TSL-servercertifikater, signatur af dokumentunderskrift og S / MIME-e-mail-certifikater. De er en 5-stjernet bedømt certifikatmyndighed med enestående support, der strækker sig ud over udstedelsen af ​​certifikater til også at omfatte installations- og konfigurationsrelateret support.

I denne SSL.com-gennemgang vil vi fokusere på de typer SSL-certifikater, der tilbydes af dette firma, og de funktioner, der følger med disse produkter.

SSL.com-planer & Prisfastsættelse

Dem, der er på markedet for SSL-certifikater, har 7 SSL-certifikat-iterationer, de kan vælge imellem. Lad os se, hvilken brugssag hvert certifikat er designet til at tjene, og hvor meget forventes du at betale for årlige planer eller planer med længere varighed.

ssl com planlægger priser

Grundlæggende SSL

Grundlæggende SSL-certifikat udstedes for et enkelt, fuldt kvalificeret domænenavn (f.eks. Domæne.com eller mail.domæne.com) ved hjælp af en dedikeret IP-adresse. Det kan bruges på flere servere på samme tid. Efter en vellykket validering udstedes SSL-certifikatet inden for 5 minutter. Den grundlæggende SSL vil også sikre www. version af et domæne (www.domain.com eller www.mail.domain.com), og du kan købe det i en varighed på op til 5 år, i hvilket tilfælde du forventes at betale $ 183,75 ($ 36,75 / år). Hvis du køber Basic SSL i en varighed på 1 år, er prisen $ 49 / år. Grundlæggende SSL-certifikat inkluderer også ubegrænset genudstedelse, hvis der skulle ske noget med dit SSL-certifikat i løbet af dets levetid.

Certifikatet leveres med en garanti på 10.000 $, det understøtter underskrivelsen af ​​2048+ bit-certifikater, og det bruger SHA2 hashing-algoritme.

Premium SSL

SSL.coms Premium SSL blev oprettet for at imødekomme behovene hos mindre virksomheder, det vil sikre op til 3 underdomæner, der deler et primært domænenavn, understøtter Microsoft Exchange’s Autodiscover-service, det kan bruges på flere servere på samme tid og har ubegrænset funktioner genudstedelser og private nøgler. Premium SSL-certifikatet inkluderer en garanti på 10.000 $.

Købsprisen for en varighed på op til 5 år kommer på i alt $ 371,25 ($ 74,25 / år), hvilket er en besparelse på 25% sammenlignet med prisen på $ 99 / år, hvis du kun køber den i et år.

High Assurance SSL

Dette High Assurance SSL-certifikat giver dig mulighed for at få dit firmanavn vist i detaljerne på dit SSL-certifikat. Det giver beskyttelse af et fuldt kvalificeret domænenavn inklusive dets www-variant og kommer med de samme funktioner som Premium SSL.

Certifikatet koster $ 242 i 5 år ($ 48,40 / år) eller $ 69, hvis du køber det år til år.

Wildcard SSL

Wildcard SSL var designet til at beskytte roddomænet og ethvert antal underdomæner med en enkelt løsning, og det kræver organisationsvalidering.

Dette certifikat er fantastisk til hosting og virtuelle værter, da det kan bruges på ubegrænsede IP-adresser med flere, samtidige private nøgler og ligesom Basic SSL-certifikatet kan det bruges samtidig på flere servere.

Garantien, der følger med dette certifikat, beløber sig til $ 1.250.000. Dette certifikat kan købes i en varighed på op til 5 år og koster $ 1.121,25 ($ 224,25 / år), hvilket giver dig mulighed for at spare 25% i modsætning til at købe det i en varighed på kun 1 år, hvilket koster $ 299.

SAN / UCC SSL

Dette certifikat blev oprettet for at imødekomme virksomhedens kundebehov, og det fungerer med forskellige Microsoft Exchange-tjenester.

Et enkelt UCC / SAN-certifikat giver sikkerhed for flere domæner (op til 2.000 unikke domæner og / eller underdomæner) på en delt IP-adresse.

SAN / UCC-certifikatet leveres med ubegrænset serverlicenser og ubegrænset genudstedelse og nøglepar. Forsikringsgarantien for denne plan udgør $ 1.250.000.

Hvis du køber UCC / SAN-certifikatet i en varighed på 5 år, sælges det til $ 141.60 / år (eller $ 177, hvis den valgte varighed er 1 år) eller $ 708 faktureres hvert 5. år. Dette inkluderer et SAN-certifikat for 3 domæner, der ikke er jokertegn. Hvert ekstra domæne, der ikke er jokertegn, vil sætte dig tilbage med $ 196. Hvis du beslutter at tilføje et wildcard-domæne, koster det dig $ 645.

EV SSL

Hvis du leder efter den højest tilgængelige validering, giver SSL.com’s Enterprise Extended Validation (EV) -certifikat brancheførende identitetssikring. For at få udstedt en EV SSL, er din virksomhed grundigt undersøgt ud over de standard domænevalideringsmetoder. Denne type SSL-certifikat aktiverer automatisk en grøn adresselinje, og certifikatoplysningerne viser dine organisatoriske oplysninger.

EV SSL-certifikatet sikrer et fuldt kvalificeret domænenavn inklusive www-varianten af ​​det domæne, det kan bruges på flere servere på samme tid, du kan få ubegrænset genudgivelse i løbet af dens levetid og kommer med en $ 2.000.000 garanti.

Du kan købe dette certifikat i en varighed på op til 2 år, hvilket koster i alt $ 479 ($ 239,50 / år), eller du kan købe det i en periode på 1 år, hvilket koster $ 299.

EV UCC / SAN SSL

EV UCC / SAN SSL tilbyder den højeste sikkerheds-SSL-beskyttelse på flere sider, der muliggør en grøn bjælke og dit firmanavn, der vises i adresselinjen. Det er velegnet til virksomheder, der ønsker at sikre flere websteder og domæner.

Dette certifikat er velegnet til at sikre fuldt kvalificerede domænenavne, og det koster $ 638.40 for de første 3 domæner ($ 206.40 hvert domæne efter 3.), hvis du køber det i 2 år (1 år koster $ 399 / år for de første 3 domæner, $ 129 hvert domæne efter tredje ).

Gratis SSL

SSL.com har også et gratis SSL-certifikat, som i det væsentlige er en 90-dages prøveversion af det grundlæggende SSL-certifikat. Dette giver dig masser af tid til at se fordelene ved et SSL-certifikat i aktion (bedre SEO, højere konverteringsfrekvenser, bedre sikkerhed, forretningernes troværdighed osv.).

SSL.com-funktioner & Værdi

SSL.com ruller ud et sæt funktioner, der er standard på alle SSL.com-certifikater:

 • Kompatibilitet med 99% af alle browsere;
 • Hængelåsesymbol og “https” domæne;
 • 256-bit SHA2 https AES-kryptering;
 • Opfyldelse af HIPAA- og PCI-overholdelseskrav;
 • Gratis ubegrænset certifikat genudstedes i løbet af certifikatets levetid;
 • Fuld mobil support;
 • 30 dages tilbagebetaling af pengene-tilbage-garanti;
 • Gratis SSL.com-site segl;
 • 24/7 e-mail, telefon og chat support;
 • Brugervenlig Account Manager.

En SSL.com-websæl, der aktiverer med alle SSL-certifikater signaler til dine kunder eller besøgende, at dit websted er sikkert, hvilket vil øge besøgsopbevaring og konverteringsfrekvens. Et SSL-certifikat forbedrer også dit websteds placering af søgemaskiner.

Ikke alle udbydere af digitale certifikater understøtter genudstedelse af ubegrænset levetid eller tilbyder support til installation eller konfiguration af certifikater. SSL.com har også fordelen ved at være et hæderligt og genkendeligt brand.

Kundesupport på SSL.com

ssl com online kundesupport

Kundesupport kan kontaktes på tre kanaler – telefon, billetsystem og live chat. Alle kanaler er åbne døgnet rundt.

SSL.com-kunder har signaleret virksomhedens kundesupport som enestående, vidende og meget hjælpsom.

Virksomhedens websted opretholder også en Knowledgebase, som hjælper brugere med at finde svar på grundlæggende og avancerede spørgsmål om SSL-certifikater, deres installation og konfiguration.

Desuden har brugere mulighed for at sende spørgsmål eller løsninger på SSL.com IT Security Q&Et community-sted, der er gratis for enhver besøgende.

Fordele & Ulemper ved SSL.com

Da SSL.com er en sådan autoritet i det digitale certifikatlandskab, er det svært at konkurrere imod det eller finde fejl i deres tjenester. Lad os ikke desto mindre se fordele og ulemper ved SSL.com:

Fordele

 • Hurtig og effektiv support;
 • Flere SSL-certifikattyper;
 • 30-dages ingen spørgsmål stillede pengene-tilbage-garanti;
 • Brugervenlig grænseflade.

Ulemper

 • Højere priser end hvad nogle konkurrenter opkræver.

SSL.com er en smule dyrere end nogle af sine konkurrenter, men SSL.com tilbyder en masse klokker og fløjter med deres tjenester, inklusive den bedste support i klassen, der meget anbefales af kunderne. Da de har været i branchen i langt længere tid end mange af deres konkurrenter, er SSL.com også et mere etableret og betroet brand.

SSL.com anmeldelse Konklusion

SSL.com gør det muligt at skifte til “https” i nogle få nemme trin. De sammensætter en lang række SSL-certifikater, der er beregnet til at imødekomme behovene hos forskellige kunder fra små virksomheder, der har brug for at sikre et enkelt fuldt kvalificeret domænenavn til store virksomheder, der har behov for SSL-beskyttelse på flere websteder. Udstedelse af det valgte certifikat sker inden for få minutter efter en vellykket verifikation eller validering.

Med “HTTPS overalt” -mantraet skifter Google bestemt til den æra med sikker internetkommunikations første mærkningssider, der stadig accepterer adgangskoder og kreditkortinfo via HTTP som ikke sikre. Hvis du vil være i overensstemmelse med de sikkerhedsændringer, der er rullet ud af Google, vil HTTPS med et af SSL.coms digitale certifikater sikre, at dine domæner er sikret.

Hent dit SSL / TSL-certifikat nu!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map