Sådan starter du en webhostingvirksomhed – Begyndervejledning

start web-hosting-forretning


Flere og flere virksomheder opretter deres egne websteder dag for dag, og hver af dem har brug for en pålidelig webhostingudbyder. Der er store navne i webhostingbranchen, og nogle af dem har titusinder af servere til rådighed. De tjener masser af penge med denne stigende efterspørgsel efter websteder, og det er utroligt svært at konkurrere med dem som en webhostingvirksomhed.

Vi har dog nogle gode nyheder til dig. Hvis du vil tjene penge ved at sælge webhostingtjenester, kan du gøre det ved at vælge et af de største virksomheder og slutte dig til dem. Det kaldes forhandlerhosting og det kræver lidt eller ingen investering for at starte. Denne type forretning anbefales stærkt til webdesign og udviklingsteam, der ønsker at sælge webhostingtjeneste som en bonuspakke til deres kunder.

Forhandler-hosting giver dig mulighed for at nå nye kunder fra andre lande og give dine egne web-hosting-planer under dit brand name. Udover at opbygge websteder til dine klienter, kan du med det samme tilbyde en webhosteplan og få den online, så de ikke behøver at bekymre sig om den del. I dag giver de fleste webhostingfirmaer dig mulighed for at bruge dit eget brand, som er meget, hvis du ønsker at opbygge tillid.

Væsentlige tip til forhandlere af webhosting

Forhandlerhosting lyder godt, og det kan se ud som om det er en nem måde at tjene penge på. Sandheden er, at hundreder af mennesker prøver det og mislykkes på månedsbasis, kun et par af dem formår at generere indtægter. For at få succes har du brug for en god marketingplan, webhostingstjenester, der skiller sig ud fra mængden og selvfølgelig et solidt webhostingfirma at samarbejde med.

Vi viser dig, hvordan du kan overleve som forhandler og til sidst generere de indtægter, du ønsker. Her er vores 8 tip til forhandlere, der hjælper dig med at lede din webhostingvirksomhed til succes:

1. De tre niveauer for forhandlerhosting

Forhandler-hostingplaner varierer afhængigt af hvor meget erfaring du har med webhosting. Hvis du har mere erfaring med markedsføring, vil du fokusere på at sælge webhosteplaner. På den anden side, hvis du har erfaring med serveradministration, kan du dykke ned i det tekniske og indstille alt fra bunden af. Generelt er der tre forskellige typer forhandler-hostingplaner, du kan vælge imellem:

 • Hvis du har gode ideer til, hvordan du reklamerer for dit brand og sælger webhostingtjenester effektivt, mens du har ringe eller ingen erfaring med selve webhosting, kan du vælge en almindelig hostingforhandlerplan Dette er normalt gratis eller koster kun et par dollars, hvilket er godt, hvis du vil prøve det uden at investere i det.
 • For dem, der har lidt erfaring med webhosting, men som stadig ikke er nok til at administrere servere, er der masser af muligheder tilgængelige med cPanel. Det er det mest populære kontrolpanel til webhosting, som de fleste virksomheder leverer. Du kan bruge det som et værktøj til at støtte dine kunder og tilpasse de planer, du tilbyder.
  En forhandlerplan, der inkluderer cPanel, koster i gennemsnit $ 10-15 pr. Måned.
 • Brugere, der er mere erfarne inden for serveradministration, lejer normalt en dedikeret eller VPS-server og opsætter derefter deres egne planer ved at dele ressourcerne i overensstemmelse hermed. Disse indstillinger koster normalt mere end $ 30, men de har også et større potentiale til at returnere din investering.

Hvad det drejer sig om webhostingtjenester, er det, som enhver kunde har brug for, en hurtig og pålidelig kundesupport. Dette er ikke nødvendigvis dit job som forhandler, det afhænger kun af den webhostingudbyder, du vælger. Der er masser af virksomheder derude, der tager sig af kundesupport til dine kunder, mens du kan fokusere på markedsføringsdelen.

2. Forbered dig på at foretage det første salg

De fleste forhandlere af webhosting genererer ikke nogen indtægter i starten. Der er masser af konkurrenter derude, og folk er nødt til at blive fortrolige med dit brand inden de køber. Det anbefales at forberede de første par måneder, i tilfælde af at du ikke omsætter i mellemtiden.

Da du ikke kan forblive i en virksomhed for evigt uden overskud, skal du finde ud af, hvor længe det er værd for dig at fortsætte. Dette afhænger hovedsageligt af dit budget og den forhandler-hostingplan, du abonnerer på. Hvis du vælger en cPanel, VPS eller dedikeret server, skal du betale en månedlig pris, som bliver en byrde, hvis du ikke tiltrækker nogen kunder.

Valg af en gratis forhandler-hostingplan sikrer dog, at der ikke er noget økonomisk pres overhovedet. Det er bare lidt anderledes end et tilknyttet program, hvor du heller ikke har nogen økonomiske forpligtelser.

3. Analyser markedet

Der er masser af anmeldelser og blogindlæg derude, der kan give dig et overblik over markedet for webhosting, men de kan let gå glip af pointen. Det er bestemt værd at lægge en større indsats i det og fordype detaljerne for mere værdifuld information.

For eksempel kan du altid søge efter feedback i form af kommentarer, kundevurderinger og diskussionsforum, hvor folk taler om de specifikationer og funktioner, de foretrækker i en webhostingudbyder. Der er enorme navne i webhostingbranchen, og du kan finde dem alle med en simpel Google-søgning. Så kig bare på den første side og se, hvilke funktioner og tjenester de tilbyder.

Du kan få masser af ideer ved at åbne deres websted og gennemgå deres planer og priser og kun filtrere de meget efterspurgte tilbud.

4. Giv attraktive webhosteplaner

Analyse af markedet kan give dig nogle ideer til, hvordan du gør dine tjenester mere værdifulde og engagerende. Tilføjelse af noget unikt fungerer som en magnet, der tiltrækker flere kunder. De fleste webhostingfirmaer tilbyder simpelthen lavere priser end deres konkurrence, men du kan ikke sænke dem så meget, hvis du ønsker, at din investering skal vende tilbage.

Hvad der kan gøre din webhostingvirksomhed virkelig skiller sig ud er at forbedre din kundeservice så meget som du kan. Hvis du hurtigt kan svare, løse en lang række problemer og til enhver tid give information om dine tjenester, kommer kunderne og bliver i lang tid. På den anden side er det også en god idé at promovere de ‘ubegrænsede’ funktioner i dine webhosteplaner.

Som vi nævnte før, er webhosting en digital service, der kan parres med webdesign og udvikling. Hvis kunder også kan købe et veludviklet websted og straks få en attraktiv webhosteplan med pakken, er de fleste af dem mere end glade for at acceptere tilbuddet.

At blive medlem af webhostingvirksomheden betyder også, at du har brug for et iørefaldende brand name. Det kan simpelthen ikke gøres effektivt som en anonym bruger, fordi folk er nødt til at have en slags forbindelse til din virksomhed, ellers vil de ikke stole på dine tjenester. Derudover er det vigtigt at oprette et websted, hvis du vil etablere en solid online tilstedeværelse og promovere din virksomhed, og det kræver også et brand name.

Dit brand name er en af ​​de første ting, dine kunder vil huske. Derudover har du brug for et logo, der repræsenterer dit brand og får det første indtryk af en professionel og pålidelig virksomhed. Logoet og domænenavnet på dit websted skal begge indeholde navnet på dit brand.

At byde dine besøgende på webstedet velkommen med et iørefaldende slogan, der afspejler kvaliteten af ​​de tjenester, du leverer, er en populær markedsføringsteknik i dag med meget positive resultater.

Hurtig og pålidelig kundeservice

Hvis folk ikke er tilfredse med en webhostetjeneste, kan de når som helst skifte til en anden. Der er masser af udbydere tilgængelige, der hjælper nye brugere med at importere deres webstedsdata, så de kan fortsætte lige hvor de er færdige. Da brugere kan skifte så hurtigt, skal du give dem en kundesupport i høj kvalitet for at holde dem tilfredse med din hostingplan og få dem til at blive.

Kunder har spørgsmål og løber ind i problemer hele tiden, så det er vigtigt at komme i kontakt med dem så hurtigt som muligt. Forhandlere, der bruger cPanel, kan stole på udbyderen, når det kommer til teknisk support. Dog er det måske ikke nok. Sørg for at spørge dine kunder nu og da, om de er tilfredse med den kundeservice, de får.

En god måde at opbygge tillid hos dine kunder er at tilføje et personligt touch til dine svar. En meddelelse behøver ikke være så formel, fordi den kan føles som om den er en automatisk besked. Folk værdsætter det mere, hvis du virkelig bruger din tid på at læse deres beskeder og besvare dem, måske endda tilføje en humoristisk stemning til det.

Opret din forretningsblog

Et webhostingswebsted er som enhver anden webshop eller virksomhedswebsted, du kan ikke rigtig udfylde det med så meget indhold. Det kan kun indeholde iørefaldende sætninger og vigtig information om dine produkter eller tjenester. Folk vil hurtigt forstå, hvad din virksomhed har at tilbyde, og de ønsker ikke at blive distraheret.

Hvis du vil tilføje noget kvalitetsindhold til dit websted, skal du starte din egen blog. At udgive artikler med fokuserede nøgleord og backlinks kan være en fantastisk SEO-strategi, der akkumulerer masser af trafik til dit websted. Folk vil lettere finde din virksomhed gennem søgemaskiner, og at sende nyttige artikler vil også sikre et boost til din autoritet.

Du kan tage et kig på blogs fra store web-hosting-udbydere. De poster normalt nyhedsartikler om deres virksomhed og teknologi eller nyttige artikler relateret til webstedsopbygning, online marketing eller lignende emner. Det er også et sted, hvor dine kunder kan kommentere og endda stille spørgsmål, der kan besvares med et andet blogindlæg.

Annoncer dit brand og find nye kunder

Hvis du kom med et iørefaldende navn på dit brand, er det næste trin at popularisere det og opbygge en solid online tilstedeværelse. Du har brug for en markedsføringsplan for at nå nye kunder og et websted, der repræsenterer din virksomhed. Dette er en trin-for-trin-proces, der kan tage meget tid at gennemføre. Der er dog altid en lettere måde.

En ting, der øjeblikkeligt kan gøre dit brand mere pålideligt og pålideligt, er at vælge et af de største navne i webhostingbranchen som din partner. Hvis folk besøger dit websted, vil de fleste af dem genkende din udbyders mærkenavn, og det vil tilskynde dem til at stole på dine tjenester også.

Disse udbydere har også deres egne tilknyttede programmer, så du kan ikke kun bruge deres navn som forhandler, men også annoncere deres tjenester og få en rimelig andel af indtægterne, hvis en kunde tilslutter sig en af ​​deres planer. Når du begynder at tiltrække nye kunder, overvejer din webhostingudbyder muligvis at tilføje dit brand name til deres liste over partnere, hvilket er et godt plus, hvis du ønsker at komme foran din konkurrence.

Valg af et anerkendt brand: InMotion Hosting

inMotion-hosting-forhandler-planer

Mange mennesker kender enten InMotion Hosting eller Web Hosting Hub, som er deres datterselskab. Dette er kæmpe mærkenavne der indtil videre tjente over 300.000 kunder med overvældende positive feedback.

Der er mere end 200 ansatte, der arbejder hos InMotion Hosting, tager sig af datacentre og holder en kundesupport af høj kvalitet. Tilbage i 2001 blev virksomheden grundlagt af to forretningsfolk, der ønskede at overgå deres kunders forventninger. Nu udviklede det sig til et af de største navne i branchen.

Ved at deltage i en forhandlerplan hos InMotion Hosting, får du adgang til gratis software, der gør forretningen meget lettere for dig. Deres WHMCS-værktøjer lader dig problemfrit sætte dine hostingpakker sammen med tilpasset prisfastsættelse, funktioner og specifikationer. Derudover kan du nemt holde styr på alt, der er relateret til betalinger og kundekonti.

Med InMotion Hosting kan du endda øge din hvidmærkets anerkendelse, fordi de inkluderer en eNom-licens i din forhandlerplan. Dette betyder, at du kan begynde at sælge domænenavne, mens du hævder dit brand som den største domænenavnsudbyder.

InMotion’s forhandlerplaner & priserne

For det første leveres alle deres forhandlerplaner med gratis funktioner som cPanel, dedikeret IP, SSL, eNom, WHMCS-faktureringssoftware og mere. InMotion Hosting garanterer også gratis SSD-drev med en hastighed på 20x i forhold til traditionelle harddiske.

Yderligere forhandlerværktøjer inkluderer et gratis Softaculous installationsprogram, automatisk sikkerhedskopiering til bekymringsfri hosting og adgang til dine e-mails fra alle enheder. Softaculous gør dig i stand til automatisk at installere over 400 applikationer. Hvis du ikke er tilfreds med InMotion Hosting, kan du altid få pengene tilbage om 90 dage.

InMotion-forhandler-delt

Der er 3 delte forhandlerplaner, som alle leverer en dedikeret IP og ubegrænset cPanels til prisen. Den første plan R-1000S koster $ 22,39 om måneden med 80 GB lagerplads og 800 GB båndbredde, og den er optimal for begyndere. Hvis du går efter den bedste værdi, skal du vælge R-2000S-planen, der koster $ 31.99 om måneden og garanterer en 120 GB diskplads med 1.200 GB båndbredde.

InMotion-reseller-VPS

For dem, der ønsker at føre deres forretning til et højere niveau, er en VPS-forhandler-hostingplan dog vigtig. Med en VPS-plan kan du stole på Live-State Snapshots, som giver dig mulighed for at vende tilbage til enhver tidligere version på serveren, hvis noget går galt. Du får også rodniveauadgang, der sikrer problemfri fil- og applikationsstyring direkte på serveren.

De tre VPS-planer inkluderer RESELLER VPS-1000 for $ 41,64 om måneden, RESELLER VPS-2000 for $ 62,84 og RESELLER VPS-3000 for $ 89,94 månedligt. Den første får dig 4 GB RAM, 75 GB SSD, 4 TB båndbredde og 3 IP-adresser. Den tredje plan skalerer specifikationerne op til en 8 GB RAM, 260 GB diskplads, 6 TB båndbredde og 5 IP-adresser.

Afslutningsvis

Dette var vores begynderguide om, hvordan du tilmelder dig en forhandler-hostingplan og de vigtigste ting, der kan føre dig til succes. Som forhandler skal du investere meget tid og kræfter for at få din virksomhed til at fungere. Med en vis motivation, dygtighed og en fantastisk marketingplan vil din virksomhed helt sikkert begynde at blomstre, og den vil blive en af ​​dine vigtigste indtægtskilder.

Dette er den type forretning, hvor du har ubegrænsede muligheder for at levere noget, som ingen af ​​de andre virksomheder har tænkt på. Find de sociale medier platforme og fora, hvor webstedsejere taler om de ting, de virkelig har brug for i en webhostingudbyder, og prøv at udfylde det markedsføringshul. Forhandlerhosting er din chance for at skabe et unikt webhostemærke med næsten ingen investering.

Begynd at tjene penge på at videresælge InMotion’s fantastiske hosting-service!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map