Sådan starter du en blog til affiliate marketing?

start affiliate marketing blog


Bogen kaldet “Den 4-timers arbejdsuge” har givet anledning til mange spændende ideer i folks sind lige siden dens udgivelse. Flere mennesker søger at opbygge en passiv indkomststrøm end nogensinde før, og hvem kan bebrejde dem? Ingen kan modstå tanken om at have tusindvis af dollars som passiv indkomst hver måned, men få er faktisk faktisk der. Det er rigtigt, at du kan tjene alle de penge med et par timers arbejde hver uge, men der er en utrolig mængde arbejde at lægge på i den indledende fase af dit projekt.

Så du kan glemme de få hurtige planer og fokusere på at sætte det arbejde, der kræves for at skabe den passive indkomststrøm til dig selv. Den gode nyhed er, at hvis du er villig til at bruge det arbejde og den indsats, der kræves for at starte din nye online-satsning, kan du bestemt tjene nogle gode penge på det. Når du først har forstået følelsen af ​​at foretage dit første salg, er der ingen stopper for det udbrud af motivation. Det vil motivere dig til at fortsætte med at tjene mere og at stakke alle de søde kontanter i lommen.

Affiliate marketing-virksomheden ændres ikke meget i årenes løb, og formlen til succes er stort set den samme, som den var før, uanset din niche. Når du har etableret, hvilket produkt du vil markedsføre, og du har bygget dit websted, vil dit eneste job være at markedsføre din blog og generere trafik. At skrive gode annoncer og gode indlæg til din blog er også en vigtig færdighed til at mestre, som kræver masser af praksis, men du får fat nok snart.

I denne artikel skal vi opdele, hvad der gør en god blog til affiliate marketing. Vi vil dele de vigtigste trin i processen og fordele dem til individuelle opgaver, du skal håndtere. En tilknyttet marketingblog består af et par meget enkle ingredienser, så hvis du er opmærksom her og griber ind, er du godt på vej til at opbygge et solidt. Så lad os komme uden om, hvordan vi kan starte en tilknyttet marketingblog lige nu!

Valg af en niche

At vælge en niche er at vælge din virksomhed og drejer det meste om personlige præferencer og muligvis noget, du er vidende eller interesseret i. Du bliver nødt til at beslutte, hvilken type websted du vil opbygge, før du går derude og målretter folk med det.

Hvis du allerede ved, hvad du vil producere indhold omkring, og hvilken slags produkter du vil markedsføre, er du et skridt tættere på succes. Men hvis du stadig ikke ved det, skal du tage din tid og gøre din research, fordi dette er et af de mest overvældende skridt i processen. Du kan let blive fanget i lammelsen af ​​analysen, så sørg for ikke at skynde dig.

Vi har fundet følgende spørgsmål for at hjælpe dig med denne del. I slutningen af ​​dette afsnit giver jeg også en liste over de 10 bedst præstede nicher på nettet, så det er gjort meget lettere for dig.

Hvad er du vidende eller interesseret i?

Hvis du brænder for noget som interiørdesign, VVS, udendørs aktiviteter eller tøj, er valget ret let at foretage. Det er meget lettere at arbejde på noget, du allerede har viden om og lidenskab for. Hvis du kan finde mindst et par af disse, end du er klar til at fremme din forskning.

Hvad tror du, du kunne skrive 50 blogindlæg om?

For at oprette et autoritetswebsted skal du være på tæerne i oprettelsen af ​​indhold. Emnet for dit valg skal have nok dybde til det, så du kan skrive masser af indhold til det. Dette er vigtigt set fra et SEO-perspektiv og også for brugeren. At skrive indhold af høj kvalitet og nyttigt indhold er det, der får folk på dit websted, og hvad der får en tilstrækkelig interesse til, at de kan klikke på dine tilknyttede links. Jo mere indhold af høj kvalitet, du har om et emne, jo mere sandsynligt er det, at læserne tager dig alvorligt nok til at købe produkterne via dit websted.

Er der nok penge og interesse i din valgte niche?

At have lidenskab for noget er en ting, men du kommer ikke langt med det i affiliate marketing, hvis der ikke er nok penge i det. Desværre, pumper penge altid lidenskab, hvis du ønsker at gøre en rentabel bestræbelse. Hvis du af denne grund pludselig er uden en niche, så kig dig rundt igen. Hvis du ikke ved nok om noget andet, kan du altid lære om det, hvis det tjener dig penge.

Jeg skulle ikke være nødt til at understrege vigtigheden af ​​interesserede læsere, der kommer til at læse og tilegne sig viden fra dit websted. Hvis de også har viljen til at købe nogle produkter, er det, der afslutter jobbet, så målrettes mod en niche, der har folk med en stærk købsintention, hvis du kan.

Hvilken slags tilknyttede programmer kan du bruge i din valgte niche?

Ikke ethvert produkt kan sælges via Amazons tilknyttede program, så der er masser af søgninger at gøre, når du har etableret din niche. Hvis der er masser af tilknyttede programmer, du kan deltage i og markedsføre deres produkter, er det fantastisk. Hvis der ikke er nogen, skal du kigge efter en anden niche, fordi du ikke tjener nogen penge med dem uden et ordentligt tilknyttet program.

De 10 bedste Niches

Som jeg nævnte, er der nogle gode præstationsnicher, der har gode penge involveret. Se gennem dem, og måske finder du dine egne undervejs. Bare husk, at disse allerede har nogle ret solide konkurrence, så du bliver nødt til at medbringe dit A-spil for at konkurrere.

 • Sundhed
 • Fitness
 • Vægttab og træning
 • Kæledyr
 • Dating og forhold
 • Tjener penge online
 • Hobbyer (golf, udendørs aktiviteter, vandring)
 • Blogging, SEO, onlinekurser
 • Gadgets og teknologi

Se på din niche fra et SEO-perspektiv

Jeg anbefaler stærkt, at du undersøger, hvordan du foretager nøgleordsundersøgelser, før du omsider beslutter at bygge din blog på en bestemt niche. Det er godt at vide, om folk søger efter dine emner i Google eller ej. Hvis det er tilfældet, vil det kun give bevis for, at din valgte niche er meget efterspurgt, og det vil være lettere at få trafik til dit websted. Hvis ikke, er der nogle ting, du skal overveje, men nichen kan stadig være god at arbejde med.

Søg efter og forskning tilknyttede programmer

Når du ved, hvilken slags niche du vil arbejde med, er det tid til at begynde at spejde efter tilknyttede programmer. Hvis du fulgte med de foregående punkter i artiklen, har du sandsynligvis allerede tjekket et par tilknyttede programmer. Det er tid til at tjekke mere og grave meget dybere. Hvert tilknyttet netværk har forskellige krav til at overholde og operere inden for et andet system, så der er meget at læse, inden du vælger et.

Det er virkelig værd at investere masser af tid på at finde det rigtige tilknyttede program, fordi det er her du får din indkomst, så du vil tage det bedst mulige valg. Her er de vigtigste ting, du skal se på, når du vælger et tilknyttet netværk til at arbejde med.

Hvilken slags marketingfolk bruger programmet?

Det er vigtigt, at du ser populariteten af ​​dit valgte netværk og læser om godkendelse af andre, der har brugt det. Det er vigtigt, at du sørger for, at andre marketingfolk har arbejdet og lykkedes med det tilknyttede program, du vælger, så du kender den sandsynlige hætte til succes for at bruge dit program.

Hvor meget Kommissionen tilbyder for produkterne?

Hvert program har et specifikt beløb, som det tjener dig efter at have solgt et af dets produkter. Jo højere provision du får, jo flere penge tjener du. Tag disse for eksempel:

 • Amazon tilbyder forskellige provisioner for hver anden slags produkt, så det afhænger virkelig. Disse provisioner spænder fra 1% til 10%, hvilket ikke er for meget, men der er stadig nogle penge at tjene.
 • ClickBank tilbyder kun digitale produkter, men deres provisioner er meget højere. Du kan få 10% -75% provision for de fleste af deres produkter, hvilket vil gøre dig virkelig gode penge, når du får strømmen i gang.
 • For andre digitale og fysiske produkter skal du gå til mindst en $ 30- $ 50-provision. Tag f.eks. Webhosting. En masse kommercielle hostingudbydere giver dig mere end $ 50 for at få dem en ny klient.

Er du interesseret i produkterne?

For at få succes med affiliate marketing, skal du have kendskab til de produkter, du sælger. De skal også være relevante inden for din niche og af høj kvalitet.

Du er nødt til at tro på produktet for at sælge det, fordi du har svært ved at slå det til din blogs læsere. At være vidende vil også opbygge tillid hos dine læsere, hvilket er monumentalt vigtigt, hvis du ønsker at sælge dem ting.

Vælg dine tilknyttede produkter klogt

I et ideelt tilfælde har du valgt en niche, der har masser af produkter at sælge og gennem adskillige tilknyttede programmer. I dette tilfælde har du masser af produkter at tilbyde dit samfund, men du arbejder ikke med for mange produkter på én gang. Gå med to eller tre til starten. Du skal først etablere dig selv som et pålideligt individ, inden du skubber på dine produkter og beder dem købe det.

Det første trin i din produktpromoveringsindsats er at købe produktet selv. Du er bestemt ikke forpligtet til at købe hvert eneste produkt, du markedsfører, men ved at eje og bruge produktet kan du markedsføre det mere pålideligt, og det er vigtigt, når det gælder at skabe tillid hos dit publikum.

Byg dit websted

Når du har besluttet dig for din niche, fundet dig selv et tilknyttet program og produkter, der skal promoveres, udføres processens teoretiske og forskningsdel. Det er tid til at få dine hænder beskidte og begynde at opbygge din nye blog fra bunden. Heldigvis er det temmelig let og kræver ikke nogen omfattende teknisk viden. Men kodningsevner kommer bestemt til nytte, hvis du har nogle, eller du kender nogen der har.

Jo mere tid og opmærksomhed du bruger på hvert trin her, jo bedre blog vil du opbygge. Men du kan også flyve gennem dem og få din blog i gang inden for de næste 24 timer. Hvordan du vælger at gøre det er op til dig. Her er de trin, du skal tage i deres enkleste former.

Køb et domænenavn

Det er tid til at blive kreative og brainstorme en masse domænenavne til dit nye websted. I et ideelt scenario skal det være noget, der kan knyttes til din niche, men det behøver ikke nødvendigvis at være det. Den vigtigste ting er at gøre det så fængende som muligt og for at have .com-udvidelsen.

Der er adskillige domænenavnetjenester på nettet, hvorigennem du kan se, om dit valgte domænenavn er tilgængeligt og købe det, hvis det er tilfældet. De mest populære er GoDaddy og NameCheap. Men du kan også bruge den domænenavnetjeneste, der leveres af din hostingudbyder.

Det er virkelig simpelt at gøre. Du skal bare søge efter dit domænenavn, finde det, købe det, gjort. Normalt koster et domænenavn omkring $ 10, men det kan koste mere, helt op til $ 500 til $ 1000 eller endnu mere i nogle tilfælde.

Få en webhostetjeneste

Hosting er det sted, hvor dit websted gemmes. Den plads, du lejer der, vil være din helt egen lille ø på internettet. Hosting-tjenester er temmelig billige i disse dage, hvor fantastiske hosting-tjenester er tilgængelige fra omkring $ 3 til $ 5 pr. Måned.

HostGator Cloud-tjenesten fungerer virkelig godt og ville helt sikkert være perfekt til din blog. Det er en højhastighedspakke til $ 5 pr. Måned, og virksomheden tilbyder også en gratis kundesupport, som du kan stole på.

Installer WordPress

Når du først har dit domænenavn og din helt egen lille plads på nettet, er det på tide, at du også har et websted.

WordPress er det mest berømte content management system i verden, som er perfekt til at køre en blog og ethvert andet websted for den sags skyld. Det er gratis at bruge og er meget brugervenligt. Så selvom du ikke har meget teknisk viden, vil du være i stand til at køre din blog meget let.

Installation af WordPress kræver ikke meget af en indsats. De fleste hostingudbydere tilbyder en installation med et enkelt klik, så alt hvad du skal gøre er at finde dets ikon og klikke på. Du kan også installere WordPress manuelt, men dette er en længere proces og kræver nogle it-færdigheder. Når du venter på, at det installeres på din server, vil dit websted være i gang.

Vælg og installer et tema

Den seje ting ved WordPress er, at det er latterligt let at bruge. Du kan få dit websted til at se helt anderledes ud hvert minut, hvis du vil, takket være det forenklede temasystem. Alt hvad du skal gøre er at downloade et gratis eller et betalt tema og aktivere det gennem temamenuen.

WordPress har hundredtusinder af temaer at vælge imellem, så slå dig ud. Der er mange gratis, men hvis du virkelig ønsker at oprette et websted af høj kvalitet, skal du købe et tema. De koster normalt omkring $ 60, og de vil bestemt tjene dig meget bedre, end et gratis tema ville.

Når du har dit tema, har du et antal tilpasningsmuligheder, du kan bruge til at arrangere dit websted, som du ønsker det skal være. Når alt klikker på plads, har du dig selv et godt designet websted, som folk kan besøge for at læse dine indlæg og se det indhold, du laver.

Fremstil fantastisk indhold til din nye blog

Nu hvor du har et websted og kører, er det tid til at gøre noget ud af det. Her kommer den hårde arbejdsdel, som jeg har nævnt i starten. Oprettelse af indhold er den mest tidskrævende del af affiliate marketing-forretningen. At skrive noget, der er af høj kvalitet og nyttigt for læseren. Det er her den overbrugte frase “indhold er konge” kommer ind i spillet.

I dette afsnit vil jeg tale om forskellige typer blogindlæg, som du kan skrive og bruge til at markedsføre dine tilknyttede produkter.

Gør produktanmeldelser

Skrivning af produktanmeldelser er en af ​​de mest ligetil måder at vise affilierede produkter og give dit publikum noget nyttigt. Det er en af ​​de mest almindelige modeller for tilknyttede marketingfolk og har tjent milliarder til mennesker over hele internettet.

Konceptet er enkelt. Vælg et produkt inden for din niche, prøv det, analyser det og skriv din anmeldelse om det. Vær forhåbentlig og ærlig over, hvad du kunne lide og ikke kunne lide ved produktet, og del så mange personlige meninger som muligt.

De fleste mennesker i dag læser mindst en anmeldelse, før de går ud og køber en ny telefon eller enhver anden slags produkt. Du kan bestemt udnytte det ved at producere nogle gode anmeldelser.

Skriv toplister

Kender du de bedste produkter til løsning af et bestemt problem eller har du en liste over de bedste bøger fra 2018? Lav et blogindlæg om dem. Toplister er en fantastisk måde at fange dit publikum opmærksomhed og at præsentere adskillige produkter på samme tid.

Her er et godt eksempel: 25 grunde til, at du skal bruge WordPress

Besvar almindelige spørgsmål og adresser almindelige problemer

Du kan faktisk undersøge, hvad folk spørger mest om, og hvad slags problemer de har brug for løsninger på. Et godt værktøj til dette er MOZ’er nøgleord explorer. Du skal bare skrive et specifikt spørgsmål eller nøgleord, du vil målrette mod, og det vil ramme dig med resultaterne. Du kan se den månedlige søgevolumen, hvilken slags indlæg der er skrevet omkring emnet og mere.

Der er masser af data, du kan hente ud ved at udføre søgeordsundersøgelser, og det vil hjælpe dig med at skrive indlæg, der tiltrækker megen opmærksomhed fra dine læsere.

Vejledninger og vejledninger

Handlingsmæssige oplysninger, der hjælper folk med at lære nye færdigheder eller gøre noget bedre, værdsættes altid i høj grad af ethvert publikum. En masse tilknyttede marketingfolk leverer et gratis produkt, ligesom en e-bog, der skaber interesse inden for deres publikum og får dem til at abonnere på deres adresseliste. Hvis det produkt, du leverer, virkelig er af høj kvalitet, end det også bringer masser af trafik til dit websted. Folk ser altid efter at lære nye ting og læse noget, der faktisk er nyttigt, så drage fordel af det!

Stedsegrønt indhold

Sæsonindhold på kort sigt er godt for at nå kortsigtede mål. Du skal bestemt lave julespecialer og oprette indhold baseret på hvilken sæson det er, hvis din niche kræver det. Men stedsegrønt indhold er meget vigtigt at have på din blog. Det er noget, som folk vil vende tilbage til, og et indhold, som du altid kan markedsføre og forvente at få trafik på. Stedsegrønne stillinger har den længste holdbarhed.

Dette er normalt lister med nyttige tip, der hjælper en bruger med at nå specifikke mål. Som en guide til justering af din bils spotlight. Det ville være et fantastisk stykke, hvis du arbejder i niches bildele. Biler vil altid have spotlights, og nogen vil altid gerne tilpasse deres. Se hvad jeg får til her?

Gå altid efter kvalitet over mængden

Dette er ikke en posttype, men vigtigt at nævne det samme. Et velskrevet indlæg, der dybt værdsættes af dit publikum og ofte deles, har den højeste værdi. Det er meget mere værdifuldt end 10 andre dårligt skrevne indlæg, som ikke rigtig har et formål og er der for bare at være der. Så følg disse tip for at få den optimale kvalitet ud af hvert af dine indlæg:

 • Vær samtale og etabler din egen unikke skrivestil. Find ud af, hvad du vil sige, og hvordan du vil sige det. Hvilket indtryk vil du gøre?
 • Føj relevante billeder og infografik af høj kvalitet til hvert af dine indlæg.
 • Føj en video til dit indlæg, hvis der er nogen relevante om det emne, du taler om. Pluspoint, hvis du laver dine egne. Husk, at video er en af ​​de mest kraftfulde indholdsstykker, du kan fremstille, og de fleste foretrækker snarere at se en end at læse omfattende indlæg.
 • Brug en læsbarhedscheck på hvert af dine indlæg. Selvom Yoast SEO har sin egen kontrol af læsbarhed, er der andre, du også kan bruge. Tjek Flesch Reading Ease-testeren eller Læselig .
 • Skriv om ting, du kender, og prøv at gøre almindelige ting til ekstraordinære. Dette fungerer meget bedre end at prøve at sige noget, der blæser hele tiden.
 • Tag dig tid til at producere kvalitet, og der er ingen grund til at skynde sig. Du kan opnå meget mere med et indlæg, du har arbejdet på i en uge, end at skrive et hver dag. Det afhænger af, hvor god din skrivning er, og en masse andre ting. Men dette er normalt en god tommelfingerregel.

Markedsføring af din blog og opbygning af en målgruppe

De siger, at du skal bruge en lige eller dobbelt så lang tid på at promovere dit indhold, end du gjorde på at oprette det. Så hvis du har brugt en uge på at oprette et indlæg, skal du bruge mindst en uge eller måske endda to uger på at promovere det. Der er dog masser af måder at gå rundt på at markedsføre din blog på, og det er hvad jeg vil tale om i dette afsnit.

Brug sociale medier til at promovere dine indlæg

En af de mest almindelige måder at skabe publikum på er via sociale medier. Næsten alle bruger deres foretrukne sociale medieplatform til indholdsopdagelse, hvorfor det er dejligt at samle nye læsere og opbygge relationer. Afhængig af din niche, branche og publikum kan du enten bruge Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Instagram eller Pinterest.

Opret en social medieprofil til din blog, promover dine indlæg på den og begynd at samle et publikum.

Brug nogle af disse fantastiske værktøjer

Tiberr – Dette er et fantastisk værktøj, der hjælper dig med at finde kommentarsektionerne i blogs, der arbejder med de samme nøgleord, som du gør. Du kan derefter skrive til deres kommentarsektioner og tilføje et link til et af dine indlæg. Det er en fantastisk måde at få dit indhold foran øjnene, der allerede er interesseret i at se det.

Buffer – Dette er et af de mest fantastiske marketingmedier til sociale medier, da det giver dig mulighed for at planlægge dine indlæg og holde styr på dem. Det kan håndtere en række sociale medieplatforme, hvilket gør det nemt for dig at holde dit publikum opdateret fra ét sted.

Blog Post Headline Analyzer – Dit blogindlægges overskrift er den første ting, som alle dine læsere vil se på sociale medier og ethvert andet sted, de går til spejder for indhold. Det er dit første indtryk, så det er vigtigt hele vejen at analysere det og sikre sig, at det er så kraftfuldt som muligt.

Følelsesmæssig marketingværdianalysator – Analysatoren for markedsføringsværdi er også et værktøj til at undersøge og evaluere dine overskrifter. Det giver dig et gennemsigtigt diagram over, hvor kraftfuld din overskrift er, og tip til, hvor du kan forbedre den.

Grammarly – Grammatik er ikke nøjagtigt et marketingværktøj, men hvis din tekst er fyldt med forkert stavede ord og andre stavefejl, vil det bestemt ikke være godt for din markedsføring. Grammatik er fantastisk til at hjælpe dig med at opdage og rette enhver fejl, du måtte have gjort i din tekst. Det er også gratis at bruge!

Gør altid dine indlæg Formål og målgruppe klare

Disse to er det, der driver indholdet og konteksten af ​​din skrivning videre. En klar forståelse af dit publikum og det aktuelle emne. Du bliver nødt til at vide, hvem dit publikum er, hvilken slags spørgsmål de har, hvilke udfordringer de står overfor, og hvad de ønsker at opnå.

Den bedste måde at finde ud af er ved at lave søgeordsundersøgelser og se de månedlige søgemængder af individuelle spørgsmål. Du kan bruge MOZ explorer, Google AdWords eller Google Trends til at finde ud af mere om, hvad folk søger efter.

Øv god SEO til hvert af dine poster

God SEO-praksis er et af dine vigtigste marketingværktøjer, når det kommer til en tilknyttet blog. Du går glip af meget synlighed, hvis du ikke holder SEO i perspektiv. Følg disse grundlæggende SEO-principaler for at sikre, at dit indlægs grundlæggende SEO altid er i kontrol.

Den første og vigtigste ting er dog, at du downloader Yoast SEO-plugin, fordi det er simpelthen fantastisk. Det giver dig en SEO-evaluering og minder dig om alle de ting, jeg nævner her.

 • Føj dine søgeord til alt-teksten og titlen på hvert billede, du uploader inden for et indlæg.
 • Føj dine søgeord til postens titel.
 • Tilføj dine søgeord i indlæggets metabeskrivelse
 • Føj dine søgeord til det første afsnit i dit indlæg.
 • Cirka 80% af dit indlæg skal skrives med aktiv stemme, fordi passiv stemme er meget mindre magtfuld.
 • De fleste af dine sætninger skal være mindre end 20 ord, så de er altid lette at læse.

Konklusion

Et enkelt indlæg er ikke næsten nok til at tale om hver knude og stød ved at drive en tilknyttet marketingvirksomhed, men det er en start. Hvis du endnu ikke har lanceret din blog, er det fint, skal du udføre al den research, du har brug for, og starte, når du føler dig klar.
Jeg håber, at vi hjalp dig med at lære noget nyt gennem denne artikel, og at du nød at læse gennem den. Håber at se dig i den næste!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map