Sådan opretter du en online shop med WordPress?

hvordan man opretter online shop med wordpress


I 2016 nåede e-handelsomsætningen i USA 396 milliarder dollars, og i 2020 forventes e-handelsmarkedet at vokse til hele 684 milliarder dollars. Det er klart, at dette er et bedre tidspunkt end nogen anden at realisere den online shop-idé, som du altid har lagt på den bageste brænder.

Med dagens diversificerede sæt e-handelsløsninger og -værktøjer er processen med lancering af en online butik blevet meget forenklet til det punkt, hvor selv førstegangsbrugere kan tage det igennem med minimal indsats.

Byg på WordPress

Afhængigt af din tilgang til at oprette en online shop, kan du blive konfronteret med at vælge mellem to muligheder: At gå efter en integreret e-handelsplatform-løsning, hvor de fleste tekniske og hosting-aspekter allerede er behandlet for et tilbagevendende månedligt gebyr (f.eks. Weebly eller Volusion), eller vælge en self-hosted platform for forbedret fleksibilitet og fuld kontrol over alle aspekter af din online shop. Hvis du ikke er tilhænger af månedlige forpligtelser og manglen på fuld fleksibilitet, er en self-hosted eCommerce-løsning dit bedste alternativ.

Som et alt-brugt indholdsstyringssystem har WordPress kapacitet til at drive enhver type websted, og det inkluderer e-handelswebsteder også.

Hvis du har brugt WordPress før – enten til en blog eller anden type websted – er du sandsynligvis opmærksom på dens mange styrker. WordPress er allestedsnærværende på nettet, idet CMS vælger mange websteder. Uanset om fordelene analyseres fra et SEO-perspektiv, et brugervenlighed eller fleksibilitetsmæssigt synspunkt, klarer WordPress sig godt i alle disse kategorier.

WordPress er bygget med indholdsforbrug i tankerne (tekst, billeder, videoer, billeder osv.). Men hvad med e-handel? Har WordPress det, det tager at håndtere den specifikke virkelighed på e-handelswebsteder?

En hovedfunktion i enhver online butik er betalingsmuren, der ligger mellem de tilbudte produkter / tjenester og forbrugere. Men andre funktioner som betalingsportaler, ordrebehandling, lagerstyring, beregning af forsendelsesrate, produktkataloger, rabatkuponer, produktanmeldelser osv. Er også funktioner, som du muligvis har brug for til at køre en online butik.

Hvilken indkøbsvogn du skal vælge?

WordPress kommer ikke ud af boksen med disse funktioner, men du kan få disse funktioner via plugins. Det er her indkøbsvogne er nyttige for at hjælpe dig med at tilføje eCommerce-funktionalitet til dit websted.

Som et gratis open source indkøbskurv plugin, der er udtrykkeligt bygget til WordPress, vil WooCommerce hjælpe dig med at tjene penge på dit eksisterende WordPress-sted eller oprette en skræddersyet online shop.

Her er nogle af de største fordele ved at vælge WooCommerce til at oprette en online shop:

 • Fantastisk til enhver størrelse: WooCommerce er velegnet til enhver lille eller stor online butik, der giver en jævn købsoplevelse uanset størrelsen på din butik.
 • Mobil-venlig: Med det voksende antal mobile shoppere er optimering af din online butik for at tilbyde en enestående shoppingoplevelse for mobilorienterede shoppere også en anden styrke af WooCommerce, og et aspekt, der bestemt ikke vil blive bemærket af søgemaskiner.
 • Egnet til enhver profil: WooCommerce letter salg af ethvert produkt – digitalt eller fysisk. Du kan tilføje forsendelses- og afgiftsregner takket være WooCommerces geo-placering support.
 • Bygget med SEO i tankerne: Kører på WordPress drager WooCommerce fordel af sin SEO-bedste praksis.
 • Out-of-the-box betalingsmuligheder: Der er fem indbyggede betalingsportaler (direkte bankoverførsel, checkbetaling, kontant levering, PayPal og forenklet handel for USA) og flere flere tilgængelige som udvidelser (Amazon Payments, Stripe, Authorize.net osv.).
 • Masser af kernefunktioner og udvidelser: Du kan drage fordel af en lang liste med kernefunktioner (lagerstyring, flere kassemuligheder, forsendelsesmuligheder, rabatter og kuponer osv.) Og udvidelser (produktudvidelser til salg af tilpassede produkter, WooSubscription for salg af abonnementsprodukter og -tjenester, WooCommerce-bookinger til planlægning af online aftaler osv.), der giver næsten uendelige muligheder for dig at tilpasse shoppingoplevelsen for dit klientel.
 • Design i massevis: WooCommerce er ikke kun meget funktionel, men også en fremragende platform til at forbløffe dine kunder med eye-candy design. Uanset om du vil integrere WooCommerce med et WordPress-tema, eller du vælger en gratis eller premium WooTheme, er der næsten ingen grænser for, hvad du kan opnå.

Hvad er PCI-overholdelse? Hvad skal du vide om PCI-overholdelse som online-shopejer?

Hvilken vært der skal vælges til WooCommerce?

bluehost anbefalede woocommerce hosting

For det meste er hostingbehovene i en onlinebutik meget forskellige fra et almindeligt websted eller blog. Den type hosting, du vælger, er formet af faktorer som størrelsen på din online shop, den trafik, den får, og arten af ​​kundeoplysninger, du håndterer.

Når det kommer til e-handel, skal du flytte din tankegang fra traditionelle delte hosting-planer til e-handelsoptimerede løsninger og VPS-planer. (Skal læses: Hvorfor skal du ikke bruge delt hosting til online butik?)

Hvis du driver en stor butik med tusinder af produkter, vil en VPS-hostingplan tage højde for de specielle krav (høj tilgængelighed, ekstra ressourcer, højere sikkerhed, bedre ydelse, skalerbarhed osv.) Din butik kan have brug for at levere bedste shoppingoplevelse for dine kunder.

Som en WordPress-godkendt hosting-udbyder tilbyder BlueHost deres kunder fire VPS-hostingplaner – Standard, Udvidet, Premium og Ultimate – der er bygget fra bunden af ​​på cloud-teknologi, så du kan nyde mere kontrol, øget fleksibilitet og mere strøm til din websted.

Afhængig af den plan, du vælger, kan du få op til 4 CPU-kerner, 240 GB SAN-lagerplads, 8 GB RAM, 4 TB båndbredde, 1 gratis domænenavn, 2 IP-adresser og 24/7 support. Disse VPS-planer leveres også med inkluderet cPanel, dynamiske ressourcer (mulighed for at tilføje flere ressourcer på farten), SSH-adgang med rodtilladelse, SSL og mange andre funktioner til en virkelig transformativ hostingoplevelse.

Omkostninger til VPS-planer hos BlueHost spænder mellem $ 19,99 / måned for VPS-planen på indgangsniveau og $ 59,99 / måned for den ultimative plan.

Mindre onlinebutikker med lavere trafik kan også drage fordel af BlueHost’s WooCommerce-optimerede planer, der leveres med WooCommerce-forudinstalleret, dedikeret supportlinje, 1 gratis domænenavn, unmetered webstedsplads og båndbredde, SpamExperts, Domain Privacy og SiteBackup Pro i nogle af planerne, SSL-certifikat, dedikerede IP- og markedsføringstilbud inkluderet i alle planer. WooCommerce-optimerede hostingplaner starter ved kun $ 11,95 / måned.

Opret din webshop nu!

Opsæt din WooCommerce online butik med BlueHost og begynd at sælge i dag!

Start nu! – $ 13.99 / mo »

BlueHost er ikke helt det, du leder efter? Tjek vores liste over top 5 anbefalede WooCommerce hosting-udbydere for flere alternativer.

Konklusion

Hvis muligheden for at tilpasse og have fuld kontrol over alle aspekter af din online butik lyder som noget lige op i din gyde, er WooCommerce den rigtige platform for dig. Når WooCommerce udnytter SEO-fordelen og funktionaliteten ved WordPress, kan du nemt trække på disse fordele for at tilføje en eCommerce-komponent til dit allerede eksisterende WordPress-sted eller endda oprette en online shop fra bunden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map