Sandheden om ubegrænset webhosting – hvordan dette virkelig fungerer?

om ubegrænset webhosting


For et par år siden var webhosteplanerne alle begrænsede. Brugere vidste nøjagtigt, hvor meget diskplads de fik, hvor meget båndbredde, RAM, CPU og andre kvantificerbare aspekter af en webhosteplan. I dag tilbyder mange webhostingfirmaer, hvad der kaldes ubegrænset delt hosting-planer. De, der er vidende med webhosting, krymper ved selve tanken om ideen om ubegrænsede planer, der ved meget godt, hvad ubegrænset virkelig betyder i forbindelse med webhosting. Ikke-kendere kan imidlertid blive ført til at tro, at ubegrænset hosting betyder nøjagtigt det: hosting, der tilbyder ubegrænsede ressourcer. Desværre har udtrykket ubegrænset en helt anden betydning i webhostingbranchen.

Hostingfirmaer tilbyder kun ubegrænsede planer med deres delte hostingplaner, som straks skulle rejse nogle røde flag, da delt hosting betyder, at serverressourcer deles mellem flere brugere af den samme fysiske server – en server, der muligvis ikke har uendelige ressourcer. Du finder ikke ubegrænset VPS eller dedikeret hosting overalt i webhostingbranchen, selvom både VPS og dedikerede servere betragtes som overlegne end delte hostingplaner med hensyn til de ressourcer, de tilbyder. Så hvis ubegrænset hosting ikke betyder ubegrænsede ressourcer, hvad betyder det egentlig??

Sandheden bag ubegrænset webhosting – Gå ikke over det fine udskrivning!

Djævelen er i detaljerne, siger ordet, og læse det fine udskrivning af hostingfirmaets servicevilkår kaster nogle lys over spørgsmålet.

Ubegrænset hosting er en sætning myntet af webhostingfirmaer, der ser ud til at have en anden betydning i denne branche end i andre brancher. Ordet ubegrænset er en fejlnummer, et mere nøjagtigt udtryk, der kan beskrive den type planer, der annonceres som ubegrænset, er ubegrænset, og nogle hostingudbydere som BlueHost bruger faktisk dette udtryk i stedet for ubegrænset til at beskrive deres delte hostingplaner. Faktisk specificerer BlueHost i deres servicevilkår, at de ikke har definerede begrænsninger for disse uopmålte planer, og at du ikke bliver faktureret i henhold til mængden af ​​båndbredde eller diskplads, du bruger, hvilket yderligere specificerer, at “… selvfølgelig er disse ressourcer ikke uendelig ”.

Efter deres natur er delte hostingplaner designet til at imødekomme behovene fra små til mellemstore statiske websteder og blogs med lav trafik, dvs. dit websted skal falde inden for området for normal brug som defineret af hostingfirmaet. Derfor understøttes aktiviteter, der er mere ressourceintensive, såsom multimediefillagring eller fildelingsaktiviteter på disse planer. Hvis du deltager i aktiviteter af denne art eller aktiviteter, der krænker hostingfirmaets politik for fair brug, kan din konto blive suspenderet og / eller afsluttet.

Ubegrænset hosting er også en nyttig markedsføringsstrategi til hostingfirmaer, der deltager i hosting overselling, hvilket i et nøddeskal er praksis for at maksimere afkastet på investeringerne ved at sælge ressourcer, der er resultatet af kløften mellem den gennemsnitlige ressourceforbrug og de maksimalt tilgængelige ressourcer . Dette opnås let ved hosting-udbydere ved at hylle hosting-planer i uklarheden af ​​”ubegrænset”, men det er også, hvordan hosting-virksomheder kan holde priserne lave for forbrugerne.

Hvad betyder ubegrænset opbevaring og båndbredde?

Hvis ressourcer ikke er ubegrænset, hvordan ved du hvor meget du får i form af opbevaring og båndbredde? Desværre ved du ikke, før du har ramt loftet for, hvad dit hostingfirma betragter som normal brug, og endda kan det ændre sig fra måned til måned. Hostingfirmaer overvåger løbende deres kunders lager- og båndbreddeudnyttelse og bruger resultaterne af deres analyser til at definere, hvad der falder inden for det normale interval.

Opbevaring og båndbredde er de to nøgleelementer, der annonceres som ubegrænset af hostingfirmaer, men de lægger en masse begrænsninger på disse planer, der spænder fra filtype og størrelsesbegrænsninger til CPU, RAM, inoder, MySQL-databaser og forbindelsesbegrænsninger osv. Bestemmer i det væsentlige, at du skal opgradere til højere niveauplaner, hvis du ikke falder inden for rammerne af naturlig eller normal brug.

Hvis dit websted modtager meget trafik, optages CPU-behandlingsstyrken af ​​serveren til at behandle alle disse anmodninger. Hvis hostingfirmaet begrænser CPU-brug for hver konto, vil dit websted bremse og generere fejl. Det samme gælder hukommelsesforbruget, et andet aspekt af hostingplanen, som du ikke ved, hvor den er omfattet af. En server har fast RAM, og når flere processer køres af hundreder af websteder på den samme server, er du bundet til at løbe ind i RAM-problemer, og dine besøgende vil blive mødt med fejlmeddelelser eller et kedeligt langsomt websted. En lige så frustrerende begrænsning, som hostingudbyderen kan pålægge, er databaseforbindelser, og når der findes flere samtidige anmodninger om databaseforbindelse end hvad databaseserveren kan håndtere, kan “fejl ikke oprette forbindelse til MySQL-server” fejltype opstå.

Ubegrænsede planer inkluderer normalt også ubegrænsede e-mail-konti, hvilket betyder, at du kan oprette så mange e-mail-adresser, som du ønsker, men også disse er i sidste ende korreleret med lagerpladsen på din hosting-konto.

Ubegrænset delte planer – bør du undgå dem?

Betyder alt dette, at du bør undgå ubegrænset delt hosting-planer som pesten? Nej, du behøver ikke at undgå dem, du behøver bare at forstå, hvad de virkelig betyder – ubegrænset har en anden betydning i webhosting end hvad de muligvis får dig til at tænke. Der er masser af budgetvenlige og pålidelige hostingfirmaer, der har store ubegrænsede delte hostingplaner (f.eks. InMotion Hosting, hvis ubegrænsede planer er nogle af de mest komplekse og har rigelige delte planer i branchen), der imødekommer behovene i din lille personlige blog eller forretningswebsted, der ikke trækker meget trafik. Nogle virksomheder som BlueHost og HostGator undgår at navngive deres planer ubegrænset og foretrækker at bruge udtrykket unmetered for at beskrive ækvivalenten med ubegrænsede hostingplaner, der er prale af andre virksomheder. Andre hostingudbydere som A Small Orange har kun begrænsede planer med klart definerede fordelinger af lager og båndbredde.

Hvis du på forhånd ved, at dit websted vil udvikle sig hurtigt, og at du vil modtage en masse indkommende trafik, skal du analysere, om en ubegrænset delt plan, uanset hvor billig den måtte være, ville leve op til dine krav, eller om du skal vælge en VPS hosting i stedet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map