Magento vs WordPress vs Drupal til opbygning af e-handelswebsteder

magento wordpress woocommerce drupal e-handel


Leder du efter at opbygge et e-handelswebsted hurtigt og så effektivt som muligt ved hjælp af den rigtige teknologi? Nå, du er kommet til det rigtige sted. For her vil vi gennemgå 3 af de indholdsstyringssystemer, der er mest brugt til opbygning af e-handelswebsteder.

Jeg vil gerne sige, at det at bygge et eCommerce-websted med det rigtige CMS er et stykke kage, men det er det faktisk ikke. Uanset hvilken platform du vælger, har du dig selv noget at lære at gøre. Medmindre du går med en proprietær CMS, men vi har dækket hvad det er i en anden artikel.

I dag taler vi om tre open source-indholdsstyringssystemer, som alle er fremragende til at opbygge og styre en online butik eller et e-handelswebsted. Hver af dem har deres eget sæt unikke attributter, der adskiller dem fra de andre og gør dem til et populært valg.

Læs: Hvor meget koster en online butik?

Så lad os se videre, hvad hver af disse indholdsstyringssystemer har at tilbyde til dit fremtidige e-handelswebsted!

Magento

Magento er i øjeblikket den mest populære e-handelsplatform i verden. Med omkring 300.000 købmænd, der bruger det, kunne mange mennesker hævde, at det er en fantastisk platform at have en butik i drift. Det har været på markedet siden 2007 og har været på en stabil vej til succes, hvor store spillere som eBay har købt det.

Årsagen til dens enorme popularitet er, at den er fremragende til mellemstore eller endda de mest massive virksomheder.

Magento er en self-hostet platform, der kan tilpasses fuldstændigt og kan bruges af personer med nul programmeringserfaring eller masser af programmeringserfaringer. Men hvis du springer ind i det med nul erfaring, har du en lang læringskurve. Hvis du ikke ved meget om programmering, og du ikke engang ønsker at lære meget, skal du springe over ved hjælp af Magento.

Magento har tre versioner, og vi gennemgår den mest anvendte version, Community Edition (Magento: CE). Der er også Enterprise Edition og Enterprise Cloud Edition, men vi overlader det i øjeblikket. Så hvad har Magento at tilbyde sine brugere?

Er Magento nem at bruge?

Magento bruges bedst af programmerere, fordi det ikke er et nemt at bruge system. Selv det første trin til brug af Magento (installation af systemet) kræver en FTP-forbindelse. Dette burde ikke være et problem for en udvikler, men det er bestemt ikke, hvordan brugervenlige indholdsstyringssystemer fungerer.

Men for udviklere kan Magento komme ganske praktisk og gøre deres arbejde meget lettere. Grænsefladen er rimelig, og hele systemet er meget sikkert.

Hvis du er en virksomhedsejer med ikke meget programmeringskendskab og stadig finder en solid grund til at bruge Magento til din virksomhed, kan du gøre det. Du kan leje en udvikler til at arbejde for dig og hjælpe dig med at styre din online butik.

Når du først har fået et par ting, bliver det dagligt at udføre daglige admin-opgaver. Den sværeste del ved brug af Magento er tilpasningsdelen. Oprettelse af dit websteds design og funktioner kræver masser af arbejde og masser af udviklerkendskab. Selv download og opsætning af Magento er ud over en gennemsnitlig brugers evne.

Funktioner ved Magento

Det er her Magento virkelig skinner, fordi det har den mest omfattende liste over funktioner, som enhver eCommerce-platform nogensinde har set. Det er grunden til, at store virksomheder bruger det til at drive deres butikker. Det giver alle de nødvendige værktøjer til styring af produkter og penge i adskillige valutaer. Alt hvad du har brug for til markedsføring og søgemaskineoptimering er også inkluderet.

Du har også masser af ekstra funktioner såsom kuponkoder, styring af nyhedsbrev, rabatter, kundegrupper, kundestyring og så videre. Men hvis du har brug for nogen anden funktion, finder du let en udvidelse, der indeholder den.

Magento har følgende funktioner:

 • Byg et websted fra ridser – Magentos community-udgave er gratis, og det fungerer rigtig godt for en lille eller mellemstor virksomhed, der er på vej til at gøre den stor.
 • SEO værktøjer – Alt i Magento bruger venlige webadresser. Det håndterer også meta-information, metadata og indholdssider virkelig godt. Google Site Map er også inkluderet. Samlet set har Magento god ud af boksen SEO.
 • Analytics – Du kan nemt spore brugernes adfærd og få Magento til at udarbejde rapporter til dig regelmæssigt. Du kan også få oplysninger om skat, salg og meget mere. Da Google Analytics er integreret i systemet, er det meget lettere at indsamle data.
 • Mobil venlighed – Responsive webdesign er et must have i dagens internetmiljø. Næsten halvdelen af ​​onlinetrafikken kommer fra mobile enheder, så det er kun naturligt, at din online butik er optimeret til dem. Du kan også få adgang til dit adminpanel fra mobil og administrere ordrer og salg, uanset hvor du er.
 • Administration – Magento giver dig mulighed for at administrere flere websteder fra et enkelt adminpanel, administrere tilladelser for forskellige brugere og gør det meget let at importere og eksportere store datamængder med CVS-filer.
 • Marketing – Magento tilbyder adskillige nyttige marketingfunktioner, såsom brugen af ​​kuponkoder, en vedvarende indkøbsvogn eller sende brugernes ønsker til dem via e-mail. Du kan også vise relaterede produkter på dit websted og foretage op-sælger og kryds-sælger. Kunder kan placeres i grupper, der muliggør lettere styring og muligheden for at give bedre produkttilbud.
 • Betalingsbehandling – Kunder behøver ikke at registrere sig for at købe fra din butik, de kan i stedet bruge gæstekassen. Produkter kan også sendes til flere adresser og i flere retninger. Du kan også se rapporter om anslåede forsendelsesomkostninger og skat i indkøbskurven, så ingen har en uventet overraskelse, når varen er solgt.
 • Produktstyring – Magento har alle de nødvendige værktøjer til drift af selv de største onlinebutikker. Du kan levere produkter med et ubegrænset antal attributter, der hjælper brugerne med at finde dem. Du kan anvende avancerede prisregler og rabatter, hvis produkterne bestilles i bulk, eller hvis en slags rabat gælder for dem. Kunder kan sorteres og filtreres, så du kan hjælpe dem med at finde nøjagtigt, hvad de har brug for. Tilføj en “Del på Facebook” -knap for at lade brugerne dele, hvad de elsker, og lad din butik udvide.
 • Lagerstyring – Der er masser af funktioner, der hjælper dig med at holde styr på forsendelser af nye produkter og alle de varer, du får og sælger.

Webdesign og skabeloner til Magento

Som med alle andre CMS kan du downloade forudbyggede webstedsskabeloner og tilpasse dem senere. Det er en viden krævende og tidskrævende proces, men du kan bestemt sammensætte det websted, du forestillede dig. Nogle skabeloner er helt gratis, mens andre er betalt for. Det afhænger af din smag og din tegnebog, hvor meget du er villig til at investere i dit websteds udseende. Et af de bedste steder at kigge efter disse temaer er ThemeForest.

Magentos nyeste version, Magento 2.0 har endnu ikke for mange temaer, men de tidligere versioner, såsom 1.9, har masser. Du kan downloade nogle fantastiske, fuldt lydhør temaer, der virkelig ser professionelt ud og er værd at være selv de største onlinebutikker.

Magento-udvidelser

Alle i Magento-samfundet kan udvikle deres egen udvidelse til Magento. De kan oprette nye applikationer og udvidelser til platformen, som de enten kan sælge eller tilbyde gratis.

Du kan downloade automatiserede skatteregnere, en søgefelt eller forskellige marketingværktøjer, der øger din samlede effektivitet.

Magento Security

Magento tilbyder nogle dyre, men effektive tjenester, når det kommer til at fastsætte dit websteds sikkerhed. De vil løse næsten ethvert problem for dig, men forventer at betale et par tusind dollars for tjenesten. De er ikke genert over at kræve penge for nogen støtte, de yder, da du selv tjener penge på det system, de har bygget.

Du kan ikke forvente intet mindre end en solid service, hvis du henvender dig til Magentos supportteam for at få hjælp.

Prisen for at bruge Magento

Community-udgaven, som vi gennemgår her, er helt gratis at bruge, selvom de andre versioner ikke er det. De kræver, at du tilmelder dig alle dine kontaktoplysninger og sender virksomheden et anmodningstilbud sammen med din e-mail.

Hvis du tager højde for dette og det beløb, du vil bruge på at ansætte udviklere til at hjælpe (hvis du ikke har den nødvendige tekniske viden), kan Magento faktisk være en af ​​de priciest open source eCommerce-platforme derude.

Dommen

Magento er et robust system med en uendelig grad af tilpasningsevne. Det er perfekt til en virksomhed i alle størrelser og kan let skaleres fra en lille online til et enormt firma. Det blev installeret af 4 millioner brugere og driver butikken med enorme virksomheder af en grund. Men det er bestemt ikke for alle. En ikke-teknisk kyndig person vil sandsynligvis gå tabt inden for installationsprocessen, og hvad må du tilpasse en webside og tilføje forskellige funktioner. For at opbygge en vellykket Magento-butik har du også brug for pålidelig hosting. Vi har gennemgået de 3 bedste Magento webhotelleverandører, du skal overveje til dit websted.

Hvis du ønsker at bruge Magento med tilstrækkelig programmeringskendskab, kan du gøre meget gratis, men når du når ud til udviklere og andre eksterne ressourcer, bliver ting sandsynligvis dyrere end med andre eCommerce-platforme.

Du kan tjekke ud og begynde at bruge Magento her!

WordPress

WordPress er det mest populære indholdsstyringssystem på internettet lige nu. Det er blevet downloadet og installeret omkring 60 millioner gange, og hvert fjerde websted er lavet med det. Det bruges af berømte websteder og mærker som Wall Street Journal, Forbes, TED, eBay, PlayStation, General Motors, New York Times, og så videre.

WordPress har en enestående succes, men alligevel blev det bygget helt af frivillige og er helt gratis at bruge takket være dens open source natur. Det vedligeholdes konstant med friske opdateringer, funktionaliteter og temaer der tilføjes regelmæssigt. Som et af de mest brugervenlige indholdsstyringssystemer derude, er WordPress elsket over hele internettet, hvilket tilbyder masser af funktionalitet og stabilitet til brugerne.

Det er også hurtigt og kan installeres problemfrit på enhver hostingudbyders servere, hvilket gør det utroligt fleksibelt.

WordPress er et kraftfuldt indholdsstyringssystem i sig selv, men enhver, der forsøger at omdanne deres WordPress-sted til et fuldt ud eCommerce-websted, bruger et plugin til at gøre det. Der er mange gode eCommerce-plugins, der kan bruges til at opbygge en online butik, men vi fokuserer på et plugin kaldet WooCommerce.

WooCommerce er et gratis open source shopping card plugin til WordPress. Det blev downloadet mere end 28 millioner gange og har næsten 2 millioner aktive butikker, der kører på det, som vi taler. Cirka 40% af alle eCommerce-websteder på nettet køres med det, hvilket gør det til en af ​​de mest succesrige eCommerce-platforme.

Selvom tallene taler for sig selv, så lad os se, hvordan WordPress med WooCommerce hjælper os med at opbygge et eCommerce-websted.

Er WordPress nem at bruge?

WordPress er et af de mest brugervenlige indholdsstyringssystemer, og WooCommerce integreres problemfrit med det. Næsten enhver, uden teknisk erfaring, kan opsætte deres online butik. Når du bevæger dig væk fra de grundlæggende funktionaliteter og vil tilføje noget mere tilpasset, kræver du selvfølgelig mindst en vis grad af kodning. Men du kan klare dig godt uden det også.

Når WooCommerce er installeret, har du et anstændigt sæt eCommerce-funktioner til opbygning af din online shop. Det har indbygget regnemaskiner til forsendelsesomkostninger og estimater, valutaer, varierende priser for forsendelseszoner og så videre.

Selvom det er forholdsvis enkelt, er du selvfølgelig nødt til at se et par tutorialvideoer for at få fat i det og opbygge et ordentligt websted med det. Men dette er den nemmeste at bruge blandt de tre indholdsstyringssystemer, der er nævnt her.

Det er også vigtigt at nævne, at WooCommerce og brug af WordPress som en eCommerce-platform ikke kommer uden et rimeligt sæt ulemper. Det er ikke perfekt, men kan vise sig at være godt for alle mulige online virksomheder. Det afhænger kun af, hvad du bygger.

WordPress-funktioner

WooCommerce og WordPress kommer med masser af praktiske funktioner lige ud af boksen, men du bliver stadig nødt til at installere et antal udvidelser for at afslutte cirklen. Det er også vigtigt at sige, at selvom WordPress og WooCommerce begge er gratis at bruge, kan du muligvis ende med at bruge et betydeligt beløb på temaer, andre plugins eller måske ansætte en udvikler til at hjælpe. Tilpasning af dit websteds design og funktionalitet kan vise sig at være en krævende opgave.

 • SEO venlighed – WordPress har den bedste SEO-praksis, der er indbygget i det, hvilket gør styring af din SEO og placering højere i søgemaskiner til en noget lettere opgave. At udføre god SEO er en tidskrævende proces, men WordPress hjælper dig med at udføre masser af arbejdet i din on-side SEO.
 • Produktanmeldelser – Du kan gøre dit websted mere pålideligt ved at lade dine brugere skrive deres egne anmeldelser om de produkter, du sælger.
 • Fuldt responsiv / mobilvenlig design – Næsten halvdelen af ​​al trafikken på internettet kommer fra mobile enheder, så det er ikke underligt, at det er en god ide at have din butik lige så god og være lige så funktionel på mobilenheder. På denne måde kan dine kunder skyde farten og foretage ordrer hvor som helst. Du kan selv også administrere ordrer overalt.
 • Problemfri checkout-proces – Ingen kan lide at komplicere tingene, når det kommer til at købe en vare, og det er grunden til, at WooCommerce har en enkelt sides checkout-proces. De kan tjekke ud som gæster eller oprette deres egen konto.
 • Glat shopping – Sider behøver ikke at genindlæse, hvis brugeren klik tilføjer til indkøbskurven. WooCommerce gør shopping til en let og ligefrem proces for alle.
 • Kuponer og rabatter – Du kan altid indstille rabatter til at gælde i en bestemt periode.
 • Analytics-værktøjer – WooCommerce leveres med et sæt analytiske værktøjer til overvågning af overskud og sporing af ordrer.
 • Support til Geo-Location – Dit websted kan oprettes til at give skøn og forsendelsesomkostninger til alle dine brugere ved at spore deres geografiske placering.
 • Sømløs produktadministration – Med det indbyggede lagerstyringssystem fra WooCommerce hjælper det dig med at holde styr på alle ordrer og de varer, du har på lager, eller giver dig mulighed for at fjerne lagerbeholdningen fra din butiksfront.
 • Betalingsbehandling – Du har fem betalingsportaler, du kan bruge, som er: PayPal, kontant ved levering, check betaling, direkte bankoverførsel eller forenkle handel. Men du kan også tilføje andre som Amazon Payments, Stripe og så videre.
 • Understøtter digitale og fysiske varer sammen med eksterne og tilknyttede produkter – Du kan tilføje næsten enhver form for produkt i din butik.

WordPress Support

Du har masser af hengivne brugere til at hjælpe dig med ethvert problem, du måtte have. Du kan nå dem gennem et forum eller følge udviklerblogger, der indeholder omfattende guider. Der er en masse Video Tutorials til at hjælpe dig og masser af dokumentation om hver knude og stød i systemet. Uanset hvilke oplysninger du har brug for for at lære og løse problemer, har du lige ved hånden. Men du bliver nødt til at købe et af WooCommerces produkter for at få dine hænder på informationsbasen.

Ulemper ved WordPress

Det største problem med at bruge WordPress til et e-handelswebsted er, at de fleste plugins blev udviklet til online butikker på entry level, og det er svært at få dem til at passe til store virksomheder. En masse WordPress eCommerce-plugins mangler dokumentation og en dårlig kundesupport, der ikke kommer dig langt. Jo større dit system bliver, jo flere bugs har det, hvis du ikke er forsigtig, hvilket er et problem, der skal have en bog skrevet om det.

For nu er her nogle af de grundlæggende problemer med at bruge WordPress til opbygning af et e-handelswebsted.

 • Temabegrænsninger – WooCommerce fungerer teoretisk med ethvert tema, men det fungerer stadig bedst med WooCommerce-temaer, hvilket betyder, at du har mindre fleksibilitet, når du vælger dit websteds temaer.
 • Begrænset support – WooCommerce har ikke meget professionel support, og selvom du formår at nå supportteamet, bliver du nødt til at vente nogen tid på, at de kan svare.
 • Betjening kan blive buggy – WordPress kan blive rigtig buggy fra tid til anden. Alle ved dette, og jo flere plugins du installerer (som du skal gøre), jo større chance er der for, at du vil støde på nogle fejl. Selvfølgelig kan alle disse bugs håndteres, det tager bare lidt opmærksomhed for at gøre det, hvilket ikke er en spændende opgave for nogen af ​​os.
 • Skal opdateres hele tiden – Ja, WordPress og de fleste af dets plugins og temaer opdateres konstant, hvilket gør hele systemet meget mere pålideligt og stabilt. Men husk, at du er nødt til at installere hver af disse opdateringer og gøre det ofte, hvilket kan være lidt af et træk over tid og kan forårsage fejl også.

Dommen

WordPress og WooCommerce er begge meget brugervenlige og forsøger at gøre opbygningen af ​​en online butik så let som muligt for alle. Selvom det ikke er et perfekt system, får det stadig jobbet gjort, og med lidt finjustering og tilpasning kan det omdannes til et storslået eCommerce-sted. Husk, at en online butik kræver meget mere serverressourcer end et almindeligt websted. Hvis du bruger WooCommerce til at oprette din online shop, anbefaler vi, at du kun bruger de bedste WooCoommerce-hostingudbydere.

Men det er vigtigt at nævne, at WordPress ikke er fantastisk til at håndtere store online butikker på virksomhedsniveau. Det kan gøres, men andre systemer kan håndtere enorme datamængder meget bedre.

Denne CMS er perfekt til nogen, der forsøger at bygge deres online butik selv, med så mindre hjælp og så mindre ressourcer som muligt. Du bliver nødt til at bruge nogle penge på dit system i sidste ende, men det vil være meget mindre, end det ville være med Magento, hvis du gør det rigtigt.

Hvis du bruger det rigtige sæt plugins til jobbet, kan alt gøres med denne brugervenlige platform!

Du kan downloade og bruge WordPress og WooCommerce her!

Drupal

Drupal er et kraftfuldt open source content management system, der er optimeret som et socialt medium, hvilket gør det fremragende til e-handelswebsteder og enhver form for communitywebsite. Det er også en applikationsudviklingsramme, der forenkler udviklernes arbejde med let vedligeholdelig kode og en fælles brugergrænseflade.

Drupal er en fremragende platform fra de mindste til endog de største online virksomheder takket være dens fleksibilitet.

Drupal er et enkelt, men alligevel sofistikeret content management system, der kan bruges på flere platforme, såsom Linux, Windows og Mac OS X. Takket være dens open source-art kan du foretage ændringer i koden og tilføje yderligere funktionalitet, som du ønsker . Dens script kan snarere kaldes som en programmerers platform end et CMS-script, hvorfor udviklere kan gøre det bedst muligt at bruge Drupal. Det er en applikationsniveau, der er intet mindre end professionel. Det er også gratis at bruge, så alle overalt kan downloade det og begynde at opbygge deres websted.

Selv uerfarne brugere kan bygge deres eget websted bare ved at se et par tutorials og forstå de grundlæggende koncepter. Men tilpasning af et websteds design og funktionaliteter kræver mere omfattende viden. Når du først får fat i Drupal, er det let at bruge, og de mange forskellige funktioner og funktioner, man kan implementere, er masser. Du kan gøre dit job uendeligt lettere. Drupals enkelhed og robuste funktioner reducerer i høj grad den tid, man skal bruge på læring og træning. Mængden af ​​dokumentation og det enorme samfund hjælper også meget ved læring.

Installation af Drupal er en rigtig ligefrem proces, alle kan gøre det, som er fortrolig med at installere enkle programmer eller webapplikationer. Du kan downloade masser af moduler (ca. 15.000) for at udvide Drupals funktionalitet eller oprette dine egne, hvis du har erfaring med PHP og forstår Drupals rammer.

Kort sagt er Drupal perfekt til at have absolut kontrol over dit websteds forretningslogik og layout. En ting er bestemt, denne software vil imødekomme dine forretningsbehov.

Når du har valgt at bygge et eCommerce-websted, er modulet, du skal installere, Drupal eCommerce. Dette modul tilbyder al den nødvendige funktionalitet til at oprette og administrere en online butik eller enhver form for eCommerce-websted. Lad os nu se, hvilke godbidder denne platform kan tilbyde nogen, der søger at udvikle et e-handelswebsted, og hvordan Drupal skiller sig ud blandt de andre.

Er Drupal let at bruge?

Selvom Drupal er mere udviklerorienteret, er det også meget brugervenligt. Selv uerfarne brugere kan håndtere det og opbygge deres websted lige efter den problemfri installationsproces. Du kan downloade de temaer og moduler, du har brug for, mens du er på farten.

Håndtering af et e-handelswebsted med Drupal

Nogle e-handelsplatforme er bedre til at styre en online butik end Drupal. Import og eksport af produkter har vist sig at være vanskeligere, end det er for eksempel med Magento. Men dette problem kan let håndteres, når du installerer de rigtige moduler. Det eneste problem er, at du bliver nødt til at installere masser af dem, før du får det fulde udvalg af funktioner, du har brug for til problemfrit at administrere et websted.

Drupal-samfundet støtter konstant deres software og udvider den altid med de udvidelser, der kræves for at løse visse problemer.

Drupal Design & Temaer

Drupal er meget fleksibel, når det kommer til design. Scriptet inkluderer også forskellige designelementer og redskaber til redigering.

Du kan downloade masser af temaer og give dit websted det professionelle udseende, det kræver, og du vil kun ridse overfladen af ​​dets potentiale. Du kan nemt skifte frem og tilbage med temaer og tilpasse dem efter din smag med noget CSS-viden. Når du får fat på tilpasningen, bliver det meget let.

Hvis du vil skifte mellem forskellige temaer på farten, af en feriesæson eller af andre grunde, har du det nemt at gøre det. Der er masser af gratis og betalte temaer at vælge imellem.

Funktioner af Drupal

Drupal er rig med nyttige e-handelsfunktioner. Den første mest kraftfulde funktion ved Drupal er, at den minimerer antallet af hårdkodede funktioner, du har brug for, når du bygger dit websted. Du bygger let et websted, der opfylder dine forretningskrav. Kernesystemet er i stand til at administrere dine produkter, oprette kasseformularer, en indkøbsvogn og så videre. Du kan få din online butik til at fungere med flere sprog og flere valutaer. Men Drupal og dets eCommerce-modul har også et væld af andre utroligt nyttige funktioner.

 • Utrolig effektiv indholdsstyring– Dette er de af de grundlæggende koncepter i Drupals terminologi. Indholdstyper gør det muligt at administrere videoer, brugere, tekst, statistik, lyd, artikler, billeder og bogstaveligt talt alt hvad du ønsker at offentliggøre på dit websted. Drupals struktur gør styrings- og administrationsopgaver uendeligt let. Du kan også kategorisere ethvert af dit indhold gennem stier, URL-adresser og bruge dem eller vise dem, som du vil.
 • Bred vifte af tilgængelige moduler – Drupal har tusinder af tilgængelige moduler, hver med deres egen unikke funktion. Mange af dem er open source og kan finjusteres, så de passer bedre til dig. Men du kan også udvikle dit eget modul, hvis du har den nødvendige PHP-viden.
 • Drupal Commerce – Drupal Commerce har adskillige fordele, når det kommer til dit websteds SEO. Det gør generering af indhold og få det til at redigere af flere brugere til en problemfri proces. En godt planlagt strøm af kvalitetsindhold fører til god SEO, hvilket er godt for erhvervslivet. Du kan nemt lave blogs, fora, tilføje kommentarer og producere SEO-venlige webadresser og så videre. Intern linking strømline gennem CMS, og det giver også mulighed for at implementere tekstbaserede links.
 • Marketingværktøjer – Det er her, Drupal Commerce virkelig skinner, fordi dets skabere forstod betydningen af ​​online markedsføring, mens de driver en online-forretning. Drupal er i sig selv en fantastisk online marketingplatform, og Drupal Commerce forbedrer det med en hel del. Det gør to ting virkelig godt, Optimering af søgemaskiner og konverteringsfrekvens. Drupals SEO er toppen af ​​linjen, hvilket kan hjælpe dig med at få en høj placering med søgemaskiner. Du kan også konstant overvåge din analyse eller analyse, der er indsendt af de andre brugere af Drupal Commerce. Alle data indsamlet fra logning og statistik gør det muligt for en virksomhedsejer at tage meget bedre forudsigelser og beslutninger. Med tilgængelige analyseværktøjer kan du konstant se, hvor mange besøgende dit websted i øjeblikket modtager. Drupal gør også publicering af indhold, som du ønsker det, meget lettere, hvilket også hjælper din SEO-indsats. Det understøtter også RSS-feeds og feed-aggregatorer, som giver et stort løft for din indholdsmarkedsføring.
 • Stort samfund og stor støtte – Drupal har et samfund på 630.000 brugere, som alle høster fordelene ved dette magtfulde CMS. Drupal har en hjemmeside, der er fyldt med dokumentation og har et diskussionsforum, hvor folk forsøger at finde løsninger til deres egne eller andres problemer. Der er masser af oplysninger til at hjælpe dig med at lære, og ethvert problem, du måske er stødt på, er sandsynligvis blevet stødt på og løst af en anden. Takket være sin store udviklerbase udvikles Drupal konstant med nye versioner og opdateringer, der konstant frigives. Drupal Commerce har sit eget dedikerede supportteam, som du kan nå ud til, når du har brug for hjælp. De er tilgængelige 24/7 og samarbejder om at løse alle forretnings- eller virksomhedsproblemer, du støder på.

Ulemper ved Drupal

 • Tilpasning – Installation af Drupal og sammensætning af et websted er noget, som selv en ikke-teknisk kyndig person kan gøre, men at foretage ændringer er en helt anden historie. Tilpasning af et design og funktioner i Drupal kræver omfattende viden inden for CSS og PHP.
 • Har brug for nogle at vænne sig til – Drupals rammer kræver lidt læring, og det kan tage lidt tid. Hvis du er vant til forskellige systemer, har du en stejl indlæringskurve til at gå igennem.
 • Høj ressource krav – Drupal tilbyder en enorm vifte af funktioner og muligheder, men det tager sin vejafgift på den server, den er gemt på. Da den er så tung, er den ikke så effektiv som andre systemer, f.eks. WordPress, men du kan løse problemet med et par moduler. Disse moduler slukker ubrugte funktioner i Drupal og mindsker den belastning, den lægger på serveren, den kører på.

Dommen

Drupal kan være et virkeligt kraftfuldt eCommerce-webstedsbygningsværktøj, hvis det bruges korrekt. Det har en stejl indlæringskurve, og det hjælper meget med at have en vis webudviklerbaggrund, hvis du vil få mest muligt ud af det så hurtigt som muligt. Jeg siger ikke, at du skal have webudviklingsviden, men du får til sidst nogle problemer, som du ikke kan løse med grundlæggende viden alene. Men enhver, der er villig til at klatre på den stejle læringskurve og er villig til at investere, får fat på at bruge Drupal.

Drupal er fantastisk fra at køre de mindste eller endda det største virksomhedsniveau online-butikker takket være dets robuste funktioner og muligheden for at opbygge hele din forretningslogik. Du har også en lettere tid med at administrere og holde styr på store datamængder, end du ville have med en masse andre indholdsstyringssystemer. Glem ikke, at et Druapl-websted også kræver god webhosting. Hvis du leder efter pålidelige hosting-servere til din Drupal-byggede butik, kan du kigge på vores top anbefalede Drupal hosting-udbydere.

Så hvis du søger at opbygge et e-handelswebsted, der får jobbet gjort, kan du bestemt gøre det med Drupal, når du får fat på det eller har den rigtige udvikler til at hjælpe dig!

Du kan tjekke og downloade Drupal content management system her.

Konklusion

Der har du det! Kampen om de bedste open-source e-handelsplatforme, der er tilgængelige på Internettet! Alle tre af dem står solidt for sig selv, hver tilbyder masser af funktioner til at køre et e-handelswebsted. Spørgsmålet, som er bedre end det andet, kan ikke besvares med absolut sikkerhed, fordi det afhænger af størrelsen på din virksomhed, din viden om webudvikling og den type virksomhed, du vil opbygge.

Når hver CMS’s styrker og svagheder bliver lagt ud, er det op til dig at beslutte, hvilken der passer bedst til din virksomhed og budget bedst!
Udvalgt billede Designet af Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map