Hvordan opretter du din egen blog og bliver en professionel blogger?

hvordan man bygger en professionel blog


For ti år siden kunne du sjældent høre om nogen, der kørte og vedligeholdt en blog. For det meste gjorde folk bare for hobby, og de tænkte ikke på monetisering eller konverteringsoptimering eller strategier, der kan tiltrække flere læsere. I dag er blogging blevet et erhverv, hvor folk skaber indhold på deres blog ikke kun for at dele deres mening, men også for at tjene penge på blogging. I en tidligere artikel har vi vist dig, hvorfor en virksomhed har brug for en blog, og hvordan man forvandler læsere til kunder; i dag vil jeg vise dig hvordan man opretter din egen blog, uanset hvad du laver det for fortjeneste eller bare for sjov.

At oprette en professionel blog er enklere, end du tror; her er nogle få trin, du skal følge, inden du starter din online rejse.

Valg af dit emne

Det kan være den vanskeligste del at vælge en niche til din blog. Emnet på din blog kan være alt, hvad du kan tænke på. Det behøver ikke at være unikt, du behøver ikke at opfinde hjulet igen, vælg bare en niche, som du kan skrive om, og du brænder for. Hvis du følger en streng diæt om, hvordan man taber sig, eller du er på en verdensturné og ønsker at oprette en dokumentation af de steder, hvor du har været, eller bare vil dele din daglige rutine om forældre, kan du starte en blog . Du kan også få inspiration fra dine yndlingsbloggere; Jeg er sikker på, at du læser og følger et populært websted, som du ikke engang er klar over, at dette faktisk er blogs.

Du behøver ikke have super skriftlige færdigheder, fordi dette vil forbedre overarbejde, men du bliver nødt til at lægge en vis indsats og din lidenskab i at skabe godt og informativt indhold, hvis du vil have folk til at læse det.

Valg af en bloggingsplatform

Du kom med en god emneidé, nu skal du vælge software, der giver dig mulighed for nemt at oprette og offentliggøre dit indhold. Der er mange platforme, du kan vælge imellem, de fleste mennesker bruger gratis software som WordPress, Tumblr, Blogger og andre. Der blogging platforme tilbyder også gratis hosting, så du, når du opretter og aktiverer din konto, er du klar til at gå og begynde at blogge. Disse blogs er dog offentliggjort på underdomener, såsom yourblogname.wordpress.org, der kan være godt til starten, men hvis du planlægger at blive en professionel blogger, bliver du nødt til at købe et domænenavn og opbygge et brand omkring det.

begynde at blogge med wordpress

Den mest populære blogplatform er WordPress; denne software kan installeres på næsten enhver webhostingkonto og kan let opdateres og vedligeholdes; administrationspanelet er også meget enkelt og nemt at bruge, ingen tekniske færdigheder eller forudgående erfaring kræves for at komme i gang. Det er vigtigt at vælge platformen omhyggeligt, fordi du bliver nødt til at arbejde med den, så længe du vil holde din blog i live; Det kan være vanskeligt at skifte fra en platform til en anden, så vælg softwaren i overensstemmelse hermed.

Vælg et navn og en webhost til din blog

At have et domænenavn som yourownblog.com er mere professionelt og lettere at mærke end at have et underdomæne på en gratis hostingplatform. Hvis du planlægger at blive en professionel blogger, og du allerede har valgt et godt navn til det, har du også brug for en professionel webhostetjeneste. De gratis blogging platforme kan være pålidelige og kan se lovende ud for at komme i gang, men du har ikke kontrol over webhostingkontoen. Der er ingen måde at udvide din blogs funktionalitet, du kan nemt blive forbudt uanset grund, og du kan miste din blog uden mulighed for at gøre noget ved det; når alt kommer til alt, du bruger en gratis service, hvad skal man klage over?

At have en betalt webhostingkonto og et domænenavn giver dig mulighed for at have fuld kontrol over dit websted. Du kan installere nye plugins, tilpasse bloggen, som du vil, og gøre den unik og enestående.

Hvis du har problemer vælge et godt navn til din blog, her er vores guide til, hvordan du vælger det perfekte domænenavn, og du kan også vælge en webhostingsplan fra vores topbedømte værter.

Oprettelse, publicering og deling af indhold

Du er indstillet med alle de nørdige ting, hostingkontoen kører fint bloggen er online; du samler information, skriver noter og opretter fantastiske artikler. Sandsynligvis har du allerede offentliggjort tyve artikler, og du forventer, at besøgende interagerer med din blog i form af kommentarer. Det kan tage et stykke tid, før dit websted begynder at modtage trafik fra søgemaskiner med rent indhold, så hvis du vil fremskynde trafikflowet, bliver du nødt til at få venner online.

oprette offentliggør og del indhold

Begynd med at søge efter blogs, der ligner dit emne, og skriv en kommentar til deres indlæg, hvor du nævner dit websted. Du må ikke reklamere for dig selv, eller bede folk besøge din blog, bare gentage med en venlig og informativ besked, så ser du magien ske.

Glem ikke de sociale medier. Det kan være en god start at bede dine venner om at tweet og dele dine blogindlæg. Deltagelse i forskellige fora og online grupper, hvor du vil nævne dit websted, kan også være en god måde at samle tilhængere på. På lang sigt ønsker du at opbygge et stærkt socialt medienetværk omkring din blog, så du øjeblikkeligt kan annoncere hvert nyt indlæg til dit publikum og få øjeblikkelig trafik.

Afslutter!

Jeg kan huske, hvor spændt jeg var, da jeg først begyndte at blogge. Det var en lang rejse for mig siden den dato og lærte meget i denne periode, men det var meget sjovt. Hvis du også er begejstret og vil starte din egen blog med et professionelt præg, foreslår jeg, at du går med en wordpress-blog sammen med en god hostingudbyder. Vær vedholdende, vær lidenskabelig og ikke opgiv, på denne måde får du succes; og ikke mindst have det sjovt!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map