Hvor kan du få gratis migrationsservice på webstedet?

gratis webstedsmigrationsservice


Hvis du er tilfreds med tjenesterne fra din webhost, skal du ideelt set ikke have at gøre med migrering af websteder. Ideelt. Men mange omstændigheder kan tvinge dig til at ønske at flytte dit websted til en ny vært. Og når det sker, er gratis webstedsmigrationstjenester en gave, især hvis du ikke har de tekniske færdigheder til at migrere dit websted på egen hånd.

Normalt beslutter webstedsejere at flytte til en anden vært, når de ikke længere er tilfredse med de hostingtjenester, de modtager, enten fordi de oplever ydelsesproblemer, eller de er utilfredse med kundesupport, eller deres websted vokser ud af den hostingplan, de er på , og deres vært har ingen tilgængelige opgraderingsmuligheder. Gratis webstedsmigration til en bedre vært kan være en nem løsning på nogen af ​​disse problemer.

Men hvor kan du få gratis webstedsmigrationstjenester, hvis ting ikke panorererer hos din nuværende webhost? Vores artikel er her for at pege dig i den rigtige retning, hvis du uanset årsag har brug for at flytte værter.

Så hvis du vil flytte dit websted til en ny vært, men du ikke har de tekniske færdigheder til at migrere dit websted på egen hånd, så tjek disse tre webhostingfirmaer, der tilbyder gratis webstedsmigreringstjenester:

Hostingfirma
Kampagnepris
Gratis migration

1inmotion bedste gratis webstedsmigrationstjeneste$ 3,49 / mo
2hostgator gratis websideoverførsel$ 3,95 / mo
3greengeeks gratis website migrationg$ 3,95 / mo

InMotion Hosting

Besøg hjemmeside “

inmotion hosting gratis webstedsmigration

InMotion Hosting tilbyder Linux-baseret all-SSD-hostingplaner for enkeltpersoner, it-fagfolk eller virksomheder gennem forskellige hosting-niveauer lige fra delt hosting til robuste, dedikerede servere i kommerciel klasse.

Hosting-planer hos InMotion er oprettet for at tilfredsstille en bred vifte af hostingkrav, der er centreret om ydeevne, gratis serverstyring, en pakke med gratis sikkerhedsværktøjer (gratis SSL, brugerdefineret firewall, hack-beskyttelse, DDoS-beskyttelse), let at konfigurere selvom et gratis træk og drop site builder, 1-klik appinstallationsprogram, gratis domænenavn, gratis data backups, en 90-dages pengene-tilbage-garanti og en 99,99% netværks oppetidsgaranti.

Blandt de forskellige fantastiske hostingfunktioner, der tilbydes med hver plan, tilbyder InMotion Hosting også en gratis webstedsmigrationstjeneste, der er designet til dem, der ønsker at skifte webhost og flytte deres websted til InMotion Hosting.

InMotion tilbyder en gratis web-overførselsservice uden driftstid for op til 3 databaser og / eller websteder. For mere end 3 varer opkræver InMotion $ 10 / artikel, hvilket også er en hel del.

Du kan bruge InMotion’s gratis webstedsoverførselstjeneste uanset den hostingplan, du har købt, og uanset dit kvalifikationsniveau.

Den bekymringsfri webstedsmigrationstjeneste er designet til at sikre, at dit websted flyttes til InMotion’s servere uden problemer med datatab eller nedetid, så du kan begynde at nyde tjenesterne hos din nye vært så hurtigt som muligt.

HostGator

Besøg hjemmeside “

hostgator gratis webstedsmigrationsservice

En anden webhostingvirksomhed, der tilbyder gratis webstedsoverførselstjenester er HostGator. Dette hostingfirma er en af ​​de mest populære webhost for enkeltpersoner og små til mellemstore virksomheder og tilbyder et bredt udvalg af hostingplaner til overkommelige priser.

Deres flere hostingpakker inkluderer både Windows- og Linux-baserede planer. Delt hosting, cloud-hosting, WordPress-hosting, VPS eller dedikerede servere er alle repræsenteret gennem forskellige planer, der kan prale af funktioner som 99,9% oppetid, 24/7 kundesupport, 45-dages pengene-tilbage-garanti, let skalerbarhed, cPanel eller Plesk kontrolpanel, installationer med et enkelt klik, træk og slip webstedsbyggerværktøj, ugentlige off-site-sikkerhedskopier osv.

HostGator har en fremragende webstedsoverførselstjeneste, der tilbydes gratis til nye konti inden for 30 dage efter tilmelding eller til nyligt opgraderede konti (overførsler mellem servere). Hvis der er gået 30 dage, siden du tilmeldte dig en plan, kan du stadig bede HostGator om et tilbud, hvis du vil migrere dit websted til dem.

HostGator-webstedet har en detaljeret side på deres webstedsoverførselstjeneste, der tilbyder dybdegående oplysninger om antallet af overførsler, du har ret til, den formular, du skal udfylde for at anmode om en gratis webstedsoverførsel, og måder at komme i kontakt med deres kundesupport, hvis du ikke er sikker på, om du er kvalificeret til gratis overførsler.

Antallet af gratis overførsler, der tilbydes, afhænger af den type hosting-konto, du er på. F.eks. Er delte hostingkonti kvalificerede til en enkelt webstedsoverførsel, der kan være en manuel overførsel eller en cPanel til cPanel-overførsel. VPS og dedikerede hostingkonti er kvalificerede til ubegrænset cPanel-overførsler og op til 10 manuelle overførsler for VPS, og op til 100 manuelle overførsler med dedikerede konti.

GreenGeeks

Besøg hjemmeside “

greengeeks gratis webstedsoverførsel

GreenGeeks er en miljøvenlig webhost, der sigter mod at minimere deres miljøpåvirkning ved at skifte til vedvarende energikilder og sætte tilbage i nettet tre gange af det, de bruger.

Ud over deres miljøbevidste tilgang til webhosting er GreenGeeks en komplet webhost, der tilbyder delt, VPS, dedikeret, forhandler og WordPress-hosting. Deres hostingfunktioner inkluderer gratis Cloudflare CDN-integration, SSD-harddiske, tilpasset in-cache-teknologi, real-time sikkerhedsscanning, klynget trusselanalyse og sikkerhedsovervågning, problemfri opgradering af ressourcer, 99,9% oppetid og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Hvis du vil flytte dit websted til GreenGeeks, kan du tilmelde dig nogen af ​​deres planer og gratis nyde deres overførselsservice. Udfyld blot deres formular til anmodning om migration, og deres ekspertwebsite til migration sørger for at migrere dit websted til dig.

På GreenGeeks-webstedet kan du finde detaljerede oplysninger om webstedsoverførselsprocessen samt en liste over webhosts, som GreenGeeks har overført websteder fra.

Hvis din nuværende webhost ikke længere lever op til dine forventninger, eller du bare ønsker at blive grøn, hjælper GreenGeeks dig gratis i processen med at skifte værter.

Konklusion

Nogle gange passer din webhostingudbyder muligvis ikke længere godt til dig, hvilket betyder, at det er tid til at finde et nyt hjem til dit websted. Overførsel af et websted til en ny webhostingudbyder er dog ofte en stor udfordring for de fleste kunder, især dem, der ikke har evnerne til at foretage denne overgang på egen hånd.

Heldigvis har hæderlige webværter fundet en måde at tilføje overførsel af websteder til deres liste over gratis tjenester og hjælpe klienter med at gå til en bedre vært uden problemer. GreenGeeks, HostGator og InMotion er blandt de webhoste, der ikke opkræver gebyr for webstedsoverførsel og er glade for at påtage sig denne opgave for dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map