Er Joomla CMS et godt valg til opbygning af et websted?

hvorfor vælge joomla til webstedsopbygning


Joomla er en open source-platform, der blev programmeret i 2005 på programmeringssproget PHP, der normalt bruger MySQL eller PostgreSQL svarende til WordPress, idet det er det næst mest populære indholdsstyringssystem fra Internettet efter WP, der kan administrere indholdet af et websted, enten en blog, en præsentation den ene eller anden type.

Der er mindst 7 grunde til at du vælger Joomla til dit websted, og det er følgende: lave priser, sparer tid, ingen eller mangel på programmeringskendskab er nødvendig, høj kompatibilitet, let at bruge, backend overlegen organisation og kraftfuldt menuoprettelsesværktøj.

Byg et websted gratis eller til en lav pris

Til at begynde med vil alle vide, hvor meget der koster oprettelsen af ​​et websted, ja Joomla er helt gratis, idet de fleste skabeloner og udvidelser også er gratis, og du kan vælge, hvilken der skal installeres, afhængigt af dine ønsker og behov, men der er også nogle præmier skabeloner og udvidelser med priser, der starter fra $ 50 i sammenligning med et design oprettet fra starten, der koster mellem $ 1000 og $ 2500.

Joomla tilbyder muligheden for at oprette, ændre og slette dit eget indhold uden at ansætte en anden til at gøre dette, og du behøver heller ikke at ansætte en webdesigner og en webprogrammerer til at installere Joomla på din server eller for at oprette webstedet.

Kom hurtigt i gang og sparer tid

Ved hjælp af dette indholdsstyringssystem kan du oprette dit websted præcist, hvordan du vil have det, uden at miste tid på telefonen med at tale med en medarbejder, der har brug for at forstå, hvad du vil, og derefter gøre det, du vil, og uden at blive involveret i programmering sprog eller anden teknisk it.

Med et par klik og maksimalt 10 minutter kan du installere Joomla sammen med dens database alene, og med andre få klik kan du vælge din yndlingsskabelon og udvidelser, der tager mere eller mindre end andre 10 minutter, afhængigt af hvor besluttet du er angående funktioner og design af hjemmesiden.

Manglende programmering af viden er nødvendig

Med Joomla behøver du slet ikke programmeringskendskab, fordi du bare kan gå til det officielle websted https://www.joomla.org/, download Joomla eller den nyeste version Joomla 3, pak det downloadede arkiv ud og upload den nye mappe gennem FTP med en filoverførselsprotokolklient som Winscp, FireFTP eller Filezilla, og til sidst opretter du bare en database fra værtsens Cpanel og gemmer navnet , brugernavn og adgangskode til konfigurationsfilen til Joomla.

Der er endda en lettere metode, hvor du kan installere Joomla, uden at downloade, uden at oprette databasen manuelt eller uploade Joomla i FTP, ved hjælp af Cpanel og Fantastico autoinstallations script, som på 2 minutter og 5 klik kan installere en hvilken som helst populær platform og script, som din vært stiller til rådighed, idet Joomla også er tilgængelig.

Joomla er meget kompatibel

Joomla er kompatibel med Apache 2+, Nginx 1.1 og Microsoft IIS 7-servere og enhver version af PHP, der er nyere end 5.3.10, understøtter følgende databaser: MySQL med InnoDB understøtter 5.1+, SQL Server 10.50.1600.1+, Oracle og PostgreSQL 8.3.18+.

Joomla kan bruges til at oprette virksomhedswebsteder, portaler, virksomhedens intranet og ekstra-net, e-handel, online reservationer, online magasiner, publikationer eller aviser, regeringsapplikationer, samfundsbaserede portaler, non-profit og organisatoriske websteder, små virksomheder websteder, skole- eller kirkewebsteder og personlige eller familiehjemmesider.

Besøgende kan få adgang til et Joomla-websted hvor som helst, når som helst og fra ethvert operativsystem som Linux, Windows, Mac og fra enhver internetbrowser som Firefox, Internet Explorer, Chrome, Opera, hvis der ikke er begrænsninger fra serversiden, så besøgende kan nemt navigere gennem dit websted uden problemer.

Joomla er nem at bruge

Joomla er meget intuitiv med en meget brugervenlig grænseflade og har i sit betjeningspanel en menu placeret i overskriften med følgende knapper: System, brugere, menuer, indhold, komponenter, udvidelser og hjælp, alle har deres egne specifikke underkategorier . Så det er meget let at administrere webstedsbrugere, der går til Brugere, hvor du kan tilføje, ændre eller slette dem, menuer fra indstillingen Menuer, sider fra knappen Indhold, udvidelse fra indstillingen Udvidelser og så videre. Hjælp-knappen omdirigerer dig til en side med guider og andre nyttige ressourcer til Joomla.

Med Joomla kan du skrive tekst på samme måde som du skriver i Microsoft Word eller tabeller i Microsoft Excel, du kan vælge dit yndlingsdesign, som du vælger et møbler til dit eget hus, og du kan vælge udvidelser, som du vælger, hvor du skal gå i ferie , selv en teenager eller en ældre person kan bruge Joomla til at oprette et websted.

Joomla er flersproget, har lette opgraderinger, integreret hjælpesystem, mediemanager, bannerstyring, kontaktadministration, forbedret søgning, indholdsstyring, tagging muligheder, indlejret kategorisering, frontet redigering, indholdsversion, menu manager og understøttes godt af de fleste hostingfirmaer, webprogrammerere, besøgende og community.

Backend Superior Organization

Mens WordPress har en kompleks og veludviklet back-end, hvor du kan oprette artikler og sider, har Joomla en endnu bedre backend, hvor du kan vælge et plugin til en bestemt side med en overlegen back-end-organisation. Ved hjælp af sit betjeningspanel kan du i Joomla kategorisere artikler efter kategori, en ny menu kan let udføres, og du kan nemt vælge den bestemte side, hvor du ønsker, at dit indhold skal vises uden besvær og uden at skrive kildekode..

På samme måde kan du nemt vælge skabeloner og udvidelser, ligesom du vælger en artikel, hvor alle er velorganiserede efter forskellige filtre, forskellige designs og funktioner. Joomla har et mindre komplekst instrumentbræt end Drupal, et mere komplekst end WordPress og er bedre organiseret end dem begge.

Joomla tilbyder gennem sin backend muligheden for at oprette en community-platform med stærke sociale netværksfunktioner, mens WordPress tilbyder muligheden for at oprette en blog, og hvis du ønsker mere, skal du installere yderligere plugins.

Kraftigt menuoprettelsesværktøj

Joomla er bedst kendt, fordi det har ekstremt let at bruge menuer uden at have brug for programmeringsfærdigheder, hvor du på forskellige måder kan oprette specielle menuer meget bedre end dem fra WordPress, hvor du bare kan skrive knapperne og vælge, hvor de menuer, der skal placeres.

Med det kraftfulde og nemme menuoprettelsesværktøj kan Joomla oprette hierarkiske menuer, der består af forskellige menupunkter, der peger på forskellige placeringer internt og eksternt og også vælge placeringen af ​​menuen og andre funktioner.

Joomla CMS er et meget godt valg til Internet Marketing og til opbygning af et websted, især for erfarne brugere, der ved, hvad de vil, og som også kender det fulde potentiale på denne webplatform.

Resume – Er Joomla et godt valg?

Dens popularitet beviser, at Joomla er et godt valg til opbygning af et websted: ved at blive downloadet mere end 50 millioner gange og kræver mere end 3% af alle onlinewebsteder i 2014. For at have et vellykket Joomla-websted skal du også have en pålidelig hosting-service . Vi anbefaler InMotion Hosting til dine Joomla-projekter, fordi de leverer pålidelige og Joomla-optimerede hosting-tjenester, trænet support til håndtering af Joomla-relaterede problemer og masser af andre funktioner, der er bakket op med en 90-dages pengene-tilbage-garanti.

Få pålidelig hosting til dit Joomla-websted

Få pålidelig og høj ydelse hosting service til dit Joomla websted fra InMotion Hosting. Dette firma tilbyder Joomla optimeret hosting til meget god pris.

Start nu! »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map