Er blogging virkelig død? Hvad skal du gøre i stedet?

blogging er død


Af og til stilles spørgsmålstegn ved overlevelsesevnen ved blogging. “Slutningen af ​​blogging” eller “blogging er død” er dommedagsbetingelser, der har været omkring bloggfaget i de senere år. Men er blogging virkelig døende, og er 2018 året, der endelig vil give dødenens kys til blogging?

Det første blog blev oprettet i 1994, og lige siden har blogging været et af de vigtigste stykker onlineindhold. Men dagens blogs og bloggere er meget forskellige sammenlignet med gårsdagens blogs. For det første er konkurrencen i blogosfæren i dag meget hårdere end før.

Platformer som WordPress, Tumblr, Reddit eller Squarespace har gjort blogging tilgængeligt for alle, hvilket muliggør fremkomsten af ​​hundreder af millioner blogs, der dækker alle mulige interesser og erhverv.

Så hvor kommer frygt for, at blogging er død, fra?

Fatalister vil gerne forklare dette ved at pege på, at andet digitalt indhold – for eksempel videoindhold – tiltrækker større og større skarer til skade for tekstbaseret indhold. En søgning i Google Trend afslører også et markant fald i de senere år for søgninger efter udtryk som “blog” og “blogging”.

Men her er en ny idé: Hvad hvis blogging ikke dør, men – som med alting – bare er ved at ændre sig?

Hvad er blogging på vej til?

Hvis du kun lige begynder med blogging, eller du er en professionel blogger, kan alt dette snak om det forestående undergang, der svæver over blogging, modvirke dig, men vi er her for at forsikre dig om, at god blogging ikke er på vej mod katastrofe snart.

Faktisk har Google-søgninger efter udtrykkene “blog” eller “blogging” set et tilbagegang i de senere år, men man undrer sig over, om dette hovedsageligt skyldes, at udtrykket allerede er blevet et velkendt og udbredt begreb, og søger efter ”hvad der er en blog ”eller” betydningen af ​​blog ”er blevet unødvendig, og derfor falder det i søgninger. På den anden side har søgninger efter termer som “hvordan man starter en blog”, “bedste blogging platforme” eller “gratis blogging platforme” bestemt set en stigning.

Så hvis blogging blot ændrer sig, hvad er der anderledes ved det, og hvad skal du gøre for at holde dig ajour med disse ændringer?

Rul med tiderne

Der vil altid være nye tendenser inden for bloggeindustrien, hvoraf nogle vil falme, mens andre klæber som noget andet.

Som blogger bliver du nødt til at se, hvilke trends du kan drage fordel af for at øge dit læserskare eller kundegrundlag, men træk omhyggeligt og ikke implementere større ændringer, før du har overbevist dig selv om, at disse trends fungerer for dig eller er her for at blive. Selv store mærker vides at mislykkes: Mens den sociale medieplatform Facebook skyrocket, flunkrede Google+.

For at undgå at skyde dig selv i foden, skal du undersøge, hvordan dine læsere spiser indhold, og juster din bloggingstrategi, så den fungerer for dine læsere..

Tryk på indholdsmultiversen

Selvom tekst for 20 år siden var det eneste indhold, du kunne underholde dine læsere med, er nutidens virkelighed, at indholdet antager mange former – videoer, infografik, gifs, podcasts, e-bøger osv. Blogging ændrer sig i stigende grad til videoblogging eller vlogging, med YouTube er en af ​​de foretrukne kanaler til levering af disse videoer.

Men dette betyder ikke, at tekstbaseret indhold er gjort og forsvundet. Artikler er meget vigtige for at levere værdi til dine læsere og for at rangere godt i søgemaskiner. Bare at artikler og indlæg også skal diversificeres med andre typer indhold.

Vær ikke bange for at bruge indholdsmultiversen for at jazz up din blog med flere typer indhold leveret på forskellige kanaler.

Når vi taler om indholdsleveringskanaler, skal din blog ikke være den eneste kanal, hvor dine læsere kan forbruge dit indhold. Udover at tappe ind på videoindhold og YouTube, skal du også køre postlister og nyhedsbreve. E-mail er stadig en stærk og stabil platform til at kommunikere med dine læsere og levere dem personlig indhold.

Sørg for at bruge tid på at udvide dine mailinglister og øge e-mail-åbningsrater ved at bruge værktøjer, der sporer e-mail-marketing benchmarks som e-mail-åbningsrater, klikfrekvenser, bløde afvisninger, hårde afvisninger, afmelding osv. Disse parametre kan hjælpe dig med at designe dine e-mails og foretage nødvendige justeringer.

Bliv social Guru

Synes det eller ej, sociale medier sker. Platformer som Facebook, Reddit, Instagram, Twitter, Tumblr eller Pinterest er de virtuelle mødesteder for milliarder af mennesker verden over. Ifølge Statista, kraften i sociale netværk forventes at stige og nå op på 2,96 milliarder brugere på verdensplan inden 2020. Ifølge de samme skøn bruger globale internauter i gennemsnit 109 minutter dagligt på sociale netværk.

Hvis du ikke allerede er på platforme på sociale medier, foreslår vi, at du kommer op med de forskellige sociale mediekanaler, der fungerer til din niche og udvikler en strategi på sociale medier, der kan føre flere kunder eller læsere til din blog.

Sociale medieplatforme kan hjælpe med at øge brand sensibilitet og engagement med dine kunder, og du kan få feedback i realtid om dit indhold ved at måle likes, delinger, kommentarer og andre parametre.

Bliv klar til mobil

Mobilsøgninger er blevet de førende søgninger i søgemaskiner. Flere og flere mennesker forbruger indhold på mobil og handler deres online shopping på deres telefoner. Google har bemærket dette skift til en mobil verden og reageret ved at annoncerer sin første mobilindeksering i 2017.

Hvis din blog ikke har et lydhørt design, og det ikke spiller godt på mobil, kan du se din placering af søgemaskiner falde og opgivehastigheder stige.

At have en blog, der ser godt ud på mobil, vil sikre, at du ikke går glip af trafik, der kommer fra mobilsøgninger.

Afsluttende tanker

Hvis du ser et fald i dine placeringer eller et fald i engagement, konverteringer, salg eller abonnenter, betyder det ikke, at blogging som en industri er ved at dø, og at du skal springe skibet. Det betyder simpelthen, at blogging, som du kender, muligvis ikke længere fungerer så godt som det gjorde, og det er tid for dig at ændre den type indhold, du lægger ud, den måde, du markedsfører din blog, og den måde, du opretter forbindelse til dine målgrupper på.

Analyse af nye trends i din niche, eksperimentere med måder at geninddrage dine eksisterende målgrupper, forgrening på sociale medieplatforme og diversificering af dit indhold er nogle få måder, du kan “genoplive” en blog, der muligvis falmer væk.

Blogging er ikke død!

I årenes løb har blogging gennemgået mange ændringer. Du skal tilpasse dig disse ændringer og få blogging til at fungere for dig. Start din blog på InMotion hosting – gratis domæne inkluderet.

Start din blog nu »

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map