Bør du overveje at bruge et indholdsstyringssystem?

brug-cms-indhold-management-system,


Borte er de dage, hvor administration og opdatering af et websted med indhold kræves viden om kodning. Da der findes mange indholdsstyringssystemer, er det nemmere end nogensinde at opbygge og administrere et websted. Med en ordentlig CMS kan du håndtere næsten alle aspekter af dit websted uden nogensinde at røre kode og gøre det til en problemfri proces.

Jo mere teknisk viden du har, jo bedre er det naturligvis, da det kræves i webstedsopbygning og ved at finjustere dit websteds funktionalitet. Men en CMS vil være afgørende, når du ønsker at spare værdifuld tid og regelmæssigt opdatere dit websteds indhold.

Der er mange grunde til at bruge et indholdsstyringssystem, hvorfor vi har skrevet denne artikel. Vi gennemgår alle de mange måder, et CMS kan gavne dig og gøre dit liv meget lettere.

Så uden yderligere at sige, lad os se alle fordelene ved at bruge et indholdsstyringssystem!

Hvad er et CMS?

En CMS er en software og en platform til bygning af websteder, der gemmer dit websteds indhold og gør det meget let at redigere og offentliggøre. Flere administratorer og indholdsskabere kan logge på det samme system og samarbejde, for at oprette og offentliggøre det bedst mulige indhold.

At have din hjemmeside indbygget i et indholdsstyringssystem er som at købe en ny bil. Du behøver ikke at vide noget om fremstillingsprocessen, du får bare nøglerne og begynder at køre. Så du behøver ikke at være en webudvikler eller udføre noget af det komplekse kodningsarbejde, der er involveret i at køre dit websted. Du kan blot logge ind på webstedet designet efter din smag og begynde at offentliggøre indhold regelmæssigt. Uanset om det er en online butik, en simpel blog eller et websted med næsten enhver form for funktion, vil en CMS helt sikkert kunne håndtere det.

Så en CMS er en brugervenlig platform, der giver dig mulighed for at opbygge og administrere et websted hurtigt og effektivt.

Fordelene ved at bruge et indholdsstyringssystem

Nå, den første og mest åbenlyse fordel ved at bruge et allerede sammensat system er mængden af ​​tid, arbejde og andre ressourcer, du vil spare. Så spørgsmålet er ikke, hvorfor du skal bruge en CMS, spørgsmålet er, hvorfor skulle du ikke.

Selvfølgelig kunne man tro, at brug af et system bygget af en anden ville indføre nogle begrænsninger på deres potentiale. Der er naturligvis masser af scenarier, hvor det at have alt tilpasset bygget er den rigtige løsning, men det er virkelig ikke tilfældet 80% af tiden. At vælge den rigtige type CMS til et websted vil vise sig at være en alvorlig fordel. Men hvad slags fordele taler vi her?

De kræver ingen viden om programmering af web

En CMS leveres med sine egne webstedsbygningsværktøjer. Nogle har endda det, du ser, er hvad du får værktøjer, der giver dig mulighed for at trække og slippe de elementer, du vil have på dit websted. Det er tæt på at redigere et billede eller et Microsoft Word-dokument, hvilket er fremragende til nybegynder.

Selvom det at bygge noget mere komplekst kræver hjælp fra en udvikler, men når jobbet er gjort, kan du bare bruge dit websted til dit ønske.

Kort sagt er indholdsstyringssystemer gjort brugervenlige, så enhver kan bruge dem i et vist omfang.

Opdater konstant dit indhold, som du vil

Nu er dette en af ​​de største fordele ved ethvert indholdsstyringssystem. Det tilbyder forskellige værktøjer til redigering af det indhold, du ønsker at offentliggøre, og hvis du har brug for mere omfattende funktionaliteter, kan du altid downloade et plugin til dem.

Du er bare nødt til at opfinde det indhold, du ønsker at offentliggøre, lad det være en begivenhed, artikel, video eller noget andet, og du kan gøre det synligt på dit websted med et par klik.

I de fleste indholdsstyringssystemer har du en enkel teksteditor lige ud af boksen, der lader dig foretage ændringer i indholdets layout, den skrifttype, du bruger, de billeder, du tilføjer og andre grundlæggende ting. Men du kan altid forbedre funktionerne uden for indholdsredigering, uanset hvilken måde du vil. Der er ingen grænser.

Du kan også gemme indhold som et udkast og offentliggøre det senere eller oprette en stabil strøm af indhold ved at lave en tidsplan. Du kan indstille dit CMS til automatisk at skubbe nyt indhold ud, som du tidligere har leveret.

På internettet er indholdet konge. Ved at have et ordentligt CMS kan du gøre det har et helt team med fokus på indhold og fordoble det. Jo mere kvalitetsindhold du producerer, jo flere besøgende har dit websted, og jo bedre vil det gøre på lang sigt.

Ved at have et hengiven team, der arbejder med dit CMS, med det eneste formål at producere indhold af høj kvalitet, kan du sikre en effektiv arbejdsgang og vedligeholde et websted af høj kvalitet.

For at komponere alt dette i en kort sætning, når det kommer til at offentliggøre frisk indhold på dit websted, giver et CMS dig al den FRIHED, du har brug for.

Det er kompakt

En CMS leveres med alle de funktioner, som en web-master kræver for at køre et forretningswebsted og for at opretholde en stærk online tilstedeværelse. En CMS har alt hvad du har brug for en effektiv markedsføringsstrategi. Du kan administrere det hele under ét tag.

Du kan administrere en stor brugerbase, håndtere kommentarer, gæsteposter og alt så vigtigt SEO. De fleste indholdsstyringssystemer er lavet til at være SEO venlige, hvilket sparer en masse indsats og ressourcer. Du kan optimere dit websted til bestemte søgeord meget lettere.

Tilbyder sikkerhed og stabilitet

Du kan indstille administrator- og indholdsredigeringsrettigheder og være forvisset om, at ingen sætter næsen ind i indhold, som de ikke skulle blande sig med. Du kan være den eneste revision af alt indhold på dit websted og kun have offentliggjort indhold, som du godkender eller har nogen anden til at gøre det for dig.

Ikke kun er det sikkert fra dit eget personale, men det er også gjort sikkert af en stor udviklerbase og mange gode teknologier. Selv versionen ud af boksen har et heftigt sæt sikkerhedsfunktioner, men du kan også udvide det med en række plugins, hvilket gør dit websted til en næsten uigennemtrængelig fæstning for hackere. Det er dog vigtigt at nævne, at intet er idiotsikkert, og at alt kan blive hacket. Men du kan bestemt opbygge et sikkert websted og sikre alle dets data.

Når jeg siger stabilitet, mener jeg, at når den først er konfigureret, vil den være i gang i lang tid og have ensartede opdateringer. Da de fleste indholdsstyringssystemer har en stor udviklerbase og en endnu større brugerbase, er det let at gøre dem stabile og håndtere ethvert problem, du støder på. En anden har allerede fundet og løst det.

Har opdateret funktionalitet

Populære indholdsstyringssystemer har konstant folk, der arbejder på dem, og opdaterer dem med friske funktioner. De er konstant ajour og leverer alt, hvad der kræves for, at et websted fungerer godt i online-miljøet.

Open source content management systems har tusinder af plugins udviklet af andre brugere. Så det er let at få dine hænder på et gratis eller et betalt plugin, der forbedrer dit websteds funktionalitet.

Men hvis du bruger en proprietær CMS, har du altid et supportteam, som du kan nå ud til og få dem til at installere, hvilken funktion du end vil have. Hvis du følger den ejendomsretlige CMS-mulighed, vil du have dette hengivne team, der passer på dit websted og sørger for, at det er i overensstemmelse med de aktive onlinestandarder.

Gendesign nemt dit websted

Hvis du bygger et websted fra bunden af ​​og ønsker at foretage en redesign, når du bygger op, skal du foretage en komplet revision af webstedet. Men hvis du bruger et indholdsstyringssystem, kræver det kun et par klik, og det meste af dit websted forbliver intakt. Selvfølgelig kræver det stadig en smule justeringer, men det kan stadig gøres om en dag eller to, afhængigt af om du vil tilpasse designet eller ikke.

Denne enkelhed er takket være skabelonsystemet integreret i hvert CMS. Du kan bare downloade en skabelon og implementere den på dit websted med et par klik. Web design er aldrig blevet gjort så enkelt.

Du kan nemt udskifte dele af dit design eller helt redesigne dit websted uden problemer. De fleste skabeloner har også deres egen grænseflade, hvorpå du kan indstille, hvordan du ønsker, at dit websted skal se ud.

Globale ændringer er lette at foretage og kan udføres med få klik.

Kort sagt kan du downloade, bruge og genbruge skabeloner for at give dit websted det ønskede layout og funktionalitet, du vil have det.

Fantastisk til SEO

Som jeg allerede har nævnt ovenfor, er de fleste indholdsstyringssystemer blevet bygget på en SEO venlig måde. Dette betyder, at du har meget mindre arbejde at gøre, når det kommer til at optimere dit websted. Naturligvis er dette kun et stykke i din samlede SEO.

Søgemaskineoptimering er en tidskrævende proces med mange bevægelige dele, og du bliver nødt til at arbejde på noget for virkelig at få det bedste ud af det. Men da du regelmæssigt kan skubbe nyt indhold ud, som dine brugere forhåbentlig vil kunne lide, kan du arbejde relativt let.

Så ved at bruge et CMS får du en lidt lettere tid med at klatre op på resultatsiden for søgemaskiner.

Er helt gratis eller billig

De mest populære indholdsstyringssystemer som WordPress og Drupal er open source og helt gratis. Dette skærer din første investering i halvdelen. Der er ikke mange bedre tilbud end at få noget så værdifuldt gratis! Det er også endnu en grund til, at indholdsstyringssystemer bruges så vidt.

Let at udvide

Dette er blandt de største fordele ved at bruge et indholdsstyringssystem. Du kan downloade plugins og extensions for at tilføje næsten enhver funktion, du ønsker. De fleste af dem er enten udviklet af andre brugere eller af små virksomheder.

Du kan integrere sociale mediefunktioner, bruge avancerede indholdsredaktører, have avancerede sikkerhedsværktøjer eller oprette din helt egen plugin med den funktion, du har i tankerne. Du har masser af fleksibilitet, når det kommer til styring af dit websteds funktionalitet.

Opret forbindelse fra hvor som helst når som helst

Indholdsstyringssystemer kan bruges af flere brugere, der kan oprette forbindelse til det samme administratorpanel, uanset hvor i verdenen de er. Det er let for en hel organisation at samarbejde og håndtere deres websted i henhold til de krav, de har.

Mobiloptimering

En enorm del af onlinetrafik er sammensat af mobile brugere. Da mobilrevolutionen sker her og nu, skal næsten ethvert websted, der uploades, have en mobil version. Det er et absolut krav for succes.

Heldig for os er de fleste indholdsstyringssystemer helt mobilvenlige. Næsten alle de skabeloner, du vil downloade til dit websted, reagerer også fuldt ud og ser godt ud på enhver enhed, du åbner dem på.

Analytics

Et sofistikeret content management system giver webmastere mulighed for at spore og analysere deres brugers aktivitet på webstedet. Dette giver dem mulighed for at tage meget bedre beslutninger og udvikle deres websted yderligere, så det er bedre rettet til succes.

Du kan nemt måle, hvordan dit indhold påvirker dit publikum, og hvordan du kan gøre det til at drive din virksomhed bedre. Når du har et klart billede af, hvordan dit websted har det, kan du implementere de nødvendige værktøjer til videre udvikling.

Online branding

Du kan forbedre en virksomheds online branding på mange måder takket være fleksibiliteten i et indholdsstyringssystem. Du kan konstant streame indhold til dine brugere på flere kanaler såsom RSS-feeds, sociale medier, hypersites og e-mails og så videre.

Uanset hvilken måde du vælger at markedsføre din hjemmeside eller endda hvis du vælger dem alle, kan du oprette det rigtige arsenal af værktøjer til at hjælpe dig.

Hvilken slags indholdsstyringssystemer kan du bruge?

For det første har du to hovedvalg. Du kan enten vælge en open source CMS eller en proprietær CMS.

Hvis du går med en open source-mulighed, har du en meget mindre startomkostning, men kan muligvis ende med at bruge en hel del kontanter til at udvikle dit websted.

Hvis du går sammen med den proprietære CMS-indstilling, skal du blot registrere dig og få en idé om, hvordan du ønsker, at dit websted skal være. Virksomheden bag dit valgte proprietære CMS vil tage sig af alle tekniske detaljer på dit websted, du skal bare bruge det. Dette er godt for enhver virksomhedsejer, der ikke er meget interesseret i deres online tilstedeværelse og gerne vil have et websted til deres virksomhed. Hvis denne indstilling lyder bedre for dig, foreslår jeg, at du undersøger, hvilket proprietært indholdsstyringssystem der vil fungere for dig.

For alle andre er her de tre øverste open source-indholdsstyringssystemer, som du kan begynde at bruge lige nu gratis.

WordPress

Besøg hjemmeside “

WordPress er et af de bedste indholdsstyringssystemer derude. Det er et fuldt udbygget indholdsstyringssystem, der startede som en blogplatform. Det er meget brugervenligt og har masser af plugins og temaer tilgængelige (ca. 40.000 for at være mere nøjagtige). Mængden af ​​temaer og skabeloner, du kan bruge, er overvældende, og du har sandsynligvis mere at vælge imellem, end du ville gøre med andre CMS derude. For at gøre det endnu bedre er alle disse temaer fulde lydhør.

Folk elsker det for dets fleksibilitet, enkelhed og dets mange robuste funktion, der gør det til et fremragende content management system. Det er ikke underligt, at omtrent hvert fjerde websted er bygget med det.

Drupal

Besøg hjemmeside “

Drupal er et lidt mere komplekst indholdsstyringssystem sammenlignet med WordPress og kræver en vis teknisk viden, hvis du vil lave brugerdefinerede design og funktioner på dit websted. Men takket være det mere komplekse har det også en mere omfattende funktionalitet. Det har flere funktioner, der tager tid at vænne sig til, men den tid og kræfter, du investerer i at forstå Drupals grundlæggende udtryk såsom indholdstyper, taksonomier, indholdsblokke og visninger osv..

Drupal tilbyder også den samme fleksibilitet, som de fleste indholdsstyringssystemer har, såsom flere brugere og funktioner, der hjælper med til komfortabelt samarbejde og regelmæssige indholdsopdateringer.

Du kan downloade masser af moduler og temaer for at forbedre dit websted og få det til at matche dine krav. Men du kan også udvikle din egen.

Drupal kræver mere viden, men det lønner sig, fordi du kan lave flere justeringer på dit websted og have meget mere avancerede funktioner. Men hvis du kun ønsker at opbygge et simpelt websted, der viser noget indhold, kan du gøre så meget selv ved at se et par tutorials og forstå det grundlæggende.

Joomla!

Besøg hjemmeside “

Joomla! er et prisvindende CMS, som du kan bruge til at opbygge nogle fantastiske websteder og webapplikationer. Det leveres med fordelene ved et ordentligt indholdsstyringssystem, såsom strækbarhed, fleksibilitet og pålidelighed. Du kan også bygge komplette onlineportaler med det, e-handelswebsteder eller endda dit helt eget communitywebsted. Det har masser af integrerede funktioner og regelmæssige opdateringer, der hjælper dig med at opbygge en stærk online tilstedeværelse hurtigt og nemt.

Cirka 2,8% af alle websteder i verden bruger Joomla, hvilket er ret imponerende. Det leveres med 6.000 udvidelser og masser af fantastiske skabeloner.

Joomla! downloades en gang ca. hvert 2,5 sekund. Måske vil du være den næste der gør det!

Så hvis du bruger et CMS?

Det er ikke nødvendigt at bruge et indholdsstyringssystem til at køre et websted, men det gør bestemt dit job meget lettere. Det gør dig og hele dit personale mere produktivt og lader dem fokusere på indhold af høj kvalitet i stedet for alle de tekniske detaljer, der følger med at redigere og udgive det.

Du kan nemt skalere dit websted, efterhånden som det vokser og vedtage det til eventuelle ændringer, du måske vil foretage.

Brug af et indholdsstyringssystem er en alt i én løsning på mange af de problemer, du støder på, når du bygger og administrerer et websted. De fleste af dem er gratis at bruge, så det er bestemt værd at give dem et skud!

Jeg håber, at du har haft glæde af at læse gennem denne artikel, og at du fandt de oplysninger, du ledte efter. Vi har meget flere artikler om indholdsstyringssystemer, og hvordan de kan være til gavn for dig og din virksomhed, så se dem gerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map