6 vigtigste grunde til, at din blog ikke bringer penge

grunde blog ikke bringer penge


Det ser ud til, at alle derude har en blog i dag. Og det er ikke en overraskelse, da det er en fantastisk måde at få din stemme til at høre og komme i kontakt med ligesindede over emner, som du begge sætter pris på. Men blogging kan også være meget indbringende, hvis det gøres rigtigt.

Det er stadig lettere sagt end gjort, fordi de fleste bloggere klager over det samme emne. De har taget sig tid til at oprette deres blog og sende jævnligt, men har virkelig ikke set nogen reel indkomst på trods af investeringstid og penge. Nogle gange skal din blog bare justeres og justeres for at blive rentabel. Hvis du er interesseret i at finde ud af, hvorfor din blog ikke indbringer nogen penge, samt måder til, hvordan man afhjælper den, skal du fortsætte med at læse.

1. Du har ikke tjent penge på det

OK, denne er temmelig indlysende, men det er overraskende, hvor mange bloggere synes det er nok at oprette en blog og bare vente til pengene begynder at rulle ind.

Når du starter en blog, skal du tænke over, hvad du kan sælge med den. Du kan vælge at vise annoncer og modtage en provision hver gang nogen klikker på dem. Du kan også vælge at køre en tilknyttet blog og sælge andres ting, hvis du ikke har noget af dit eget. Hvis du ikke har et fysisk produkt at tilbyde, kan du markedsføre dine tjenester, sælge ebøger, kurser, eksklusivt medlemskab af din blog med mere specifikt indhold, og så videre. Der er så mange forskellige måder at gøre det på tjene penge på din blog, uden at gå på kompromis med dens integritet.

2. Dit indhold er ikke godt nok

At skrive godt indhold er lidt vanskelig. For det første skal du vælge en niche, der er populær, men som ikke indeholder for meget konkurrence. Hvorfor? Nå, hvis du brænder for et emne, og du er en ekspert på det, vil det ikke udgøre meget i økonomisk forstand, hvis kun en håndfuld mennesker er interesseret i nichen. På den anden side, hvor der er konkurrence, er der penge at tjene, men ikke hvis der er for meget af det.

Der er også andre ting. Hvis du udelukkende skriver til søgemaskinerne, kan dine artikler komme ud som generiske og uden reel værdi, da de udelukkende er der for at målrette mod de rigtige nøgleord. Stadig, intet SEO overhovedet er lige så dårligt, så sørg for at balance mellem de to.

3. Du er ikke proaktiv

“Hvis du bygger det, vil de komme” er en tilgang, der ikke fungerer godt til blogging. Du skal arbejde på at få din blog foran dit publikum. En af måderne at gøre det på ville være at bruge sociale medier til at sprede ordet. Du kan linke til dine indlæg på Facebook, Twitter, LinkedIn eller Instagram. Du kan endda bruge hashtags til at drage fordel af trendende emner eller for at sprede opmærksomheden omkring dit brand inden i din niche.

En langsigtet strategi, som er ekstremt effektiv, ville være at nævne andre bloggere og linke til deres blog og deres indhold. Efter al sandsynlighed vil de have deres Google Alerts opsæt eller noget lignende, der hjælper dem med at holde styr på alle de steder, der har nævnt dem. Hvis dit indhold er godt, kan du også forvente, at de linker tilbage til dig.

4. Du er kun i det for pengene

Selvfølgelig er de fleste bloggere derude ute efter at tjene penge ved at blogge, men hvis det er din eneste grund til at gøre det, er der en meget, meget stor chance for, at du ikke vil klare det. Årsagen til, at de mest succesrige blogs er, hvad de er, er fordi deres forfattere ud over at være opmærksomme på forretningssiden af ​​tingene er utroligt lidenskabelige over de emner, de skriver om i deres artikler..

Som blogger vil du opleve op- og nedture, og hvis du mangler lidenskaben for det, er du mere tilbøjelig til at give op på et tidspunkt, især hvis du ikke har tjent noget. Ud over at elske deres arbejde ved store bloggere også, at det ikke kun handler om, hvad de vil, men også om, hvad deres publikum ønsker. De kender deres smertepunkter, og endnu vigtigere er, at de ved, hvordan man adresserer dem med deres indhold og produkter, de har at tilbyde.

5. Din blog har ringe design

I disse dage skal stort indhold pakkes inde i attraktive og iøjnefaldende grafik. Vi taler ikke kun om at tilføje videoer, billeder eller infografik til dine skrevne indlæg, men også om designet af selve bloggen.

Sigt efter et elegant og rent minimalistisk look. Sørg også for, at dine sider ikke er fyldt med for mange annoncer, pop-ups, CTA’er, bannere eller links. Men selvom alle disse elementer er afbalancerede, kan dit design stadig mangler på grund af den måde, dit indhold er formateret. F.eks. Ser skrifter, der er for lyse, for små eller for store, distraherende og daterede.

Hvis dine indlæg også indeholder enorme tekstblokke, skal du opdele dem i mindre sektioner og tilføje underoverskrifter for at give dine publikum mulighed for at skumme den, hvilket de helt sikkert vil gøre.

6. Du afsætter ikke nok tid til din blog

Mange mennesker blogger bare for sjovt det, eller som en sidestygtning til deres almindelige job, og det er fantastisk, men hvis du vil gøre det rentabelt, skal du dedikere dig selv til det på fuld tid.

Det er overraskende, at der stadig er de falske annoncer, der reklamerer for ting som “Jeg tjente 9.856 $ måned ved at blogge en gang om ugen”. Det er endnu mere overraskende, at nogle mennesker synes, det er muligt. Selv hvis du fik en endeløs levering af kontanter, ville du stadig ikke være i stand til at få din blog til at blive enorm, fordi blogging tager tid og hårdt arbejde.

Der er ingen tryllestav.

Konklusion

At gøre din blog rentabel er ikke, især hvis du bare ønsker at få nogle penge ud af den og intet andet. Men hvis du gør det af de rigtige grunde, kan det være yderst givende i enhver forstand af ordet. Held og lykke!

Karen Dikson er iværksætter og Digital Marketing Consultant hos BestEssays.com.au. Hun er en intuitiv og kreativ tænker, der er i stand til at forbinde forskellige tanker til et enkelt tema. Karen elsker at holde sig ajour med de nyeste digitale markedsføringstendenser. Hendes værker er blevet offentliggjort på HuffPost og andre forretningsressourcer. Opret forbindelse til Karen på Twitter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map