20 bedste webmasterfora for begyndere og professionelle

best-webmaster-fora


Når du forpligter dig til at købe en webhostetjeneste, er det slags svært at støde på legitime oplysninger, hvor ingen prøver at sælge dig noget. I virkeligheden er få ressourcer mere pålidelige end de mennesker, der faktisk har erfaring og har brugt de hostingtjenester, de taler om. Dette er grunden til, at en af ​​dine bedste kilder til pålidelige oplysninger findes på webmasterfora.

Du kan få en masse hjælp gennem disse fora, især når det kommer til en bestemt hostingtjeneste, du ønsker at købe. Andre mennesker på forummet er ekstremt hjælpsomme det meste af tiden, og de giver dig den vejledning, du har brug for.

Du kan også få masser af oplysninger om opbygning af det websted, du ønsker, og hvilken slags programmeringssprog du skal bruge og så videre. Hvis du er usikker på, hvad dine nøjagtige behov vil være, eller hvis du har problemer med dine serverkonfigurationer, kan fora som det, jeg er ved at vise, være rigtige livreddere. Der er ikke noget bedre sted at lære mere om webhosting, og hvordan du kan få mest muligt ud af det end disse fora.

Du kan endda bruge disse fora til at få feedback på dit websted. Men jeg tager af. Lad os se på de bedste fora der passer både til dem, der lige er startet, og de professionelle, der allerede har masser af erfaring. Uden yderligere fjendtlighed, lad os komme til det!

Google Webmaster Central

Hvis du er i SEO og leder efter en god kilde til information om, hvordan man optimerer websteder, er dette stedet du skal gå. Dette er det officielle forum fra Google, hvor du kan få svar fra Google-ansatte. Hvis du er ny med markedsføring af søgemaskiner, er dette forum et godt sted at lære alt om SEO. For at kunne skrive i dette forum har du kun brug for en gmail-konto! For yderligere hjælp til webmastere og Google-værktøjer kan du muligvis Klik her.

Webmasterverden

Webmaster World er et af de ældste fora i dette emne. Det blev oprettet i 1999, før SEO-æraen, hvor de fleste websteder blev bygget med almindelig HTML- og GIF-billeder. I dag er det stadig et af de mest aktive webmasterfora, hvor du kan lære meget på Google SEO, webhosting, sociale medier, webudvikling og meget mere. Dette forum er godt, hvis du lige er startet, men mere avancerede webmastere finder også deres plads her.

Web Hosting Talk

Web Hosting Talk er meget populær blandt titusinder af brugere og omkring et til to tusind er konstant online. Det er det perfekte sted at spørge rundt om en bestemt hostingtjeneste og få svar så hurtigt som muligt. Web Hosting Talk har også adskillige underfora, som du kan besøge angående specifikke problemer og emner. Hvis du endvidere er usikker på, hvilken slags funktioner og specifikationer du har brug for, for at dit websted kan køre effektivt, kan du også spørge brugerne om det.

SitePoint-fora

SitePoint er fuld af gode læringsressourcer, der vil tjene håbefulde webudviklere og næsten enhver, der ønsker at starte et websted. De har omkring to til tre tusinde onlinemedlemmer til enhver tid, hvilket betyder, at du også kan forvente nogle hurtige svar. De har forskellige fora til serverkonfigurationer, online reklame og webdesign og næsten alt hvad du har brug for. Der er masser af underfora, der kan hjælpe dig med at pakke dit hoved omkring specifikke koncepter, og som du kan bruge til at sende dit websted og få feedback fra eksperter.

Digital Point-fora

Hvis du ønsker at tage dit websteds markedsføring og din SEO-viden til det næste niveau, skal du gå til dette forum. Det har masser af marketingeksperter og SEO’er, der er villige til at dele en masse nyttige oplysninger og de erfaringer, de har samlet gennem årene. De kan hjælpe dig med at finde de bedste teknikker til at optimere dit websted og få mere trafik for det.

Dev Shed Forums

Dev Shed Forums er hjemsted for tusinder på toppen af ​​tusinder af nørder. Det er det perfekte sted at finde programmeringstips og information. De er mest nyttige og vil bestemt yde hjælp, når du søger at arbejde dig igennem dine programmeringsproblemer. Desuden er dette forum specialiseret i databasestyring, programmering, serveropsætning og andre tekniske færdigheder, som det er let at gå tabt i. For at top-off har de også nogle solide webdesignfora med masser af frontend-udviklere til at hjælpe.

WJunctions

WJunction er også et smukt etableret forum med tusinder af aktive brugere. Ved siden af ​​webmaster-diskussioner, SEO og marketing, vil du også finde emner relateret til kryptovaluta, tjene penge online, spil, teknologi og andre generelle diskussioner.

Uanset om du er en erfaren webmaster eller en nybegynder der lige er startet, på WJunction finder du de oplysninger, du har brug for.

V7N-fora

V7N er en anden stor kilde til information, når det kommer til SEO, online marketing, blogging, webdesign, fotografering, webhosting og domænenavne. Her finder du et separat afsnit til diskussioner om online virksomheder som e-handel, kunde relaterede ting og mere.

Et særskilt forum er dedikeret til juridiske spørgsmål såsom ophavsret, varemærker og internetlov, herunder den nye GDPR-lovgivning.

Hvis du ønsker at ansætte nogen til en bestemt opgave eller har brug for SEO, copy wring eller anden relateret service, kan du kigge til markedspladsen. Her kan du også købe og sælge domæner, websteder og andre tjenester.

Warrior Forum

Warrior Forum er en topspiller blandt marketingfora og markedspladser. Det tilbyder masser af værdifulde indlæg og adskillige tip til, hvordan du kan forbedre dit spil i din forretning og digital markedsføring. Den mest bemærkelsesværdige fordel ved at bruge dette websted er, at du får meget hurtige og velinformerede indlæg og svar. Så hvorfor ikke være med og blive en ægte kriger selv?

SEO Chat

SEO Chat er et fremragende sted at samle nyttige oplysninger, der kan hjælpe både fagfolk og begyndere med at forbedre deres websteds SEO. Du kan finde masser af værdifulde brancheartikler her sammen med en masse værktøjer og links til andre fora. Du vil også engagere dig i et fremragende samfund og samle nogle virkelig inspirerende ideer.

Onde ild

Wicked Fire er et af de mere avancerede online marketingfora på nettet. Det kan blive utroligt overvældende for begyndere, men hvis du ikke er en begynder, vil du helt sikkert føle, at du er på det rigtige sted. Bare spring ind i diskussioner og lær nye måder at promovere din virksomhed på.

Black Hat World

Black Hat World er en af ​​de største webmastere, seo og online marketingfællesskaber, du kunne lægge øjnene op for. Selvom dette forum tidligere blev populært som et forum dedikeret til sorte hat SEO, kan du finde mange legitime oplysninger om, hvordan man gør SEO på den rigtige måde. At være et af verdens største fora dedikeret til webmastere, bør du dykke ned i det med det samme og se, hvad du finder.

SEO-mastering

SEO-mastering er et SEO-forum, almindeligt og enkelt. Det har mere end 87.000 aktive månedlige brugere, så det er en god informationskilde. Du kan nemt få svar på alle dine SEO-relaterede spørgsmål hurtigt.

eWebDiscussion

eWebDiscussion er et godt sted at få nyttige svar fra autoritative webmastere. Når du registrerer dig, har du masser af anbefalinger fra felteksperter, der vil være glade for at hjælpe dig med at tage dine færdigheder til næste niveau.

Ozzu

Ozzu har et massivt samfund af internetmarkedsførere med omkring 170.000 månedlige brugere. Du kan få professionel assistance, værktøjer og masser af ressourcer fra dette forum. Desuden hjælper de svar, du får fra online-brugere, dig med at løse de fleste problemer, du ville støde på på dette felt.

Webicy

Webicy er et diskussionsforum dedikeret til webmastere. Det har mere end 100.000 aktive medlemmer, der deler deres bedste praksis og udsender marketingbaserede spørgsmål. Hvis du ønsker at tage dine online marketingfærdigheder til det næste niveau, er Webicy stedet at være.

WebMasterServe

Gå i kontakt med andre, der er interesseret i webmastering, SEM og SEO eller internetmarkedsføring generelt. Du kan også finde masser af ressourcer og diskussioner vedrørende programmering, webdesign, indholdsmarkedsføring. Der er endda endda stillinger, som du kan ansøge om.

Reddit SEO

Reddit SEO er en subredit, der har masser af engagement i gang. Du kan altid slutte dig til og møde andre, der prøver at rangordne og er mere vidende om emnet. Det er også et ret solidt sted at starte, hvis du er ny med SEO.

SEO-flygtning

SEO Refugee har diskussioner om optimering af søgemaskiner; hvordan du kan få organisk trafik, og hvordan du kan vokse dit brand. Det er et fantastisk sted at blive mere uddannet inden for internetmarketing og møde nogle kyndige personer, der kan hjælpe dig.

Webmasterfora

Navnet kunne ikke være mere omfattende. Hvis du leder efter IT-ressourcer, der hjælper dig med at få dit websted i gang eller markedsføre det, kan du finde det her. Derudover kan du finde et vanvittigt antal diskussioner omkring it-relaterede emner. Hvert medlem har adgang til ajourførte oplysninger om SEO-verdenen. Du kan også finde masser af anmeldelser, tilknyttede programmer, anmeldelser af hosting-tjenester og webmaster-tjenester; der er endda jobtilbud tilgængelige her.

Webmaster-Talk

Opdatering: dette forum er ikke længere tilgængeligt; webstedet blev erhvervet af Freelancer.com og omdirigeret til deres websted.

Webmaster-Talk er stedet at være når det kommer til programmeringsressourcer, digital marketing, webdesign og alt andet, du har brug for til at køre dit websted. Med mere end tusind webmastere online til enhver tid, har du bestemt den hjælp, du har brug for temmelig hurtigt. Derudover kan du også få en masse information ved at tjene penge på dit websted, hvilket sjældent er kommet på alle de andre fora, jeg allerede har nævnt på denne liste.

Konklusion

Der har du det, nok information for livet. Hvis du tjekker mindst et par af disse fora, er du helt sikkert nødt til at blive en meget bedre webmaster og tage din online forretning til nye højder. Jeg håber, at du har haft glæde af at læse gennem denne artikel, og at vi hjalp dig med at lære noget nyt i dag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map