12+ Bedste Gmail-alternativer til personlig og forretningsbrug

bedste Gmail-alternativer personlig forretning


E-mails spiller en stor rolle i vores arbejdsliv. De transformerede og udviklede kommunikation på lang afstand til noget, der kan gøres på få sekunder. I dag kan mængden af ​​information, vi sender og modtager via vores e-mails, være overvældende.

Hvis der er for meget data til dig at håndtere, har du brug for nogle gode værktøjer, der hjælper dig med at gøre dit arbejde mere effektivt. E-mail-klienter stræber fortsat med at bringe deres brugere den bedste oplevelse og være bedre end deres konkurrence. Takket være dette er der mange e-mail-klienter tilgængelige.

Gmail har eksisteret i lang tid, og siden da har det været en af ​​de mest brugte e-mail-tjenester. Det har fået mange opdateringer siden udgivelsen og til sidst blev dens interface mere forenklet og brugervenlig, hvilket bragte nogle ændringer. En masse mennesker elsker det, og selvfølgelig er der mennesker, der ikke tåler det.

Der er mange brugere, der vil klage over, at denne nye grænseflade ikke er brugervenlig, og at skrive-knappen er bare så buggy og generende undertiden. Hvis du har mere end en Gmail-konto, kan du kun se en (i en enkelt fane).

Gmail tilbyder heller ikke nogen måde at importere konti fra andre mailtjenester, du tidligere har brugt. Men det mest problematiske er, at Google scanner hver af dine e-mail-meddelelser. Google gør dette, så annoncører kan målrette brugerne bedre og vise annoncer, der er mere relevante for dem.

Dette kan betragtes som et komplet respekt og invasion af privatlivets fred.

Læs: Skal du bruge Gmail til forretning?

Disse grunde er mere end nok til at bevæge sig væk fra Gmail og prøve noget nyt og noget bedre.

I denne artikel hjælper vi dig med at finde den e-mail-service, der bedst opfylder dine behov.

Mail.com

Besøg hjemmeside “

Mail.com er en gratis e-mail-tjeneste, der giver dig mulighed for at vælge mellem mere end 200 domæner. Du kan vælge hvert domæne afhængigt af dit erhverv (@ content-writer.com), hobbyer (@ carlover.com) og sport (@ footballplayer.com).

Mail.com leverer også ubegrænset e-mail-opbevaring, en antivirusscanning, spamfiltre, en postsamler, mobiltjeneste, kalenderintegration og 50 MB vedhæftede filer. Det har også en Mail Collector-funktion, der giver dig mulighed for at modtage og sende beskeder til alle dine eksterne e-mail-tjenester på din Mail.com-konto. Det har support til Gmail, Yahoo og Hotmail.

Outlook.com

Besøg hjemmeside “

Den bedste e-mail-service for enhver hardcore Microsoft-bruger. Det bringer også nogle gode Office Web-applikationer og SkyDrive med. Du kan importere alle dine e-mails fra Windows Mail, Windows Live mail eller Outlook Express. Du kan også bruge den til at sende og modtage e-mails fra andre e-mail-konti.

Outlook har en dyb social integration, der giver dig mulighed for at importere dine Facebook-kontakter for at lette adgangen og chatte med dem gennem Messaging-funktionen. Du kan få adgang til og offentliggøre alle dine Facebook-statuser, fotos eller videoer og også få vist dine venners opdateringer.

Opbevaringsplads er stort set ubegrænset og øges automatisk, når du har brug for det.

Inbox.com

Besøg hjemmeside “

Inbox.com er en fantastisk e-mail-klient med funktion, der tilbyder 5 GB lagerplads til e-mail- og vedhæftningsstørrelser på 50 MB. Det har også et fotomodul, der giver dig mulighed for nemt at gemme, dele og organisere alle dine fotos.

Blandt dens mange funktioner er der en integreret organisator, der kan hjælpe dig med at øge din produktivitet, og den indeholder også en opgavehåndtering, kalender og påmindelser. For at tilføje endnu mere funktionalitet kan du bruge Notes-funktionen til at oprette lister, registrere idéer og to-doser.

Indbakke scanner automatisk alle dine beskeder for spam, spyware og vira, hvilket beskytter dit privatliv hele tiden. Du kan også installere værktøjslinjen Inbox.com, hvis du vil have e-mail-meddelelser på dit skrivebord.

Zimbra

Besøg hjemmeside “

זימברra er et populært valg ikke kun fordi det har en meget ønsket fanebaseret grænseflade, men fordi den også kan håndtere dine Facebook- og Twitter-konti. Dens interface ser lidt forældet ud, men det pakker en masse funktionalitet. De store mængder funktioner, som זימבר tilbyder, kræver en mere avanceret grænseflade for dig at kunne bruge dem korrekt. Det understøtter også offline arbejde.

Yandex

Besøg hjemmeside “

Yandex tilbyder en gratis @ yandex.com-adresse og en forenklet grænseflade, der tilføjer en vis glæde ved at gennemse dine e-mails. Du får 3 GB lagerplads på din Yandex Disk, som kan udvides til 7 GB ved at gøre et par enkle ting som at installere Windows-applikationen, uploade et par filer og henvise en ven til tjenesten. Yandex er mest populær i Rusland og har også support på 9 sprog, der inkluderer engelsk.

Yandex giver dig også mulighed for at importere alle dine e-mails ved hjælp af POP eller IMAP. Apps til iOS og Android kan også downloades.

Yahoo Mail

Besøg hjemmeside “

Yahoo var engang en forfærdelig mail-klient, men den er nået langt i dens udvikling og blev meget mere moderne. Det er tilgængeligt på din computer eller din mobile enhed fra dybest set enhver e-mail-klient, der understøtter POP.

Dit lager er ubegrænset, og du kan importere kontakter fra Facebook, Outlook, Gmail og andre. Yahoos spambeskyttelse blev opgraderet kraftigt, og SSL-kryptering er også tilgængelig, men den skal tændes manuelt.

Takket være Yahoo Messenger kan du også chatte med venner, mens du læser gennem din e-mail, og du kan også sende og modtage SMS-beskeder.

GMX

Besøg hjemmeside “

GMX er et godt alternativ til Gmail. Du kan få en gratis e-mail-konto, der tilbyder meget lignende funktioner som Gmail, forventer, at din e-mail-adresse bruger @ gmx.com eller @ gmx.de domæne. Der er ingen begrænsning for, hvor mange e-mails du kan gemme på din konto, men der er et loft på vedhæftningsstørrelse på 50 MB. Hvis du har brug for at sende større filer, kan du bruge deres FileStorage-funktion.

Indgående e-mails til dine GMX-konti scannes for vira og trojanere, og avancerede spam-filere anvendes til at hjælpe dig med at forhindre modtagelse af uønskede beskeder.

Facebook

Besøg hjemmeside “

Vidste du, at du kan bruge Facebook til at sende og modtage eksterne e-mails? Vi ved alle, at du kan sende en besked til dine venner eller andre Facebook-brugere med Facebook Messenger, men det er også muligt at sende e-mails til eksterne e-mail-adresser som Gmail, Yahoo eller andre.

Afsendelse af beskeder til eksterne e-mails fungerer nøjagtigt det samme som at sende private beskeder på Facebook med den lille forskel, du har brug for for at indtaste den e-mail-adresse, du vil sende e-mailen til og ikke din vens navn. Du kan også sende gruppemeddelelser, se samtalehistorik eller markere spam-massagebehandlinger.

Zoho Mail

Besøg hjemmeside “

Hvis du har brug for en e-mail-adresse, der fungerer med dit eget domæne, end Zoho er du den service, du har brug for. Med den gratis version kan du være vært for et domæne og oprette op til 5 e-mail-adresser med 5 GB plads til hver konto. For at være vært for flere domæner skal du opgradere til deres betalte service, der starter ved $ 2 / måned og tilbyder meget flere funktioner end den gratis version.

Zoho-e-mail-tjenesten understøtter såvel POP som IMAP. Det kan bruges på enhver enhed og også til tredjeparts e-mail-klienter. Du kan også hente mail fra eksterne e-mail-adresser til dine Zoho Mail-konti via POP.

Husmail

Besøg hjemmeside “

Husmail er en fantastisk annoncefri e-mail-service, der tilbyder 25 GB lagerplads, e-mail-kryptering og understøtter POP og IMAP. Du kan bruge Husmail via din browser, den har apps til en lang række mobile enheder som Android, iOS og Blackberry, eller du kan bruge det via tredjeparts e-mail-klienter.

Din gratis e-mail-konto bruger domænet @ hushmail.com, men hvis du har brug for brugerdefineret e-mail-adresse, bliver du nødt til at opgradere planen.

Den eneste ulempe ved denne e-mail-tjenesteudbyder er, at for at holde din gratis e-mail-konto aktiv, skal du logge ind mindst en gang om ugen, hvilket kan være en besvær, især hvis du rejser.

Tutanota

Besøg hjemmeside “

Tutanota er en enkel, sikker e-mail-service baseret i Tyskland. Det giver ende-til-ende-kryptering til e-mail sendt mellem Tutanota e-mail-konti.

Den gratis konto tilbyder 1 GB e-mail-opbevaring med @ tutanota.com e-mail-konto. Den præmieplan, der koster € 1 månedligt giver mulighed for at tilføje dit brugerdefinerede domæne og har op til 5 e-mail-konti. Tilpasning af din indbakke er også tilladt med den betalte plan. Hvis du har brug for mere lagerplads til større filer, kan du købe yderligere plads på op til 1 TB.

AOL Mail

Besøg hjemmeside “

AOL er en af ​​de ældste og sandsynligvis mest populære gratis e-mail-tjenesteudbydere og alternativ til Gmail. Med AOL kan du have en gratis e-mail-konto med ubegrænset e-mail-lagring og mulighed for at vælge mellem flere e-mail-domæner (@ love.com, @ ygm.com, @ games.com).

Med AOL er meddelelser krypteret og scannet efter vira såvel mod spam. Deres meddelelsesapp giver dig mulighed for hurtigt at sende beskeder til dine venner.

Filstørrelsen på 25 MB vedhæftet fil kan være en ulempe, hvis du har brug for at sende større filer.

iCloud Mail

Besøg hjemmeside “

ICloud Mail-tjenesten er velkendt blandt iOS- og Mac-brugere. Du kan bruge denne service, hvis du har et Apple ID, og ​​du kan få adgang til din e-mail via applikationen fra din iPhone eller iPad. Du kan også få adgang til din iCloud-e-mail fra en pc eller Android-enhed ved at bruge en webbrowser og få adgang til icloud.com url.

Tjenesten giver 5 GB e-mail-opbevaring og maksimale filer på 20 MB er tilladt til upload. Det giver dig mulighed for at synkronisere data mellem forskellige Apple-enheder. Denne e-mail-tjeneste tilbyder høj sikkerhed og privatliv for dine e-mails.

Generelt er det et godt Gmail-alternativ, men der er kun få ulemper. Du kan ikke importere e-mail-konti fra andre klienter og kan ikke organisere dine e-mails i mapper.

Fastmail

Besøg hjemmeside “

Fastmail tilbyder en enkel, brugervenlig grænseflade med minimalistisk design sammen med en fantastisk e-mail-service. Virksomheden bruger sofistikerede anti-spamfiltre til at holde din indbakke spamfri og tilbyder lignende funktioner som Gmail. Deres søgesystem giver dig mulighed for hurtigt at finde de meddelelser, du ønsker, og gennemse dine e-mails hurtigt. Du kan fastlægge vigtige meddelelser, og disse vises øverst i din indbakke.

Du kan få adgang til din e-mail-konto via en webbrowser, eller du kan bruge deres app. Synkronisering eller deling af kalendere med andre enheder, såsom tablets, mobil eller pc eller med andre konti, er også muligt.

Deres e-mail-app er tilgængelig for alle platforme og understøtter også tofaktorautentisering.

Resumé

Dette afslutter listen over de bedste e-mail-klienter efter vores mening. Du kan se, at der er mange steder, du kan migrere til, hvis du havde nok af Gmail. Mange af disse klienter pakker tonsvis af funktioner og funktionalitet, og det er grunden til, at hver af dem støttes af millioner af brugere. Der er stadig mange kunder derude, som vi ikke har dækket, men jeg er sikker på, at en af ​​disse passer perfekt til dine behov!

Vi håber, at du har fundet de oplysninger, du ledte efter, og håber at se dig igen!

Opdatering:

Nyttige e-mail-klienter

Mens der var nogle forvirringer mellem e-mail-tjenester og e-mail-klienter, opdaterede vi denne artikel og adskilte dem. Nedenfor kan du finde en samling e-mail-klienter, som du kan bruge sammen med nogle af de ovennævnte e-mail-tjenester.

em klient

Besøg hjemmeside “

em Clients enkle interface sætter langt større fokus på funktionalitet og let adgang end et utalligt antal funktioner. Du kan tilføje et antal e-mail-konti, men den gratis version er kun begrænset til 2. En unik funktion er Skype-integrationen, så du kan chatte gennem din klient.

Det har også support til Exchange, iCloud, Gmail og Outlook.com. Funktioner som integreret kalender, touch-kontroller, kontakter og hurtig søgning gør det til et virkelig kraftfuldt værktøj.

inky

Besøg hjemmeside “

Inky er mest berømt for sit intuitive design. Det er sandsynligvis det bedste Gmail-alternativ derude. Det har også tilgængelige mobilklienter, og du kan synkronisere alle dine indstillinger mellem dem via sky. Opsætning og brug af forskellige e-mail-konti er en tur i parken, og du behøver ikke at tulle rundt for meget.

TouchMail

Besøg hjemmeside “

En interessant e-mail-klient, der præsenterer e-mails på en unik, men alligevel enkel måde. Hver af dine e-mails fremhæves som deres egen titel, og du har dem opdelt efter kontakter. Det understøtter også flere konti og understøtter ethvert filter, du kunne tænke på. Det er lavet til Windows 10 maskiner og tabletter, så grænsefladen er designet til berøringsskærme i stedet for en mus og et tastatur. Du kan have to konti med den gratis version.

Mailbird Lite

Besøg hjemmeside “

Mailbird Lite er en funktionspakke kommunikationsplatform, der kan udvides med forskellige apps. Du kan tilføje planlægning, filsynkronisering, chat og teamarbejde.

Når du har downloadet Mailbird, har du adgang til pro-versionen i 30 dage. Når prøveperioden er afsluttet, og du vælger ikke at betale for proffen, vendes din klient tilbage til den gratis version, der har sine egne begrænsninger.

Gratis brugere får ikke funktioner som hurtiglæsning, forhåndsvisninger af vedhæftede filer, snoozing via e-mail, men denne klient gør stadig et fremragende stykke arbejde. Det er optimeret til hastighed, ser godt ud, og du kan bruge op til tre e-mail-konti.

Thunderbird

Besøg hjemmeside “

De mennesker, der bragte dig den berømte Firefox webbrowser, har oprettet Thunderbird for et par år siden, og de har opretholdt det lige siden. Det er en standard IMAP- og Pop-mail-klient, som du kan konfigurere til dybest set enhver e-mail-adresse, du gerne vil have, inklusive en Gmail-konto.

Det er open source og gratis at bruge. Folk elsker det for den enkelhed og funktionalitet, det tilbyder. Du kan også oprette en Gmail-konto med Thunderbird temmelig let ved at logge ind med dine Gmail-legitimationsoplysninger og indstille Thunderbird til at bruge IMAP.

Denne e-mail-klient på tværs af platforme er tilgængelig til Windows, Linux og Mac OS X.

Opera Mail

Besøg hjemmeside “

Opera Mail leveres med den elskede Opera webbrowser, og det er virkelig let at konfigurere med næsten enhver e-mail-udbyder. Det eneste, der ikke er for godt med Opera Mail, er, at det er integreret i browseroplevelsen.

Opera Mail kan bruges inde i Opera webbrowser og understøtter også offline brug. Gode ​​søgefunktioner gør det nemt at slå noget op og vedhæftningsafsnittet giver dig adgang til alle dine vedhæftede steder på samme sted.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map