10 værktøjer til domæneforslag til at finde det bedste domænenavn

bedste værktøjer til forslag til domænenavn


Normalt bruger folk deres egen kreativitet og ønsker til at oprette et domænenavn, der passer til deres websted, men ofte er de ikke klar over, at de kommer med usædvanlige domænenavne, der ikke er det bedste valg, og de ved heller ikke, at der er mange domæneforslagsværktøjer til at finde det bedste domænenavn med yderligere funktioner.

De bedste domæneforslagsværktøjer til at finde det bedste domænenavn afhængigt af din online aktivitet, men også hjælpe dig med at oprette et nyt brand er:

Lean Domain Search

lean-domæne-søgningLean Domain Search forslagværktøj til webdomænenavne hjælper dig med at finde det rigtige domæne til dit websted ved hjælp af en søgemaskine, hvor du kan indtaste et ord, dit domænenavn skal medtage. Der er også mere end 30 mest populære tilgængelige forslag, og hvis dit forslag bliver populært, finder du det på listen. Når du har skrevet ordet, kan du sortere resultater efter popularitet, længde eller alfabetisk, men også efter sigtefiltre, såsom domæner, der starter med søgeudtrykket, slutter med søgeudtrykket eller alle resultater.

Motoren viser dig antallet af tilgængelige domæner med det ord, du indtastede, og som har tusindvis af forslag, så til udtrykket “hus” får du 733 resultater, alle domæner med .com-udvidelsen. Resultaterne er kategoriseret efter farver: grøn, hvilket betyder, at de er tilgængelige til registrering, rød, der allerede er registreret, og gul er favoritternes.

Du kan markere et domæne som et foretrukket domæne, og du kan kontrollere dets tilgængelighed med det samme med værktøjet til kontrolcheck fra webstedet. Nederst til højre på resultatsiden kan du også finde statistikker over dit valg, så i dette tilfælde er “hus” det 51. mest populære emne på internettet efter domænetælling efterfulgt af “guld” på 52 og “annonce” på 50.

Dette forslagværktøj giver dig mulighed for at kopiere listen til udklipsholderen og også se din egen søgehistorik. Du kan endda læse andre vidnesbyrd om dette værktøj på siden med udtalelser fra SEOMOZ, TNW og så videre.

Nameboy

navn-boyDu kan bruge Nameboy til at finde det rigtige domænenavn til dit websted ved hjælp af primære søgeord, såsom et bynavn og sekundære nøgleord, såsom et beskrivende ord. Begge nøgleord tilføjes i separate felter, og det sekundære er valgfrit, mens du for det første har mulighed for at bruge bindestreger og rim, hvis du vil.

På resultatsiden får du en meddelelse om, at kun bogstaver, tal og bindestreger er tilladt i domænenavne, og du får også en legende, så for de røde resultater ved du, at domænet er taget, men alligevel kan du afgive et tilbud eller en tilbage ordre, for de hvide resultater, du har brug for for at tjekke tilgængelighed, for blå dem, du har brug for at registrere dem fra namemedia.com, og de grønne er tilgængelige, skal du blot markere afkrydsningsfeltet og klikke på tilføj disse navn til indkøbskurven for kun at købe $ 15. Domænerne har forskellige udvidelser såsom .com, .net, .org og .info.

Du kan bruge knappen Ny søgning til en ny søgning, og du kan endda registrere det valgte domæne fra værktøjet, der opretter en konto og tilføje det i din domænskurv.

Du kan også forny domæner i den primære menu på webstedet på Forny domænet, hvor du vil blive sendt til at betale fornyelsesafgiften.

Der er også nogle beta-værktøjer tilgængelige, såsom Radio Test, der finder lydlignende ord og sætninger og Gen, der genererer engelsk, der lyder nye ord.

Navn Mesh

navn meshNavn Mesh værktøj har en regnbue design med forskellige farver og råd såsom grøn, hvor du kan læse om at kontrollere tilgængelighed for de mest almindelige tlds, lysegrøn til at kontrollere alternativer, orange til at kontrollere tilgængelighed for de nye gtlds, rød, hvor du kan tjekke nogle SEO råd, lyserød, hvor du tilrådes at oprette korte domænenavne, violet siger til dig at bruge sjove og kreative teknikker til domænenavne, mørkeblå og lyseblå handler både om populære tlds og populære suffikser.

Over disse enheder og legendariske farver kan du finde forskellige udtalelser fra andre brugere, der er webstedsejere, webprogrammører, webdesignere, webstedsadministratorer og så videre.

Dette værktøj bruger også en søgemaskine, hvor du kan indtaste dit suggestive søgeord eller en gruppe nøgleord, såsom musikvideoer, lad det være og så videre, der er mere end 6 millioner ord og mere end 20 generatorer.

Du får også et tip, hvor du læser om, hvordan søgningen fungerer bedst, f.eks. Ved hjælp af 2 eller 3 domæneøgleord adskilt med mellemrum.

Resultatsiden viser dig nulstillingsindstillingerne, hvis du indstiller forskellige indstillinger, såsom udvidelser: .com, .io, .co og .net; virksomheder, der registrerer navn: GoDaddy, BlueHost, United Domains, iwantmyname, 1and1, Domain.com, NameCheap eller 123-reg.co.uk. Du kan også skjule et registreret domæne eller indstille maksimal længde eller endda for at markere et domæne som favorit.

Dette værktøj har en ekstra funktion til startnavne, der genererer de bedste navne til din forretningstype.

Navn Tumbler

Med dette værktøj du kan bruge et nøgleord og kombinere det med adjektiver, grundlæggende ord, dyr, bygninger, steder, forretningsnavneord, forretningsverb, almindelige objekter, ord, der slutter i forskellige suffikser såsom –er, ers, ess, fuld, ing, ism, ist , mindre, eller, or, ous, sammensatte ord, computerbetegnelser, lande, landekoder, økonomiske vilkår, studieretninger, madrelaterede, store amerikanske byer, efternavne, nationaliteter, navneord, sport, spil, statlige forkortelser, stater, top engelske ord eller verb. Du kan også indstille søgningen til at begynde eller slutte med det skrevne nøgleord, men også hvis du vil bruge bindestreger, og hvis du søger efter bestemte udvidelser som .com, .asia, .ws, .net og så videre.

På resultatsiden kan du se forskellige suggestive domæner, og du kan kopiere indsætte dem på dit udklipsholder og derefter kontrollere deres tilgængelighed ved hjælp af en registrator fra listen såsom Uniregistry, Domain.com, Dotster.com, MyDomain.com eller Register.com.

Dette værktøj tilbyder ikke grundlæggende indstillinger, såsom at indstille et domæne som favorit eller kontrollere tilgængeligheden uden at gå til et registerwebsted.

umuligheden

umulighedumuligheden har et responsivt webdesignwebsted, hvor du kan kontrollere domænenavne på en lignende måde som Name Tumbler tilføje i slutningen eller i begyndelsen af ​​dine nøgleord 4, 5 eller 6 bogstavsadjektiver, navneord eller verb, endda blande dem, hvis du virkelig ønsker det.

Der er en kommentarside, hvor du kan skrive din egen feedback om dette værktøj, og der er også et FAQ-afsnit.

På resultatsiden får du en fejl, hvis du ikke indtastede bogstaver og tal kun, så mellemrum, bindestreger og andre specielle symboler ikke er tilladt. Du kan se hvert domæne, hvis det er tilgængeligt, og du har endda links til GoDaddy og NameCheap for at registrere det ønskede domæne.

Dette værktøj tilbyder kun omkring 20 resultater, og det er buggy, så hvis du ikke indtastede et ord, kan du få en fejl, men du skal også opdatere siden for at arbejde, de samme problemer vises, hvis du skriver nogle numre eller en gruppe af ord adskilt af mellemrum eller andre symboler.

Navn Station

navn-stationNavn Station er et værktøj, hvor du kan finde fantastiske domæner ved hjælp af nøgleord og få en øjeblikkelig tilgængelighedskontrol. Du kan enten bruge standardsøgningen, hvor du bare indtaster søgeord, eller du kan bruge den avancerede søgning, der stiller til rådighed 2 lister, hvorfra du kan vælge enten populære præfikser, top 1000 nøgleord osv. Men også udvidelsen, hvis du vil forkorte navne, bindestreger, sprog og så videre. I dette tilfælde skal du oprette en konto eller logge ind med Facebook, og du kan også starte en navnekonkurrence for et offentligt domænenavn.

Når du har en konto, har du adgang til et avanceret betjeningspanel med domæner, navnekonkurrencer, der koster $ 35, søgeord og folk-faner til din rådighed. Der er dog 2 kontoplaner, en grundlæggende gratis prøveversion, hvor du bare kan slå op på 10 domæner dagligt med hver navnegenerator og 20 domæner pr. Side og den pro engangsbetaling, der koster $ 24 i 60 dage og har funktioner såsom ubegrænset domæneopslag , 200 domæner pr. Side, kombiner mere end 200 ordlister, forslag til søgeord, 18 navnegeneratorer.

For hvert tilgængeligt domæne har du et link til at registrere det på GoDaddy og andre interessante muligheder.

Navnbås

navn-stallNameStall, kan du finde et andet populært værktøj til at finde det bedste domænenavn, der har en søgemaskine, hvor du enten kan skrive et nøgleord, vælge 3 eller 4 bogstaver, kombinere ordbog og så videre. Du kan vælge udvidelsen: .com, .net, .org eller .info, bruge bindestreger, tal, to eller tre ord, eller se navne, der kan brandable.

Resultatsiden viser dig, om domæner er taget eller gratis for alle fire udvidelser, men også andre domænerelaterede detaljer.

Du kan bruge dette værktøj til Whois-forespørgsler, men også til avanceret domænenavnsøgning, hvis du opretter en konto, der abonnerer månedligt for $ 10 eller årligt for $ 100.

Domain Puzzler

domæne-puslespilMed Domain Puzzler  kan du se en avanceret søgning med forskellige udvidelser såsom .com, .net, .org, .se, .nu, .dk, .es, .uk.net, .eu, .me, .biz, .mobi,. info, .tv, .uk, .uk.com og så videre. Du har en supportchat, hvis du har brug for det, og du kan gå til let søgning eller avanceret søgning, hvor du kombinerer dine valgte domænenavne med andre ord, magisk søgning, hvor valgte domænenavne vil blive kombineret med populære ord eller siderangering søgning.

Ved hver type søgning kan du bruge komma og plads til at adskille ordene, og dine valgte domæner sammenlignes med hinanden.

På resultatsiden ser du kun 10 domæner med den tilgængelige eller utilgængelige status og Google Page rank. Du kan købe den tilgængelige ved hjælp af indkøbskurven, eller du kan foretage favoritter og dele dem ved at sende en e-mail til dig selv eller en person.

Dot-o-Mator

dotomatorMed Dot-o-Mator, du kan enten finde tip til domænenavn eller bruge en app til iPhone eller en online version til Web 2.0 Name Generator. Du kan blande begyndelser og afslutninger ved hjælp af ord, enkle farver, smarte farver, spil, tech, små, web 2.0 ordlister til begyndelsesdelen eller afgrøder, huse, både, biler og så videre til slutlister, der kombinerer dem i et domæne. Du kan bruge flere ord på samme tid for at få flere resultater.

I tilfælde af at du bruger dine ord kan du kun se et par resultater, og for at se dem skal du indtaste på en separat side af værktøjet, hvor du får yderligere oplysninger om domænet. På resultatsiden har du status som tilgængelig eller taget og en ridseboks, hvor du kan skrive din domænenavnliste.

Wordoid

wordoidMed Wordoid du kan oprette ord i høj, mellemlang eller lav kvalitet på engelsk, spansk, fransk, italiensk eller tysk, der begynder, indeholder eller slutter med et ord, du skriver og har en længde fra 5 til 15 tegn.

Værktøjet giver dig resultater med .com- og .net-udvidelser, som du kan foretage favoritter og fastlægge dem, men du er nødt til at logge ind med din Facebook- eller Google-konto. Du kan også købe dem ved hjælp af de specifikke knapper.

Hvilket værktøj er din favorit?

Der er sandsynligvis flere flere domæneindstillingsværktøjer derude, der er værd at nævne, men jeg vælger at præsentere den top, som jeg kan lide mest. Naturligvis bruger jeg kun en eller to fra disse værktøjer, men det er altid godt at have alternativer.

Hvilket forslag til domænenavnsforslag er din favorit? Lad mig vide det i kommentarerne!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map