10 bedste PHP-rammer for webudviklere

bedste php-rammer til webudviklere


I denne artikel skal vi dække PHP, og hvilke rammer vi skal bruge til at opnå hurtig, kompleks og professionel udvikling af websteder og webapps.

PHP, der oprindeligt stod for Personal Startside, og nu står for Hypertext Preprocessor, repræsenterer et sideskriptsprog, og det er mest til webudvikling. Siden introduktionen i 1995 kom PHP langt, og det er nu det mest populære script-sprog på serversiden. Det bruges også som et generelt programmeringssprog.

Det kan være vanskeligt og tidskrævende at opbygge komplekse websteder og webapps fra bunden, så i stedet for at bruge rå PHP-kode bruger udviklere rammer, der hjælper dem med at arbejde hurtigere og at have en struktureret kode, der kan genbruges.

Læs også: Opbygning af dit websted ved hjælp af PHP

Vi valgte 10 rammer at præsentere i denne artikel, og disse rammer er de mest populære blandt udviklere, og de opretholdes også aktivt.

Årsager til at bruge en PHP-ramme

Nu skal vi se, hvorfor så mange udviklere bruger PHP-rammer, og hvordan disse rammer hjælper os i webudviklingsprocesser.

 • Reparation af de mest almindelige tekniske sårbarheder
 • URL-routing
 • Opnå integration med mailtjenester og værktøjer, der kan få webapplikationer til at køre hurtigere
 • Fil- og kodeorganisation til oprettelse af genanvendelig og velstruktureret kode
 • Øget sikkerhed på et websted
 • Anvend MVC-mønster til PHP-applikationer
 • Masser af biblioteker og plugins, der kan hjælpe os med databaser, input / output-filtrering, formularer

10. PHPixie

Besøg hjemmeside “

PHPixie er en ung ramme, der startede som en mikroramme, men den overgik hurtigt til en meget populær PHP-ramme i fuld stak. Dette er en højtydende ramme, men det er meget let at mestre og har et ydmygt og venligt samfund.

PHPixie har et HMVC-designmønster, og det er lavet af uafhængige komponenter. Nogle af de funktioner, som PHPixie har, er ORM (objekt – relationel kortlægning), godkendelse og autorisation. Det muliggør også brugen af ​​HAML-markeringssprog, og det har blandt andet et sofistikeret routingsystem. Der er mange tutorials på PHPixie-webstedet, og de hævder også, at de kan lære dig PHPixie på 30 minutter, hvilket bestemt er spændende.

9. FuelPHP

Besøg hjemmeside “

Denne ramme er meget fleksibel, den har en indbygget modulopbygget struktur, og den har også et stærkt brugerfællesskab. FuelPHP Oil er en dejlig kommandolinjefunktion, og den muliggør hurtig udvikling og også evne til at teste din applikation og udføre flere opgaver. Dette giver også flere andre funktioner såsom pakke, test, forfining og andre.

FuelPHP er en komplet stakramme, der bruger HMVC-arkitektur. En af de funktioner, der føjes til FuelPHP, er ViewModel, også kendt som præsentationsmodeller, og dette giver dig mulighed for at tilføje et lag mellem controller og visningen. FuelPHP kan udvides, og det inkluderer funktioner som URI-filtrering og outputkodning. Som vi sagde, det har et stærkt samfund og stor dokumentation, som du kan tjekke ud på det officielle websted.

8. Slank

Besøg hjemmeside “

Hvis du vil udvikle små, enkle og fleksible apps, er Slim den perfekte ramme for dig. Det er minimalistisk i design, ligetil, og du vil ikke bruge meget tid på at lære det.

Slim er PHP-mikroramme, og det er bedst egnet, hvis du vil bygge enkle API’er, mens du opretholder fuld fleksibilitet. Slim leveres også med nogle seje funktioner såsom session- og cookie-kryptering, URL-routing, HTTP-caching på klientsiden og også flashmeddelelser på tværs af HTTP-anmodninger.

Det er pænt dokumenteret, og vi venter stadig på en fuld udgivelse af Slim 3.0

7. Zend Framework

Besøg hjemmeside “

Zend Framework er uden tvivl en af ​​de største PHP-rammer gennem tidene. Denne ramme er kompleks og meget vanskelig at lære, og den bruges mest til mere komplekse projekter. Zend Framework bruges af nogle store virksomheder som BBC, CISCO WebEx og BNP Paribas. Nogle af partnerne inkluderer også IBM, Microsoft, Google og Adobe.

Den aktuelle udgivelse Zend Framework 3.0 har nogle nye funktioner som en XML til JSON-konverter, en JSON RPC-server og kompatibilitet med PHP 7. Den er også 4 gange hurtigere end den forrige version.

6. CakePHP

Besøg hjemmeside “

CakePHP er et open source-projekt, der blev introduceret i 2006, og det er modelleret efter koncepterne Ruby on Rails. Meget er forbedret med den nyeste version, CakePHP 3.0, og denne ældre ramme er tilbage efterspurgt. Nogle af de funktioner, du får med den nye version, er forbedret sessionadministration, fristående biblioteker og afkoblede komponenter for bedre modularitet.

Temmelig bemærkelsesværdig kendsgerning er, at CakePHP, bruges til at drive websteder for nogle af de største virksomheder derude, såsom BMW, Hyundai, Zumba og Express. Det implementerer også høje sikkerhedsniveauer i apps. Det kan opnås med sikkerhedsfunktioner såsom SQL-injektionsforebyggelse, scripting på tværs af websteder, CSRF-beskyttelse og andre.

5. Phalcon

Besøg hjemmeside “

Phalcon er en højtydende PHP-webramme, der blev frigivet i 2012, og i en relativt kort periode vandt den en masse popularitet blandt webudviklere. Denne ramme er skrevet i C, men du kan bruge, hvis du ikke kender C-sprog, fordi den indeholder PHP-klasser, der kan bruges til ethvert program.

Denne ramme tilbyder mange moderne funktioner som controllere, forespørgsel sprog, visning skabeloner og så videre. Det fantastiske ved Phalcon er, at det fremskynder ydelsen og det kører på stort set enhver server. Det er en meget veldokumenteret ramme, og vi anbefaler, at du prøver det.

4. Yii 2

Besøg hjemmeside “

Yii 2 er et af de mest almindeligt anvendte PHP-rammer i øjeblikket. Det tilbyder et bredt udvalg af meget nyttige funktioner, og der er mange grunde til, at udviklere bruger det. Yii 2 er enkel og nem, men også meget kraftfuld og hurtig, du kan åbne dit websted på meget kort tid.

Installation er temmelig let, og du kan bruge Composer til installationsprocessen. Yii 2 er en objektorienteret programmeringsramme, der har en enkel og ren kode. Med denne ramme bruger du nogle fantastiske funktioner såsom sen statisk binding, SPL-klasser og grænseflader og anonyme funktioner, og det er også meget udvides. For nogen, der kommer fra en frontend baggrund, er Yii 2 nyttigt, fordi den indeholder jQuery og også AJAX-aktiverede funktioner.

Når du bruger Yii2, behøver du ikke at bekymre dig om sikkerhed, fordi det kommer med en sikkerhedsprogramkomponent, der hjælper dig med at oprette en mere sikker applikation. Yii 2 hjælper dig også med at bruge mindre tid på nogle opgaver med et værktøj kaldet “Gill”. Dette værktøj hjælper dig med at udvikle skabeloner til formularer, modeller og udvidelser.

3. CodeIgniter

Besøg hjemmeside “

CodeIgniter blev frigivet i 2006, og det ser ud til, at det bliver mindre populært med tiden. CodeIgniters største styrke er det faktum, at det er enkelt, let og ligetil. Det tager kun ca. 2 MB, så det er let at installere, og det er meget enkelt at lære.

CodeIgniter tvinger dig ikke til at bruge MVC, så det giver udviklere frihed med hensyn til kodning og navngivningskonventioner, og det understøtter enkelhed. Det giver dig også mulighed for at downloade plugins for mere kompleksitet. Det understøtter mest almindelige brugte databaser, herunder MySQL. Det nuværende krav er PHP 5.3.7, men det fungerer også på næsten alle delte og dedikerede hostingplatforme.

2. Symfoni

Besøg hjemmeside “

Symfoniramme kan bruges, hvis du har et projekt i stor skala til at gennemføre. Symphony består af genanvendelige komponenter, og den har også et meget aktivt og bredt udviklerfællesskab.

Med genanvendelige komponenter, som Symphony kan tilbyde, kan du gøre mange ting, såsom høj tilpasning, en templeringsmotor, e-mail-bibliotek, enhedsprøvning, oprettelse af formularer. Symphony-rammerne bruges også i mange vigtige projekter som Drupal, PHPBB, PIWIk og også “Twig”, en af ​​de mest populære skabelonmotorer drives med Symphony-komponenter.

Symphony blev oprettet i 2005, og den er tilgængelig under MIT-licens.

Du kan besøge Symphony.com for at læse mere om Symphony.

1. Laravel

Besøg hjemmeside “

Ifølge online-undersøgelser er Laravel blevet den mest populære ramme blandt udviklere. Som en relativt ung PHP-ramme (frigivet i 2011) positionerede Laravel sig som konge af rammer takket være enkelhed, et enormt og støttende samfund med masser af gratis tutorials og andre læringsressourcer.

Laravel er enkel at lære og leveres med mange funktioner, der gør det muligt for os at arbejde hurtigt og udføre store skalaer hurtigt. Laravel kommer med “Blade”, som er dets eget templeringssprog, der giver dig mulighed for at skrive almindelig PHP-kode i skabelon. Laravel har også “Lumen”, en mikro PHP-ramme, der for nylig er frigivet, og som kan bygge meget hurtige API’er.

Resumé

PHP-rammer er bestemt meget nyttige værktøjer til at oprette komplekse webapplikationer og andre projekter. En af de vigtigste ting ved udvikling af web er naturligvis hastighed, med vedligeholdelig og genanvendelig kode. Verden for webudvikling ændrer sig konstant og forbedrer sig, og det gælder også rammer. Så her forsøgte vi at præsentere nogle af PHP-rammerne, der er standarderne for kvalitet i webudvikling i dag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map