WooCommerce-kauppojen Web-hosting-vaatimukset

woocommerce-hosting-vaatimukset


Jos sinulla on hyvä idea verkkoyritykselle, sinun on käynnistettävä se mahdollisimman pian. Et voi kuitenkaan kiirehtiä, koska siellä virheitä tapahtuu yleensä. Monet ihmiset eivät ymmärrä, että vaikka WordPressin käyttö on erittäin helppoa, on olemassa paljon pieniä asioita, jotka voivat aiheuttaa sen heikentymisen. Tämä on erityisen totta, jos lisäät niin massiivisen laajennuksen kuin WooCommerce.

Joten, olet ehdottomasti älykäs, jos haluat käyttää järkevämpää lähestymistapaa uuden WooCommerce-pohjaisen verkkosivustosi perustamiseen. On parasta tietää tarkalleen, millaista majoitusta ja tukea tarvitset voidaksesi käyttää uutta verkkoyritystäsi mahdollisimman sujuvasti.

Katsotaan nyt tarvitsemasi tarkat järjestelmävaatimukset ja asiat, joihin sinun tulee kiinnittää huomiota etsiessäsi palvelinta WooCommerce-pohjaisen verkkosivustosi isännöintiin.

Minimi palvelinvaatimukset WordPressille

Melkein mikä tahansa tehtaan isäntäpalvelimen ajo toimii WordPressissä, jos se täyttää nämä vaatimukset:

 • PHP-versio 7 tai uudempi
 • MySQL-versio 5.6 tai uudempi TAI MariaDB-versio 10.0 tai uudempi
 • HTTPS tukea

Itse asiassa WordPress toimii lähes kaikissa muissa PHP-versioissa, kuten ”PHP 5.2.4+ ja MySQL 5.0+”, mutta se ei ole hyvä idea. Nämä versiot ovat saavuttaneet elämänsä lopun, mutta se ei ole pääongelma. Suurin ongelma on, että ne saattavat altistaa verkkosivustosi monille tietoturva-aukkoille. Tämä on tärkein osa.

Jos käytät WordPress- ja WooCommerce-sovelluksia sähköisen kaupankäynnin sivuston ylläpitämiseen, jolla on rahaa ja paljon henkilökohtaisia ​​tietoja sen läpi, viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on altistaa se tietoturvahaavoille..

Vaikka voit turvata tietoturva, PHP7: llä on merkittäviä etuja, joita et vain pääse versioon 5.2. Puhumattakaan siitä, että se on paljon nopeampi ja turvallisempi. Jos et näe mitään muuta hyötyä päivittämisestä PHP7: ksi, lisäsi nopeutta ja vakautta.

WooCommerce-palvelimen viralliset vähimmäisvaatimukset

WooCommercen viralliset vähimmäisvaatimukset ovat seuraavat:

 • WP-muistin raja on vähintään 64 Mt (128 Mt tai enemmän on parempi)
 • MySQL 5.6 tai uudempi
 • PHP 5.6 tai uudempi
 • WooCommerce 2.5 vaatii WordPress 4.1: n+
 • WooCommerce 2.6 vaatii WordPress 4.4: n+

Noin 90% web-palveluntarjoajista täyttää nämä vaatimukset, mutta WooCommerce vaatii hieman enemmän suorittamista kuin sen pitäisi.

WooCommercen viralliset optimaaliset palvelinvaatimukset

Isäntäpalvelimen on täytettävä nämä vaatimukset varmistaakseen, että WooCommerce toimii “optimaalisesti”. Monet käyttäjät vaativat kuitenkin vain näitä yhteisiä ominaisuuksia.

 • CURL- tai fsockpen-tuki PayPal IPN: lle
 • SSL-sertifikaatti suoran maksun yhdyskäytävien asentamiseksi
 • SOAP-tuki, koska lukuisat laajennukset vaativat sitä
 • Usean tavun merkkijonon tuki, jos haluat ylläpitää muuta kuin englantilaista myymälää.
 • Kauniita WordPress-permalinkkejä varten tarvitaan myös apache mod_rewrite-ohjelmalla (tai vastaavalla nginx / IIS-laajennuksella)

Vakaa asennus WooCommerce-palveluun

Ensinnäkin, paras vaihtoehto on käyttää LAMP-pinoa, joka käyttää PHP 7+: ta ja MySQL 5.6+: ta verkkosivustosi suorittamiseen..

Käytä Apache vakautta ja Nginx for Speed

Näiden tekniikoiden yhdistetty teho antaa sivustollesi optimaalisen suorituskyvyn, jota etsit. Lisäksi voit käyttää lakkaa nopeuden määrittämiseen, mutta tee se huolellisesti. Optimointi on kaukana “vähimmäisvaatimusten” rajoista, mutta se on ehdottomasti syytä miettiä.

Välimuisti niin usein kuin mahdollista

Määritä hyvä välimuistilaajennus WordPressille, kuten WP3 Total Cache, WP SuperCache tai WP Rocket. Se on helppo asentaa ja se vie järjestelmän lähemmäksi parasta mahdollista suorituskykyä.

Hanki hyvännäköisiä pysyviä linkkejä mod_rewrite-ohjelmalla

Hyvännäköiset pysyvät linkit ovat tärkeitä SEO-tarkoituksiin. Sinun on asennettava mod_rewrite ja saatava se toimimaan. Lähes jokainen laajennus on asetettu käyttämään .htaccess-tiedostoja tämän tekemiseen Apache-isäntäkoneissa. Joten on parasta tehdä tämä hallinnan helpottamiseksi. Voit kuitenkin saada enemmänkin, jos siirrät tämän httpd.conf-tiedostoon etkä salli .htaccess-tiedostoja.

Mene HTTPS heti alusta

HTTPS on tärkeä sekä SEO että turvallisuuden kannalta. Siksi sinun pitäisi etsiä SSL-varmennuksella varustettua hosting-vaihtoehtoa ja suorittaa sitä kaikkialla sivustossasi. Sinun on varmistettava, että missä tahansa verkkosivustossasi ei ole rikki riippulukon kuvaketta. Joten minkään verkkosivustosi ei pitäisi olla saatavana HTTP: n kautta vain HTTPS: n kautta. HTTP-version pitäisi vain ohjata hiljaa kaikki sivustosi kävijät HTTPS-versioon.

Mene helpoin reitti ja käytä Managed WordPress Hosting -palvelua

Jos haluat säästää optimoinnin vaivaa, on paljon hosting-yrityksiä, jotka tekisivät sen mielellään. Voit maksaa heidän hallintapalvelunsa kuukausimaksuna, ja sinun ei tarvitse huolehtia yllä mainituista asioista, koska he hoitavat sen puolestasi.

Suosittelemme WP Engineä, CloudWaysia tai Kinstaa, koska WordPress-palvelimen hallittu hallinta on yksi heidän ydinpalveluistaan ​​ja he ovat siinä todella hyviä. Alla on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää niistä.

Parhaiten hallinnoidut WordPress-palveluntarjoajat

Jos et todellakaan ole tyyppi, joka istuisi ja harkitsisi palvelinasetuksia ja WordPressiä, voit tietää mielelläsi näistä yrityksistä. He tarjoavat parhaiten täysin hallittuja WordPress-isännöintisuunnitelmia, jotka varmistavat, että sivustosi toimii niin sujuvasti kuin pystyy. Sinun ei tarvitse liikuttaa sormea, käsittelet vain joitain perushallinnon ja sisällön hallintaa.

WP-moottori

wpengine-woocommerce

WP Engine on premium-hallintainen isännöintipalvelu, joka sijaitsee Texasissa. Sen perustajat tiesivät hyvin tärkeän paikan, jonka WordPress on tullut täyttämään Internet-verkon ja luonut erittäin menestyvän liiketoiminnan. WP-moottorilla on 500 000 asiakasta 120 maassa, mikä on melko uskomatonta. Heidän palvelunsa säästää hullua aikaa jokaiselle, joka johtaa IT-projekteja ja tarvitsee ammattilaisia ​​huolehtimaan verkkosivustostaan ​​kohtuulliseen hintaan. Tällä tavalla kenelläkään ei ole tarpeettomia päänsärkyjä ja koko henkilöstö voi viedä kaiken energiansa liiketoiminnan johtamiseen.

WP-moottori tekee monia asioita erittäin hyvin.

 • He turvaavat WordPress-sivustosi.
 • Optimoi palvelimen asetukset saavuttaaksesi nopeat latausajat.
 • Tee päivittäisiä varmuuskopioita varmistaaksesi, että et menetä mitään.
 • Päivitä kaikki WP-laajennukset, kun uusi versio ilmestyy.

Jos sinulla on jo olemassa oleva WordPress-verkkosivusto, joka ei toimi parhaalla mahdollisella tavalla, voit pyytää heitä siirtämään sen puolestasi. Sieltä lähtien he asettavat oikean latausympäristön, tarjoavat sinulle kolmansien osapuolien tukeman SSL: n, CDN-integraation ja paljon muuta. Voit tehdä tämän ilman riskiä, ​​koska ne tarjoavat runsas 60 päivän rahat takaisin -takuun. Heidän halvin suunnitelma on 35,00 dollaria. Se voi olla kuusi kertaa enemmän kuin mitä maksaisit yksinkertaisesta jaetusta hosting-suunnitelmasta, mutta se tarjoaa myös paljon enemmän arvoa. Lisäksi saat paljon suuremman sijoitetun pääoman tuottoprosessin täysin optimoidulta sivustolta, joka toimii huipputehokkuudella.

Mutta WordPress-optimoidun isännöintisuunnitelman tärkeimmät hyödyt ovat:

 • Nopeus: Sivustosi toimii 10 kertaa nopeammin kuin tavallisella palvelimella.
 • turvallisuus: Turvallisuusasiantuntija korjaa kaikki kohtaamasi turvallisuusongelmat.
 • Työkalut: Sinulla on pääsy lukuisiin työkaluihin, jotka helpottavat WordPress-sivuston hallintaa.
 • Tuki: Sinulla on WordPress-erityisiä tukivaihtoehtoja, joita ei ole saatavana tavallisilla isännöintipalveluntarjoajilla.
 • Oikea vaiheittainen ympäristö: Löydä virheitä nopeammin kuin verkkosivustosi kävijät tekevät.

Voit saada melkein kaiken, mitä tarvitset verkkosivustosi käyttämiseen parhaimmillaan. WP Engine tunnustetaan isäntäteollisuudessa yhdeksi parhaimmista tarjoamalla hallittuja WordPress-hosting-palveluita. Joten heidän palvelujensa käyttämisessä tai kokeilemisessa ei todellakaan ole riskiä.

Lisätietoja WP-moottorista on heidän virallisella verkkosivustollaan!

CloudWays

cloudways-woocommerce

CloudWays on toinen ihme WordPress-käyttäjille, koska he tarjoavat korkean suorituskyvyn kohtuulliseen hintaan. Itse asiassa ne löytävät täydellisen tasapainon kohtuuhintaisuuden ja erinomaisen toiminnallisuuden välillä. Ne tarjoavat täysin hallittuja pilvipohjaisia ​​isännöintipalveluita, jotka varmistavat, että sivustosi on niin nopea kuin se voi olla. Niiden infrastruktuuri on optimoitu nopeuden, turvallisuuden ja luotettavan suorituskyvyn kannalta. Voit kokeilla heidän palvelujaan 30 päivän rahat takaisin -takuuaikana ja nähdä itse. Jos olet täysin tyytyväinen saamaanne, palvelun kuukausimaksu on vain 5 dollaria. Se on helposti paras tarjous, jonka voit saada markkinoilta, mutta onko se todella luotettava palvelu?

CludWays on ollut toiminnassa vuodesta 2009 ja he ovat toimineet hyvää liiketoimintaa siitä lähtien. Heillä on yli 30 työntekijää ja 8000 asiakasta, jotka käyttävät palveluaan 43 eri maassa. CloudWays auttoi käynnistämään 25 000+ verkkosovellusta 12 000 palvelimella, mikä on melko uskomatonta niin pienelle yritykselle. Ne eivät olekaan niin suosittuja kuin WP Engine, mutta he ovat päässeet sinne.

CludWays lyö perinteistä majoitusta monin tavoin. Ensinnäkin verkkosivustosi tallennetaan useille palvelimille, ei vain yhdelle. Tämä varmistaa, että se on saatavana 100% vuodesta ja varmistaa myös tasaisen nopeuden. Tämä tarkoittaa, että edes fyysiset tapaukset eivät voi vahingoittaa verkkosivustoasi ja se on verkossa, vaikka jotain menee pieleen.

Nopeutta kuin perinteinen isännöinti tekee siitä, että se havaitsee asiakkaidesi sijainnin ja lähettää sisällön lähimmältä palvelimelta. He käyttävät myös SSD: tä sivuston suorituskyvyn parantamiseksi. Mutta mikä tekee heidän palveluistaan ​​entistäkin parempia, on se, että ne tarjoavat hallittuja palveluita myös WordPressille, Drupalille, Magentolle, Joomlalle ja Moodlelle. Voit olla varma, että verkkosivustosi on turvallinen ja hyvä asiantuntijoiden käsissä.

Tilin perustaminen, sivustosi käynnistäminen ja sen nauttiminen huipputehokkuudesta ei ole koskaan ollut näin helppoa. Jos löydät CloudWaysin palvelut houkutteleviksi, tutustu heidän viralliseen verkkosivustoonsa!

Kinsta

kinsta-woocommerce

Kinsta on toinen pilvipohjainen WordPress-ratkaisu, joka on suunniteltu pienille yrityksille, jotka haluavat säästää työvoimaa ja haluavat mieluummin jonkun muun hallinnoivan verkkosivustoaan. Ne tarjoavat koteja myös Ubisoftin, General Electricin ja Intuitin tykkääjille, mikä puhuu suuresti heidän luotettavuudestaan.

Kinsta on kuitenkin erinomainen vaihtoehto vain niin kauan kuin valitset sen WordPressille. Jos työskentelet muiden sisällönhallintajärjestelmien kanssa, sinun on parasta käyttää CloudWays tai jotain muuta yritystä, joka tarjoaa hallittua isännöintiä valitsemallesi CMS: lle. Muuten Kinsta on helposti täydellinen valinta WordPress-käyttäjille.

Sanon sen vielä kerran, Kinsta on rakennettu yksittäiseen tarkoitukseen, erittäin nopeaan ja turvalliseen WordPress-isännöintiin ja juuri he toimittavat sen. Kaikki niiden ominaisuudet on suunnattu nopeudelle ja turvallisuudelle, ja on vaikea löytää törmäyksessä palveluntarjoajaan, joka on yhtä erikoistunut kuin Kinsta. Heidän pilvipalveluarkkitehtuurinsa on rakennettu Google Cloudiin, mikä varmistaa, että heidän palvelimensa ovat ajan tasalla uusimpien kehysversioiden kanssa ja että heillä on enimmäistuki.

Jos harkitset ostamista Kinsan palveluihin, sinulla on kolme vaihtoehtoa:

 • Aloittelija 30 dollaria – Yhden WordPress-asennuksen isännöinti, joka sopii 20 000 käyntiin ja jossa on 3 Gt tallennustilaa
 • Pro 60 dollaria – Tarjoaa ylläpidon kahdelle WordPress-asennukselle ja 40K käyntille 6 Gt levytilaa.
 • Liiketoiminta 100 dollaria – Tarjoaa isännöinnin kolmelle WordPress-asennukselle, joka soveltuu 100–1,5 miljoonan vierailulle ja jossa on 10–120 Gt tallennustilaa.

Sanomattakin on selvää, että Kinsta on kallis, mutta joudut maksamaan hinnan alan johtavasta palvelusta. Joten jos valitset ne WordPress-sivustosi hallintaan, et tule vikaan, se on varma.

johtopäätös

Vaikka WordPress on suunnattu käytettävyyteen, se on monimutkainen järjestelmä konepellin alla. Sitä on hallittava hyvin, jotta se toimii optimaalisella nopeudella ja tehokkuudella. Sinun on joko tehtävä se itse, palkattava web-kehittäjä tai ostettava hallittu hosting-palvelu palvellaksesi sivustoasi. Mutta jos haluat saada kaiken hyödyn WordPressistä ja yrityksestäsi, on parasta, jos optimoit sen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map