Weebly vs Volusion vs BigCommerce – Vertaa suosituimpien kauppojen rakentajia

weebly volusion isoyritys


Tavaroiden myynti verkossa uhkaa korvata vanhat, kasvotusten ostokset kokonaan. Tietysti jotkut asiat ovat aina parempia ostaa henkilökohtaisesti, kuten esimerkiksi räätälöityjä vaatteita, mutta joillekin muille tuoteryhmille, kuten esimerkiksi elektroniikka, ei ole yhtä syytä miksi sinun tulisi tuhlata aikaa ja energiaa menemään ostoskeskus.

Voit ostaa televisioosi kodin mukavuudesta ja selata niin paljon kuin haluat, vertaamalla tuotteita ilman, että jotkut mölymyyjät haluavat tarjota neuvoja.

Mukavuus on vain yksi ensisijainen syy verkkokaupoissa lisääntyneelle suositukselle. Toinen syy on edullinen hinnoittelu. Verkkokauppojen ei tarvitse maksaa ihmisille tiskiltä, ​​vuokra- ja sähkölaskuista. Heillä on joitain muita kuluja (esimerkiksi isännöinti), mutta verrattuna perinteisiin reaalimaailman myymälöihin, nämä kustannukset ovat minimaaliset.

Koska ne pitävät kustannuksensa niin alhaisina, verkkokaupat voivat tarjota paljon halvempia hintoja. Tietysti asiakkaiden on maksettava toimitus, mutta se yleensä kannattaa, ja he säästävät silti melko vähän.

Monia etuja eikä todellisia haittoja – verkkokauppa kasvaa tasaisesti, ja se jatkaa kasvuaan. Siksi sinun, myyjän, on pidettävä ajan mukana ja aloitettava oma verkkokauppa, ASAP.

Kauppojen rakentajat ovat hyvä paikka aloittaa. Nämä yksinkertaiset, intuitiiviset työkalut antavat jopa niille käyttäjille, joilla ei ole mitään koodausta tai teknisiä taitoja, itse rakentaa verkkokaupan. Suurin osa kaupan rakentajista käyttää yksinkertaisia ​​tekniikoita, kuten vedä & pudota, perusasetusten mukauttaminen, mutta ne myös sallivat käyttäjän täydellisen räätälöinnin.

Niiden välillä on tietenkin merkittäviä eroja, mutta kaikilla on joitain periaatteita: he yrittävät olla mahdollisimman käyttäjäystävällisiä, mutta tarjoavat silti hyödyllisiä työkaluja hyvännäköisen ja toimivan myymälän rakentamiseen.

Loppuvalinta kuuluu sinulle; sinun on päätettävä, kumpaa käytät myymäläsi rakentamiseen. Tärkeimpänä valintakriteerinä tulisi olla tekninen asiantuntemus, myymälän koko ja mahdolliset erityistarpeet. Tässä artikkelissa annamme sinulle yleiskatsauksen kolmesta laajasti käytettyä myymälärakentajaa: Weebly, Volusion ja BigCommerce.

Korostetaan yksi asia ennen kuin edes aloitamme tarkistamista. Riippumatta siitä, kumman näistä kolmesta valitset rakentaaksesi myymälän, et tule katumaan sitä. Kaikki kolme ovat korkealaatuisia rakentajia, helppokäyttöisiä, mutta täynnä toimintoja, ja se on tärkein syy heidän suosioon.

Weebly

Käy sivustolla »

weebly-myymälärakentaja

Olemme sanoneet, kuinka useimmat myymälärakentajat pyrkivät olemaan mahdollisimman yksinkertaisia, mutta Weebly on ottanut tämän toiselle tasolle. Et löydä kaupan rakentajaa yhtä helppokäyttöinen kuin Weebly; takaamme sinulle sen. Tämä yksinkertaisuus on Weeblyn selvin ominaisuus; ihmiset rakastavat sitä, ja yli 40 miljoonaa verkkosivustoa on rakennettu tähän rakentajaan (2% koko Internetistä!).

Yksi asia: yksinkertaisuus ei tarkoita heikkoa, ja Weebly on saanut myönteisiä arvosteluja paitsi peruskäyttäjiltä, ​​myös yrityksiltä ja yrittäjiltä. Lisäksi, jos tiedät joitain koodauksia, Weebly antaa sinun muokata lähdekoodia HTML: n tai CSS: n avulla. Voit myös muokata teemoja antaaksesi heille vielä enemmän persoonallisuutta.

Kaikki siinä tehdään vetämällä ja pudottamalla. Koko käyttöliittymä on yksinkertainen ja itsestään selvä, ja aputarpeesi on minimaalinen tai sitä ei ole ollenkaan. Tämä tekee Weeblystä täydellisen vaihtoehdon niille teistä, joilla ei ole minkäänlaista teknistä tai koodaustaitoa. Jopa kokonaan aloittelijakäyttäjä, joka ei ole koskaan kirjoittanut yhtä koodiriviä elämässään, voi luoda kauniin verkkosivun Weeblyn avulla.

esimerkkejä ilmaisista teemoistaVoit myös käyttää joitain Weeblyn tarjoamista esisuunnitelluista asetteluista ja teemoista nopeuttaaksesi prosessia entisestään. Ja älä pelkää, teeman valitseminen ei ole pysyvää, voit vaihtaa niiden välillä myöhemmin. Yritä kuitenkin käyttää näitä vain lähtökohtana, älä ole laiska, et halua, että myymäläsi näyttää kaikilta muilta, tai asiakkaidesi tuntemaan, ettet yritä. Kyse on siitä maineesta!

Erinomainen asia Weeblyssä on sen mobiiliystävällisyys. Tämän rakennustyökalun avulla tekemäsi verkkosivustot ja kaupat näyttävät hyvältä alustasta riippumatta, jos valitset joitain uudemmista, mobiiliystävällisistä teemoista. Tämä on välttämätöntä verkkokaupan kannalta, koska matkapuhelinostojen määrä ylittää tasaisesti pöytätietokoneiden käyttäjien tekemiä ostoja.

Kaikki ei kuitenkaan ole vihreää. Weeblyn suurin vahvuus on, kuten monissa muissa tapauksissa, sen Akilles-kantapää. Vedä & drop toimii hyvin, mutta vain jos haluat perustiedot räätälöinnistä. Jos haluat jotain muuta kuin anteeksi.

Jotkut perustoiminnot, kuten sarakkeen leveyden tai taustan muokkaaminen, vaativat koodauksen. Vaikka Weeblyssä tekemäsi verkkosivustot on optimoitu mobiililaitteille, et voi muokata, kuinka ne erityisesti näyttävät heille. Ja yksi iso ongelma Weeblyn kanssa ei ole “kumoa” -vaihtoehto. Jos tapahtuu jotain, kuten yhteys tai virtakatkos, muutokset menetetään, joten muista tallentaa työsi melko usein.

Mutta kaikki huomioon ottaen Weebly on erinomainen palvelu. Saat fantastisen sivuston rakentajan täysin ilmaiseksi. On myös joitain premium-suunnitelmia, jotka tarjoavat sinulle paljon enemmän, mutta ilmainen versio on loistava paikka aloittaa ja nähdä kuinka Weebly tuntuu. Selkein kaupan rakentaja siellä on täydellinen työkalu aloittelijoille tehdä kaunis kauppa, ja mielestämme sinun kannattaa ehdottomasti harkita Weeblyn kokeilua.

Volusion

Käy sivustolla »

voluusikaupan rakentaja

Toinen joukon suosikki on Volusion. Tämä myymälärakentaja on nopeasti lisännyt suosioansa ja siitä on tullut yksi nykyään suosituimmista ja eniten käytetyistä rakentajista. Volusion on helppo käyttää, mutta se ei ole niin yksinkertainen kuin Weebly ja jotkut muut rakentajat.

Sinun on luettava opas, joka opastaa sinut läpi ennen aloittamista, koska asiat eivät ole yhtä selviä. Suurin osa Volusionin asioista tehdään vetämällä ja pudottamalla, kuten samanlaisissa rakentajissa. Mutta kun olet hankkinut sen, voit liukua tasaisesti ja alkaa nauttia prosessista.

esimerkkejä voluusioteemoistaKuitenkin siitä, mitä alkuperäisestä yksinkertaisuudesta puuttuu, Volusion on enemmän kuin ominaisuuksia. Se on integroitu täysin Amazoniin ja eBayen, mikä on erittäin mahtavaa. Se tukee myös rajoittamatonta määrää tuotteita, antaa sinun luoda erilaisia ​​erikoistarjouksia, kuten kuponkeja ja alennuksia asiakkaillesi, tai joitain määräajoin etuja, kuten päivittäisiä ja viikkotarjouksia.

Sillä on myös hyödyllisiä vaihtoehtoja, kuten hylättyjä ostosilmoituksia, prosessien palautuksia ja palautuksia, niihin liittyviä tarjouksia ja vastaavia. Voit myös markkinoida kokonaisuutena Volusionissa.

Johtava sukupolvi auttaa sinua päätöksenteossa, ja varmista, että kaikki tekemäsi perustuu todelliseen asiakaspalautteeseen. Tämä auttaa markkinointia paljon, jolloin asiakkaasi haluavat tulla takaisin ja käydä jälleen kaupassa. Volusionilla on runsaasti teemoja, mutta toisin kuin eräät muut rakentajat, joudut maksamaan suurimman osan niistä (ainakin hyvistä).

Lisäksi Volusionilla on erinomainen tukitiimi, johon pääset ympäri vuorokauden eri menetelmillä; puhelin, sähköposti ja jopa live-keskustelu. Tämä on erittäin tärkeää etenkin aloittelijoille, jotka todennäköisemmin pyytävät apua.

Volusionilla on oikea tasapaino; se ei ole liian monimutkainen eikä aja jahtaa peruskäyttäjiä, mutta se on myös täynnä ominaisuuksia, jotka täyttävät kokeneiden käyttäjien odotukset.

Tätä rakentajaa johtavat ja kehittävät verkkokaupan asiantuntijat, ja se auttaa sinua myös luomaan terveellisiä liiketoimintastrategioita, jotka antavat sinulle edun kovilla markkinoilla. Volusion-sivustossa luoma sisältö on SEO-ystävällistä, jolloin voit pitää myymäläsi korkealla hakutuloksissa. Volusion teki hienoa työtä sulautetun hakutyökalun avulla, jotta asiakkaat löytävät tarvitsemansa tuotteet helposti.

Kuten huomaat, Volusionilla on monia etuja. Ne ovat kuitenkin hintaan – ilmaisia ​​suunnitelmia ei ole. On kuitenkin ilmainen kokeilujakso, jotta voit kokeilla sitä ja nähdä miten se toimii sinulle. Siitä puuttuu myös joitain muita ominaisuuksia, kuten blogiohjelmisto ja käyttäjäfoorumi, mutta kaiken kaikkiaan se on erinomainen rakentaja.

BigCommerce

Käy sivustolla »

isokaupan myymälärakentaja

Kolmas tarkistamamme myymälärakentaja on BigCommerce. Tämä on ainutlaatuinen ohjelmisto, koska riippumatta valitsemastasi suunnitelmasta, se antaa kätesi käteviä työkaluja. Jokainen suunnitelma sallii rajoittamattoman määrän tuotteita, henkilöstötilejä ja kaistanleveyttä, mutta joillekin edistyneemmille ominaisuuksille (kuten hylättyjen ostoskärryjen tallentaminen, asiakasarvostelut, omistettu SSL ja vastaavat) joudut maksamaan hiukan enemmän.

Suunnitelmia on erilaisia, mutta huomaa, että BigCommerce ei ole halvin kaupan rakentaja. Sinun ei kuitenkaan tarvitse ostaa mitään ilman testausta – BigCommerce tarjoaa runsas 15 päivän kokeiluversion, täysin ilmaiseksi. Mutta varoita, jos et halua jatkaa sen käyttöä, muista peruuttaa tilauksesi – kun maksu on suoritettu, hyvityksiä ei tule!

Ensimmäinen asia, jonka huomaat aloittaessasi myymälän rakentamista, on BigCommerce-kojelauta. Se on hiukan yksityiskohtaisempi kuin muihin rakentajiin, mutta se ei ole liian vaikea ymmärtää.

Asettelu on melko intuitiivinen, ja tunnet olosi kotoisaksi nopeasti. Tuotteiden lisääminen tapahtuu askel askeleelta, mistä pidämme. Voit täyttää perustiedot ja palata takaisin ja muokata tietoja myöhemmin.

isokaupan malleja koskevia esimerkkejäKun otetaan huomioon käyttöliittymä, teemoja on yli 100, osa ilmaiseksi, toiset maksettuja, joita voit käyttää, ja muokata edelleen. Lisäksi on mahdollista ostaa ainutlaatuisia teemoja räätälöityiltä suunnittelijoilta, jotta verkkosivustosi erottuu.

Voit vahvistaa myymälän ominaisuuksia entisestään lisäämällä hienoja vaihtoehtoja, kuten kanta-asiakasohjelmia ja toistuvia laskutuksia tai integroituja markkinointikampanjoita, asiakaskyselyjä. Lisäksi, jos tunnet HTML: n, voit muokata koodia, jolloin voit hallita sitä vielä enemmän.

BigCommerce on optimoitu mobiililaitteille, jolloin kävijät voivat tehdä ostoksia puhelimistaan ​​ja tablet-laitteistaan. Saatavana on myös esikatseluvaihtoehto, jossa voit nähdä miltä sivustosi mobiiliversio näyttää.

Kaiken kaikkiaan BigCommerce on erinomainen työkalu. Se ei ole halvin, mutta tarjoaa paljon edistyneitä ominaisuuksia ja paljon joustavuutta. 15 päivän ilmainen kokeiluversio tekee siitä kokeilemisen arvoisen.

johtopäätös

Weebly, Volusion ja BigCommerce ovat kaikki erinomaisia ​​myymälärakentajia, epäilemättä siitä. Jokainen niistä on ainutlaatuinen ja niillä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Suosittelemme, että kokeilet kaikkia kolme ja katso, miltä he tuntevat, ennen kuin päätät, kumpaa käyttää myymäläsi rakentamiseen. Mutta voit olla varma, että kaikki kolme ovat loistavia valintoja, ja jokaisen näistä valitseminen on erinomainen päätös.

Esitelty kuva Suunnittelija Freepik

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map