Viisi harkittavaa avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmää (CMS)

Paras-sisällön hallinta-järjestelmä


Jos verkkosivuston, blogin tai verkkoliiketoiminnan käynnistäminen kuuluu uudenvuoden 2018 päätöslauselmiin, sinun tulee ottaa aikaa tutkia sisältöhallintajärjestelmiä, joita voit käyttää sivustosi rakentamiseen. Menevät käsin koodattujen verkkosivustojen päivät, koska sisällönhallintajärjestelmät ovat korvanneet menestyksekkäästi verkkosivustojen luomisen tapaa niin kauan sitten. Nykyään kaikki, mitä tarvitset aloittaaksesi verkkoyrityksen, on hosting-suunnitelma ja CMS. Vaikka tarjoamallasi hosting-tyypillä ja valitsemillasi CMS-tyypeillä on merkittävä vaikutus online-pyrkimystesi menestykseen, tässä artikkelissa keskitymme avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmiin, joita kannattaa harkita rakentaessasi verkkosivusto.

Vertaa 3 suosituinta CMS: WodPress vs Joomla vs Drupal

Vaikka WordPress on alan tunnetuin sisällönhallintajärjestelmä, on myös muita tehokkaita CMS-järjestelmiä, joista saatat olla kiinnostunut verkkosivustosi tai blogin luonteesta riippuen. Tässä on 5 suosituinta avoimen lähdekoodin hallintajärjestelmää jotka sinun tulisi harkita vuonna 2017:

# 1 WordPress

WordPress on helposti suosituin ja yleisimmin käytetty alusta monenlaisten verkkosivustojen ja blogien rakentamiseen. WordPressin vahvuuksia ovat sen nopea asennus, korkea muokattavuus ja valtava kehittäjä- ja tukiyhteisö, joka tukee sitä. Laaja valikoima ilmaisia ​​ja premium-laajennuksia ja teemoja sekä helppo PHP- ja CSS-tiedostojen muokkaaminen helpottavat käyttäjien lisäämistä toiminnallisuuksineen ja sisustuselementeineen tavanomaiseen blogiinsa, yrityksen verkkosivustoon tai verkkokauppasivustoon..

WordPress on myös käyttäjäystävällinen, SEO- ja multimediaystävällinen alusta, joka on rakennettu suorituskykyä ja turvallisuutta ajatellen. Koska WordPress on niin suosittu kuin se on sekä asiantuntijoiden käyttäjien että aloittelijoiden keskuudessa, se voidaan asentaa mihin tahansa hosting-tiliin. Useimmat isännöintipalveluntarjoajat tarjoavat WordPressille optimoidun isännöinnin joko WordPressin esiasennettuna tai asennettavissa yhdellä napsautuksella tehtävien asennusten, automaattisten päivitysten, varmuuskopioiden ja WP: n avulla. -CLI-integraatio.

Mitä sinun tarvitsee saavuttaa verkkosivustollasi, WordPress on monipuolinen alusta, jonka avulla voit rakentaa erittäin kiillotetun, hakukoneystävällisen verkkosivun, joka on räätälöity juuri sinun tarpeitasi varten.

Lue: Kuinka luoda WordPress-verkkosivusto?

# 2 Drupal

Drupal on yksi edistyneimmistä sisällönhallintajärjestelmistä, joka auttaa kehittäjiä luomaan tehokkaita sivustoja, joilla on satoja sivuja ja jotka pystyvät käsittelemään suuria vierailijamääriä. Drupalia käytetään pääasiassa monimutkaisten ja vuorovaikutteisten yritys-, verkkokaupan tai julkisten sivustojen luomiseen, mutta sitä voidaan käyttää myös blogien tai yksinkertaisten sivustojen luomiseen. Monimutkaisuutensa ansiosta Drupalia pidetään yritysluokan CMS: nä tai jopa sisällönhallintakehyksenä, koska se ei sisällä oletuksia siitä, kuinka sisältöä tulisi rakentaa ja hallita.

Drupalin avulla hakukoneystävällisten, mobiilivalmiiden ja monipuolisten verkkosivustojen luominen on helppoa, ja skaalautuvuuden, tehon ja vakauden ansiosta suurten sisältö- ja liikennemäärien hallinta voidaan saavuttaa ilman ongelmia.

Drupalilla on aktiivinen käyttäjä- ja tukiyhteisö, mutta itse alusta on suunnattu edistyneemmille käyttäjille kuin aloittelijoille ja kokemattomille kehittäjille. Drupal tarjoaa laajan valikoiman lisäosia erityisesti yritys- ja verkkokauppasivustoille, kuten varastonhallinta, ostoskärryt, live-chat, tietokantaraporttien luominen, projektiseurannan työkalut jne..

# 3 Joomla

Joomla on toinen avoimen lähdekoodin CMS, joka ohjaa miljoonia verkkosivustoja yrityssivustoilta suurten organisaatioiden ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden verkkosivustoille. Monimutkaisuuden kannalta se sijaitsee jossain WordPressin ja Drupalin välillä, ja se on valittu alusta pienille tai keskitasoisille verkkokaupoille tai yrityssivustoille, mutta Joomlaa voidaan käyttää luomaan melkein minkä tahansa tyyppisiä verkkosivustoja sen erittäin mukautettavan luonteen ansiosta..

Vaikka Joomla ei olekaan WordPressin kanssa käytettävyyden suhteen yhtä suuri, se on kuitenkin käyttäjäystävällinen alusta, joka helpottaa satojen sivusisältöisten verkkosivustojen luomista ja helppoa hallintaa. Resurssien, opetusohjelmien ja ohjelmoijan työkalujen runsaus antaa käyttäjille mahdollisuuden päästä mukaan Joomlan hyökkäyksiin ja nopeasti aloittaa verkkoprojektiensa aloittaminen.

Joomlan järjestelmänvalvojasivun avulla käyttäjät voivat valita laajasta vaihtoehdosta, kuinka hallita sisältönsä kaikkia näkökohtia valikonhallinnalla, mediahallinnalla, käyttäjänhallinnalla, moduulinhallinnalla ja laajennusten hallintatyökaluilla.

Lue: Kuinka luoda verkkosivusto Joomlan kanssa?

# 4 ModX

Hakukone on optimoitu, suunniteltu nopeuden ja mobiilin reagoitavuuden suhteen, MODx markkinoi itseään muokattavin, skaalautuvin ja nopein avoimen lähdekoodin PHP-sisällönhallintajärjestelmä. Se on loistava SEO CMS, joka auttaa käyttäjiä rakentamaan verkkosivustoja, joita hakukoneet rakastavat. ModX rakennettiin idealla tarjota kehittäjille suunnitteluvapaus koko ajan, samalla kun se säilyttää vankan tietoturvan.

Vuodesta 2005, jolloin se julkaistiin, ModX on auttanut käyttäjiä vapauttamaan luovan vapautensa koskaan sanomalla, kuinka sinun pitäisi rakentaa verkkosivustosi. Sisäänrakennettu pakettikirjasto tarjoaa kehittäjille suurimman osan työkaluista, joiden kanssa he tarvitsevat rakentaa, mikä tekee siitä enemmän sisällönhallintakehyksen kuin yksinkertaisen ulkoisen CMS: n. ModX antaa sinun täysin hallita sisältöäsi ja antaa sinulle mahdollisuuden muuttaa ydintoimintoja joutumatta hakkeroimaan ydinkoodia..

Sivuston suorituskyvyn, nopeuden ja vertaansa vailla olevan skaalautuvuuden lisäksi ModX suhtautuu verkkosivujen turvallisuuteen erittäin vakavasti. xPDO toimii xMod: n perustana varmistaen, että SQL-injektiohyökkäykset, joiden kanssa useat alustat kamppailevat, estetään onnistuneesti.

# 5 Betoni5

Concrete5 tuli avoimen lähdekoodin sisällönhallintaohjelmaan vuonna 2009 ja on siitä lähtien ollut kukoistava. Tämä CMS on sitoutunut asemoimaan itsensä helppokäyttöiseksi, aikaa säästäväksi CMS: ksi kenelle tahansa vähemmän kokeneille yksittäisille käyttäjille verkkosivustojen suunnittelijoille ja kehittäjille.

Concrete5 on helppo käyttää heti alusta alkaen – se on helppo asentaa, sillä on tuhansia lisäosia hyppysissäsi, pääsy suureen teemahakemistoon, mahdollistaa sivustosi räätälöinnin vetämällä ja pudottamalla -rakentajien, tyylieditorien ja helpottamalla luomiseen reagoivat sivustot, jotka näyttävät hyvältä millä tahansa laitteella. Concrete5 keskittyy myös markkinointivälineiden, kulunvalvonnan työkalujen, SEO ja sosiaalisen median työkalujen tarjoamiseen helpon ja kattavan sisällönhallintakokemuksen saamiseksi.

Tämän CMS: n pitäisi olla epäilemättä huippuosaaja jokaiselle, joka etsii tyylikästä, helppokäyttöistä ja muokattavaa CMS: ää, jota tukee vaivaton tukitiimi ja innokas auttamaan käyttäjäyhteisöä..

johtopäätös

CMS: n käyttämisellä verkkosivujen rakentamiseen on monia etuja, mukaan lukien edistyneet sivustotoiminnot lyhyessä ajassa, mikä mahdollistaa nopeat kehitys- ja käyttöönottoajat. Tässä artikkelissa esitetyt avoimen lähdekoodin CMS: t, jotka on tarkoitus harkita vuonna 2017, ovat joitain suosituimmista, helppokäyttöisimmistä ja monipuolisimmista CMS: eistä, joita voit ladata ja käyttää ilmaiseksi minkä tahansa verkkosivuston käynnistämiseksi normaaliblogista korkean liikenteen liikenteeseen. verkkokauppasivusto.

Kuinka valita Web-hosting CMS-verkkosivustollesi?

Tässä on joitain oppaita, jotka auttavat sinua valitsemaan parhaan palveluntarjoajan suosikki CMS-palvelullesi:

 • WordPress-hosting-opas
 • Joomla-hosting-opas
 • Drupalin hosting-opas
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map